2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hava degısıklıgnden etkılenmıstr vucudun...tansıyonun dustu belkı bebıste senn halszlıgnden etkılenıyodr...gecmıss olsn bol bol dnlenn

cnm çok üzüldüm Allah sabır versin gerçekten çok zorr ahh erkeklerr.düşünemiorum şu an kardeşinin halini

bencede benim arkadaşımda 26. haftada hissetti 28. haftada cinsiyeti öğrendi ben 15-16 haftada hiissettim her çocuk bir deil

canımcım korkma sakın sırt üstü yat bir bakalım ben öyle yapınca hemen hissediyorum bebeğimi çok dikkat et kendine

kardeşinin verilmiş sadakası varmış arkadaşım Allah korumuş böylesinden bırak eş olmayı dış kapıya mandal olmaz.hiç üzülmesin kardeşin sonrasında yapsa böyle daha çok yıkılırdı affetmesin sakın dönerse falan

sordum yeğenime :) dediki, AMA GERCEKTE SADECE O TEDAVI EDIYOR LIERAC KULLANIPTA HERYERI ÇATLAK DOLU OLANLARI GORDUM

allahın izniyle ben de normal doğum istiyorum. tam aksine sezeryandan korkuyorum. doğum öncesinde bebeğime kavuşmak için sancı çekeceğim, sonrasında bebeğime kavuşunca hepsi bitecek. ama sezeryanda acı sonradan olacak ve bebeğimle ilk zamanlar ilgilenemeyeceğim belki de. çok pozitif sezeryan hikayeleri de duyuyoruz ama ben bu konuda kendime güvenmiyorum.
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. az önce nisan annelerine göz attım biraz. off içim karardı valla. en iyi zamanlarımız bu günler kızlar tadını çıkarın

Geçmiş olsun canım biraz dinlen meyve suyu falan iç bakalım. Bebeğinin hareketleri için endişelenirsen doktorunu bi ara anlat canım için rahatlasın en azından.

aaaaaaaaaaaa belkide canım yaaa olabilir valla ay bian görmüş kadar mutlu oldum vallaa

sordum yeğenime :) dediki, AMA GERCEKTE SADECE O TEDAVI EDIYOR LIERAC KULLANIPTA HERYERI ÇATLAK DOLU OLANLARI GORDUM

Bak işte benim söylediğimi söylemiş aslında :) O jel ancak tedavi eder oluşmasını engellemez. Bizim bu kremleri kullanma amacımız cildin esnekliğini artırmak. Esasında bu konuyla ilgili çok okudum ve çoğu kişi cildin esnekliğini sudan başka hiçbirşeyin artırmayacağından yana. Ha ben lierac kullandım en başından beri niye dersen akrabamız olan bir doktor tavsiye etti. Ben de hiçbirşey kullanmayıp pişman olmamak için başladım

Ben eve giderken eczanede bi göstersem mi diye düşünüyorum canım. Haber veririm.
cok tesekkur ederim canm hepimiz insallah sag saglim bebeklerimizi kucamıza alırz rabbim yardmcmz olsun
Canım geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım. En iyi gelecek şeş dinlenmek. Ihlamur iç. Dinlen biraz.

Fundacım bir tansiyonuna ve nabzına baktır istersen. Bebek için de az bişey çikolata ye ve gürültü yap uzan dinle bakalım. Sorunun devam ederse doktorunu ara mutlaka ve bizi de haberdar et. Geçmiş olsun.

cnm hava degısıklıgnden etkılenmıstr vucudun...tansıyonun dustu belkı bebıste senn halszlıgnden etkılenıyodr...gecmıss olsn bol bol dnlenn

Geçmiş olsun canım biraz dinlen meyve suyu falan iç bakalım. Bebeğinin hareketleri için endişelenirsen doktorunu bi ara anlat canım için rahatlasın en azından.

çok sağolun kızlar.. benim tansiyonum zaten genelde düşük çıkıyor neden bilmiyorum.. biraz şekerli bişeyler attım ağzıma zorlayarak kendimi. uzandım ve az önce bebeğimden küçük de olsa tepikler geldi bütün dertlerini unutturur insana bu tepikler dinleneyim daha iyi olcm inşallah.

bolca dınlennn cnm sen bugun...uzannca ozellıkle sırt ustu rahatsz oluyo mınnoslar hemen tepkı verıyolarrrr

aynen tatlım bende cilt bakımı hocasına sormuştum önemli olan o bölgeyi nemsiz bırakmamak mesele sürde ne sürersen sür aslında :) birde Neutrogena body oil var ama bana biraz pahalı geldi onun yerine bebe yağı sürerim :) ama tavsiye eden var denemek lazım

bolca dınlennn cnm sen bugun...uzannca ozellıkle sırt ustu rahatsz oluyo mınnoslar hemen tepkı verıyolarrrr

banada görümcem dediki soluna değil sağa yat hep sola yatarsan bebek rahatsız olur dedi bende hep sol tarafımda yatmayı seviyorum.. doktora sormuştum hayır sağ sol farketmez ama sırt üstü yatma fazla dedi

o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?

bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:

banada görümcem dediki soluna değil sağa yat hep sola yatarsan bebek rahatsız olur dedi bende hep sol tarafımda yatmayı seviyorum.. doktora sormuştum hayır sağ sol farketmez ama sırt üstü yatma fazla dedi

ben gece sırtustu yatmıyrmm cnmm..bebek harekwtını hıssettmedgn durumlarda dıyorum benn 2 dkka sırtustu ytınca hemen tepkı verıyolar dıye...bnde gecelerı hep sola ytıyorm kan akısı daha ıyı oluyomuss dıye...ama sabhlrı kazık gbı kalkıyrmm o ayrı

o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?

bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:

cnm sıkayetn yoksa kafana takma bnce..bnde ınternetten arastrdmm sartlandm galıba...kasılma sandıgm seylern hcbırı kasılma deglmıss dun nst de anladık....

anladım cnm demek istediğini bende sırt üstü yatılmaması gerektiğini duymuştum yani zaten rahatsız olduğunu hissediyorsun :) bakalım son ayda napıcaz sağ sol sırt heralde oturarak uyuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…