- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.321
5 Ağustos'a 88 gün kaldı. 3 aydan az yani. Şimdi sen de böyle yazınca gözümde canlandırdım eve getireceğimiz zamanı. Mutfakta yemek yapıyorum şuan, salondan bebek ağlaması sesi hayal ettim, yemek yapmayı bırakıp ağlayan bebeğimi susturmaya gittiğimi. Kısmetse ne kadar az kaldı bunları yaşamaya. Ne tatlı bir mutluluk :)
kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba
Duygusal patlama yaşıyorum şuan :) ben kesin kucağa alıştırırım bebeğimi hep kucağımda dursun isterim hatta kimseye vermek istemem. Şimdiden onu bırakıp işe gidecek olmak zor gelecek gibi geliyor. Beraber geçirdiğimiz aylarda bari kucağımdan düşmesin. uuuu yumuk yumuk annesinin kucağında uyusun
Dikkat et canım kendine belki acıkmışsındır şekerin düşmüş olabilir.
Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptıNerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı
Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptıNerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı
Hahahah buzdolabına nasıl girdi acaba merak ettim :)
açtım zaten tatlımmm.bsıler hazrlarken oldu....bundan snra aclıga pek gelemıcmm galıbaa:)
Yemek yapıyodum mutfağa kumandayla gittim sanırım. Buzdolabından yemek yapmak için çıkardığım malzemeleri tekrar dolaba yerleştirirken kumandayı da atmışım. Sebzelikte domateslerin yanında çıktı
Öylece rafta da durmuyodu yani :) İyi yine çabuk bulmuşsun
Kızlar bu bacak ağrısı beni öldürecek magnezyumda kullanıyorum 2 gündür parol da alıyorum ama mahvoldum daha 6. Aydan böle olursam 3 ay ne yapıcam ben bugün iki ayrı doktora gittim kalp
Damara ve fizik tedaviye bi süre daha ağrı kesici kullan geçmez şe araştırmaya git biz bişey yapamayız dedi. Var mı benim gibi bacak ağrısı çeken ????
ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık
Yemek yapıyodum mutfağa kumandayla gittim sanırım. Buzdolabından yemek yapmak için çıkardığım malzemeleri tekrar dolaba yerleştirirken kumandayı da atmışım. Sebzelikte domateslerin yanında çıktı
ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık
Boğaz enfeksiyonu geçirdin mi canım hamileliğinde?
Allah onları bildiği gibi yapsın canımSen ücretsiz izini doğum sonrası için istiyorsun değil mi? Şimdiden sıkma canını belki o zamana kadar bir hal çaresi bulunur.
ANGELim geçmiş olsun kendini öyle aç bırakma dikkatli ol
hehee alemisin kız hadi sen hamilesin benim kocamdamı hamileee kumandayı koy cebine markete git.. telefon die bi çıkarıo cebinden kumandaeeee ama tuvalete bile elinde kumandayla gider kocitoo olacağı bu İyi domates yerine kumandayı kesmeye kalkmadık dalgınlıklaa
kan uyuşmazlığı nasıl oluyor
onu bile bilmiyorum cnm
kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba
canım senin kan grubun (-), eşin (+) ise uyuşmazlık oluyor, anneye 28. hftdan sonra sanırım (dr daha iyi bilir), koruyucu iğne yapıyolar, bebek (+) kan grubundansa annenin kanı bebeğe karşı savaş açmasın diye. koruyucu iğneyi yaptırdıktan sonra korkacak bişey yok diye biliyorum
kasılmaları bilmiyorum, bende doğuma gittiğimde bile yoktu, nst de çıkmıştı,
bende bazen kısa süreli sancı oluyor, dinlenince geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?