- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.361
Gıcık ya
Canım şimdi tabiki sebebi bu olmayabilir sen takılıp kalma. Bazen boğaz enfeksiyonu kana karışıp romatizma başlayabiliyor. Eğer ağrın yanma gibiyse özellikle eklemlerinde falansa dizlerine elini koy mesela sıcak mı dizlerin? Kan testiyle ortaya çıkıyor zaten bu dediğim enfeksiyon. Dahiliyeye gidip şikayetlerini anlatırsan onlar gereken testleri yaparlar. Yalnız şuan tedavini olamazsın çünkü güçlü bir antibiyotik alman gerekir.
LimaNgonun normal sayfasının şifresi ile aynı değil mı ya kabul etmedi şifremi tekrar üye mı olmak gerekiyor home icin Merak ettim bakamadım :)
kızlar az once basıma gelenlerrrrr....saglık ocagndn aradılar seker testı sonucları ıcın...b nde gdıp geleyım dedımmm...sehr dısnda oturuyrmm dolmusa bınene 2kdr taksıyle gdıp geleyım dedım...bndım taksıyee 2 dakıka snra bomm dıye bı sess ve tup kokusu..bn o sokla kndımı assa attm araba tuplu ya tupun bıyerıne bısey olmuss..duzelltı flan gel yıgenmm dedı bndım camdan resmen dısarı ckrdm kfamı gttk saglık ocagına...ayyy soktaymm hala
LimaNgonun normal sayfasının şifresi ile aynı değil mı ya kabul etmedi şifremi tekrar üye mı olmak gerekiyor home icin Merak ettim bakamadım :)
Canım o şerefsiz öyle pislik yapıyorsa sende tanıdık bi doktor bulup raporla uzat iznini doğum iznin bitince işe git bi gün iş başın başlasın ardından raporla uzat iznini böylelikle maaşında kesilmemiş olur benim bi tanıdığım öle yaptı 10 günlük raporlar aldı uzattı iznini rapor bittikçe doktor yeni rapor yazdı 10 günden fazla yazamiyor tek seferde ama sürekli uzataniliuor rapor süresini on günden uzun yazması için heyet raporu gerekiyor ki o da uzun iş
Allah allaahh sende elinden gelen tüm haklarını kullanırsın cnm allah güç versin
saol cnm elimden geleni yapacam aminn
o nasıl güzel bir lafmış ya, el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış:) durumu çok güzel özetlemişsin cnm...
:)) evet çok sevdiğim bi laf:)
İstanbulun her bir yanı tarih eğer hoşlanırsan tabikide sultan ahmet,bize çok yakın gelirsin :) ortaköy camii vs..
ayy evett çarpıntıda çok oluyor yaa nefes darlığıda var
ayy bende azönce mutfakta yemek yaparken aklıma geldi şimdi bebek olsaydı burda böyle rahatça durup yemek yapabilecekmiydim durmadan ağlayacakmıki diye düşünüyordum
Allah allaahh sende elinden gelen tüm haklarını kullanırsın cnm allah güç versin
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=707008&d=1368107882&thumb=1&stc=1
bende duvar kağıdı düşünüyorum aldığını görmek isterim merak ettim amahttp://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3508709 üye olmak gerekiyormuş sen direk yollayamazzmısın
ya ben buraya nasıl resim yüklenır bilmıyorumkı uğraştım bıraz ama olmadı
Eki Görüntüle 707008İstanbulun her bir yanı tarih eğer hoşlanırsan tabikide sultan ahmet,bize çok yakın gelirsin :) ortaköy camii vs..
Eki Görüntüle 707008 Eki Görüntüle 707008
ya ben buraya nasıl resim yüklenır bilmıyorumkı uğraştım bıraz ama olmadı
aaa yapmışım meğer of şükür :)
Tamam kızlar girdim çok güzelmiş ben niye daha once kesfetmemisim. Haftaya arkadaslar ev aldı tebrik etmeye gidiyoruz burdan ev hediyesi bakabilirim.
Güzelmiş duvar kağıdın çiti piti sevimli guzel günlerde kullan canim
saol cnm daha hala kalbm carpıyo...verılmıs sadakam varmıss havaya ucucaz sandm...o an sadece bebegımı dusndm kndımı degıl...ıyı cok sukurrgeçmiş olsun cnm ya, okurken bile gerildim. çok korkmussundur, düşenemiyorum bile. ucuz atlatmışsın gerçekten..
Angy geçmiş olsun tatlım. Allah korumuş. İnsanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor.
saol cnm daha hala kalbm carpıyo...verılmıs sadakam varmıss havaya ucucaz sandm...o an sadece bebegımı dusndm kndımı degıl...ıyı cok sukurr
kesnlıkle cnm ya...kalbım agzmda atıyo sankı halaaa
Eşimi anlatıyosun bana resmenkanalı değiştirmeyecek bile olsak mutlaka kumanda elinde duracak. Hatta bazen bırak şunu her an değiştirecekmişsin gibi strese giriyorum diyorum. Bırakıyo 5 dakika sonra farkında olmadan yine eline alıyo. Kankası onun kumanda
saol cnm daha hala kalbm carpıyo...verılmıs sadakam varmıss havaya ucucaz sandm...o an sadece bebegımı dusndm kndımı degıl...ıyı cok sukurr
Eşimi anlatıyosun bana resmenkanalı değiştirmeyecek bile olsak mutlaka kumanda elinde duracak. Hatta bazen bırak şunu her an değiştirecekmişsin gibi strese giriyorum diyorum. Bırakıyo 5 dakika sonra farkında olmadan yine eline alıyo. Kankası onun kumanda
kesnlıkle cnm ya...kalbım agzmda atıyo sankı halaaa
bu resmi görünce polinin beni uyarışı aklıma geldi.. senin bu düzenlediğin dolaplar cocuk olunca karma karışık olacakEki Görüntüle 707038
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?