2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize şimdiden iyi akşamlar ben çıkıyorum.
Bugün mutluyum bebişim öğleden beri beni tepikliyo.
Dün hiç hareket etmemişti. Ben de kızım bana anneler günü hediyesi bira tepikle dedim ama dinletemedi. Hediyesini gecikmeli olarak fazlasıyla bugün verdi çok şükür

çok saol mulberrycim. pierre cardin'i mağazalarda göremiyorum görsem ona da bakardım ama..

dün eşimin bi akrabasına bebek görmeye gittik...güya öpüp koklayacaktıkkk
bebek 2,5 aylık kızın annesi sürekli yanında kalıyormuş doğumdan beri oğlanın annesinin de ilk torunu ve okadar hevesle 7 yıldır bu bebeği beklediii ona sıra gelmiyooo
kadın anlatıyodu beni bebeğe yaklaştırmıyo orasını öpme şunu yapma falan diyo diyodu ama bize abartı gibi gelmişti
düne kadar ..
dünn gittik kadın yine orda biz babanne tarafından akrabayız neyse bebek yeni uyumuş annesinin yatak odasında giridik baktıkk kadın hemen arkamızdan girdii ayy yeni uyudu yeni daha da uyanmaz gece uykusu bu falan demeye başladıı neyse bizi odadan
kovdu resmenn
bebek de yarım saat sonra uyanmaz mı...hemen gittik odaya ben kucağıma aldım sevdim salona getirdimmm kadının gözleri patladı al babannesi dedim babanneye verdimmm..
kadın bu seferr banyo yaptıı salon soğuk demez mi ...halbuki evv hamam resmenn
allahım babanne kendini zor tutuyo nerdeyse kavga edeceklerr....
hemen çocuğu geri götürdüler odaya ,odada ufo yanıyo ışık karartılmış öyle basık bunaltıcı bi oda ki ..
1 saat boyunca tekrar uyutmak için salladı annesi ben dayanamadım tekrar girdim dedim ki annesi bu çok sıkılmış uykusu da açılmış çıkar biraz dolaştır dedim... bebeğin gözünde uyku yok terlemiişşş yavrummm..kız annenin korkusundan odadan çıkamıyokiii.. ağlasa koşuyomuş hemen kız iyice semeleşmiş anneliğini falan da yaşayamıyo besbellii allahım ben böyle bi kadın görmedimmm yaaaa

aman kızlarr bebkten sonra anne ve kaynana faktörüne dikkaattt

benim doktorum hep 3 haftada bir kontrole çağırıyor. ilerleyen haftalarda 2 haftaya bir düşecek dedi. geçtiğimiz çarşamba gittik rutin devam edecek 3 haftada bir.:26:

bir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum. 2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum

ayyy o ne yaa ruhum daraldı kovardım herkesi ben olsam noluo yaa hem 2.5 aylık olmuş daha ne geziolar yanında yuhh

ben de anlayamadığım için artık doktora gitmek falan hiç hevesim kalmadı. bebeğimin hareketlerini hissettikçe içim rahat eskiden 2 hafta sabredemiyordum.nasıl diye merak ediyordum.

canım allah korusun ağrın sancın ya da ters bir durum olmadıkça çok geç değil çünkü beni de o tarihlerde çağırdı doktorum. o zamana kadar da demir ilacını içersin ve tekrar baktırırsın değerlerine.

bir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum. 2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum

ayy geçmiş olsun cnm siyah çekirdekli üzümü al aktarda çektir cnm içinede türk kahvesi at sabahları aç karnına ye hatta günde 3 öğün babamda vardı benimde o çok rahatlatıodu

vallahi karşı taraf benim canımı sıkacak birşey yapmasın yeter ki kayınvalide kendi anne gözüm görmez benim hemen lafımı söylerim isteyen küser isteyen küsmez öyle umursamam da böyle yaptığımdan beri kafam rahat yahu. hiç olmazsa yaşam bize kızınca pişman olmuyor geride aramıyor en iyisi kıçımızı kırıp oturalım diye seslerini çıkaramıyorlar :) bu neyin müdahalesi kıskançlığıdır anlamadım gitti. en karşı olduğum şey zaten bişlmişlik taslanması onlar kalmış 50 sene öncesi insanın öğrneceği şey bitmez hala eski kafayla yola devam edip diğer tarafa elletmemek de ne demek çocuğu bir tek torun onun sanki. o kızda hata anneyse anne orada eşinin de bir annesi var üzülen adalat duygum perçinlendi yine ayyyy sayfalarca yazmim yazıktır yahu diğer kadına

canııım geçmiş olsun çok zor birşey o ya benim eşim çok çekti ama dayanamazsın ki böyle utanma git doktora çekme acısını

ayy geçmiş olsun cnm siyah çekirdekli üzümü al aktarda çektir cnm içinede türk kahvesi at sabahları aç karnına ye hatta günde 3 öğün babamda vardı benimde o çok rahatlatıodu

ay durusel inşallah iyi gelir valla ne gerekirse yapıcam delirmek üzereyim. bu sıcakta bu göbekle kiloyla birde bu hastalık nerden çıktı yaa klozete hiç oturmam wc konusunda çok titizimdir ama geçnelerde mecbur kaldım ve bir arkadaşın evinde tuvalete girdim klozetti temiz görünüyordu ancak bakteri varmış demek ki ooof offf

haklısın canım bende kendimi böyle teselli ediyorum zaten. daha önce bahsetmiştim. biz ist. antalya 'ya taşınma kararı aldık. o yüzden eşim şimdiden gitti. ev -iş falan herşeyi önceden hazırlayacak. beni de götürmeyi çok istedi ama şuan iyi bir karar olmadığına karar verdik. çünkü o çok yoğun çalışıyor. sadece hafta içi 1 gün izni var. haftanın 6 günü yapayalnız kalacaktım. ama şimdi annemler,kayınvalidemler,halam teyzem,yengem herkes yanımda. beni el üstünde tutuyorlar. tek derdim eşimin yokluğu.
oraya gitseydim kesin bunalıma girerdim.
Rabbim nasip ederse, doğumumu yapıp gidicem kocacığımın yanına. o zaman zaten bebişimle oyalanırım hiç sıkılmam

mutlaka dene cnm faydasını görürsün inşallah sıcakta kendimizi zor taşıoz valla bi yerimiz ağrıyıncada çok zor

ayyy o ne yaa ruhum daraldı kovardım herkesi ben olsam noluo yaa hem 2.5 aylık olmuş daha ne geziolar yanında yuhh

bir de akşam çıkarken diyoki ben gidiyorum 2 gün sonra gelirim senin annen kalacakmış diyooo..damat da diyo ki imalı imalı aman anne geç kalmaaahahahah
neyseki oğlanın annesi anlayışlı kadın gittikten sonra ben de gidiyorum oğlum kafa dinleyin dediii...
ayyy yolda kritik yapıyoruzz eşim diyo kiii öyle bi kayınvalidem olsa tutar kolundan dışarı atarım ne demek benim anneme sevdirmeyecek

Buarada kızlar, benim doğum sezeryan olacak diye plan yapmıştık geçen kontrolümüzde. Planımıza göre 26 temmuzda yani 39. hafta dolunca sezeryan olacağım...
11 mayıs son kontrol tarihimizdi ve 30 mayısta yine çağırdı. O hafta 31. haftamız bitmiş oluyor, ve raporumuzu yazacak doktorumuz, 5 temmuzda yani 37. haftaya girdiğimizde artık zorunlu olarak doğum iznine çıkmış olcağım herhengibir aksilik olmazsa.

Bu tarihlerin hepsi SAT a göre bir hafta önce aslında, ama sezeryan 1 hafta önce olcağı için dr. rapor tarihlerini de böyle düzenleyeceğim dedi.
Bu durumda doğumdan 3 hafta önce izne çıkmış olacağım, aslında normal doğum göre 4 haftam olacak. Tarihleri değiştirmesekte doğuma 2 hafta kala izne çıksam ve kullanmadığım bir haftayı doğum sonrasına alsam daha iyi olurdu aslında :44: Ama doktor benim çalışmamı istemiyor o tarihe kadar.
Ben öyle istiyorum desem ayarlar aslında ama ne yapsam bilemedim kızlar Siz ne dersiniz :44:

Yaaa şu yasa ne oldu bu arada

Canım inşallah düzelmiştir canım iyi haberlerle geleceksin :)
ya çok utanıyorum bildiğin gibi değil. bir de gebe olunca her ilacı kullanamicaz doktora popomu gösterdiğimle kalıcam. bir de ameliyat derse aman Allahımmm

Canım benim bu da bir sağlık sorunu ama çekinmemelisin sanırım ne kadar geç kalırsan o kadar acı çekiyorsun

mulberrycim inşallah güzel haberle gelirsin,
4 gözle bekliyorum direncin azalmış olduğu haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…