- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.981
sakince başlıyorum şu işe müdürüm tutuo duruselde izne ayrılcak ama 6-7 ay sonra gelecek dio yaa deliriorum yaa kızlar sinir küpü oldumm yine hergün aynı muhabbet bıktım şöle lotodan falan para çıksa bi dakka çalışmam herhaldeadam benim ücretsiz iznime karar verio Rabbimmm sana havale ediyorum şu mübarek günlerde inşallah ben izinden dönmeden tayini çıkar da gider
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım varsa imkanın bence doktorunu değiştir istersen. Madem hastaymış gelememiş, olabilir tabii ama organizasyonu da yapmaları lazım. Biz de oraya çay kahve içmeye gitmiyoruz muayene olmaya gidiyoruz. Ciddi bişey olsa allah korusun, tanıdığımız, bizi bilen doktorumuz görsün istiyoruz. Hele ki doğumda...
Bence hiiiiç bulaşma. Düşün ki ufak tefek sıkıntılar oldu, zamanla birikti; bu sefer eşine ben annenle anlaşamıyorum taşınalım da diyemezsin. En güzeli en başından pek yaklaşma. Gene de sen bilirsin tabi.
Bi de 1 ay bekliyoruz görüş gününüDeğse bari....
İİİSYEEEAAAAANNNNNNN
Duana yürekten bir aminnn dedim canım :)
cnm söylediğin modelleri hiç bilmiyorumYaaaa bana kimse cevap vermemiş amaHiç kimse mi bilmiyorr?
benim kayınvalidem çok iyidir ama ben ne kendi annem ne eşimin annesiyle aynı apartmanda oturmayı istemem. sırf bu yüzden kirada oturuyorum. Allah da muhteç etmesin inşallahKızlar size bişey söylicem,, bizim oturduğumuz ev küçük diye taşınmayı düşünüyorduk ama artık az zaman kaldığı için evdeki bir kaç eksiği tamamlayıp burda oturmaya karar verdik ev sahibiylede anlaştık şimdilik..
Ama dün eşimin babası arayıp alt katın kiraya verileceğini bizim verdiğimiz kiranın 100 tl daha düşüğü fiyatıyla ama ev hemen hemen aynı büyüklükte ama orasının yatak odası daha geniş banyosu vs.. ama biz kararsız kaldık daha doğrusu ben eşim hemen tamam diyorda..
yani ne bileyim tabi kayınvalideyle alt üst oturmak çok işime yarar elbette ama işte.. :44:
bak sen edepsizekızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn
yaa ben de anlayamıyorum artıkhaklısın valla bekle bekle yavrunu seçemeden gel.. kendimi sağlıklı olmasıyla avutuyorum ama en azından göreydim anlayaydım diyorumm
yaa ben de anlayamıyorum artıkbende mi bi gariplik var diye düşünüyodum doktor bu kafası bu kolları dedikçe alık alık bakıyodum ultrason resimleri desen onlar da ilk zamanlardaki gibi değil hiç bişey belli olmuyor
kızlar bir de bizim doktor benim bir sonraki randevuyu haziran ortalarına verdi. çoook var daha :26: arada yapılması gereken hiçbişey yok mu ? o tarihlerde 31. haftada olcam. çok ara vermiş olmuyor muyuz muayeneye yaa aklımı kurcalıyorrr :26:
yaa ben de anlayamıyorum artıkbende mi bi gariplik var diye düşünüyodum doktor bu kafası bu kolları dedikçe alık alık bakıyodum ultrason resimleri desen onlar da ilk zamanlardaki gibi değil hiç bişey belli olmuyor
kızlar bir de bizim doktor benim bir sonraki randevuyu haziran ortalarına verdi. çoook var daha :26: arada yapılması gereken hiçbişey yok mu ? o tarihlerde 31. haftada olcam. çok ara vermiş olmuyor muyuz muayeneye yaa aklımı kurcalıyorrr :26:
Herkese merhabaa
kızlar sabah şeker yüklemesini yaptırdım ve çok iğrençtii ama mecbur içtim gittii öğleden sonra sonucum çıkacak umarım bişey yoktur
sizler nasılsınızz geçmişi okumaya kalkmıyorum bile
Annem çok hasta sol tarafında bi hissizlik başladı acile gittik hafta sonuydu asistanlarda teşhis koyamadı başka acile yönlendirdiler bizde özel bi hastanenin aciline götürdük ordada uzm.dr.ben bişey diyemem nörolojiye götürün hafta içi dedi biz sinir olduk hafta içine kadar ya ilerlerse diye korktuk sonra çapa nın nöroloji aciline götürdük gitmeden önce aradık uzm dr. varsa götürcez hastayı diye ordada asistanlar vardı malesef ama öyle beklemektense götürdük orda mr çekildi sol tarafta bi damar tıkalı çıktı malesef .. çok kötü bir hafta sonuydu benim için Annem yaşlı ama ne olursa olsun o Anne dua ediyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. dualarınızı bekliyorum kızlar
Selam kızlarrr
birşey sorucam benim gibi masa başı çalışanlar varsa aramızda acaba oturup kalktıklarında vajinaları ağrıyormu yaa bugün çok ağrıyor benim
ben de öyle bekliyordum canm şaşırdım hatta haziran 17miiii diye haykırdm resmen direk doktorun yüzüneAllah Allahhh
ee hani son aylarda daha sık çağıracaklardı
benim randevum da 25inde
bakalım bir sonrakini kaçıncı haftaya verecek
daha bana şeker yüklemesi bile yapılmadı
Canım ben cts gittim doktora 26+1 de yani bir sonraki randevum Haziran 12 sanırım 31. Hafta oluyo ama ondan bir hafta sonra tekrar kontrolum var. Sonrası siklasiyor.
Canım çok geçmiş olsun.Eeee artık gerçekten daha dikkatli olmamız gerekiyor.Zamanımız iyice azaldı.Tedbirli olmakta fayda var.Kendini fazla yorma.
canımmm biz de seni özledikk geçmiş olsunnnn
son 1 haftada en çok konuşulan konu anneler günüydüüü
Geçmiş olsun canım hoşgeldin. Dikkat et kendine çok yüklenme işler birikmiş diye... Kızına maşallah bu arada tosuncuk olmuş annesi
hoşgeldin cnm geçmiş olsun yorma kendini bizde dioruz bu çekirge nerelerde,senin ve kızının ii olmasına sevindim maşallah tontişe büyümüş
canım benim sende özlettin kendini.. merak ettik ama çok şükür ki iyisin..çok çokkk geçmişş olsun aramıza hoşgeldin meleğinledinlenmek iyi gelmiştir mutlaka.. arada hepimizin bi rapora ihtiyacı var yaa nazar değmesin kızına maşallahhh benim kızımla aynı boyu ve kilosuu
Çok geçmiş olsun şaun iyi olmana sevindim canım.Benim aklımdaydın yokluğun farkediyor.:)
bende vajinada ağrı baya uzun süredir var, özellikle işyerinde yerimden hiç kalkmazsam bir kaç saat daha sonra yürümekte zorlanıyorum ağrıdan.
son bir kaç gündür sabah kalktığımda da oluyor, sanki bebek aşağı basınç yapmış gibi hissediyorum,
endişelenmelimiyim normal mi?
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun dikkat er kendine özledik seni.
canımcım demir ilacı ne durumda bakimm :)) aksatmıyorsun dimi
valla ben ilacın üstüne büyük harflerle "açken beni iç!!" yazdım mutfağa girer girmez görebileceğim şekilde masaya koydum dik olarakayy canım valla bilerek aksatmıyorum ama bazen kaçıyor.ya da yemekten sonra aklıma geliyor :) ama öncekine göre aksatmıyorum tabi :)
senin nasıl gidiyor canım?
kızlar ben çıkıyorum
hepinize şimdiden iyi akşamlar
daha önce bahsetmiştim
bebeği besleyen damarlardaki akışı beğenmemişti doktor
kontrolüm var bir saat sonra
dua edin bana olur mu
inşallah düzelmiştir. ilaç etki etmiştir. aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?