2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vicdansızlar y a ne halden anlarlar ne ihtiyaçtannn adamlar işleri olsun sen naparsan yap.. kendini sıkıp stres olma şimdi.. allah bildiği gibi yapsın bunlarıı

kendi karısı gelmiş geçende, aman bebeğim dikkat et merdivenden dio, merdivenler çok dik bizim kadın dio ki ayy durusel için çok tehlikeli dio müdürde dio ki o alışmıştır bişe olmaz sen dikkat et,umrunda deil el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış işte valla strese girdim cnm

Evet canım geçirdim boğaz enfeksiyonu nasıl bir ilgisi var biliyorsan aydınlat lütfen

Canım bence biraz daha araştır. Tek kişinin keyfine kalmadı bu işler. Zamanı geldiğinde elinde kapı gibi raporla gidersin. Çalışamayacak duruma geldiğinde kimse seni zorlayamaz. Bu konuda hukuki hakların vardır mutlaka. Sakin ol biraz. Gerekirse burdan biz de araştıralım. Sektörün özel mi, devlet mi?

ikiz gibi yaşıyor kumandayla elinde olmazsa kendini boşlukta hissediyor sanki.. kanal değiştirince koy kenarı dimi yokk elinde sıkı sıkı tutar onu kumanda bendeyse kumandayı versene der tutar öyle elindee. ayağa kalkıncada heryere taşıyor

Yine yanlış canım ana sayfaya yönlendiriyor galiba
allah allah bi türlü beceremedım. bende bu linke tıkladığımda direkt aldığım kelebelıklı kağıdı gösterıyor bana anlamadım gittineyse limangoda laura ashley diye bir marka var rennklı kelebeklı duvar kağıdından aldım çok tatlı minik çiçeklilerde var arayanlara yardımcı olım dedim

Eşimi anlatıyosun bana resmen kanalı değiştirmeyecek bile olsak mutlaka kumanda elinde duracak. Hatta bazen bırak şunu her an değiştirecekmişsin gibi strese giriyorum diyorum. Bırakıyo 5 dakika sonra farkında olmadan yine eline alıyo. Kankası onun kumanda

cnm bankacıyım yarıdevlet yarı özel sayılır,ücretli kullandırıo ama ücretsiz kullandırmam. dio insan kaynaklarıda, müdürün onayı lazım diolar oda onay vermem dio ama ben de gerekirse mahkemeye verecem kurumumu.en fazla 4 ay kullan dio yani o da ücretli zaten yerine bakacak kimse yok dio nasıl bakamıo mal mı herkes bende dedim annemin karnından bankacı doğmadım öğrensin herkes dedim

bir kitapta erkeklerin beyninde kadınlarda olmayan ekstra bi bölüm olduğu yazıypdu.bölümün adı da kumanda ve tv bölümü :) :) gerçektir belkim

aynen canım bende kelebeklı olan duvar kağıtlarını aldım çook tatlı bu markanın ürünleri ben 1 aydır duvar kağıdı arayıp duruyodum sonun da buldum kafamdakıni pek mutluyum sende al bende illa saten boya olmasına gerek yok annemın evı normal pütürlü duvardı biraz zımpara yapıp yapıştırıyolar gayette oluyo ama sen bilirsin tabi

Canim o kadar zorluyorsa ikinciyi yaptirma cokta elzem degil. Ben ilk gebeligimde tek doz yaptirmistim. Zaten bebeklere dogumda tetenoz asisi veriliyor sanirim

minnosh ben de tek doz oldum, ikinciyi yaptıramadım,
ilk dozu izmirde sağlık ocağında yaptırmıştım, hiç ağrı, acı hiçbirşey hissetmemiştim, ordaki hemşire tek doz korumaz ikinciyi mutlaka vurun demişti
şimdi olduğum yerdeki doktorum önermediğinden yaptıramıycam ikinci dozu, dediğin gibi inşallah tek doz da koruyodur

Gıcık ya

Evet canım geçirdim boğaz enfeksiyonu nasıl bir ilgisi var biliyorsan aydınlat lütfen

Canım şimdi tabiki sebebi bu olmayabilir sen takılıp kalma. Bazen boğaz enfeksiyonu kana karışıp romatizma başlayabiliyor. Eğer ağrın yanma gibiyse özellikle eklemlerinde falansa dizlerine elini koy mesela sıcak mı dizlerin? Kan testiyle ortaya çıkıyor zaten bu dediğim enfeksiyon. Dahiliyeye gidip şikayetlerini anlatırsan onlar gereken testleri yaparlar. Yalnız şuan tedavini olamazsın çünkü güçlü bir antibiyotik alman gerekir.

kızlar az once basıma gelenlerrrrr....saglık ocagndn aradılar seker testı sonucları ıcın...b nde gdıp geleyım dedımmm...sehr dısnda oturuyrmm dolmusa bınene 2kdr taksıyle gdıp geleyım dedım...bndım taksıyee 2 dakıka snra bomm dıye bı sess ve tup kokusu..bn o sokla kndımı assa attm araba tuplu ya tupun bıyerıne bısey olmuss..duzelltı flan gel yıgenmm dedı bndım camdan resmen dısarı ckrdm kfamı gttk saglık ocagına...ayyy soktaymm hala

Canım o şerefsiz öyle pislik yapıyorsa sende tanıdık bi doktor bulup raporla uzat iznini doğum iznin bitince işe git bi gün iş başın başlasın ardından raporla uzat iznini böylelikle maaşında kesilmemiş olur benim bi tanıdığım öle yaptı 10 günlük raporlar aldı uzattı iznini rapor bittikçe doktor yeni rapor yazdı 10 günden fazla yazamiyor tek seferde ama sürekli uzataniliuor rapor süresini on günden uzun yazması için heyet raporu gerekiyor ki o da uzun iş

LimaNgonun normal sayfasının şifresi ile aynı değil mı ya kabul etmedi şifremi tekrar üye mı olmak gerekiyor home icin Merak ettim bakamadım :)

İstanbulun her bir yanı tarih eğer hoşlanırsan tabikide sultan ahmet,bize çok yakın gelirsin :) ortaköy camii vs..

o nasıl güzel bir lafmış ya, el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış:) durumu çok güzel özetlemişsin cnm...

Ay valla ben illa saten boya olmalı diye biliyordum sevindim şimdi. Akşam eşimle bi konuşayım bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…