2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım cnm demek istediğini bende sırt üstü yatılmaması gerektiğini duymuştum yani zaten rahatsız olduğunu hissediyorsun :) bakalım son ayda napıcaz sağ sol sırt heralde oturarak uyuruz

ay evt cnm yaa son aylarda durum fena...annem ben oturarak uyudum dıyo....bde bzmkı yaz sıcagı...allah sabrını verr cnm hersey mınnaklar ıcnnn

Kizlar aslında bugün benim ası gunüm . Kac gündür halsizim diye gitmek istemedim. Yarın gidersem esim goturebilcek. Saglık ocağını aradım yarın gelebilirsin sorun olmaz dedi. İlk dozda ası oldugum gece acile taşınmıştık . Şimdi çok korkuyorum tekrar hastalanmaktan.

2. Dozu olan arkadaslar ilki kadar zorladı mı sizi ?

Canim o kadar zorluyorsa ikinciyi yaptirma cokta elzem degil. Ben ilk gebeligimde tek doz yaptirmistim. Zaten bebeklere dogumda tetenoz asisi veriliyor sanirim

yediğin bişey dokunmuştur canım, biraz çıkarınca rahatlarsın, geçmiş olsun bol sıvı almaya çalış tansiyonun düşmesin

canım ilk dozumda berbattım ne kolumu kaldırabiliyordum ne giyinebiliyordum. soluma yattığım için 4 gece hep sağıma yattım acısından kol ağrım çok olmuştu omzumdam parmaklarıma kadar çok kötüydü.. hafif sıtmalanmıştım.. ikinciye olacağım zaman cok korktum ilkinin acısını unutmamıştım.. ama çok şükür sadece 1 gün acısını hissettim oda hafif..

ay evt cnm yaa son aylarda durum fena...annem ben oturarak uyudum dıyo....bde bzmkı yaz sıcagı...allah sabrını verr cnm hersey mınnaklar ıcnnn

ben 3 gündür yerde halının üstünde yatıyorum ayaklarım da pufidik oluyor, yatınca sıvı toplanıyor tabi, 1-2 saat sonra acayip idrara sıkışmış uyanıyorum Allah hepimize kolaylık versin

İnşallah arkadaşlar.İnşallah hayırlısı olur.Kardeşim perişan ne dersek diyelim ben napıcam diyor.Çok kişiliksizmiş.Allah hakkında hayırlısını yaşatsın inşallah.Şu an sadece Allah sabır versin diye dua edibiliyoruz.

kızlar hiç sevmediğim nohut u pişiricem ben bugün etsiz yapsam nolurki ? oda protein sonuçta :26:

Benimde dünden beri aklımdaAma bugün mantar yapacağım.Akşamada balık var.

Canıum bende hiç böyle ağrı yok.

Offf çok zor bir durum.. Kardeşinin Allah yardımcısı olsun (

Amin canım sağol.

Üşütmüş olabilirsin ama dinlen geçmezse doktora gitmeni öneririm.Benim kardeşimde hamileyken başı çok dönerdi.Ayağa kalktığında düşecek gibi oluyordu.Doktor vücudunun susuz kaldığını ve bol su içmesini söylemişti.

Benim 2. dozum 1. den daha rahattı.Neredeyse hiç ağrım olmadı.

Kızlaar yarın kociş beni istanbula gezmeye götürüyo kuzenlerim var orda sözü vardı doğurmadan götürürm diye,evet tavsiyelerinizi bekliyorum kesinlikle şuraya gidip görmelisiniz diyeceğiniz bi yer var mı ? birde gitmişken düğün için kıyafet bakayım ordan diyorum ayy çok mutluyum ne zamandır biyerlere gitmiyorduk

minnosh
gitmedim cnm
dün erken çıktım işten
eve gidip uyudum

oğlum kıpır kıpır çok şükür
nedense içimde de kötü bir duygu yoktu.
doktorda birşey olmaz dedi
gitmedim o yüzden
inşallah kötü bişey yapmamışımdır.

o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?

bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:

kan uyuşmazlığı nasıl oluyor
onu bile bilmiyorum cnm

cemileyd
Allah kardeşine sabır ve dayanma gücü versin

Kızlar bebek için alışveriş listesi önerilerini okuyordum. Hastaneye giderken mutlaka yanınıza ana kucağını alın yazıyor düşündüm de karnımda gidecek ana kucağında getiricez ayyy çok güzel çok duygusal

Canim avrupa yakasinda nerede oturuyosun. Bagcilarda medipol megayi tavsiye ederim 10 tl muayene ucreti devlette sira bekledigine degmez. Super luks bi hastane

Gecmis olsun canim ilkinde daha fala agri olmustu ama oda airi derecede rahatsiz eici degildi ikinci dozda daha hafif oldu agri

5 Ağustos'a 88 gün kaldı. 3 aydan az yani. Şimdi sen de böyle yazınca gözümde canlandırdım eve getireceğimiz zamanı. Mutfakta yemek yapıyorum şuan, salondan bebek ağlaması sesi hayal ettim, yemek yapmayı bırakıp ağlayan bebeğimi susturmaya gittiğimi. Kısmetse ne kadar az kaldı bunları yaşamaya. Ne tatlı bir mutluluk :)

kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba

kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba

Tansiyonun düşmüş olabilir canım, ya da kan şekerin düşmüş olabilir. Bişeyler ağzına atıp ayran içip dinlen. Geçmiş olsun.

Bacaklarını dikip yat birazcık angelcım. Ellerinin titremesi kan şekerinin düşmesine benziyor tatlı ve tuzlu bişeyler de atıştır.

Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptı Nerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı

o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?

bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:

canım senin kan grubun (-), eşin (+) ise uyuşmazlık oluyor, anneye 28. hftdan sonra sanırım (dr daha iyi bilir), koruyucu iğne yapıyolar, bebek (+) kan grubundansa annenin kanı bebeğe karşı savaş açmasın diye. koruyucu iğneyi yaptırdıktan sonra korkacak bişey yok diye biliyorum
kasılmaları bilmiyorum, bende doğuma gittiğimde bile yoktu, nst de çıkmıştı,
bende bazen kısa süreli sancı oluyor, dinlenince geçiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…