2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen o şişkinliği bana sor kızlar affedersiniz 4 günden beri tuvalete çıkamıyorum delirceemmmm deli gibi sıvı tüketiyorum yine de böyleyim ya napcam ben şişkinliğimden ölcemm

aynı sorun bende de var, kayısı filan da çözüm olmuyor. bir sonraki kontrolümde doktoruma söylemeyi düşünüyorum.

canım tabi herkesin düşüncesi ama bende hiç sevmiyorum ve asla almayı düşünmedim. geçen doktoruma gittiğimizde biri port bebede bebeğini getirmiş eşim bile nasıl sinir oldu söylendi durdu çocugu valiz gibi buna koyuyorlar falan şimdi pusetler var negüzel diye... o çok ağır gelirse bebek arabasına koyabilirsin canım. ille elimzide kucakta taşıyacağız diye bi şart yok ki banada onların sapları kopuvercekmiş gibi gelir biri taşırken bile bakamam yani..

Annelerrrrr, bakın kaç gündür bunu sprail boyayla boyamakla uğraşıyorum. Çekmece kuplarını boya tutmayınca bende kurdele ile sardım Derken üst kısmına da şerit geçtim. Aslında bunu mutfakta kullanıyordum, ama masa alınınca yerim kalmadı bende küçük odaya aldım, çok kullanışlı bir ürün ama bebeğimin mobilyaları beyaz diye uymuyordu. Bende bebeğimin bezlerini malzemelerini koyarım dedim.

tatlımmm ben uyudum bıraz uykumda bıle bsıler yıyodmm nası canm ısteye ısteye...bde nası bıseyse uyannca sunu yaparım yerım flan dıyorumm ruyamda...bnm durum harbıden cok kotu.... bnm ıcmdekı zıllıde bnde doymuyoruzz :)

Doğru diyor eşin bende sevmiyorum ama bebek arabası ile gidilemeyecek yerler var. Mesela hastaneye araba ile nasıl gideceğiz ? KIş olduğunu düşünün birde... o bebek arabaları ile yolda ürümek bile çok zor geliyor bana, malum kaldırımlar küçük heryer otopark gibi, hele burda çarşıda kaldırımlar mağaza ve dükkanların malzemeleri ile dolu daracık sokaklar, bebek arabasını sadece büyük AVM ve oturduğumuz sitenin etrafında kullanabilirm gibi geliyor bana, havada güzel olursa tabi :)

Birde toplu taşıma araçları var tabi, onlara binmek gerektiğinde ne yapacağız, burda arıyorsun taksi bile gelmiyor bazen

kızlar arkadaşım doğum yapmış maşallah normal olmuş doğum sabah namaza kalkmış sancılanmış sonra 4 saatcik çekmiş sancı doğmuş bebecik ayy nasıl heyecanlandım Allahım bizede kolaylık versin geçen haftada başka bi ark doğurdu onunda 6da suyu gelmiş beklemiş 10a kadar sancı sıklaşınca gitmiş hastaneye 6cm açılmış rahim 2 de doğurmuş o da inşallah böle kolay vakitli bi doğumumuz olur muhtemel doğum tarihi 15 mayıstı bugün doğuranın nasıl mutlu aradım telf.la emio dioD ve 6 yıldır olmuodu bebişleri

ben de ısınamadım onlara canım almayı düşünmüyorum. onda taşıyacağıma kucağımda taşırım bebişimi. Hayatimsin'in dediği gibi valiz gibi onda taşımak hiç içime sinmiyor.çok daha yorucu ve bebek aşağıda duruyor. çok hoş olmayan bir görüntü.

bende düşünmüorum almayı bebekler çok bunalıo onun içinde bide korkarım onda taşıyacağıma kanguru alırım yada kucağımda taşırım yada pusette

cnm bir hafta geri ya da ileri olması çok sorun değil tabi ki
ama benim durumumdan dolayı zaten geriden gitmesi bekleniyor ya
çok erken başlamış bu süreç dedi
sorun bu anlatabildim mi

inşallah dediğin gibi olur
hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir duruselcim
iyiyi düşünmeliyiz ki karşımıza iyi çıksın

Kızlaaaarrrr bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı ben dün aldım şimdiden koruyup nemlendirmek lazım sanırım ...
ne aldın cnm
ben mustela kremimi göğüslerime de sürüyorum ama uçları için ayrıca bişey almadım.

teşekkürler cnm
inşallah herşey iyiye gider
Allahtan ümit kesilmez
hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim

canım
çok teşekkür ederim
sizlerle konuştukça ferahlıyorum işte
oğlumun tekmeleri de bana moral oluyor
biz de seni ve bıdığını öpüyoruz teyzesi

bana coraspin dışında hiçbişey vermedi cnm
bende bu sitede okumuştum limonla ilgili yazılanları
şimdi suyun içine sıktım içiyorum
inşallah faydası olur
sola yatma konusunda çok iyi değilim açıkçası
gecenin bir yarısına kadar uyuyamayınca mecbur sağa dönüyorum
zaten sabahları erken kalkıyorum
bir de gece uyuyamazsam çok fena oluyorum
sol tarafım omzum falan bitti valla

senin tansiyonun nasıl cnm
benim yüksek bir haftadır

daha ileriki haftalarda beklenen şeyleri yaşıyorum ben
Allah yardımcım olsun
hepimizin tabi ki

bende de 2 taraflı var, ama çok sakinim. daha önce de dediğim gibi doktorumun sakinliği bana da geçti sanırım. olacaksa yapacak bişey yok diyor.

.
maşallah cnm
hep sakin ol inşallah böyle
gerginlik bebeğe iyi gelmiyordur muhakkak
bende yarına düzelirim

demoss sen bahsedince aklıma geldi
hello baby mağazasında göbek bakım seti diye bir ürün görmüştüm
bundan aldınız mı kızlar
yoksa hastaneden mi söyleyecekler de alacağız
bilgisi olan var mı?

evet cnm
güçlü olmalıyız
hemen koyvermek yok
sayenizde daha iyiyim
moralim düzeliyor
Allaha emanet diyorum
dualarım bebişler için
inşallah düzelir hepimizin ne sorunu varsa

hayırdır cnm neden miden bulanıyor
üşüttün mü acaba

Kızlar merhaba, bugün çok moralsizim. Evde hayvan besleyenler daha iyi anlayacaktır.. 2 tane kuşumuz vardı, birini 2.5 senedir besliyorduk birini de geçen sene Kasım Ayı'nda almıştık. Yaşlı olanda yıllardır mantar vardı ama onunla yaşamaya alışmıştı, ufak olana da geçirmiş ve kuş kelleşmeye başlamıştı 2 hafta önce. Mantar için sprey aldık, tüyleri iyice döküldü ve ishal başlamıştı. Dün sabahtan beri bir sıkıntı vardı içimde. Daraldıkça daraldım.. Eve geldiğimizde ilk baktığım yer kafesleri oluyordu ve küçük olan hep aynı tüneğin üzerinde kabarık bir şekilde duruyordu. Dün eve geldim bir baktım tünekte yok, eşimden önce fırladım kafese gittim ki.. Yere düşmüş, ölmüş.. Haftasonu biz yoktuk, resmen bizi beklemiş Ağladım, ağladım, ağladım.. Bahçemize gömdük.. Bütün akşam ruh gibiydim. Hala herşeye ağlıyorum. Ne zor.. Kafesin yanına gittiğimde erkek de ölen küçük kuşun yanında bekliyordu

Son düzenleme:

aslında bebek arabaları daha tefaruatlı şimdi heryerleri güzelce kapanıyor. ama senin yaşadığın yeri bilmiyorum tabi canım haklısın öyle bir durumda kaldırımdan yürümeye yer bil bırakmıyor satıcılar sağolsunlar.. bizim burda tren var ulaşım için rahat, asansörleri falan oyüzden taşıyamazsam öyle yaparim diye düşünüyorum.. dediğim gibi herkesin düşüncesi canımcım. kimimize ne uygun kolay gelirse onu kullanacağız tabikide..

Canım herşeyde vardır bir hayır diyerek bol bol dua et bizde senin için edelim Allah bi kapıyı kapatırsa birini açarmış sıkma sen canını

Eşim geçen akşam şakayla karışık ne çok yedin dedi dediğinede pişman oldu küstüm bende tabi en fazla bir saat sonra gitmiş kendisi bişeyler getirmiş ye diye

Babacım bensiz geçirdiğin son doğum günü yazdırabilirsin ben böyle yapıcam

ne kadar güzel canım. Darısı başımıza olsun.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Ay canım çok üzüldüm ne denir bu durumda bilemedim valla.

Ay canım valla bende çok üzüldüm Bizde 1 yıldır kuş besliyoruz, daha öncede annemin evinde vardı uzun zaman alıştıktan sonra ölmesi çoook üzüyor. Ona alışıyorsun o evde bir ses oluyor. Gerçekten çok zor Ama bak ağlama bebeğini düşün, sen üzüldükçe o geriliyor.

Çekirgecim ben portbebeleri hiç sevmiyorum. Gerçekten valiz gibi. Kangurularda da bebekler çok küçük kalıyor. Elleri kolları sallanıyor falan. Ben sling aldım bu yüzden. Aslında babasling markasından istiyordum ama fiyatı pahalı geldi. Çok kullanamazsam acırım dedim. Mycey markasından aldım. 30TL 'ye. Bunu düşünebilirsin. İçine yatırıyorsun küçükken. Büyüyünce de oturtuyorsun. Ellerin kollarında açıkta kalıyor.

tıpkısının aynısı oluyor, babamız da bu kızın bana garezı var dıyor

Nıce guzel yıllara canım evladınızla bırlııkte ınsallah

canıımm çok teşekkür ederim amin inşallah....

Mutlu yıllar tatlım planınız var mı bugün için

yoo hiç bi plan yapmadık hatta eşim hatırlıycak mı onu da bilmiyorum :)))
teşekkürler canım...

nice yıllara tatlım

çok sağol canım teşekkürlerr....

teşekkür ederim canımm :)

demek sadece biz de olmuyormuş :))

teşekkür ederim canım bu arada...

ömürlük olsun inşallah sevginiz ve evliliğiniz...

bence olacak inşallah canım 6 ay...

çok sağol dokuzaycım teşekkürler...

benim göğüsler değil ama ciğerlerimde bi baskı oluyor benim de...sanki ciğerlerimi sıkıyorlar gibi bir his oluyor özellikle yatarken..nefes alamıyorum....

ya onu eskiden beri ben de sevmem sanki bebek düşecek gibi geliyor ondan...ben bebekken benim de varmış öyle...dediğin gibi toplu taşıma araçlarında vs kullanımı rahat ama sevmiyorum ben..almam büyük ihtimal...

Ben sebamed alacağım canım.

Valla bendeki göğüslerde süt olmazsa ayıp yani.Söylemesi ayıptır kocamanlar.

sütün büyük göğüsle küçük göğüsle ilgisi olmuyormuş...ne büyük göğüsler oluyo süt yok :)) tabi inşallah senin olur o anlamda söylemiyorum da yani göğüs boyutuyla ilgili bir durum değilmiş...

benim de midem bulanıyor son zamanlarda çok fenaa...hele bugünn ( ama benim demir hapından diye düşünüyorum
senin neden acaba,üşüttün mü ?

( çok üzüldüm...ciddi bi hayvan sever ve 12 yıl köpek bakmış biri olarak çok iyi anlıyorum...

küçükken de kuş,balık baktık çok defa...kuşlar ölünce de çok üzülürdüm tahmin edebiliyorum

Evet zaten sonra biraz sancı girdi Kesin o da hisetti, yavrum Kasım'da bu kuşu almıştık, o ay öğrenmiştim hamile olduğumu, şimdi bir kızım olacak ve o bu dünyadan gitti.. Erkek kaldı.. zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…