- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.001
cnm söylediğin modelleri hiç bilmiyorum
ben pierre cardin aldım.
inşallah senin için en uygun modeli seçersin
benim kayınvalidem çok iyidir ama ben ne kendi annem ne eşimin annesiyle aynı apartmanda oturmayı istemem. sırf bu yüzden kirada oturuyorum. Allah da muhteç etmesin inşallah
bak sen edepsize
kızlar ben çıkıyorum
hepinize şimdiden iyi akşamlar
daha önce bahsetmiştim
bebeği besleyen damarlardaki akışı beğenmemişti doktor
kontrolüm var bir saat sonra
dua edin bana olur mu
inşallah düzelmiştir. ilaç etki etmiştir. aminnnnnnnnnn
dün eşimin bi akrabasına bebek görmeye gittik...güya öpüp koklayacaktıkkk
bebek 2,5 aylık kızın annesi sürekli yanında kalıyormuş doğumdan beri oğlanın annesinin de ilk torunu ve okadar hevesle 7 yıldır bu bebeği beklediii ona sıra gelmiyooo
kadın anlatıyodu beni bebeğe yaklaştırmıyo orasını öpme şunu yapma falan diyo diyodu ama bize abartı gibi gelmişti
düne kadar ..
dünn gittik kadın yine orda biz babanne tarafından akrabayız neyse bebek yeni uyumuş annesinin yatak odasında giridik baktıkk kadın hemen arkamızdan girdii ayy yeni uyudu yeni daha da uyanmaz gece uykusu bu falan demeye başladıı neyse bizi odadan
kovdu resmenn
bebek de yarım saat sonra uyanmaz mı...hemen gittik odaya ben kucağıma aldım sevdim salona getirdimmm kadının gözleri patladı al babannesi dedim babanneye verdimmm..
kadın bu seferr banyo yaptıı salon soğuk demez mi ...halbuki evv hamam resmenn
allahım babanne kendini zor tutuyo nerdeyse kavga edeceklerr....
hemen çocuğu geri götürdüler odaya ,odada ufo yanıyo ışık karartılmış öyle basık bunaltıcı bi oda ki ..
1 saat boyunca tekrar uyutmak için salladı annesi ben dayanamadım tekrar girdim dedim ki annesi bu çok sıkılmış uykusu da açılmış çıkar biraz dolaştır dedim... bebeğin gözünde uyku yok terlemiişşş yavrummm..kız annenin korkusundan odadan çıkamıyokiii.. ağlasa koşuyomuş hemen kız iyice semeleşmiş anneliğini falan da yaşayamıyo besbellii allahım ben böyle bi kadın görmedimmm yaaaa
aman kızlarr bebkten sonra anne ve kaynana faktörüne dikkaattt
yaa ben de anlayamıyorum artıkbende mi bi gariplik var diye düşünüyodum doktor bu kafası bu kolları dedikçe alık alık bakıyodum ultrason resimleri desen onlar da ilk zamanlardaki gibi değil hiç bişey belli olmuyor
kızlar bir de bizim doktor benim bir sonraki randevuyu haziran ortalarına verdi. çoook var daha :26: arada yapılması gereken hiçbişey yok mu ? o tarihlerde 31. haftada olcam. çok ara vermiş olmuyor muyuz muayeneye yaa aklımı kurcalıyorrr :26:
bir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum.2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum
dün eşimin bi akrabasına bebek görmeye gittik...güya öpüp koklayacaktıkkk
bebek 2,5 aylık kızın annesi sürekli yanında kalıyormuş doğumdan beri oğlanın annesinin de ilk torunu ve okadar hevesle 7 yıldır bu bebeği beklediii ona sıra gelmiyooo
kadın anlatıyodu beni bebeğe yaklaştırmıyo orasını öpme şunu yapma falan diyo diyodu ama bize abartı gibi gelmişti
düne kadar ..
dünn gittik kadın yine orda biz babanne tarafından akrabayız neyse bebek yeni uyumuş annesinin yatak odasında giridik baktıkk kadın hemen arkamızdan girdii ayy yeni uyudu yeni daha da uyanmaz gece uykusu bu falan demeye başladıı neyse bizi odadan
kovdu resmenn
bebek de yarım saat sonra uyanmaz mı...hemen gittik odaya ben kucağıma aldım sevdim salona getirdimmm kadının gözleri patladı al babannesi dedim babanneye verdimmm..
kadın bu seferr banyo yaptıı salon soğuk demez mi ...halbuki evv hamam resmenn
allahım babanne kendini zor tutuyo nerdeyse kavga edeceklerr....
hemen çocuğu geri götürdüler odaya ,odada ufo yanıyo ışık karartılmış öyle basık bunaltıcı bi oda ki ..
1 saat boyunca tekrar uyutmak için salladı annesi ben dayanamadım tekrar girdim dedim ki annesi bu çok sıkılmış uykusu da açılmış çıkar biraz dolaştır dedim... bebeğin gözünde uyku yok terlemiişşş yavrummm..kız annenin korkusundan odadan çıkamıyokiii.. ağlasa koşuyomuş hemen kız iyice semeleşmiş anneliğini falan da yaşayamıyo besbellii allahım ben böyle bi kadın görmedimmm yaaaa
aman kızlarr bebkten sonra anne ve kaynana faktörüne dikkaattt
bir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum.2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum
ayy geçmiş olsun cnm siyah çekirdekli üzümü al aktarda çektir cnm içinede türk kahvesi at sabahları aç karnına ye hatta günde 3 öğün babamda vardı benimde o çok rahatlatıodu
kıyamam yaaa Allah kavuştursun bir an önce sizide bizde haziran 10 gibi falan ayrı kalacağız sanırım yine seni o kadar iyi anlıyorum ki insan çok özlüyor çok. Allahtan geçici bir süre bak öyle düşünüyorum ben hep her gün hem bebeğin hem eşine kavuşmak için azaldıkça mutlu olacaksın hiiiç üzme daha güzel günler beraber geçireceğimiz zamanlar olacak
canııım geçmiş olsun çok zor birşey o ya benim eşim çok çekti ama dayanamazsın ki böyle utanma git doktora çekme acısını
ay durusel inşallah iyi gelir valla ne gerekirse yapıcam delirmek üzereyim. bu sıcakta bu göbekle kiloyla birde bu hastalık nerden çıktı yaaklozete hiç oturmam wc konusunda çok titizimdir ama geçnelerde mecbur kaldım ve bir arkadaşın evinde tuvalete girdim klozetti temiz görünüyordu ancak bakteri varmış demek ki ooof offf
ayyy o ne yaa ruhum daraldı kovardım herkesi ben olsam noluo yaa hem 2.5 aylık olmuş daha ne geziolar yanında yuhh
Canım inşallah düzelmiştir canım iyi haberlerle geleceksin :)kızlar ben çıkıyorum
daha önce bahsetmiştim
dua edin bana olur mu
ya çok utanıyorum bildiğin gibi değil. bir de gebe olunca her ilacı kullanamicaz doktora popomu gösterdiğimle kalıcam. bir de ameliyat derse aman Allahımmm
kızlar ben çıkıyorum
daha önce bahsetmiştim
dua edin bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?