- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.081
Benimki 24+ 5 daha 25 haftalık olmadım iki gün sonra inşallah
Canım ped al-sense 3 tane çıkıyor. 30 tl fiyatı var bilgin olsun.
bebişlerimize aldığımız eşyaları kaç derecede yıkamalıyız? 50 derece yeter mi yoksa kaynatmalı mıyız?kaynatırsak kazık gibi olmaz mı?
bu adama bayılıyorum anne olunca anladım diye bir sitede soruları cevaplıyo kızımla ilgili her türlü soruyu ona sordum mutlaka cvp verdi kaydedin biyere lazım olurr
herkese merhaba kızlar. benim yardıma ihtiyacım var. az önce otururken karnıma böyle ishal olmuşum gibi bi ağrı girdi ve bebek toplandı. göbek deliğim ve çevresi böyle şişti havaya kalktı bariz bi şekilde. bu kasılmamıdır? ne yapmam lazım çok endişelendim. :'(
e-) hiçbiri. Ben aldıklarımı yıkamama kararı aldım. Sakınan göze çöp batar derler. İlk mikroplarını alsın yavrum:) Çok hijyenik bir bebek yetiştirmiycem, ortası olsun. Aşırı hijyen çok hastalık getirir gibime geliyor:)
Dolap kokusu filan olsa ben de yıkardım da yeni cicileri yıkamayı düşünmüyorum canım. Ablam 2 bebeğinde de böyle yaptı. Kar, buz, yağmur, çamur demeden gezmeye çıkardı. Maşallah ikisi de kolay hastalanmıyor. Ben ablamı örnek alıcam bu konudahijyenden değilde yıkanmayan şey bebeğin cildini kaşındırır bence. en düşük en kısa programda bir kere yıkanmalı bence.:)
ben bu gün oğlumdan kalanları yıkadakım en uzun 4 saatlik programda 40 derecede. dolap kokusu sinmişti bir de lekeli kalanları olmuş. sabah beri yıkanıyor daha çıkarmadım makinadan:)
Dolap kokusu filan olsa ben de yıkardım da yeni cicileri yıkamayı düşünmüyorum canım. Ablam 2 bebeğinde de böyle yaptı. Kar, buz, yağmur, çamur demeden gezmeye çıkardı. Maşallah ikisi de kolay hastalanmıyor. Ben ablamı örnek alıcam bu konuda
bende aşırı korumacı olmayı düşünmüyorum bende öyle büyümedim ve şükür güçlü sağlıklı bir yapım vardır maşallahama kimyasal kokusundan kendim hoşlanmıyorum o ilk alınan kıyafetlerin kokusu hep beni sinir etmiştir o yüzden yıkayacağım bende bebeğim elime mis koksun istiyorum mağaza gibi kokarsa dayanamam
Hım yeni kokusunu sevmiyosan yıka canım ben seviyorum yeni kokusunu. Kendime aldığım giysileri de yıkamam mesela. Bi kere giyer öyle yıkarım.
ilk o canlı rengi gidiyor diye her yeni aldığım şeyden sonra bir iç yıkım yaşarımama ne yapayım kötü ediyor kendimi koklayıp duruyorum bu sefer
Hım yeni kokusunu sevmiyosan yıka canım ben seviyorum yeni kokusunu. Kendime aldığım giysileri de yıkamam mesela. Bi kere giyer öyle yıkarım.
arkadaşlar o kıyafetler kimlerin eline değiyor,hangi depolarda yerlerde sürünüyor bi hayal edin,bebeğe yıkamadan giydirilmez bence,ben kendım bile giymem.Tamam cok hijyen iyi değil,bende cocugumun çamur oynamasını bahcede yerlerde oturmasını isterim ama o dikimevlerinin pisliğinide tahmin ediyorum ,gözlede görülüyor yani..
yaa ben de anlayamıyorum artıkbende mi bi gariplik var diye düşünüyodum doktor bu kafası bu kolları dedikçe alık alık bakıyodum ultrason resimleri desen onlar da ilk zamanlardaki gibi değil hiç bişey belli olmuyor
kızlar bir de bizim doktor benim bir sonraki randevuyu haziran ortalarına verdi. çoook var daha :26: arada yapılması gereken hiçbişey yok mu ? o tarihlerde 31. haftada olcam. çok ara vermiş olmuyor muyuz muayeneye yaa aklımı kurcalıyorrr :26:
kızlar ben çıkıyorum
hepinize şimdiden iyi akşamlar
daha önce bahsetmiştim
bebeği besleyen damarlardaki akışı beğenmemişti doktor
kontrolüm var bir saat sonra
dua edin bana olur mu
inşallah düzelmiştir. ilaç etki etmiştir. aminnnnnnnnnn
ya çok utanıyorum bildiğin gibi değil. bir de gebe olunca her ilacı kullanamicaz doktora popomu gösterdiğimle kalıcam. bir de ameliyat derse aman Allahımmm
Buarada kızlar, benim doğum sezeryan olacak diye plan yapmıştık geçen kontrolümüzde. Planımıza göre 26 temmuzda yani 39. hafta dolunca sezeryan olacağım...
11 mayıs son kontrol tarihimizdi ve 30 mayısta yine çağırdı. O hafta 31. haftamız bitmiş oluyor, ve raporumuzu yazacak doktorumuz, 5 temmuzda yani 37. haftaya girdiğimizde artık zorunlu olarak doğum iznine çıkmış olcağım herhengibir aksilik olmazsa.
Bu tarihlerin hepsi SAT a göre bir hafta önce aslında, ama sezeryan 1 hafta önce olcağı için dr. rapor tarihlerini de böyle düzenleyeceğim dedi.
Bu durumda doğumdan 3 hafta önce izne çıkmış olacağım, aslında normal doğum göre 4 haftam olacak. Tarihleri değiştirmesekte doğuma 2 hafta kala izne çıksam ve kullanmadığım bir haftayı doğum sonrasına alsam daha iyi olurdu aslında :44: Ama doktor benim çalışmamı istemiyor o tarihe kadar.
Ben öyle istiyorum desem ayarlar aslında ama ne yapsam bilemedim kızlarSiz ne dersiniz :44:
Yaaa şu yasa ne oldu bu arada
yaa kızlar lütfen kusuruma bakmayın geçmişe dönemiyorum umarım herkesin keyfi yerindedir beyazçekirgenin mesajını bi arkadaşta gördüm çok geçmiş olsun canım aman sakın kendini yorma tabi hepimiz için geçerli bugün biraz yogun bi gün bide babam ufak bi kaza yapmış bizede söylemiyor araba kaymış yagmurda yoldan çıkmış tekerlek yarılmış hamdolsun kendine bişey olmamış
kızlar ya bebeğim böyle 2 gündür bebeğim alttan alttan vuruyor sanki aşağıda gibi geliyor baskı uyguluyor sizede oluyo mu bu yoksa benim oğluşum mu anormall
bende aşırı korumacı olmayı düşünmüyorum bende öyle büyümedim ve şükür güçlü sağlıklı bir yapım vardır maşallahama kimyasal kokusundan kendim hoşlanmıyorum o ilk alınan kıyafetlerin kokusu hep beni sinir etmiştir o yüzden yıkayacağım bende bebeğim elime mis koksun istiyorum mağaza gibi kokarsa dayanamam
benim eşim de hiç kabız olmaz hep ishal gibidir ve hemoroidi var fena durumda. Acı çok dokunuyor benden gizli çiğ köfte yiyor sonra tuvalete girip çıkmayınca içeri dalıyorum ve onu acı çekerken yakalayıp bide ben fırçalıyorumBir türlü doktora gitmiyor yaa çok inatçı...
Ben tekstilde çalışıyordum ve dikilen kıyafetler ne ellerden geçiyor, neler oluyor bilemezsiniz.Ürünler yerlerde geziyor, burunlarını bile siliyorlar.Sonra ilaçla onlar kalite kontrolde temizlenip pakete koyuluyor.Ben aldığım kıyafetleri yıkamadan ASLA giymem.Kıyafeti alacağım zaman denerken bile tiksinirim.O yüzden kızına yıkamadan hiçbirşey giydirmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?