- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.221
sen o şişkinliği bana sorkızlar affedersiniz 4 günden beri tuvalete çıkamıyorum delirceemmmm deli gibi sıvı tüketiyorum yine de böyleyim ya napcam ben şişkinliğimden ölcemm
yasamayısevıyorum o zaman17 sı sabah bız de heyecanla senın guzel haberler vermenı beklıycez canım...
nıckı mouse ben de 6 kılo aldım toplamda su ara bı kılo vermıs gıbı gozukuyorum. ben de kılolu hamıle kaldım canım onun da etkısı var sanrım, bırde canım hıc bıse cekmıyor Allah tarafından dıyorum[/QUOTE
ben kilolu değildim de azıcık göbeğim vardı, hatta biçok kişi kilolu olmadığım konusunda ısrarcıydı :) benim de canım bişey çekmiyor, çekerse de çok zararlı şeyler çekmiyor çok şükür :) benim niyetim 10 kilo ile bitirmek, şurda 2,5 ay kaldı. bizim burda yazın sıcaklık 40ın altına inmediği için zaten ödem filan da kaçınılmaz oluyor. artı 37. haftaya kadar çalışmaya niyetim var inşallah. o yüzden bu konuda dikkatliyim.
Slm kızlar :)
Bebek taşıma çantası port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz.
Ben onları hiç sevmiyorum kutu gibi bebişimi ona koymak istemiyorum ama bir arkadaşım ısrarla al diyor. çocuk annesi tecrübeli tabi, ben sadece onunla rahat ettim, yanında biri olmadığı zaman oto koltuğu vs. gibi şeyler çok ağır, çantan oluyor elinde başka şeyler oluyor, portbebe en rahatı, hafif olması çok önemli diyor.
Banada mantıklı geldi, hastaneye aşıya falan giderken rahat kullanılır aslında :44:
kızlaaaaar geldik şeker yüklemesinden 2.30da sonuçlar çıakcak ama yarın almaya gideceğim hiç de korktuğum gibi olmadı çok sevindim o yüzden
canım benimde bugün yapıldı şeker yüklemem inşallah sonuçlarımızda iyi çıkacak. eşin ve senin için üzüldüm Allah bol kazançlı kapılar açsın size çok zor bu para meseleleri ben okul bitince kaç ay kpss olmadığı için iş bulamadım anlayabiliyorum ama bir şekilde bir yerden geliyor rızkı insanın
kader arkadaşım o doymayan listesinin başını çekiyorum vallahi son iki haftadır
doymak diye bir şey var mı diye soracağım yakında çok fenayım ne görsem gidip yiyorum tutamıyorum kendimi
dikkat et canım dışarıda olduğun zamanlar şansına havalar yağmurlu gitmiş ama malum havalarda ısınmaya başlayacak zormuş gerçekten işin yaaa
paylaştığın oerdeyi çok beğendim beeeeeen çok güzel çok
canım bende bir ay maalesef eşimden ayrı kalacağım bu süreçte o yüzden haziran ortası memlekete gidiyorum zaten iyice ağırlaşmış olacağım önümde 15 saat yolculuk var eşim git tek kalma ben gelicem sen gitikten bir ay sonra dedi. yeter ki doğum zamanı yanımda olsunda başka birşey istemiyor insan onlara ihtiyacımız vaaaar
canım unıbabynin ıslak mendillerinin çok iyi olduğunu asla tahriş etmediğini söyleyeneler var ilk andan itibaren o konuda ne diyorsun hazır tecrübeli anne bullmuşum sorayımben o ıslak mendillerden stok yapıyorumda
çocuk test ediyor çıköış yeri ne kadar sağlam diyekız çok fena yaaa ben çektim onu eşim bile iyi misin aşkım diyordu yerimde oynayıp dururken
canım tabi herkesin düşüncesi ama bende hiç sevmiyorum ve asla almayı düşünmedim. geçen doktoruma gittiğimizde biri port bebede bebeğini getirmiş eşim bile nasıl sinir oldu söylendi durdu çocugu valiz gibi buna koyuyorlar falan şimdi pusetler var negüzel diye... o çok ağır gelirse bebek arabasına koyabilirsin canım. ille elimzide kucakta taşıyacağız diye bi şart yok kibanada onların sapları kopuvercekmiş gibi gelir biri taşırken bile bakamam yani..
Ben onları hiç sevmiyorum kutu gibi bebişimi ona koymak istemiyorum ama bir arkadaşım ısrarla al diyor. çocuk annesi tecrübeli tabi, ben sadece onunla rahat ettim, yanında biri olmadığı zaman oto koltuğu vs. gibi şeyler çok ağır, çantan oluyor elinde başka şeyler oluyor, portbebe en rahatı, hafif olması çok önemli diyor.
Banada mantıklı geldi, hastaneye aşıya falan giderken rahat kullanılır aslında :44:
ben de ısınamadım onlara canım almayı düşünmüyorum. onda taşıyacağıma kucağımda taşırım bebişimi. Hayatimsin'in dediği gibi valiz gibi onda taşımak hiç içime sinmiyor.çok daha yorucu ve bebek aşağıda duruyor. çok hoş olmayan bir görüntü.
cnm bnim Rabbim büyük inşallah büyür bebişin 1 haftadan bişe olmaz bitanem ki büyüdü artık bebekler benim bebekte ilk başlarda 1 hafta geriydi ankarada profa gittim verevki 1 hafta 2 hafta geri hiç bişe olmaz yeterki gerilik sürekli artmasın demişti her bebek 4 kilo doğmuo dedi ve bence çok haklı,Allah büyük senide rahatlatır inşallah
ne aldın cnmKızlaaaarrrr bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı ben dün aldım şimdiden koruyup nemlendirmek lazım sanırım ...
teşekkürler cnmcanım ne olur içini ferah tut hiç birşey olmayacak bebeğine bu durumda olup sağlıklı bebek getiren arkadaşlar okudum ben zayıf doğabilir diyenler oluyor olsun emzirirsin iyi bakarsın o bir ayda tamamlıyor eksiğini hemen sen yeter ki strese girmeden geçir hamileliğini fıstık
canımgünaydın kızlar... mulbery cim canım biliyorum cok zor ama bliyorsunkı bızım ıcın moral cok onemlıı allahın ıcnıyle hıc bırsey olmayacak ıcını ferah tut senn bırtanemm dualarımız sızınlee öpüyorum mınıgıde ssenıde ...
Benim de ayın 25inde mulbberrycim randevum, en 23+3 de girdiğimde hiç bir azalma yoktu dirençte,
benimde senin gibi çift taraflı ve iki damardada var direnç,
tek taraflı olsa sorun olmaz diyo genelde doktorlar,
o nedenle bir tanesindeki dahi düzelse bize yeter dedi en son Türkiyedeki doktorum,
magnezyum iyi gelebilir dedi, kan sulandırıcıya ek olarak günde iki kez magnezyum diasporal alıyorum,
bir de limon da doğal kan sulandırıcıymış, daha önceki forumlarda bu duruma limonun iyi geldiğini söyleyen olmuş,
ben de günde bir limonu sıkıp birazda su katıp akşam yemeğinden sonra içiyorum,
ödem de damarlara baskı yapıyormuş ödemden kaçınmak gerekiyormuş, yürüyüşe başladım,
hep sola yatıyorum, sol tarafım da morluklar oldu sola yatmaktan,
insanlar bizi pek anlamıyor, en son izmirde annem bile nolcak 32 de alınsın küçük olsun boşver dedi,
sağlıklı olsun diye dua et sen dedi,
onunla bile tartıştım,
sanki ben sağlıksız olsun istiyorum,
tabiki de önce sağlıklı olsun, ama aynı zamanda tam vaktinde ve normal kilosunda da doğsun yavrum, küvezlerde kalmasına kıyamam ben,
inşallah senin dediğin gibi olur tam vaktinde sağlıkla normal kilosunda alırız bizde yavrularımızı kucağımıza
bende de 2 taraflı var, ama çok sakinim. daha önce de dediğim gibi doktorumun sakinliği bana da geçti sanırım. olacaksa yapacak bişey yok diyor.
.
Bu lafi cok kullandim ama ben yurtdisindayim burda doguma giderken islak mendil koymustum cantama herkes gibi :))ama hemsireler kullandirtmadi pamuk ve su dediler mantikli geliyo aslinsa ne kadar tahris etmesede icinde kimyasal biseyler var o nedenle ben 6 aya kadar kullanmadim sonra basladim aslinda surekli pamuk kullansak iyi olucak ama islak mendil daha pratik geliyo:) artii konu ile alakasiz ama burda ilk dogumda hastanede yaklasik 1 hafta kaliyorsun ve hergun bebisi yikamak zorundasin.trde bebegin gobegi dusene kadar yikma falan diolar ama ben yikmanin hic bi zararini gormedim oglumun gobegi 1 hafta gecmeden dustu aklinizda bulunsun banyo sonrasi guzelce bakim yaptinizmi gobefe bisi olmuyo yani olmadi oglumda :) benden solemesi takdir sizin
Selam kızlar,
Luboyf ve mullbary dualarım inanın sizinle anne olmak demek güçlü olmak demek her şey çok guzel olacak başka birşey düşünmemeye çalışın. Ben canım sıkılinca alıyorum kızımın cicilerinden birini sarılıp koklayip yatıyorum iyi geliyor.
Kızlar inanılmaz midem bulanıyor.Yazılanları okuyamadan çıkıyorum.İnşallah çok sürmez.Dün kızımın gardrobu geldi.Bugünde eşimde bebişimizin odasını boyuyor.Bitince resminiçeker yüklerim.Hadi bize kolay gelsin canlar.
Doğru diyor eşin bende sevmiyorum ama bebek arabası ile gidilemeyecek yerler var. Mesela hastaneye araba ile nasıl gideceğiz ? KIş olduğunu düşünün birde... o bebek arabaları ile yolda ürümek bile çok zor geliyor bana, malum kaldırımlar küçük heryer otopark gibi, hele burda çarşıda kaldırımlar mağaza ve dükkanların malzemeleri ile dolu daracık sokaklar, bebek arabasını sadece büyük AVM ve oturduğumuz sitenin etrafında kullanabilirm gibi geliyor bana, havada güzel olursa tabi :)
Birde toplu taşıma araçları var tabi, onlara binmek gerektiğinde ne yapacağız, burda arıyorsun taksi bile gelmiyor bazen
Benimkine de İran'a git dediler orada iş aldılar, eşimi böyle bırakıp gidemem dedi. Gitseydi sorun olmucaktı ki gittiğinde işi min 1,5 yıl sürecek. Zaten kendi işini kurmak istiyordu ama şimdi değil. 1 sene sonrasınaydı programlar. Allah büyük diyorum ona hiç bişey belli etmedim. Olsun üzülme biraz dinlenir daha iyi bi yer bulursun filan ama o kadar çok giderimiz var ki. Ev için çektiğimiz krediyi bi yana bırak kredi kartlarımız vs vs vs.. Dua edin kızlar bizim için.
yalnz degılmısımm sevndmm kızlar...vla dısarı ckmaya korkar oldk cocuklar gbı ne gorsem ıstıyormm...esımde bnle dalga gecıyo donuste alırız dıyo hanı cocukları kandrmk ıcn derler ya :) ne gunlere kaldmm ya :) seyyahcm salatayı flan yemekte bol yıyorummm ama mesela ekmek yemezsem yemekte 1 sa snra gne acıkıyrm ne zamn ogutuyosamm kı ben normalde sadece sabh khvltıda ekmek yerdım...bde abur cubura sardım...dun markette oyle bsey ıstedıkı cnm esım bunu sana kesnlıkle yedrmem dedı :) cocuk gbı aglıcaktım :) mulberrycm cnını skma bebegımm bn sana ablamı anltmıstmm smdı olması gerektgnden bıle ırı sıpa...hem allah bılır herseyı belkı 40.hfta dogucak sennkı..bu doktorlar felaket tellalı oluyo bazenn kafaya bsey sokuyolar snra gunlerce dusunn...
merhaba kızlar
dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor
ama benim bugun dışarıda çook işim vardı
kızlar bugün eşimin doğum günü
çıkıp pasta alacaktım ama şu durumda mümkün değil gibi görünüyor
artık evde şöyle güzel bir pasta yapayım diyorum
ama üzerine güzel ve değişik ne yazabilirim kızlar bi fikir verseniz walla süper olur
kızlar arkadaşım doğum yapmış maşallah normal olmuş doğum sabah namaza kalkmış sancılanmış sonra 4 saatcik çekmiş sancı doğmuş bebecik ayy nasıl heyecanlandım Allahım bizede kolaylık versin geçen haftada başka bi ark doğurdu onunda 6da suyu gelmiş beklemiş 10a kadar sancı sıklaşınca gitmiş hastaneye 6cm açılmış rahim 2 de doğurmuş o da inşallah böle kolay vakitli bi doğumumuz olur muhtemel doğum tarihi 15 mayıstı bugün doğuranın nasıl mutlu aradım telf.la emio dioD ve 6 yıldır olmuodu bebişleri
Kızlar merhaba, bugün çok moralsizim. Evde hayvan besleyenler daha iyi anlayacaktır.. 2 tane kuşumuz vardı, birini 2.5 senedir besliyorduk birini de geçen sene Kasım Ayı'nda almıştık. Yaşlı olanda yıllardır mantar vardı ama onunla yaşamaya alışmıştı, ufak olana da geçirmiş ve kuş kelleşmeye başlamıştı 2 hafta önce. Mantar için sprey aldık, tüyleri iyice döküldü ve ishal başlamıştı. Dün sabahtan beri bir sıkıntı vardı içimde. Daraldıkça daraldım.. Eve geldiğimizde ilk baktığım yer kafesleri oluyordu ve küçük olan hep aynı tüneğin üzerinde kabarık bir şekilde duruyordu. Dün eve geldim bir baktım tünekte yok, eşimden önce fırladım kafese gittim ki.. Yere düşmüş, ölmüş.. Haftasonu biz yoktuk, resmen bizi beklemişAğladım, ağladım, ağladım.. Bahçemize gömdük.. Bütün akşam ruh gibiydim. Hala herşeye ağlıyorum. Ne zor.. Kafesin yanına gittiğimde erkek de ölen küçük kuşun yanında bekliyordu
cnm bir hafta geri ya da ileri olması çok sorun değil tabi ki
ama benim durumumdan dolayı zaten geriden gitmesi bekleniyor ya
çok erken başlamış bu süreç dedi
sorun bu anlatabildim mi
inşallah dediğin gibi olur
hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir duruselcim
iyiyi düşünmeliyiz ki karşımıza iyi çıksın
ANLADIM CNM ALLAH BÜYÜK BENDE DİORUM Kİ İNŞALLAH HEP BÖLE 1 HAFTA OLUR DAHA FAZLA İLERLEMEZ BEBİŞE BESİN GİDERSE SENDE VAKTİNDE DOĞURURSUN ERKEN ALMALARINA GEREK KALMAZ İNŞALLAH GELİŞİR BEBİŞ,DUALARIM SİZLERLE
Kızlar merhaba, bugün çok moralsizim. Evde hayvan besleyenler daha iyi anlayacaktır.. 2 tane kuşumuz vardı, birini 2.5 senedir besliyorduk birini de geçen sene Kasım Ayı'nda almıştık. Yaşlı olanda yıllardır mantar vardı ama onunla yaşamaya alışmıştı, ufak olana da geçirmiş ve kuş kelleşmeye başlamıştı 2 hafta önce. Mantar için sprey aldık, tüyleri iyice döküldü ve ishal başlamıştı. Dün sabahtan beri bir sıkıntı vardı içimde. Daraldıkça daraldım.. Eve geldiğimizde ilk baktığım yer kafesleri oluyordu ve küçük olan hep aynı tüneğin üzerinde kabarık bir şekilde duruyordu. Dün eve geldim bir baktım tünekte yok, eşimden önce fırladım kafese gittim ki.. Yere düşmüş, ölmüş.. Haftasonu biz yoktuk, resmen bizi beklemişAğladım, ağladım, ağladım.. Bahçemize gömdük.. Bütün akşam ruh gibiydim. Hala herşeye ağlıyorum. Ne zor.. Kafesin yanına gittiğimde erkek de ölen küçük kuşun yanında bekliyordu
tıpkısının aynısı oluyor, babamız da bu kızın bana garezı var dıyor
Nıce guzel yıllara canım evladınızla bırlııkte ınsallah
Mutlu yıllar tatlım planınız var mı bugün için
nice yıllara tatlım
kızlar bn doyma hıssımı kaybettm ıyıce...doymuyorum napıcam...aksam esıme sunu yıyelım snrada bunu yerız dımı flan dıyorum habıre..her gordugum seyı canm ıstıyo...yemek yıyorm 1 sa snra bn yıne açım......meyveyle falan gecstrıreym dıyormm yok sankı daha cok acıktırıyo :))) esım artıkk sunuda yıyelm snra sunu flan dıynce yok artıkkk ıyıce aştın kendını dıyo...adam bnmle markete gıtmeye korkar oldu cokta yemek ıstemıyrmm en cok kılo alıcagımz doneme gırdık ufffff :) mulberrycm bnde senı merak ettmm bebısın masallah ıyı onemlı olan bu cnm bnm...seyyah bnde bu ara acayıp uykuya dustum sankı uyku ılacı ıcmıs gbıyım sureklı uymyk ıstıyrm bı uyusukluktr gıdıyo...bebekkkafa evlılık yıldonumznuz kutlu olsn gecmısı okuyamadm gorduklerıme yazıyormm canlarım
Nice yıllara canım
Bu kelebekler hep babasından utanıyor keralde. Eşim elini karnıma koyunca duruyo benim bıcırık.
Ama dün sırt üstü yattım. açtım göbüşümü. Dur vurunca ben söliyim diyo ve her tekmesini bildi. :) çok tatlılar yaaaa
ömürlük olsun inşallah sevginiz ve evliliğiniz...
bence olacak inşallah canım 6 ay...
Geceleri uyumakta hatta uzanmakta bile zorlanıyorum artık. Göbek deliğim artık delik sayılmaz :) Fazla ayakta kalsam yada yürüsem oğlum kasıklarıma düşüyo sanki. Son bi şikayetim de; göğüslerim ciğerlerime baskı yapıp beni nefessiz bırakıyor. Saygılar :))
Ben sebamed alacağım canım.
Valla bendeki göğüslerde süt olmazsa ayıp yani.Söylemesi ayıptır kocamanlar.
Kızlar inanılmaz midem bulanıyor.Yazılanları okuyamadan çıkıyorum.İnşallah çok sürmez.Dün kızımın gardrobu geldi.Bugünde eşimde bebişimizin odasını boyuyor.Bitince resminiçeker yüklerim.Hadi bize kolay gelsin canlar.
Ay canım çok üzüldüm ne denir bu durumda bilemedim valla.
Ay canım valla bende çok üzüldümBizde 1 yıldır kuş besliyoruz, daha öncede annemin evinde vardı uzun zaman alıştıktan sonra ölmesi çoook üzüyor. Ona alışıyorsun o evde bir ses oluyor. Gerçekten çok zor Ama bak ağlama bebeğini düşün, sen üzüldükçe o geriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?