- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.341
vicdansızlar y a ne halden anlarlar ne ihtiyaçtannnadamlar işleri olsun sen naparsan yap.. kendini sıkıp stres olma şimdi.. allah bildiği gibi yapsın bunlarıı
Boğaz enfeksiyonu geçirdin mi canım hamileliğinde?
Allah onları bildiği gibi yapsın canımSen ücretsiz izini doğum sonrası için istiyorsun değil mi? Şimdiden sıkma canını belki o zamana kadar bir hal çaresi bulunur.
ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık
http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3508709
az önce link yanlış olmuş sanırsam hehe
ahahah benimki de öyle. Bizim kumanda nerelerden çıktı bir bilsen. Eşim de hep elinde gezer, kumanda olmadığında yoksunluk sendromu yaşıyo resmen adam. Ama kumanda kumanda olalı buzdolabı yüzü görmemişti sayemde onu da gördü garibim
allah allah bi türlü beceremedım. bende bu linke tıkladığımda direkt aldığım kelebelıklı kağıdı gösterıyor bana anlamadım gittiYine yanlış canım ana sayfaya yönlendiriyor galiba
ikiz gibi yaşıyor kumandayla elinde olmazsa kendini boşlukta hissediyor sanki.. kanal değiştirince koy kenarı dimi yokk elinde sıkı sıkı tutar onu kumanda bendeyse kumandayı versene der tutar öyle elindee. ayağa kalkıncada heryere taşıyor
Canım bence biraz daha araştır. Tek kişinin keyfine kalmadı bu işler. Zamanı geldiğinde elinde kapı gibi raporla gidersin. Çalışamayacak duruma geldiğinde kimse seni zorlayamaz. Bu konuda hukuki hakların vardır mutlaka. Sakin ol biraz. Gerekirse burdan biz de araştıralım. Sektörün özel mi, devlet mi?
http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3508709
az önce link yanlış olmuş sanırsam hehe
Laura Ashley markasını diyorsun dimi canım.O markanın abajurları ,lambaderleri çok şık oluyor. Ben de kelebekli olan duvar kağıtlarını çok beğendim. Sen hangisini aldın? Evimiz saten boyalı olsaydı ben de alırdım çok hoş çünkü...
Canim o kadar zorluyorsa ikinciyi yaptirma cokta elzem degil. Ben ilk gebeligimde tek doz yaptirmistim. Zaten bebeklere dogumda tetenoz asisi veriliyor sanirim
kendi karısı gelmiş geçende, aman bebeğim dikkat et merdivenden dio, merdivenler çok dik bizim kadın dio ki ayy durusel için çok tehlikeli dio müdürde dio ki o alışmıştır bişe olmaz sen dikkat et,umrunda deil el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış işte valla strese girdim cnm
Evet canım geçirdim boğaz enfeksiyonu nasıl bir ilgisi var biliyorsan aydınlat lütfen
Boğaz enfeksiyonu geçirdin mi canım hamileliğinde?
Allah onları bildiği gibi yapsın canımSen ücretsiz izini doğum sonrası için istiyorsun değil mi? Şimdiden sıkma canını belki o zamana kadir hal çaresi bulunur.
cnm bankacıyım yarıdevlet yarı özel sayılır,ücretli kullandırıo ama ücretsiz kullandırmam. dio insan kaynaklarıda, müdürün onayı lazım diolar oda onay vermem dio ama ben de gerekirse mahkemeye verecem kurumumu.en fazla 4 ay kullan dio yani o da ücretli zaten yerine bakacak kimse yok dio nasıl bakamıo mal mı herkes bende dedim annemin karnından bankacı doğmadım öğrensin herkes dedim
Laura Ashley markasını diyorsun dimi canım.O markanın abajurları ,lambaderleri çok şık oluyor. Ben de kelebekli olan duvar kağıtlarını çok beğendim. Sen hangisini aldın? Evimiz saten boyalı olsaydı ben de alırdım çok hoş çünkü...
Kızlaar yarın kociş beni istanbula gezmeye götürüyo kuzenlerim var orda sözü vardı doğurmadan götürürm diye,evet tavsiyelerinizi bekliyorum kesinlikle şuraya gidip görmelisiniz diyeceğiniz bi yer var mı ? birde gitmişken düğün için kıyafet bakayım ordan diyorumayy çok mutluyum ne zamandır biyerlere gitmiyorduk
Yok canım çok şükür sağlıkla ilgili birşey değil.Kardeşimin çeyizlik eşyaları bebeğimin odasında diye bahsetmiştim.Bu yaz düğün planlanıyordu.Ama maalesef damat ortada yok.2 hafta önce ben evliliğin altından kalkamayacağım,düğün yapamam deyip pılını pırtısını toplayıp ist.Ayrılmış.Kardeşimi 4 gün aramadı.Sonra çocuğum annesini aradık.(bİZİM GİTTİĞİNDEN HABERİMİZ YOK YAA)Annesi tel.meşkule atıp sonra tel.kapatıyordu.Annemle kardeşim kalkıp evlerine gitti.Hayırdır noldu diye.Ve gittiğini öğrenmişler.Kardeşim 10 yılını verdi çocuğa.Artık kardeşimin halini siz düşünün.Babam yurt dışındaydı.Düğünü konuşmak için geldi ve olana bakın.Tek söyleyebileceğim Allah kardeşime dayanma gücü versin.(BU rada beyaz eşya , üniye, yemek masasınıda almışlardı)
canım okurken bile şaşırdım. şimdi bize söylemesi kolay ama kardeşin Alllah ın sevdiği kuluymuş baştan göstermiş yüzünü karşı taraf,annesinin telfon falan açmaması da çok ayıp bence size uygun bir aile değilmiş belli ki...
hayırlısı böyleymiş demkki
bende sırt üstü yatınca çarpıntım oluyor.
ayy evett çarpıntıda çok oluyor yaa nefes darlığıda var
5 Ağustos'a 88 gün kaldı. 3 aydan az yani. Şimdi sen de böyle yazınca gözümde canlandırdım eve getireceğimiz zamanı. Mutfakta yemek yapıyorum şuan, salondan bebek ağlaması sesi hayal ettim, yemek yapmayı bırakıp ağlayan bebeğimi susturmaya gittiğimi. Kısmetse ne kadar az kaldı bunları yaşamaya. Ne tatlı bir mutluluk :)
ayy bende azönce mutfakta yemek yaparken aklıma geldi şimdi bebek olsaydı burda böyle rahatça durup yemek yapabilecekmiydim durmadan ağlayacakmıki diye düşünüyordum
ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık
Allah allaahh sende elinden gelen tüm haklarını kullanırsın cnm allah güç versin
http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=
Kızımın odasına duvar kağıdı aldım annişler bu tarz kağıt arayanlara bu markayı tavsiye ederim
bende duvar kağıdı düşünüyorum aldığını görmek isterim merak ettim ama üye olmak gerekiyormuş sen direk yollayamazzmısın
kendi karısı gelmiş geçende, aman bebeğim dikkat et merdivenden dio, merdivenler çok dik bizim kadın dio ki ayy durusel için çok tehlikeli dio müdürde dio ki o alışmıştır bişe olmaz sen dikkat et,umrunda deil el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış işte valla strese girdim cnm
aynen canım bende kelebeklı olan duvar kağıtlarını aldım çook tatlı bu markanın ürünleri ben 1 aydır duvar kağıdı arayıp duruyodum sonun da buldum kafamdakıni pek mutluyum sende al bende illa saten boya olmasına gerek yok annemın evı normal pütürlü duvardı biraz zımpara yapıp yapıştırıyolar gayette oluyo ama sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?