- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.021
kızlar ben çıkıyorum
hepinize şimdiden iyi akşamlar
daha önce bahsetmiştim
bebeği besleyen damarlardaki akışı beğenmemişti doktor
kontrolüm var bir saat sonra
dua edin bana olur mu
inşallah düzelmiştir. ilaç etki etmiştir. aminnnnnnnnnn
Canım inşallah düzelmiştir canım iyi haberlerle geleceksin :)
Canım benim bu da bir sağlık sorunu ama çekinmemelisin sanırım ne kadar geç kalırsan o kadar acı çekiyorsun
ben zaten 3 gündür bu acının tiryakisi oldum
bir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum.2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum
ya çok utanıyorum bildiğin gibi değil. bir de gebe olunca her ilacı kullanamicaz doktora popomu gösterdiğimle kalıcam. bir de ameliyat derse aman Allahımmm
bir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum.2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum
ya canım bende bir günde tamm 1100 gr aldım ya sabah ağlıycaktım sinirden ben hersabah aç karınla kıyafetsiz tartılıp çizelgeme yazıyorum kılomu ama bir günde ne değişti hiç anlamadımkızlar çok yoruldum resmen gözlerim kapanıyor cuma 2.doz tetenoz aşımı olacaktım işim çıktı olamadım bugünde hiç gözüm kesmiyor kalkıp gitmeye saglık ocagına bu arada dünden bugüne 1 günde 1.100 gr kilo almış olabilirmiyim sabah şok geçirdim baskülde
canım çok geçmiş olsun bizim gelinde olmuştu hamileyken doktora da gitti ameliyat değil ama farklı bi yöntemle içeri itme yapmış doktor doktordan dönerken daha geri dışarı çıkmış yarın anneme gelecek ne yapıp geçirdiğini ögreneyim sana mutlaka yazarım canım ama sıcak suya oturma gibi bişiy yapıyordu diye hatırlıyorum
ay durusel inşallah iyi gelir valla ne gerekirse yapıcam delirmek üzereyim. bu sıcakta bu göbekle kiloyla birde bu hastalık nerden çıktı yaaklozete hiç oturmam wc konusunda çok titizimdir ama geçnelerde mecbur kaldım ve bir arkadaşın evinde tuvalete girdim klozetti temiz görünüyordu ancak bakteri varmış demek ki ooof offf
ya canım bende bir günde tamm 1100 gr aldım ya sabah ağlıycaktım sinirden ben hersabah aç karınla kıyafetsiz tartılıp çizelgeme yazıyorum kılomu ama bir günde ne değişti hiç anlamadım
off canım çok geçmiş olsunn ne yaşadığını çok iyi biliyorum maalesef o lanet şey bende de varbir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum.2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum
canım rahatladım ya sizlerin de aynı haftalardaymış kontroller. içim içimi yerdi yoksa o zamana kadar :)ben de anlayamadığım için artık doktora gitmek falan hiç hevesim kalmadı. bebeğimin hareketlerini hissettikçe içim rahat eskiden 2 hafta sabredemiyordum.nasıl diye merak ediyordum.
canım allah korusun ağrın sancın ya da ters bir durum olmadıkça çok geç değil çünkü beni de o tarihlerde çağırdı doktorum. o zamana kadar da demir ilacını içersin ve tekrar baktırırsın değerlerine.
ay durusel inşallah iyi gelir valla ne gerekirse yapıcam delirmek üzereyim. bu sıcakta bu göbekle kiloyla birde bu hastalık nerden çıktı yaaklozete hiç oturmam wc konusunda çok titizimdir ama geçnelerde mecbur kaldım ve bir arkadaşın evinde tuvalete girdim klozetti temiz görünüyordu ancak bakteri varmış demek ki ooof offf
ayy geçmiş olsun cnm siyah çekirdekli üzümü al aktarda çektir cnm içinede türk kahvesi at sabahları aç karnına ye hatta günde 3 öğün babamda vardı benimde o çok rahatlatıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?