2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin toplandığını nasıl anlıyorsunuz, bende de bazen sanki bi tarafımda daha ağırca hissediyorum bebeği ve orayı sürekli ve uzunca süre tekmikliyor,
acaba böyle bir şey mi toplanması

çok şanslısın ki sende öyle toplanma olmamışş yazdığından bunu anlıyorum öyle birşey olsa sormazdın zaten nasıl anlıyorsunuz dıye insanın aklı cıkıyor:18:
bildiğin öbek gibi bir tarafında toplanyor elını koysan avcun doluyor ole dıyım...birde semsert oluyor. ağırca filan hissetmekz değilde acayip rahatsızlık veriyor
dediğin tepikler çok hoş seyler bunun yanında. bwen cok uzuluyorum boyle hıssettıgımde sankı sıkısmıs gıbı geliyorr

ayy verilmiş sadakanız varmış canım ya rabbim beterinden korusun inşallahh

Red ılık su olayını doktoruna sormadan yapma yine de. Şimdi normal hemoroidlilere veriyor ama hamilelerde nasıl etki eder bilmiyorum canım.

canım arkadaşların dedikleri gibi klozetle alakası yok hamilelikte oluyor böyle şeyler yemek düzeninin değiştireceksin yani 1 günlük 2 günlük bişey değil posalı lifli gıdalar tüketeceksin sebze hoşaf meyvelerden kivi çok iyi geliyor basurdan ameliyat olsan bile yeme düzenini değiştirmezsen tekrarlar hayat tarzı haline getireceksin beslenme düzenine

ne yersen ye yanına lifli gıdalar takviye edeceksin ben eşime neler denemedik hiç biri kesin sonuç vermedi yok bitkisel çaylar yok şunu buna karıştır .........
hiçbiri yeterli değil şimdi ben eşime hoşaf yapıyorum hergün yiyor yemeklerin yanında bol salata pilav makarna vs kabızlık yapan şeyleri bilirsin bunlardanda yer ama az hemde yanına mutlaka posalı sebze meyveyle dengeler

kabızlık konusunda çok çektim oğlum doğduğundan beri kabız anne sütüyle bile kaka yapamazdı ilaçla kakasını yapardı mevsimine göre sevdiği şeylerele lifli gıdalr veriyorum hala sorunumuz var 1 gr yanlış beslesem anında kabızzz kışın portakal suyunu ilaç gibi kullandık çok posalı çünkü yazın karpuzla idare ediyorum

mutlaka yaz hatta msj atarsan sevinirim gözden kaçabilir çünkü.
O sıcak suya oturma çok etkili bir tedavi. Eşim hastalarına tavsiye ediyor. Bi de fitil filan veriyo galiba ama onu tam bilmiyorum.
ya fitili biliyorum ama hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum. eşine bi sorsana canım ya

ama ben kabız değildim ki,sadece çişimi yaptım orda. ama haklı olabilirsiniz. evdeki klozeti bi tek kızım kullanıyo temizleyip bırakıyorum her gün. zaten ben evdeki tuvalaetleri hergün domestosla temizlemesem deliririm sanırım ya çok kafaya takmaktan da oluyor pffff denicem söylediklerinizi çok sağolun kuzular.

ayyyy kızlarrr ben kararımı verdim vazgeçtim aynen dediğiniz gibi ben bunları düşünemedim zaten akşam geldi bu haber.. gerçekten çok anlayışlı,eski kafa kadınlar gibi değildir,öyle çok sık gelmezzz amaaaa alt üst olunca işler değişebilir gerçektende çok haklısınız kızlar .. ben zaten istemiyordum gönlüm hiç istemiyordu sadece olurunu düşünmeye çalışıyordum.. eşimede kızdım şimdi ya ablamların yakınına taşınacaktık istemedi işe uzak diye ama burayı duyunca havalara uçtu adam ama o maddi açıdan baktı olaya benim gibi düşünemezdi
geçmiş olsun tondora... dualarımız sizinle...

benim drum hep 4-5 haftayı aşmıcak şekilde randevu veriyo canım senin şimdiki randevunla kaç hafta var bi snraki randevuna??

oğlum 2 gündür içime sıgmıyor sıkışıyor bi taraflara sanki bi bakıyorum kaburgalarımın orda ama tepikler aşagı tarafta bir türlü nasıl durdugunu kestiremedim tüm gün masa başında ikiye katlandıgımdan herhalde oda rahatsız oluyor bu durumdan

ya fitili biliyorum ama hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum. eşine bi sorsana canım ya

Canım onu kadın doğumcuna sormalısın. Eşim bana bile doktoruma sormadan ilaç kullandırtmıyor. Hiç bir doktor vakayı görmeden tedavi vermez , benim eşim de öyle.

Son düzenleme:
Ben geldim arkadaslar doktor akıntıma baktı alttan muayene etti cok acıdı birde gelen suyun aminiyosentez suyumu normal şumu diye bir ped yazdı şimdi ona bakicaz ama bebis iyi durumda 800 gr olmuş 32 cm iyimi kızlar

red senin için baktım netten kabızlıktan ve hamilelikteki progesteron hormonun etkisi yüzünden bağırsaktaki kasların yumuşamasından olur yazıyordu bakteriden falan olmazmış yani için rahat olsun

lokumlar çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkürler doktor olayını yeniden gözden geçiricem. eşime söylemek zorunda kaldım hatta gördü ve "canım benim ya nasıl dayanıyosun? doktora git dicem ama nasıl göstereceksin" dedi. yalnız ben kabız olduğumda değil ishal olduğumda oluştu bu sorun yani bir haftayı gözden geçirirsek ishal gibiyim. ben bi gideyim doktora en iyisi . adam 6 sene okumuş g*tü görecek hakkı sonuçta

ben cumartesi gunu seker yuklemesi yaptirdim tokluk sekerim 176 cikti yuksek yani 2 hafta sonra 100luk yapacakmisiz boyle durumda olan var mi aranizda...ne olacak simdi tatlidan uzak dur dedi doktorum...

herkese merhaba kızlar. benim yardıma ihtiyacım var. az önce otururken karnıma böyle ishal olmuşum gibi bi ağrı girdi ve bebek toplandı. göbek deliğim ve çevresi böyle şişti havaya kalktı bariz bi şekilde. bu kasılmamıdır? ne yapmam lazım çok endişelendim. :'(

benim drum hep 4-5 haftayı aşmıcak şekilde randevu veriyo canım senin şimdiki randevunla kaç hafta var bi snraki randevuna??
5 hafta var canım..önceden de 4-5 hafta oluyordu dediğin gibi.. ama zamanlara yaklaştıkça kontroller sıklaşır diye düşündüğümden tedirgin oldum ben. ama diğer arkadaşların da aynı zamanlardaymış bir sonraki kontrolleri. o yüzden rahatladım biraz

ayy çok geçmiş olsun cnm Allah a şükür bişey olmamışş

Ben geldim arkadaslar doktor akıntıma baktı alttan muayene etti cok acıdı birde gelen suyun aminiyosentez suyumu normal şumu diye bir ped yazdı şimdi ona bakicaz ama bebis iyi durumda 800 gr olmuş 32 cm iyimi kızlar

hadi geçmiş olsun cnm atlattın sonunda :) bugün 25+ kaçtasın ? bizim 25+4 de 770 gr dı banada az geldi sanki :26:

ben cumartesi gunu seker yuklemesi yaptirdim tokluk sekerim 176 cikti yuksek yani 2 hafta sonra 100luk yapacakmisiz boyle durumda olan var mi aranizda...ne olacak simdi tatlidan uzak dur dedi doktorum...
Canım 100'lük testi neden bu kadar ileri tarihe vermiş anlamadım 100'lük yükleme yapılıyor 3 saat hastanede kalıyorsun saat başı kan alınıyor senden o zaman kesin sonuç alınıyor şeker çıkarsa ki umarım çıkmaz diyet veriliyor çok gerek görülürse insülin veriliyor umarım yüksek çıkmaz sen de normal bir gebelik geçirirsin ...

Canım doktorunu ara bence ...

canlar şeker yüklemesinin sonucunu aldım az önce iyi çıkmış doktor öyle dedi peki dr.bey kaç dedim netten öğrenirsin dedi gıcıkk

Benim eşim de hiç kabız olmaz hep ishal gibidir ve hemoroidi var fena durumda. Acı çok dokunuyor benden gizli çiğ köfte yiyor sonra tuvalete girip çıkmayınca içeri dalıyorum ve onu acı çekerken yakalayıp bide ben fırçalıyorum Bir türlü doktora gitmiyor yaa çok inatçı...

canım benim de ilk yüklemede yüksek çıktı. 2. yüklemeyi 1 hafta sonrasında yaptırdı dr. bu bir hafta içinde karbonhidrat şeker ağırlıklı beslen dedi. 2.yi yaptırdım ama çok şükür düşük çıktı.. senin de inşallah düşük çıkar. ama çıkmazsa da telaşlanma diyet verecektir. doğuma kadar uyman gerekir o diyete..doğumdan sonra kalmayacak şeker falan sıkma canını yani fazla.

sagol canim cevabin icin ne bileyim 2 hafta sonra yine gel dedi....erken gitsem mi acaba?insallh birsey cikmaz off uzuldum cok ya diyet falan da olunca simdik bebegimde cok beslenemez insalhh cikmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…