2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Köpeğinin huylarını en iyi sen bilirsin. Alacağın önlemler de ona göre olmalı. Bizim herşey ortada durur ve daha hiç bir şeyimi parçalamadı. Oyuncakla eşyayı ayırt edebilme kabiliyetine sahip ve ona bunu ben öğretmedim. Örneğin oyuncağı biblo ardına falan kaçtıysa bibloyu devirip alabileceği oyuncağı bile ellemiyor. Bana bakıyor vereyim diye ve vermesem hayatta dokunmaz. Küçüklüğünden beri böyle çok ilginç buluyorum bu davranışını. Sanki eğitimli doğmuş gibi

Canım severim onu bizimki gecen gun başka bir köpeği sokakta sevince baya bir havası. Gerçi hoş kopek rakibi onun bebeğin üstünlüğünü çoğunlukla kabul ediyorlarmış

Cemileydy cok uzuldum. Allah sabir versin kardesine ne diyim. Evlendikten sonra bozulmasi daha kotu olurdu.. Belki damat korktu biraz dinleni gelir.. Hayirlisi olsun insallah..

Mulbery yazdiysan kacirdim dun ugradin mi doktra ne dedi. Bir problem yoktur insallah.

Bu kk nin mobil uygulamasi vok berbat cepten dogru duzgun erisim yok. Bilgisayardan girince de oglum rahat birakmiyor. Bircok seyi kaciriyorum

selamlar yol arkadaşlarım.

ah bu bahar ayları gevşedi burun yayları bahar alerjim azdı burnum akıyor, gözlerim sulanıyor, kulağım tıkandı. sırf bu illetten kurtulmak için yıllardır denemediğim bir şey kalmamıştı en son çam poleni iyi geliyor diye öğrendik 3 yıl önce çam ormanı kıyısına taşındık. evet iyi geldi ama benim alejim hamilelikle birlikte geri döndü iyi mi

bu arada dün kontrole gittim aslında zamanı vardı ama canım sıkıldı kızımı görmek istedim ve 1.100 gram olmuş be ya benimki hihihi canımmmmmmmmmm gelse de ısırsam poposunu ya

kızlar kendinize iyi bakın ben elimde mendil hapşuruklarımla takılıcam bir müddet öpüyorum hepinizi.

bendede bazen ağrılar oluyor tarif etiğin gibi

söylediklerine katılıyorum ben oğluma hamileyken gece gündüz sürekli tekmelerdi dışardan seyredilirdi yani gerçektende çok hareketli bir çocuk şimdide aynı

ama kızımı o kadar geç hissettimki 2. bebeği daha reken hissetmem gerekiyordu 24. haftada anca hissetdim oğlumdan sonra kızımın hareketleri anormal gibi geldi dr hiç bir problem olmadığını söyledi

halada kızım hareketsiz çok nadir hissediyorum hareketlerini çünkü kişiliğiylede alakalıymış yok 2 saat sessiz bir ortamda dinle hareketlerini bilmeme kaç tane hareket etmeliymiş ...............bizde yok öyle bişey canı isterse hareket ediyo sanırım sakin bir yapsı olacak inşallah

Kızlar eczacı yeğenimle konuştum şimdi,lierac ı sordum ondan çok conturaktubex daha iyi dedi onuda uzun süreli kullanımda işe yarar dedi ama bence hiçbiri işe yaramıyor sen iyisimi bebe yağı sür sadece diyor

Çok üzüldüm canım ya Allah kardeşine sabır versin konuşmak kolay bize tabi onca yıl onca emek... Ne olursa olsun böyle salakça bırakıp kaçan adamdan hayır gelmezdi diye avutacak kendini başka çaresi yok. Yazıklar olsun!!!

Ahahaha alemsin tandora evet şöyle bakınca andırıyor aslında yalnız kız o kadar boşa uğraşmış. Fotosunu çekse olay bitecek halbuki

yani senin hayal gücüne yetişemediler tabii off bu ne yaa star da eski püskü dizileri veriyolar küçük gacılar

Contractubex yara izi tedavisinde kullanılıyor diye biliyorum. Belki doğumdan sonra çatlak izlerinin iyileşmesine yardımcı olabilir ama oluşumu engellediğini hiç sanmıyorum. Ayrıca çok iğrenç sürdükten sonra sümüklü böcek gezmiş gibi kalıyor Lierac gibi cilt tarafından emilmiyor tamamen.

arkadaşlarr canım yanıyor dün geceden beri göbeğimin olduğu bölgenin sol tarafı yırtılmış gibi ağrıyo dışı çatlıyo tamamda içtede yırtlıma olumu acaba yaa sizde böyle bişey yaşadınızmı korkmaya başladım

Offf çok zor bir durum.. Kardeşinin Allah yardımcısı olsun (

selam canlarım..
sizlere yatağımdan bildiriyorum bu sabah çok halsiz kalktım hatta çook zorlandım kalkmakta. iştahım sıfırdı zorla ekmek peynir yedim çıktım işe geldim.. yarım saat sonra bir bulantı başladı ki sormayın ( iyice halsizleştim elim ayağım titredi valla baş dönmesi de cabası.. duramadım tabi eve geldim gelir gelmez de çıkardım şimdi dinleniyorum. oğluşumdan da ses seda yok hiç noldu anlamadım ki yaaa üşüttüm mü acaba :26:

Nohut dedin ya ilk aklıma gelen şey turşu oldu Yememeliyim şişiyorum yememeliyimmmm

ama o daha etkili dedi bilemiyorum ben ikisinide henüz kullanmadım ama sorarım ben

nohutun yanına turşu mu güzel oluyormuş aman boşver tuzlu tuzlu yeme yeme benim midem yanıyorrr mahvoldum yaa elma yicektim evde kalmamış

Fundacım bir tansiyonuna ve nabzına baktır istersen. Bebek için de az bişey çikolata ye ve gürültü yap uzan dinle bakalım. Sorunun devam ederse doktorunu ara mutlaka ve bizi de haberdar et. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…