- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.161
ayrıca bir de ayrıntılı ultrason yaptırmış olanlara bi sorum olacak
benim ayrıntılı randevum yarın, kendi doktorum diil aynı hastanede başka biri yapıomuş ondan randevu aldık.bu dr inceledikten sonr bizim elimize sonuç kağıdı gibi bişi mi vericek?ben kendi doktorumla görüşemicek miyim?sormak istediğim bikaç soru vardı bi de eğer görüşmiceksem bir dahaki randevum ne zamana olacak, sizler ayrıntılıdan hemen sonra asıl dr unuzla da görüştünüz mü:26:
ayrıca bir de ayrıntılı ultrason yaptırmış olanlara bi sorum olacak
benim ayrıntılı randevum yarın, kendi doktorum diil aynı hastanede başka biri yapıomuş ondan randevu aldık.bu dr inceledikten sonr bizim elimize sonuç kağıdı gibi bişi mi vericek?ben kendi doktorumla görüşemicek miyim?sormak istediğim bikaç soru vardı bi de eğer görüşmiceksem bir dahaki randevum ne zamana olacak, sizler ayrıntılıdan hemen sonra asıl dr unuzla da görüştünüz mü:26:
Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Çünkü dün dinlenemedim. akşam sekiz buçuğa kadar mesaideydim. Uzun zamandır böyle kalmıyordum. Bu saatten sonra hiç kalmamam gerektiğini anladım. Çok zor oluyor çünkü.
Bu arada benim göğsümden hiç sıvı falan gelmiyor? İnşallah doğduktan sonra gelir sütüm. Bu arada dün eve gidince bir sürü pozitif doğum hikayesi okudum. Ama hala normal doğumdan korkuyorum. Normal doğurucam deyip doğuramazsam ne olur bi fikri olan var mı?? Bebek kanala girdikten sonra sezeryanla alınabiliyor mu? Ya beceremezsem korkusu var sürekli aklımda.
Günaydın yaramaz bebikler ve onların güzel anneleri
Dün ayaklarım şişti ödemim yok diye seviniyordum akşam eve giderken ayakkabımın üstüne bastım resmen sığmadı ayağımEn acilinden bir numara büyük sandalet almam lazım.
Günaydın yaramaz bebikler ve onların güzel anneleri
Dün ayaklarım şişti ödemim yok diye seviniyordum akşam eve giderken ayakkabımın üstüne bastım resmen sığmadı ayağımEn acilinden bir numara büyük sandalet almam lazım.
günaydın kızlaaar.. dün akşamdan beri sağ göğsümde batma oluyor... neden acaba
günaydın anneler ve kuzuları. ben yaklaşık bir aydır özellikle sabahları ishal şeklinde boşaltım yapıyorum epey çıkamıyorum hatta wcden. aslında ben gibi genelde kabızlık yaşayan biri için bu iyi bişey ama tabi bu kadar uzun sürünce bi problem mi var demeye başladı. günde 1-2 kez oluyor. yediklerim bebişe uğramadan gitmiyordur inşallah. acaba demir hapı ishal yapıyo olabilir mi??
Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Çünkü dün dinlenemedim. akşam sekiz buçuğa kadar mesaideydim. Uzun zamandır böyle kalmıyordum. Bu saatten sonra hiç kalmamam gerektiğini anladım. Çok zor oluyor çünkü.
Bu arada benim göğsümden hiç sıvı falan gelmiyor? İnşallah doğduktan sonra gelir sütüm. Bu arada dün eve gidince bir sürü pozitif doğum hikayesi okudum. Ama hala normal doğumdan korkuyorum. Normal doğurucam deyip doğuramazsam ne olur bi fikri olan var mı?? Bebek kanala girdikten sonra sezeryanla alınabiliyor mu? Ya beceremezsem korkusu var sürekli aklımda.
Magnezyum kullanıyorsan ishal yapar.
cnm çıkaramazsan vakumla çekiolar die biliyorum ama benimde aklıma gelio acaba nasıl olur alırlarmı die:26::26:
benimde öle cnm akşamları şişio masabaşı oturmaktan üstleri pofuduk pofuduk oluo bebek ayağı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?