- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.141
ayrıca bir de ayrıntılı ultrason yaptırmış olanlara bi sorum olacak
benim ayrıntılı randevum yarın, kendi doktorum diil aynı hastanede başka biri yapıomuş ondan randevu aldık.bu dr inceledikten sonr bizim elimize sonuç kağıdı gibi bişi mi vericek?ben kendi doktorumla görüşemicek miyim?sormak istediğim bikaç soru vardı bi de eğer görüşmiceksem bir dahaki randevum ne zamana olacak, sizler ayrıntılıdan hemen sonra asıl dr unuzla da görüştünüz mü:26:
Kızlar biley sorucam bi bu cumartesi istanbul modokoya bebişimize mobilya bakmaya gitmey düşünüyoruz fikir alnak için. Modokodan mobilya alan ya da konu hakkında fikri olan var mı acaba fiyatları ne kadardır. Bu mobilya işi kafama çok takılıyor valla umarım uygun birşeyler buluruz. Öpüyorum bütün annişleri ve bebişlerini :)
Ayrıntılı ultrason ne canım ? benim doktorum her gittiğimde 3 boyutlu ultrasonada alıyor beni ve herşeyini söylüyor. hatta geçen ayın 17 sinde gittiğimde parmaklarını bile göstermişti. Yanibunun dışında mı yapılıyor ayrıntılı ultrason cuma gidicem ona göre bende sorayım doktoruma :)
Ayrıntılı ultrason ne canım ? benim doktorum her gittiğimde 3 boyutlu ultrasonada alıyor beni ve herşeyini söylüyor. hatta geçen ayın 17 sinde gittiğimde parmaklarını bile göstermişti. Yanibunun dışında mı yapılıyor ayrıntılı ultrason cuma gidicem ona göre bende sorayım doktoruma :)
ayrıntılı ultrason gebeliğin 22.haftasından sonra yapılan bebeğin kalp odacıklarından beyın dokusuna gözünde katarakt olup olmadığından küçük diline kadar her organının incelendiği ve mutlaka bir perinatoloji uzmanına yaptırılması gereken bi inceleme ama bunu kendı doktorunuz sözler siz araştırıp randevu alırsınız mutlaka yaptırılmalı bence
valla ben de yarın görcem işteorgan taraması die de geçio senin dr.unun yaptığının belki aşağı yukarı aynısıdır.
3 boyutlu ben de görüom ama parmaklarını göstermemişti
ben de amcamlardan bu beşiği aldım beğenirsen al dediler beğendimiçinin yatağı da var, ama çok ince die kv bi de pamuk yatak yapıcakmış:44:
Mothercare Deluxe Gliding Crib - Natural - cribs - Mothercare
şimdi sıra annemle ölçüleri alıp beşiğe uygun bi uyku seti dikmek
Kızlar iki gündür geçmiş okumaktan bişi yazamadım. Maşallahı var topğimizin:))) benim dünden beri sağ bacağımda inanılmaz bir ağrı var yukarıdan aşağıya doğru vuruo diz kapağımın altında bişey yok ama kalçamdan baldırıma sanki koparıyorlar bacağımı iki gündür parol alıyorum böle sakinliyor. Bacağıma kramp giriodu ama bu öle değil anam geçmio kayınvalidem hemşire bebek bacağa giden damarlardan birine baskı yapıyor olabilir Buda varis yapar dışardan belliolmayabilir dedi. Kaynımda tıpta okuyo son senesi o da hocalarına sordu hemen kalp damar cerrahına gitmemizi söyledi kadın doğum doktorumda ortopediye git dedi vurma Yada incitme yok ki ortopediye gideyim bide basınca değil yattığım yerde de ağrıo bacağım zaten son günlerde sinirimi çok bozuo bu doktor idrarımda protein çıktı kadının umru değil sonra be. Ürolojiye gittim sağ böbreğimde genişleme çıktı neymiş ben idrarım rahat dememe rağmen o istemiş idrar tahlili öle Dio bana bi zahmet iste yani zaten bu doktorlara hiç güvenim yok ilk gittiğim kadın doğumcuda hamile kalamazsın tedavi görmen lazım demişti verdiği ilaca başlamadan hamile kaldım. Geçende duydum aynı doktor bi tanıdığımızın yakınına kanser teşhisi koymuş rahmini almaya kalkmış kadın kanser falan değilmiş yarabbim dedim kimlere emanet ediyoruz so. Tamam hekime şiddeti desteklemiyorum hatta şiddetin hiç bir türünü desteklemiyorum ama bazısına yaradana sığınıp iki tane geçiredim geliyor içimden
evet aynen canım...rahatlatıyor...eşim de niye ağlıyorsun,hatta "ne ağlıyorsun" tarzında sert yaklaşıyor olaya...hiç anlamıyor hamile halimden...sanki bir tek ben böyleyim gibi davranıyor....
kızlar sizce ben doğum yaptıktan sonra bebeğime tek başıma bakamaz mıyım?
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?
valla bende mecbur içiyorum tondracım pet şişeye doldur gözünün önünde olsun sürekli iç yoksa insanın aklına gelmiyor
bynsu canım bende tuzlu yemiyorum beni yakan peynirr çok seviyorum onsuz kahvaltı olmuyor
ayrıca bir de ayrıntılı ultrason yaptırmış olanlara bi sorum olacak
benim ayrıntılı randevum yarın, kendi doktorum diil aynı hastanede başka biri yapıomuş ondan randevu aldık.bu dr inceledikten sonr bizim elimize sonuç kağıdı gibi bişi mi vericek?ben kendi doktorumla görüşemicek miyim?sormak istediğim bikaç soru vardı bi de eğer görüşmiceksem bir dahaki randevum ne zamana olacak, sizler ayrıntılıdan hemen sonra asıl dr unuzla da görüştünüz mü:26:
Kızlar biley sorucam bi bu cumartesi istanbul modokoya bebişimize mobilya bakmaya gitmey düşünüyoruz fikir alnak için. Modokodan mobilya alan ya da konu hakkında fikri olan var mı acaba fiyatları ne kadardır. Bu mobilya işi kafama çok takılıyor valla umarım uygun birşeyler buluruz. Öpüyorum bütün annişleri ve bebişlerini :)
kızlar benim kasılmalarım oluyor normal mi?
günaydın anneler ve kuzuları. ben yaklaşık bir aydır özellikle sabahları ishal şeklinde boşaltım yapıyorum epey çıkamıyorum hatta wcden. aslında ben gibi genelde kabızlık yaşayan biri için bu iyi bişey ama tabi bu kadar uzun sürünce bi problem mi var demeye başladı. günde 1-2 kez oluyor. yediklerim bebişe uğramadan gitmiyordur inşallah. acaba demir hapı ishal yapıyo olabilir mi??
Heyoooo ben geldim hatunlar. Kocişe sürpriz doğum günü partisi yaptım bugün :) Hemşire hanımlarla organize ettik. Odaya girdiğinde herşeylerden habersizdi, nasıl mutlu oldu yavyum yaaa :))) Bana dakikalarca sarıldıO mutlu olunca ben de mutlu oldum. Güzel bir gündü benim için anlayacağınız.
Yalnız bugün tartıldım ve şoka girdim öğün sayımın 2ye düşmesi bana kilo olaraktan geri dönmüş. 5 haftanın kısa karı 3.5 kilocuk
Uçakta doğan bebekler hayatları boyınca ücretsiz binebiliyorlar uçağa:) temizlik için yardımcın varsa kalelerin canım ya eşin de destek olacak bence hiç korkma kendi evinde daha rahat edebilirsin:) umarım dediğin gibi normal kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız:)
Arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir.Bu ara pek giremiyorum.Ailece canımız sıkkında.O yüzden canım pek birşey yapmak istemiyor.
kızlar benım bebeğim bugün inanılmaz hareketler yapıyo çok sert kendımı tuhaf hissediyorum ilk defa karnım dalga dalga oluyo elımı koyuyorum havaya kaldırıyoresmen sanki birazdan kafayı çıkartıp anne naber diycekbenımle aynı haftada olan arkadaşlarım sizlerinde böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?