2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar kendi dr.c.tesi gidiyorum.
Erken doğum korkuları biliyorsunuz hepimizin aklına geliyor birde böyle diyince üzüldüm bende.Gerçi hamişlerin % 90 ında olurmuş ama kendi dr.gidince rahatlıcam sanırım.
Akıntımda var alttan muaynemi eder

Evet canım üzgünüm alttan muayene eder bende dün ilk defa muayene oldum yapacak bı şey yok kasma kendini rahat ol doktorların gorevi bu sıkıntı yapma inşallah

cnm o durumu ben cok yasadımm cok fzla kus beslerdmm..hele bı papaganm vardı 6 yıl bktık evın bı ferdı gbıyıdı olunce kndıme gelemedm ama akıllnmadm yıne beslıyrm yıne kus var evmde ama bebısn ıcn uxme kndnı

canım bende 3-6 ayklık kışa geleceğini bilerekte olsa aldım çünkü küçükleri yoktu ve çok hoşuma gitmişti.. evim çok sıcak oluyor. içine uzun kollu badiler giydrip üzerine ince hırka giydirip giydirebilirim yazlıkları die düşündüğüm için aldım..

bu beden konusu çok karışık hiç tutmuyo bebeğin kilosuna göre alırsın şimdi sadece ilk aylarda giyeceklerini al.Sonra duruma göre bakarsın. benim kızım 4 yaşında şuan hiç 4 yaş olmuyo mesela 5-6

ayy canımmm
bir hafta gerilik nedir ki
keşke bu kadarla kalsa dediğin gibi
hay ağzına sağlık

Evet zaten sonra biraz sancı girdi Kesin o da hisetti, yavrum Kasım'da bu kuşu almıştık, o ay öğrenmiştim hamile olduğumu, şimdi bir kızım olacak ve o bu dünyadan gitti.. Erkek kaldı.. zor
cnm
üzüldüm inan ki
ama kendini sakin tutmaya çalış bebeğin için

ben hamileliğin başlarında yaşamıştım
hem de iki kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım

içtiğin su miktarını artır canım
antibiyotik kadar suyun da etkisini göreceksin inan bana

Son düzenleme:

sen hiiiiç canını sıkma, üzülme daha iyi bir işte çalışacaktır eşin. bebekler kısmetleriyle gelir senin minnoş da babasına uğur getirecektir eminim

ayy kızlarr az daha ölüodum çaycı geldi suyu yine bitirmişin bardağı alıyım dedi dibinde vardı içim dedim bende genzime kaçtı öksürmekten öldüm bu kadının nazarı değiyo dio herkes şimdi,kendime gelemedim daha

Canım sakin olmaya çalış çok üzüldüm biliyorum ki çok zor... Söylenecek birşey yok.

Hii valla ben nazardan korkarım annem gülüyor böyle diyince bence nazar var o yüzden hamile kaldığımdan beri üstümde bir nazarlık taşırım ne olur ne olmaz ... Sen de taşı bence canım

ayy canım benimm çok üzüldüm üzmemeye çalış kendini... ben de 9 sene besledikten sonra üniversiteye başka şehre gittiğim gibi bizim çıtır(muhabbet kuşu) ölmüştü en azından vedalaşabilmişiniz... toparlamaya çalış kendini(söylemesi kolay olsa da) bebeğini düşün...

Kızlar burda konusunu açmayı hiç istemedim zaten hepimiz hassasız herşeye ağlıyoruz moralimiz bozuluyor. Hatayda yaşananlar beni çok etkiledi dün gece düşünüp durdum bebeğim için geleceğimiz için endişeleniyorum. Bu karartma uygulaması yayın yasağı oradaki insanların acılarını görmezden gelmemiz çok acı verici şeyler. Şuan hayatıma güllük gülistanlık devam etmeye çalışmak beni rahatsız ediyor kendimi suçlu hissediyorum. İçimde öyle bir sıkıntı var ki sizlerle de paylaşmak istedim

Beklebekle çok üzüldün canım Anlıyorum seni

Benim kuşum(limon) da çok evcildi tek sorunu elektrik süpürgesi sesinden korkuyodu. Bigün evi süpürürken balkona gölge bir yere koydum 1 saat içinde üzerine güneş gelmiş ölmüştü. Nasıl ağladım nasıl vicdan azabı duydum anlatamam.
Hala hatırladıkça kötü oluyorum. Daha sonraki bütün kuşlarımızda onu aradık ama yok.
Biz yemek yerken kafesten almasak küserdi. Tabağımızın yanına konar aynı şeyleri yrdi. En sevdiği de haşlanmış yumurta peynir.
Offf aklıma geldi gene yaaa

yazlıklar öyle de kışlıkları ne yapcaz? 3-6 aylık tulumları giyebileceği zaman hala hava sıcak olursa ki burada kış epeyce geç geliyor boşa gitti desene. yıkamadan saklasam değiştirebilirmiyim acaba?

aslında öyle policim, aldığım en büyük kıyafet 3-6 aylık zaten. ama mevsimler işi değiştiriyor işte. 3-6 aylık kışlık tulumlar kış gelmeden küçülür mü mesela diye endişelendim. ben de yiğenime hep büyük alırdım ordan biliyorum ama gel gör ki bu yenidoğanlar kafayı karıştırıyor.

Canım nazar çok etkili dediğin gibi.
İhlas-felak-nas surelerini oku her gün. Rabbimin izni ile bişi olmaz.

Sağolun canlarım.. Evet olayın kendisi başlı başına çok zor, hamilelikte daha da zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…