- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.301
anladım cnm demek istediğini bende sırt üstü yatılmaması gerektiğini duymuştum yani zaten rahatsız olduğunu hissediyorsun :) bakalım son ayda napıcaz sağ sol sırt heralde oturarak uyuruz
Kizlar aslında bugün benim ası gunüm . Kac gündür halsizim diye gitmek istemedim. Yarın gidersem esim goturebilcek. Saglık ocağını aradım yarın gelebilirsin sorun olmaz dedi. İlk dozda ası oldugum gece acile taşınmıştık . Şimdi çok korkuyorum tekrar hastalanmaktan.
2. Dozu olan arkadaslar ilki kadar zorladı mı sizi ?
selam canlarım..
sizlere yatağımdan bildiriyorumbu sabah çok halsiz kalktım hatta çook zorlandım kalkmakta. iştahım sıfırdı zorla ekmek peynir yedim çıktım işe geldim.. yarım saat sonra bir bulantı başladı ki sormayın ( iyice halsizleştim elim ayağım titredi valla baş dönmesi de cabası.. duramadım tabi eve geldim gelir gelmez de çıkardım şimdi dinleniyorum. oğluşumdan da ses seda yok hiç noldu anlamadım ki yaaa üşüttüm mü acaba :26:
Kizlar aslında bugün benim ası gunüm . Kac gündür halsizim diye gitmek istemedim. Yarın gidersem esim goturebilcek. Saglık ocağını aradım yarın gelebilirsin sorun olmaz dedi. İlk dozda ası oldugum gece acile taşınmıştık . Şimdi çok korkuyorum tekrar hastalanmaktan.
ay evt cnm yaa son aylarda durum fena...annem ben oturarak uyudum dıyo....bde bzmkı yaz sıcagı...allah sabrını verr cnm hersey mınnaklar ıcnnn
Çok üzüldüm canım ya Allah kardeşine sabır versin konuşmak kolay bize tabi onca yıl onca emek... Ne olursa olsun böyle salakça bırakıp kaçan adamdan hayır gelmezdi diye avutacak kendini başka çaresi yok. Yazıklar olsun!!!
Cemileydy cok uzuldum. Allah sabir versin kardesine ne diyim. Evlendikten sonra bozulmasi daha kotu olurdu.. Belki damat korktu biraz dinleni gelir.. Hayirlisi olsun insallah..
Mulbery yazdiysan kacirdim dun ugradin mi doktra ne dedi. Bir problem yoktur insallah.
Bu kk nin mobil uygulamasi vok berbat cepten dogru duzgun erisim yok. Bilgisayardan girince de oglum rahat birakmiyor. Bircok seyi kaciriyorum
kızlar hiç sevmediğim nohut u pişiricem ben bugün etsiz yapsam nolurki ? oda protein sonuçta :26:
arkadaşlarr canım yanıyor dün geceden beri göbeğimin olduğu bölgenin sol tarafı yırtılmış gibi ağrıyo dışı çatlıyo tamamda içtede yırtlıma olumu acaba yaa sizde böyle bişey yaşadınızmı korkmaya başladım
Offf çok zor bir durum.. Kardeşinin Allah yardımcısı olsun(
selam canlarım..
sizlere yatağımdan bildiriyorumbu sabah çok halsiz kalktım hatta çook zorlandım kalkmakta. iştahım sıfırdı zorla ekmek peynir yedim çıktım işe geldim.. yarım saat sonra bir bulantı başladı ki sormayın ( iyice halsizleştim elim ayağım titredi valla baş dönmesi de cabası.. duramadım tabi eve geldim gelir gelmez de çıkardım şimdi dinleniyorum. oğluşumdan da ses seda yok hiç noldu anlamadım ki yaaa üşüttüm mü acaba :26:
Yok canım çok şükür sağlıkla ilgili birşey değil.Kardeşimin çeyizlik eşyaları bebeğimin odasında diye bahsetmiştim.Bu yaz düğün planlanıyordu.Ama maalesef damat ortada yok.2 hafta önce ben evliliğin altından kalkamayacağım,düğün yapamam deyip pılını pırtısını toplayıp ist.Ayrılmış.Kardeşimi 4 gün aramadı.Sonra çocuğum annesini aradık.(bİZİM GİTTİĞİNDEN HABERİMİZ YOK YAA)Annesi tel.meşkule atıp sonra tel.kapatıyordu.Annemle kardeşim kalkıp evlerine gitti.Hayırdır noldu diye.Ve gittiğini öğrenmişler.Kardeşim 10 yılını verdi çocuğa.Artık kardeşimin halini siz düşünün.Babam yurt dışındaydı.Düğünü konuşmak için geldi ve olana bakın.Tek söyleyebileceğim Allah kardeşime dayanma gücü versin.(BU rada beyaz eşya , üniye, yemek masasınıda almışlardı)
canım okurken bile şaşırdım. şimdi bize söylemesi kolay ama kardeşin Alllah ın sevdiği kuluymuş baştan göstermiş yüzünü karşı taraf,annesinin telfon falan açmaması da çok ayıp bence size uygun bir aile değilmiş belli ki...
hayırlısı böyleymiş demkki
anladım cnm demek istediğini bende sırt üstü yatılmaması gerektiğini duymuştum yani zaten rahatsız olduğunu hissediyorsun :) bakalım son ayda napıcaz sağ sol sırt heralde oturarak uyuruz
bende sırt üstü yatınca çarpıntım oluyor.
Cemileydy cok uzuldum. Allah sabir versin kardesine ne diyim. Evlendikten sonra bozulmasi daha kotu olurdu.. Belki damat korktu biraz dinleni gelir.. Hayirlisi olsun insallah..
Mulbery yazdiysan kacirdim dun ugradin mi doktra ne dedi. Bir problem yoktur insallah.
Bu kk nin mobil uygulamasi vok berbat cepten dogru duzgun erisim yok. Bilgisayardan girince de oglum rahat birakmiyor. Bircok seyi kaciriyorum
o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...
bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?
bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:
Bu arada kızlar sabah doktora gittim buraya yakın bir devlet hastanesine doktorun odasına girdim (ilk defa gittim) elime bi kağıt verdiler başka bir bölüme gidiyorsun ordan randevu alıyorsun ona göre gidip usg giriyorsun oda kadın doğumcu değil radyolog bakıyor banada yarına verdiler randevu bu nasıl iş anlamadım çok saçma sapan bi sistem sanırım gitmem bi daha başka yere mi gitsem devletteki doktorlar gerçekten çok ilgisizzkızlar İstanbulda avrupa yakasında yaşayanlar,tavsiyeniz varsa bekliyorum
Kızlar bebek için alışveriş listesi önerilerini okuyordum. Hastaneye giderken mutlaka yanınıza ana kucağını alın yazıyor düşündüm de karnımda gidecek ana kucağında getiricez ayyy çok güzel çok duygusal
kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba
kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba
o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...
bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?
bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?