2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sakince başlıyorum şu işe müdürüm tutuo duruselde izne ayrılcak ama 6-7 ay sonra gelecek dio yaa deliriorum yaa kızlar sinir küpü oldumm yine hergün aynı muhabbet bıktım şöle lotodan falan para çıksa bi dakka çalışmam herhalde adam benim ücretsiz iznime karar verio Rabbimmm sana havale ediyorum şu mübarek günlerde inşallah ben izinden dönmeden tayini çıkar da gider

Duana yürekten bir aminnn dedim canım :)

haklısın valla bekle bekle yavrunu seçemeden gel.. kendimi sağlıklı olmasıyla avutuyorum ama en azından göreydim anlayaydım diyorumm

Son düzenleme:
Yaaaa bana kimse cevap vermemiş ama Hiç kimse mi bilmiyorr?
cnm söylediğin modelleri hiç bilmiyorum
ben pierre cardin aldım.
inşallah senin için en uygun modeli seçersin

benim kayınvalidem çok iyidir ama ben ne kendi annem ne eşimin annesiyle aynı apartmanda oturmayı istemem. sırf bu yüzden kirada oturuyorum. Allah da muhteç etmesin inşallah

kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn
bak sen edepsize

kızlar çok yoruldum resmen gözlerim kapanıyor cuma 2.doz tetenoz aşımı olacaktım işim çıktı olamadım bugünde hiç gözüm kesmiyor kalkıp gitmeye saglık ocagına bu arada dünden bugüne 1 günde 1.100 gr kilo almış olabilirmiyim sabah şok geçirdim baskülde

haklısın valla bekle bekle yavrunu seçemeden gel.. kendimi sağlıklı olmasıyla avutuyorum ama en azından göreydim anlayaydım diyorumm
yaa ben de anlayamıyorum artık bende mi bi gariplik var diye düşünüyodum doktor bu kafası bu kolları dedikçe alık alık bakıyodum ultrason resimleri desen onlar da ilk zamanlardaki gibi değil hiç bişey belli olmuyor
kızlar bir de bizim doktor benim bir sonraki randevuyu haziran ortalarına verdi. çoook var daha :26: arada yapılması gereken hiçbişey yok mu ? o tarihlerde 31. haftada olcam. çok ara vermiş olmuyor muyuz muayeneye yaa aklımı kurcalıyorrr :26:

canım zaten evin büyüklüğü şimdiki evine göre çokta farklı değilmiş sadece yatak odasında fark varmış sen bilirsin ama nisan anneleri topicinde kayınvalidesiyle normalde çok iyi geçinen ama bebekten sonra ters düşen çok kişi okudum çalışıp bebegine kayınvaliden bakacaksa belki ama bence 2 sokakta olsa aranızda fark olsun derim aynı apartmanda olunca çocuk terbiyesinde bazen sıkıntılar olabiliyor.hem avantajlı hem dejavantajlı bi durum birde aynı binaya taşınınca birdaha kolaylıkla çıkıp taşınamazsınızda işin o kısmınıda düşünmek lazım

Allah Allahhh
ee hani son aylarda daha sık çağıracaklardı

benim randevum da 25inde
bakalım bir sonrakini kaçıncı haftaya verecek

daha bana şeker yüklemesi bile yapılmadı

Canım ben cts gittim doktora 26+1 de yani bir sonraki randevum Haziran 12 sanırım 31. Hafta oluyo ama ondan bir hafta sonra tekrar kontrolum var. Sonrası siklasiyor.

geçmiş olsun tondora... dualarımız sizinle...

kızlar ben çıkıyorum
hepinize şimdiden iyi akşamlar

daha önce bahsetmiştim
bebeği besleyen damarlardaki akışı beğenmemişti doktor

kontrolüm var bir saat sonra
dua edin bana olur mu

inşallah düzelmiştir. ilaç etki etmiştir. aminnnnnnnnnn

neçektik be ultrason cihazlarından canım bende bu cumartesi gittim yani 27+0 iken 4 hafta sonra gene göreyim dedi. ozaman 31. haftamda olacağım.. ama 32. haftanda da mutlaka görüşelim iş konusunda neyapacağını konuşalım dedi..

Selam kızlarrr

birşey sorucam benim gibi masa başı çalışanlar varsa aramızda acaba oturup kalktıklarında vajinaları ağrıyormu yaa bugün çok ağrıyor benim

bazen ağrıyo benim de eğer önceki günden yorgunsam falan. ayrıca uzun süre oturup ayağa kalktıysam bel ile kalça arasında da ağrı oluyo yürüdükçe geçiyo.

Allah Allahhh
ee hani son aylarda daha sık çağıracaklardı

benim randevum da 25inde
bakalım bir sonrakini kaçıncı haftaya verecek

daha bana şeker yüklemesi bile yapılmadı
ben de öyle bekliyordum canm şaşırdım hatta haziran 17miiii diye haykırdm resmen direk doktorun yüzüne

Canım ben cts gittim doktora 26+1 de yani bir sonraki randevum Haziran 12 sanırım 31. Hafta oluyo ama ondan bir hafta sonra tekrar kontrolum var. Sonrası siklasiyor.

hmm senin de 31.haftayaymş diğer randevun. vardır bir bildiği doktorun demeliyim o zaman dimi. :26:

Hoşbulduk Kızlar, hepinize çok teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun.Eeee artık gerçekten daha dikkatli olmamız gerekiyor.Zamanımız iyice azaldı.Tedbirli olmakta fayda var.Kendini fazla yorma.

canımmm biz de seni özledikk geçmiş olsunnnn
son 1 haftada en çok konuşulan konu anneler günüydüüü

Canım en güzel gğnğ ve konuyu sizlerle paylaşmaktan mahrum kaldığım için üzüldüm.
Benim Günüm çok güzel geçti, Cumartesi eşimle beraber Antalya ya kontrole gitmiştik hem kızımızı gördük hem gezdik,, eşim bana hediyeler aldı ilk anneler günüm için.
Dünde çiçek yaptırmış bana akşamda yemeğe çıktık, güzel birgün oldu... Anneler günümü kutlayanlarda oldu birsürü, harika bir duygu

Geçmiş olsun canım hoşgeldin. Dikkat et kendine çok yüklenme işler birikmiş diye... Kızına maşallah bu arada tosuncuk olmuş annesi

hoşgeldin cnm geçmiş olsun yorma kendini bizde dioruz bu çekirge nerelerde,senin ve kızının ii olmasına sevindim maşallah tontişe büyümüş

Arada gerekiyor gerçekten... Neyseki dr.um kendini kötü hissettiğin an hemen telefon et, raporunu ayarlayarım, sen hiç merak etme dedi saolsun

Çok geçmiş olsun şaun iyi olmana sevindim canım.Benim aklımdaydın yokluğun farkediyor.:)

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun dikkat er kendine özledik seni.

Bende özledim valla :) eve internet almak şart oldu....

Kızlar birçoğunuzun bahsettiği kasılma kramplar, malum bölgedeki ağrılar ve baskılar benim son zamanlardaki en önemli şikayetlerimdi. Tıpkı birçoğunuzun anlattığı şekilde oluyor benimkilerde. Acile gittiğim gün hiç kıpırdayamıyordum belim tutuldu,karnım aşırı sertleşmişti, bebek sanki aşağıda toplanmış gibiydi, acayip korktum doğuruyorum diye kasılıp kalmıştım, dayanılmaz ağrı sancı kramp adı herneyse ondan vardı. NST ye bağladılar, kan ve idrar tahlili yaptılar, sonuçlar iyi çıktı.

Doktorum bu ağrıların normal olduğunu söyledi. Kendini fazla yorma, artık fazla iş falan yapma ve ayakta çok kalma, uzanarak dinlenmeye çalış dedi.
Magnezyum ilacına başladık biraz rahatlatırmış, bir haftadır kullanıyorum henüz bir rahatlığını görmedim ama zamanla iyi gelir inşallah... Bel ağrıları kronikleşti artık, vucut simertisi bozulduğu için, aldığımız kilolarında etkisi ile doğuma kadar çekmeye devam edeceğiz ne yazıkki...

Bu arada kabızlık problemine süper çözüm buldum, hala sıkıntı yaşayanlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum...
Hergün 2-3 adet zeytini çekirdeği ile beraber yutuyorum, bir haftadır çok rahatım....

Ayyy unutuyordum, doktorum ağrılar için şunu söyledi :

Eğer ağrılar uzun süreli ve devamlı ise korkma dedi, tıpkı bizim sürekli ağrıyan belimiz gibi beirden ağrı saplanıp sonra geçiyorya onun gibi ise hemen uzan ayaklarını biraz yüksekte tut dedi. Karnımızın sertleşmesi durumuda yanı şekilde uzun sürüyorsa 10 dk gibi bu tarz durumlar normal dedi, denlenmek gerekiyormuş... Tabi kanama su gelmesi vs. yoksa !!!

Eğer ağrılar 5 dk. ya düşerse ve aniden şiddetlenip 1dk. 30sn gibi düzenli durumda tekrar ederse ve de karnın sertleşip kasılmalar ile birlikte karnında yumuşuyor ve de sonra tekrar sertleşiyorsa o zaman hemen gel dedi
Bunun dışındaki ağrılarda panik yapma, korkma hemen uzan dedi.

Çok uzun yazdım galiba ama anlatacak çok şey var aslında işlerde yoğun kızlar Ara sıra yazmaya çalışacağım yine öpüyorum sizi

ayy canım valla bilerek aksatmıyorum ama bazen kaçıyor.ya da yemekten sonra aklıma geliyor :) ama öncekine göre aksatmıyorum tabi :)
senin nasıl gidiyor canım?
valla ben ilacın üstüne büyük harflerle "açken beni iç!!" yazdım mutfağa girer girmez görebileceğim şekilde masaya koydum dik olarak çok işe yaradı hiç aksatmadım o günden sonra canım dene sen de

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…