2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Duygusal patlama yaşıyorum şuan :) ben kesin kucağa alıştırırım bebeğimi hep kucağımda dursun isterim hatta kimseye vermek istemem. Şimdiden onu bırakıp işe gidecek olmak zor gelecek gibi geliyor. Beraber geçirdiğimiz aylarda bari kucağımdan düşmesin. uuuu yumuk yumuk annesinin kucağında uyusun

kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba

Dikkat et canım kendine belki acıkmışsındır şekerin düşmüş olabilir.

açtım zaten tatlımmm.bsıler hazrlarken oldu....bundan snra aclıga pek gelemıcmm galıbaa:)

Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptı Nerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı

buzdolabna nası soktun kuzum sen onu :) bnde gecen sac duzlestrıcımı tırım trım aradm evdee..anneme gotrmusmmm ordan cktı..ama ne zamn nası gttı oraya onu hc bılmıyrmm

Kızlar bu bacak ağrısı beni öldürecek magnezyumda kullanıyorum 2 gündür parol da alıyorum ama mahvoldum daha 6. Aydan böle olursam 3 ay ne yapıcam ben bugün iki ayrı doktora gittim kalp
Damara ve fizik tedaviye bi süre daha ağrı kesici kullan geçmez şe araştırmaya git biz bişey yapamayız dedi. Var mı benim gibi bacak ağrısı çeken ????

Hahahah buzdolabına nasıl girdi acaba merak ettim :)

Yemek yapıyodum mutfağa kumandayla gittim sanırım. Buzdolabından yemek yapmak için çıkardığım malzemeleri tekrar dolaba yerleştirirken kumandayı da atmışım. Sebzelikte domateslerin yanında çıktı

Son düzenleme:

Öylece rafta da durmuyodu yani :) İyi yine çabuk bulmuşsun

Kızlar acil bişi sorcam bır ara konusu gecmişti sanırım. Bacagımda kasılma ve kramplar oldugu için doktorum bana magnorm magnezyum vermiştı. Bir hafta kullandıktan sonra bagırssklarım bozuldu maalesef ozur dilerim ishal oldum. Doktorum onbeş gun kadar ara vermemi istedi ve durum devam ederse ishal için bi ilaç ismi soyledi. O an yazamadım iş yerinde ni daha da kendisine ulaşamıyorum unuttum ya ismini çıldırcam bilen var mı gebelikte ishal ilacı ismi alamıyorum galiba artık kullanmam lazım belki sizden isim duyarsak animsarimm

ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık

Öylece rafta da durmuyodu yani :) İyi yine çabuk bulmuşsun

Acıkır gibi oldum bir meyve yiyim bari dedim anam bi baktım kara kara bişey görünüyor. Bi baktım kumanda Burdan çıkardığım sonuç:meyve faydalıdır. Yoksa yarına kadar aradım heralde aklımın ucundan geçmez orası.

Boğaz enfeksiyonu geçirdin mi canım hamileliğinde?

Allah onları bildiği gibi yapsın canım Sen ücretsiz izini doğum sonrası için istiyorsun değil mi? Şimdiden sıkma canını belki o zamana kadar bir hal çaresi bulunur.

ANGELim geçmiş olsun kendini öyle aç bırakma dikkatli ol

hehee alemisin kız hadi sen hamilesin benim kocamdamı hamileee kumandayı koy cebine markete git.. telefon die bi çıkarıo cebinden kumanda eeee ama tuvalete bile elinde kumandayla gider kocitoo olacağı bu İyi domates yerine kumandayı kesmeye kalkmadık dalgınlıklaa

vicdansızlar y a ne halden anlarlar ne ihtiyaçtannn adamlar işleri olsun sen naparsan yap.. kendini sıkıp stres olma şimdi.. allah bildiği gibi yapsın bunlarıı

evet cnm 4 ay ücretli ayrılcam sonrasında ücretsiz alcaktım 6 ay şimdiye kadar bişe yoktu ben seni ücretsize ayrılmazsın die düşündüm dio ona göre personel istemedim dio gerizekalı sordun mu bana,şirket elemanı biri 4 ay kullandı ben şirket elemanı mıyım dedim sanki,mantığı onu algılamıyor Allah sorar bişe demiyorum Allaha havale ettimö bildiği gibi yapsın onu

ahahah benimki de öyle. Bizim kumanda nerelerden çıktı bir bilsen. Eşim de hep elinde gezer, kumanda olmadığında yoksunluk sendromu yaşıyo resmen adam. Ama kumanda kumanda olalı buzdolabı yüzü görmemişti sayemde onu da gördü garibim

kan uyuşmazlığı nasıl oluyor
onu bile bilmiyorum cnm

canım,benim kan grubum 0 rh - ,eşiminki de 0 rh +...dolayısıyla kan uyuşmazlığımız var...bunun için iğne yapılıyormuş..aranızda yaptıran varsa merak ettim...test yapılıyormuş önce indirekt coombs diye...

kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba

büyük ihtimal ya tansiyon ya da şekerin düşmüştür cnm...uzan biraz ayaklarını yukarı kaldır

Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptı Nerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı

hahaha :)))))

sağol canım evet biliyorum uyuşmazlığın ne olduğunu da o süreci merak ettim hani aranızda varsa yaptıran diye...gerçi araştırdım internetten ...dr.la da konuştuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…