- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.261
Bende aynı senin gibi düşünüyorum fazla mı rahatım acaba diye bir sorayım istedim. Bizim kızın tek bir kötü huyu var. Terlik çorap vs bunun gibi seyleri çalıyor ve dişleri ile parçalıyor biri almak isterse hirliyor sadece ben alabiliyorum ağzından o yüzden eşyalarına dokunup dokunmamasına izin vermek konusunda kararsızım
valla bizim fıstık da çocuklara karşı aşırı bi sevgi var hepsiyle oynamak istiyo arkadaşımın 2 yaşındaki kızıyla resmen aşk yaşıyolar ama geçen eşim kızı kucağına alıp döndürmeye başlayınca üstlerine atladı acaba kıskandı mı yoksa oyun mu zannetti anlam veremedim. ayrıca fıstık da bizimle yatıyo ve vazgeçirmek pek kolay gibi gözükmüyor ama cibinlik mantıklı geldi bana da biz evdeyken yasaklı odalara zaten girmiyor sadece salon ve yatak odasına giriyor uyumak için bir iki kez kızınca yasak olduğunu anlıyo ciddi bi eğitim vermedik.
kızlar yaa 2 gündür sağ kasığıma ara ara bıcaklar saplanıo gibi oluo hemen geçio Allahtan, böle olan varmı neden ki acep? kızlar bide bu hareket sayma olayına falan takmayın kafanızı benim kuzenim doktor dioki her bebek bi olmaz bunu söleyen doktorlar saçmalıo kimisi 2 gün hareket etmio uyuyo vs.açıkcası ben saymayı falan düşünmüorum çünkü insanı pimpiriklendirir,gön içinde bakarım hareket ediom ediosa çok şükür der dururum çookk hareketsiz olursa tabi doğru doktorabence sizde fazla evhamlanmayın
Yok canım çok şükür sağlıkla ilgili birşey değil.Kardeşimin çeyizlik eşyaları bebeğimin odasında diye bahsetmiştim.Bu yaz düğün planlanıyordu.Ama maalesef damat ortada yok.2 hafta önce ben evliliğin altından kalkamayacağım,düğün yapamam deyip pılını pırtısını toplayıp ist.Ayrılmış.Kardeşimi 4 gün aramadı.Sonra çocuğum annesini aradık.(bİZİM GİTTİĞİNDEN HABERİMİZ YOK YAA)Annesi tel.meşkule atıp sonra tel.kapatıyordu.Annemle kardeşim kalkıp evlerine gitti.Hayırdır noldu diye.Ve gittiğini öğrenmişler.Kardeşim 10 yılını verdi çocuğa.Artık kardeşimin halini siz düşünün.Babam yurt dışındaydı.Düğünü konuşmak için geldi ve olana bakın.Tek söyleyebileceğim Allah kardeşime dayanma gücü versin.(BU rada beyaz eşya , üniye, yemek masasınıda almışlardı)
Canım benimde 2 gündür yanlara vuruyor.
Ahahaha alemsin tandora evet şöyle bakınca andırıyor aslındayalnız kız o kadar boşa uğraşmış. Fotosunu çekse olay bitecek halbuki
Kızlar eczacı yeğenimle konuştum şimdi,lierac ı sordum ondan çok conturaktubex daha iyi dedi onuda uzun süreli kullanımda işe yarar dedi ama bence hiçbiri işe yaramıyor sen iyisimi bebe yağı sür sadece diyor
kızlar hiç sevmediğim nohut u pişiricem ben bugün etsiz yapsam nolurki ? oda protein sonuçta :26:
Ben limangodan aldım benimkinde de jelatin yok ve beyaz kapaklı . Daha once normal eczanelerden alıyordum jelatinli ve sarı kapakliydi. Huylanmadim desem yalan olur. Ama ne bileyim koskoca limangodan acaba sahte ürün verir mı? Kacak mı acaba
32. haftadan sonra her hafta girecez mecbur
Yok canım çok şükür sağlıkla ilgili birşey değil.Kardeşimin çeyizlik eşyaları bebeğimin odasında diye bahsetmiştim.Bu yaz düğün planlanıyordu.Ama maalesef damat ortada yok.2 hafta önce ben evliliğin altından kalkamayacağım,düğün yapamam deyip pılını pırtısını toplayıp ist.Ayrılmış.Kardeşimi 4 gün aramadı.Sonra çocuğum annesini aradık.(bİZİM GİTTİĞİNDEN HABERİMİZ YOK YAA)Annesi tel.meşkule atıp sonra tel.kapatıyordu.Annemle kardeşim kalkıp evlerine gitti.Hayırdır noldu diye.Ve gittiğini öğrenmişler.Kardeşim 10 yılını verdi çocuğa.Artık kardeşimin halini siz düşünün.Babam yurt dışındaydı.Düğünü konuşmak için geldi ve olana bakın.Tek söyleyebileceğim Allah kardeşime dayanma gücü versin.(BU rada beyaz eşya , üniye, yemek masasınıda almışlardı)
Canım benimde 2 gündür yanlara vuruyor.
Contractubex yara izi tedavisinde kullanılıyor diye biliyorum. Belki doğumdan sonra çatlak izlerinin iyileşmesine yardımcı olabilir ama oluşumu engellediğini hiç sanmıyorum. Ayrıca çok iğrenç sürdükten sonra sümüklü böcek gezmiş gibi kalıyorLierac gibi cilt tarafından emilmiyor tamamen.
Nohut dedin ya ilk aklıma gelen şey turşu olduYememeliyim şişiyorum yememeliyimmmm
selam canlarım..
sizlere yatağımdan bildiriyorumbu sabah çok halsiz kalktım hatta çook zorlandım kalkmakta. iştahım sıfırdı zorla ekmek peynir yedim çıktım işe geldim.. yarım saat sonra bir bulantı başladı ki sormayın ( iyice halsizleştim elim ayağım titredi valla baş dönmesi de cabası.. duramadım tabi eve geldim gelir gelmez de çıkardım şimdi dinleniyorum. oğluşumdan da ses seda yok hiç noldu anlamadım ki yaaa üşüttüm mü acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?