2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aslında ne yalan söyleyeyim bende romatizmadan şüpheleniyorum çünkü bu havalar bozduğundan beri daha çok ağrıo bu ay randevum var dahiliye ye bi söyleyim bakalım.

LimaNgonun normal sayfasının şifresi ile aynı değil mı ya kabul etmedi şifremi tekrar üye mı olmak gerekiyor home icin Merak ettim bakamadım :)

daha önce üye olmuşsan lımangoya normal üye giriş yapıyosun canım zaten en başta laura ashley diye bı marka var orada kelebeklı duvar kağıdı belkı üyeliğin iptal olmuştur bilemedim:44::44:

geçmiş olsun cnm ya, okurken bile gerildim. çok korkmussundur, düşenemiyorum bile. ucuz atlatmışsın gerçekten..

LimaNgonun normal sayfasının şifresi ile aynı değil mı ya kabul etmedi şifremi tekrar üye mı olmak gerekiyor home icin Merak ettim bakamadım :)

yooo şeker. aynı şifre ile girebiliyorsun. Belki şifreyi yanlış yazmışsındır. Ya da istersen limangonun ana sayfasından girip ordan markayı seçersin

artık o şekilde uzatabildiğim kadar uzatacağım cnm napım

Tamam kızlar girdim çok güzelmiş ben niye daha once kesfetmemisim. Haftaya arkadaslar ev aldı tebrik etmeye gidiyoruz burdan ev hediyesi bakabilirim.

Güzelmiş duvar kağıdın çiti piti sevimli guzel günlerde kullan canim

Angy geçmiş olsun tatlım. Allah korumuş. İnsanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor.

saol cnm daha hala kalbm carpıyo...verılmıs sadakam varmıss havaya ucucaz sandm...o an sadece bebegımı dusndm kndımı degıl...ıyı cok sukurr

Allah korumuş canım zaten hep korku içinde yaşıyoruz bebişlerimizi koruyandan isek die bide böyle şeler insanın aklını alıyor. Zaten oldum olası tüplü arabaya karşıyım hele taksici ya dünyanın parasını alıolar iki adım yere bi de üstüne tüp kullanıp kar etmeye çalışıyorlar ulan hadi kullandım adam akıllı bakımını yaptır insan taşıyorsun karpuz değil hadi insanları düşünmüyorsun kendinizde mi düşünmüyorsun be adam ay sinirlendim iyice tekrar geçmiş olsun Canımmmm Allah beterinden korusun

aynen canım çıldırıyorum vallaa elinde ayağa kalktığında biyerlerde bırakıyorsa ben gittiğimde kumandayla karşılaştığımda artık şaşırmıyorummm heryerden çıkabilir çünkü

saol cnm daha hala kalbm carpıyo...verılmıs sadakam varmıss havaya ucucaz sandm...o an sadece bebegımı dusndm kndımı degıl...ıyı cok sukurr

canım geçmiş olsun. Allah korumuş valla. Tüp de patlayabilirdi, yangında çıkabilirdi. Taksiciye deli oldum. Demek ki bakımını yaptırmamış. Sen yat uzan dinlen sakinleş.

İyi akşamlar kızlar.

Angelcımm bununla geçmiş olsun yaaa insanın aklına ilk bebeği geliyor. rabbim beterinden korusun sizleri..

Ha ha nasıl çocuklar bi oyuncak edinir ellerinden brakmaz ben de kızarım bazen dün akşam olan olay yatıoruz tv izliyoruz kumanda benim tarafımda kumandayı versene veriyorum elinde kumanda tv izlemeye devam arasta sende anlatınca bende kendi kocamı gördü sanki canım

bu resmi görünce polinin beni uyarışı aklıma geldi.. senin bu düzenlediğin dolaplar cocuk olunca karma karışık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…