2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıca bir de ayrıntılı ultrason yaptırmış olanlara bi sorum olacak
benim ayrıntılı randevum yarın, kendi doktorum diil aynı hastanede başka biri yapıomuş ondan randevu aldık.bu dr inceledikten sonr bizim elimize sonuç kağıdı gibi bişi mi vericek?ben kendi doktorumla görüşemicek miyim?sormak istediğim bikaç soru vardı bi de eğer görüşmiceksem bir dahaki randevum ne zamana olacak, sizler ayrıntılıdan hemen sonra asıl dr unuzla da görüştünüz mü:26:

Kızlar biley sorucam bi bu cumartesi istanbul modokoya bebişimize mobilya bakmaya gitmey düşünüyoruz fikir alnak için. Modokodan mobilya alan ya da konu hakkında fikri olan var mı acaba fiyatları ne kadardır. Bu mobilya işi kafama çok takılıyor valla umarım uygun birşeyler buluruz. Öpüyorum bütün annişleri ve bebişlerini :)

kızlar benım bebeğim bugün inanılmaz hareketler yapıyo çok sert kendımı tuhaf hissediyorum ilk defa karnım dalga dalga oluyo elımı koyuyorum havaya kaldırıyoresmen sanki birazdan kafayı çıkartıp anne naber diycekbenımle aynı haftada olan arkadaşlarım sizlerinde böylemi

Ayrıntılı ultrason ne canım ? benim doktorum her gittiğimde 3 boyutlu ultrasonada alıyor beni ve herşeyini söylüyor. hatta geçen ayın 17 sinde gittiğimde parmaklarını bile göstermişti. Yanibunun dışında mı yapılıyor ayrıntılı ultrason cuma gidicem ona göre bende sorayım doktoruma :)

biz geçen pazar modokodaydık bütün bebek mağazalarını gezdik fiyatlar ortalam3500-4000 arası nakit taksit değişiyor biz nakit için anlaştık 3300 dedi mağazanın adı mutlu bebe bide aksu mobılya var ikisinide tavsiye ederim benım 3 seçeneğim vardı mutlu bebede karar kıldım bakalım bu pazar gidip alıcaz

ayrıntılı ultrason gebeliğin 22.haftasından sonra yapılan bebeğin kalp odacıklarından beyın dokusuna gözünde katarakt olup olmadığından küçük diline kadar her organının incelendiği ve mutlaka bir perinatoloji uzmanına yaptırılması gereken bi inceleme ama bunu kendı doktorunuz sözler siz araştırıp randevu alırsınız mutlaka yaptırılmalı bence

valla ben de yarın görcem işteorgan taraması die de geçio senin dr.unun yaptığının belki aşağı yukarı aynısıdır.
3 boyutlu ben de görüom ama parmaklarını göstermemişti

ben de amcamlardan bu beşiği aldım beğenirsen al dediler beğendimiçinin yatağı da var, ama çok ince die kv bi de pamuk yatak yapıcakmış:44:

Mothercare Deluxe Gliding Crib - Natural - cribs - Mothercare

şimdi sıra annemle ölçüleri alıp beşiğe uygun bi uyku seti dikmek

kalp, beyin,el ve ayak parmaklarını vs hepsini söyledi inceleyip doktorum bakalım bu cuma gittiğimde bunlara ek bir şey diyecek mi?

walla en son gittiğimde işte söyledi birçok şeyi her gittiğimde de sağolsun doktorum 3 boyutluda gösteriyor şükür şuana kadar bişi çıkmadı. kalp ritimlerini, kalp kapakçığını vs. hep söyledi.

merhaba, bende de bacak ağrısı şikayeti vardı dr.um magnezyum yazdı, birde soda içmemi önerdi. bir kaç gün içtim düzeldi. tavsiye ederim.

Gre
evet aynen canım...rahatlatıyor...eşim de niye ağlıyorsun,hatta "ne ağlıyorsun" tarzında sert yaklaşıyor olaya...hiç anlamıyor hamile halimden...sanki bir tek ben böyleyim gibi davranıyor....

Anlamz tatlim onlara gore hamilelik cok basit bseu demkki yasadgn fiziki ve duygusal degisimi anlamalri mumkun degil..disardn bakildgnda duzenli olarak karnin buyuyo ama o karin buyrken her acidam yasadklarimizi bz bilirzz organlarimz bile yer degstriyo varmi otesi

Canım sen daha ne istiyon böyle bir eşin varmış yanında elde olan ne varsa mecbur onunla idare edicen .. Belki en kötü ilk günler zorluk çekersin ama sonra alışınca bişeycik olmaz Allahın izniyle..

evet evet bende öyle yapıcam yoksa hiçç aklıma gelmiyor su

farketmez tatlım sen sonucunu alıp doktorunun yanına gidebilirsin ben devlette yaptırdım hemde ilk gittiğim bi hastaneydi kime gittiysem gidip sonucu ona gösterdim

ben evin eşyalarını modokodan almıştım memnunum ama bebek mağazalarını bilmiyorum ama çokta ucuz olacağını bekleme :)

Kizlar bnm yemkten snra karnm agridi solugu hstanede aldk..ve kizm nst yle tanisti ama pek menun olmadi habire tepikledi snlara dogru sabri iyice tasti kacmaya bsladi ebe snirlndi yter dedi..ve sanci yokk.bnm kasilma sandigmm seyler kasilma deglms...bde kz bu hstande 32 hftalik dogum olmuss bn o zmn burda degldm gecrn annesi gtrmis pehlivan gbi olmus adi doruk dedi bnde o bnm yigenm olur teyzesiym sipann dedm o bu hstanede unlu goren gormeyen tanir dedi..unlu oldu oglann

puslu, soğuk bir havadan günaydın kızlarr... sırf ruh karartmalık bir hava var burda kızımın perdesiyle cibinliğini annem dikti ama resmini çekmeyi unutuyorum iki akşamdır

günaydın anneler ve kuzuları. ben yaklaşık bir aydır özellikle sabahları ishal şeklinde boşaltım yapıyorum epey çıkamıyorum hatta wcden. aslında ben gibi genelde kabızlık yaşayan biri için bu iyi bişey ama tabi bu kadar uzun sürünce bi problem mi var demeye başladı. günde 1-2 kez oluyor. yediklerim bebişe uğramadan gitmiyordur inşallah. acaba demir hapı ishal yapıyo olabilir mi??

gunaydin cnm demir hapi bazi kisilerde ishal bazilarinida kabiz yapiyor...aldigin vitaminde bazen ishal yapabiliyor...varmi kullandigin vitamin...mesela dikkat et hapi aldigim saatten 8 saat sonra ben hep oyle oluyorum...sende dikkat edersen hangisinin yaptigini anlayabilirsin sanirim

Nice mutlu doğum günleriniz olsun canım

Öyle bişey yok canım ya :) Dünya vatandaşı olur falan diyorlar ama olmuyor. Sadece hangi ülkenin sınırlarında doğmuşsa o ülkeden vatandaşlık hakkı alabiliyor.

Arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir.Bu ara pek giremiyorum.Ailece canımız sıkkında.O yüzden canım pek birşey yapmak istemiyor.

Hayırdır inşallah canım umarım sağlıkla ilgili bişey değildir.

yerim ben onu maşallah canı sıkılıyodur belki içerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…