2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlar herkese mutlu umutlu boooolll tepikli mesaisi çabuk biten bi gün diliyorum kızımla öpüyoruz sizi

biz ayrıntılıyı yaptırdığımız dr.la direk konuştuk yani şöyle ayrıntılıya girdim herşeyini inceledi baktı sonra ultrason odasından çıktık dr.un odasına geçtik ve sonucu elimize verdi..cd,fotoğraf vs...ayrıca kendi dr.uma göstermedim sonucu gerek görmedim...ayrıntılıyı yapan çok iyi bir doktor,prof...ona daha çok güvendim :)

yani ister göster ister gösterme canım sana kalmış...

bu arada bu kasılmalar nasıl oluyor? ben de yok henüz öyle bişey ama merak ettim olursa bileyim hani...

ha bir de aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı eşiyle ??
28.hafta ve sonrasında olanlar özellikle onlara soruyorum,indirekt coombs testi yaptırdınız mı?

bizde kan uyuşmazlığı var ve 28.haftada yani bir sonraki kontrolde yapılacak....

Kızlar dün doktora gittik doktor suyumu fazla gördü şekerden şüphelendi seker yüklemesi yaptı seker 105 seker yok sende dedi adet tarihimi 10 gün geri çekti bebek bir hafta öndey mis en son ailede iri biri varsa ona çekmiştir dedi çıktı isin icinden anlamadım gitti beb adet tarihimden eminim 10 gün onceye neden aldı bilgisi olan varmi .?????????

Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Çünkü dün dinlenemedim. akşam sekiz buçuğa kadar mesaideydim. Uzun zamandır böyle kalmıyordum. Bu saatten sonra hiç kalmamam gerektiğini anladım. Çok zor oluyor çünkü.

Bu arada benim göğsümden hiç sıvı falan gelmiyor? İnşallah doğduktan sonra gelir sütüm. Bu arada dün eve gidince bir sürü pozitif doğum hikayesi okudum. Ama hala normal doğumdan korkuyorum. Normal doğurucam deyip doğuramazsam ne olur bi fikri olan var mı?? Bebek kanala girdikten sonra sezeryanla alınabiliyor mu? Ya beceremezsem korkusu var sürekli aklımda.

Günaydın yaramaz bebikler ve onların güzel anneleri
Dün ayaklarım şişti ödemim yok diye seviniyordum akşam eve giderken ayakkabımın üstüne bastım resmen sığmadı ayağım En acilinden bir numara büyük sandalet almam lazım.

Canım organ taramasında bi kaç rapor veriolar ya eline sonuçları yani benim gittiğim prof doktoruna verirsin bunları dedi,senin orda bi dosyan varsa onların içine ekler belki,ben kendi doktoruma ayda bir gidiyorum bu organ taraması tam o bir ayın ortasında oldu bir dahaki randevuda veririm diye düşündüm ayrıca gidip götürmeye gerek yok bence,zaten doktorum da bişey çıkarsa ararsın çıkmazsa bidahaki randevuda görüşürüz demişti..

cnm çıkaramazsan vakumla çekiolar die biliyorum ama benimde aklıma gelio acaba nasıl olur alırlarmı die:26::26:

benimde öle cnm akşamları şişio masabaşı oturmaktan üstleri pofuduk pofuduk oluo bebek ayağı gibi

Canım ben sandelete geçtim bile iş yerinde pek hoş durmuyo ama yapacak bişey yok sabah bi numara büyük aldığım babetler bile olmadı ayağıma sonra akşama doğru bi görsen tombik tombik olmuş iyice bende tuzlu yemediğim halde böyle

Magnezyum kullanıyorsan ishal yapar.

günaydın kızlar
puuuff bugün yıne hava çok kapalı ve rüzgarlı

hanımlar kanal d 'de doktorum programında çok güzelbilgiler veriyorlar şimdi açtım bi göz atın bence...

Gunaydin herkese ne kadar puslu bi hava insanin uyanasi gelmiyor. Kizim bile tepiklemefi bu sabahbeni uyandirmak icin. Bakalim takvim nelersoyluyor bugun

günaydın kızlar, artık sabahları beni saatim değil oğlum uyandırıyor tepikleriyle...:)

yapamayacağına dair en ufak bir şüphen varsa kendinden,kendine güvenemiyorsan hiç o işe girme derim...sonra zor durumda kalabilirsin...kesinlkle yapabileceğine inanıyorsan yap...bebek kanala girince sezeyana alınamazsın artık...

bu arada benim kızım son günlerde yanlara doğru vuruyor belimin yan kısımlarına..nasıl oluyor bu?? oralara nasıl gidiyor :44: sizede oluyor mu?

Son düzenleme:
gunaydınlar...
dün sabah şeker yüklemesi ve kontrolumuz yapıldı. bebişim büyümüş, 660 gram 30 cnm. şeker normal çıktı ama 1 aydır demir hapı içmeme rağmen kan çok düşmüş gebeliğin başından beri. şuan 10,8. kan hapımız değişti ferplex oldu. şimdilik gelişmeler bunlar...

Evet ya dün akşam diyorum bunlar benim ayaklarım mı :) Tombik ayaklı oldum Bişey yapıyor musun peki inmesi için? Ben dün akşam sıcak tuzlu su yaptım onun içinde durdu ayaklarım 1 saat içine sirke de koydum azıcık. Ayaklarınızı kaldırıp yatın diyorlar ama öyle yatınca benim kalbim çok sıkışıyor sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…