- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.261
cnm bu durumda ne denir bilmiorum ben sırf bu yüzden hayvan beslemiyorum alışınca kaybedince çook kötü oluyorbebişin için sende üzülme lütfen
Sağolun kızlar kendi dr.c.tesi gidiyorum.
Erken doğum korkuları biliyorsunuz hepimizin aklına geliyor birde böyle diyince üzüldüm bende.Gerçi hamişlerin % 90 ında olurmuş ama kendi dr.gidince rahatlıcam sanırım.
Akıntımda var alttan muaynemi eder
tecrübeli anneler, bebek bedenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? ben çok fazla newborn beden almadım, 0-3 ay daha çok aldım. binbir hevesle aldığım kıyafetler iki kullanımla küçülsün istemedim. ama alırken şaşırıyorum. mesela çok güzel yazlık bi tulum aldım, 3-6 aylık verdi satıcı bana. eğer bu bedene kalırsa o zamana havalar soğuyacak. acaba 0-3le değiştirsem mi? yine 3-6 aylık kışlık badyler var, tam mevsimi dedim ama acaba küçük gelir mi? hani üstünde yazan genelde tutar mı? tabi bebeğin kilosuna da bağlı ama genel olarak nasıldır bu işler?
tecrübeli anneler, bebek bedenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? ben çok fazla newborn beden almadım, 0-3 ay daha çok aldım. binbir hevesle aldığım kıyafetler iki kullanımla küçülsün istemedim. ama alırken şaşırıyorum. mesela çok güzel yazlık bi tulum aldım, 3-6 aylık verdi satıcı bana. eğer bu bedene kalırsa o zamana havalar soğuyacak. acaba 0-3le değiştirsem mi? yine 3-6 aylık kışlık badyler var, tam mevsimi dedim ama acaba küçük gelir mi? hani üstünde yazan genelde tutar mı? tabi bebeğin kilosuna da bağlı ama genel olarak nasıldır bu işler?
ayy canımmmANLADIM CNM ALLAH BÜYÜK BENDE DİORUM Kİ İNŞALLAH HEP BÖLE 1 HAFTA OLUR DAHA FAZLA İLERLEMEZ BEBİŞE BESİN GİDERSE SENDE VAKTİNDE DOĞURURSUN ERKEN ALMALARINA GEREK KALMAZ İNŞALLAH GELİŞİR BEBİŞ,DUALARIM SİZLERLE
cnmEvet zaten sonra biraz sancı girdiKesin o da hisetti, yavrum Kasım'da bu kuşu almıştık, o ay öğrenmiştim hamile olduğumu, şimdi bir kızım olacak ve o bu dünyadan gitti.. Erkek kaldı.. zor
Kızlar merhaba
Geçmişi henüz okuyamadım moalim bozuk
Kan ve idrar testi yaptırmıştım sağlık ocağında.Onun sonucunda idrarda enfeksiyon çıktı((((
Hemşire çok yüksek çıktı kendi dr.ne zaman gidiyorsun diye sordu.Anti verebilir dedi bol içmem lazımmış erken doğuma sebep olabilirmiş.
Varmı yaşayan?
Günaydın kızlar..
Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!
Kızlar merhaba, bugün çok moralsizim. Evde hayvan besleyenler daha iyi anlayacaktır.. 2 tane kuşumuz vardı, birini 2.5 senedir besliyorduk birini de geçen sene Kasım Ayı'nda almıştık. Yaşlı olanda yıllardır mantar vardı ama onunla yaşamaya alışmıştı, ufak olana da geçirmiş ve kuş kelleşmeye başlamıştı 2 hafta önce. Mantar için sprey aldık, tüyleri iyice döküldü ve ishal başlamıştı. Dün sabahtan beri bir sıkıntı vardı içimde. Daraldıkça daraldım.. Eve geldiğimizde ilk baktığım yer kafesleri oluyordu ve küçük olan hep aynı tüneğin üzerinde kabarık bir şekilde duruyordu. Dün eve geldim bir baktım tünekte yok, eşimden önce fırladım kafese gittim ki.. Yere düşmüş, ölmüş.. Haftasonu biz yoktuk, resmen bizi beklemişAğladım, ağladım, ağladım.. Bahçemize gömdük.. Bütün akşam ruh gibiydim. Hala herşeye ağlıyorum. Ne zor.. Kafesin yanına gittiğimde erkek de ölen küçük kuşun yanında bekliyordu
ayy kızlarr az daha ölüodum çaycı geldi suyu yine bitirmişin bardağı alıyım dedi dibinde vardı içim dedim bende genzime kaçtı öksürmekten öldüm bu kadının nazarı değiyo dio herkes şimdi,kendime gelemedim daha
Kızlar merhaba, bugün çok moralsizim. Evde hayvan besleyenler daha iyi anlayacaktır.. 2 tane kuşumuz vardı, birini 2.5 senedir besliyorduk birini de geçen sene Kasım Ayı'nda almıştık. Yaşlı olanda yıllardır mantar vardı ama onunla yaşamaya alışmıştı, ufak olana da geçirmiş ve kuş kelleşmeye başlamıştı 2 hafta önce. Mantar için sprey aldık, tüyleri iyice döküldü ve ishal başlamıştı. Dün sabahtan beri bir sıkıntı vardı içimde. Daraldıkça daraldım.. Eve geldiğimizde ilk baktığım yer kafesleri oluyordu ve küçük olan hep aynı tüneğin üzerinde kabarık bir şekilde duruyordu. Dün eve geldim bir baktım tünekte yok, eşimden önce fırladım kafese gittim ki.. Yere düşmüş, ölmüş.. Haftasonu biz yoktuk, resmen bizi beklemişAğladım, ağladım, ağladım.. Bahçemize gömdük.. Bütün akşam ruh gibiydim. Hala herşeye ağlıyorum. Ne zor.. Kafesin yanına gittiğimde erkek de ölen küçük kuşun yanında bekliyordu
yazlıklar öyle de kışlıkları ne yapcaz? 3-6 aylık tulumları giyebileceği zaman hala hava sıcak olursa ki burada kış epeyce geç geliyor boşa gitti desene. yıkamadan saklasam değiştirebilirmiyim acaba?canım bende 3-6 ayklık kışa geleceğini bilerekte olsa aldım çünkü küçükleri yoktu ve çok hoşuma gitmişti.. evim çok sıcak oluyor. içine uzun kollu badiler giydrip üzerine ince hırka giydirip giydirebilirim yazlıkları die düşündüğüm için aldım..
aslında öyle policim, aldığım en büyük kıyafet 3-6 aylık zaten. ama mevsimler işi değiştiriyor işte. 3-6 aylık kışlık tulumlar kış gelmeden küçülür mü mesela diye endişelendim. ben de yiğenime hep büyük alırdım ordan biliyorum ama gel gör ki bu yenidoğanlar kafayı karıştırıyor.
bu beden konusu çok karışık hiç tutmuyo bebeğin kilosuna göre alırsın şimdi sadece ilk aylarda giyeceklerini al.Sonra duruma göre bakarsın. benim kızım 4 yaşında şuan hiç 4 yaş olmuyo mesela 5-6
ayy kızlarr az daha ölüodum çaycı geldi suyu yine bitirmişin bardağı alıyım dedi dibinde vardı içim dedim bende genzime kaçtı öksürmekten öldüm bu kadının nazarı değiyo dio herkes şimdi,kendime gelemedim daha
cnm o durumu ben cok yasadımm cok fzla kus beslerdmm..hele bı papaganm vardı 6 yıl bktık evın bı ferdı gbıyıdı olunce kndıme gelemedm ama akıllnmadm yıne beslıyrm yıne kus var evmde ama bebısn ıcn uxme kndnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?