2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yalnz degılmısımm sevndmm kızlar...vla dısarı ckmaya korkar oldk cocuklar gbı ne gorsem ıstıyormm...esımde bnle dalga gecıyo donuste alırız dıyo hanı cocukları kandrmk ıcn derler ya :) ne gunlere kaldmm ya :) seyyahcm salatayı flan yemekte bol yıyorummm ama mesela ekmek yemezsem yemekte 1 sa snra gne acıkıyrm ne zamn ogutuyosamm kı ben normalde sadece sabh khvltıda ekmek yerdım...bde abur cubura sardım...dun markette oyle bsey ıstedıkı cnm esım bunu sana kesnlıkle yedrmem dedı :) cocuk gbı aglıcaktım :) mulberrycm cnını skma bebegımm bn sana ablamı anltmıstmm smdı olması gerektgnden bıle ırı sıpa...hem allah bılır herseyı belkı 40.hfta dogucak sennkı..bu doktorlar felaket tellalı oluyo bazenn kafaya bsey sokuyolar snra gunlerce dusunn...

Son düzenleme:

Canım her işte bir hayır vardır diye düşün belki daha güzel bir iş imkanı çıkacak karşısına , bak benim eşimle kaynım aynı yerde çalışıyorlardı bu kış benim kaynımı işten çıkardılar eşim hemen ona iş buldu akşamında yani ,iki gün sonra kaynım yeni işine başladı ve şimdi işten çıkarıldığı için neredeyse şükrediyor hem kazancı arttı hem de mesai saatleri azaldı ... Benim eşim de halen aynı yerde gece 22, 23 lere kadar çalıştığı oluyor sabahın köründe de evde çıkıyor zaten, eve gelince duş alıyor yemek yiyor uyuyor görüşmüyoruz neredeyse çok üzülüyorum çok

canım en riskli dönemdeyiz. Asıl şimdi bebiş için yemeliyiz. Ama biz kendimiz için yiyoruz resmen.
Nasıl frenliycem kendimi ben de bilmiyorum.

angys ve açelya; lüzumsuz kilo aldıracak hamur işi, çikolata vs gibi yiyeceklerden uzak durun yeter. ben hamilelğimin başından beri buna dikkat ediyorum ve sadece 4 kilo aldım hala, bir aydır da değişmedi. üstelik bebeğimin kilosu da olması gerektiği gibi. ben meyveyi çok tüketiyorum, arada kaçamak da yapıyorum tabi. kiloları vermesi ayrı bir dert, yazın aşırı sıcaklarda taşıması ayrı bi dert... ben de bi de şöyle bişey oluyo bu aralar, çok acıksam bile azıcık yediğimde şişiyorum. sanırım rahim midemi sıkıştırıyor ve hacmini küçültüyor. belki saçma ama ben öyle hissediyorum. mideme kelepçe takılmış gibi :) önde biraz göbeğim var sadece. o da bol giyince kilo gibi duruyor. geçen 2 yıldır tanıdığım güvenlik görevlimiz evli mi bekar mı olduğumu sordu

mulberrycim, soru ve sorunlar kısmında bu konuyla ilgili bi başlık var, okumanı tavsiye ederim. kendiliğinden düzelenleri okuyunca eminim iyi hissedeceksin.

Canım çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Bebbeğiniz kısmetiyle gelir inşallah. Evinize bolluk bereket getirir. Sen gönlünü ferah tut. Aileden birileri yardım edemez mi? Eliniz bollaşınca geri ödersiniz.

canımm mevla görelim neyler neylerse güzel eylerrr..
şer gördüklerimizde hayır vardırrr inşallah bu da sizin için başka güzel kapılar açar inan bebek kısmetiyle geliyooo benim ilk kızımda babası part time çalışıyodu bebek doğdu kadroya geçti herşey öyle düzeldi kii inşallah senin de öyle olur sıkma canını

Canım hakkınızda hayırlısı olsun...
Hayır sandıklarımızda ser, şer sandıklarımda hayır vardır...
kendını uzm edur bakalım zaman neyı gosterecek, Rabbım daha ıyı bır kapı acar hıc bell olmaz...

insanın yuregı her an pıt pıt. Allah a emanetız canım. olacak olduktan sonra doğusu batısı farketmıyor artık...
Bızım bu sene doğu gorevımız vardı dılekce verdık bı yıl daha kalmak ıcın cok sukur kabul edılmıs ıns hakkımızdan hyırlısı boyledır ama kacıs yok bu sene olmadı seneye ordayız... ekmek nerde bız ordayız, Rabbım korusun hepımızı...

cok yerde okudum herkes senın gıbı ıkı saat sonra olcuyormus ben de oyle yapayım ya...
Evet canım ben de ona sasırıyorum hanı pekmez sucuk falan ysem cıksa sucumu bılcem haklısın en kısa zamanda baslamam lazım yuruyuse. yarım saat yurusem yeter zaten, bu halımızle dısarda yurumek ıskence gıbı.

amin canım
Rabbim hepinizin evlatlarıyla birlikte benim de evladımı sağ salim, hayırlısıyla zamanında kucağıma almayı nasip etsin
benim bir sonraki randevum 30+3 de olacak.
sen bişey yapıyor musun
yapılabilecek bildiğin birşey var mı daha doğrusu

canım
ne kadar üzüldüm anlatamam
Allah hayırlı kazanç kapıları açsın eşin için inşallah

Maşallah kızlar maşallahhhh sindirim sisteminiz harika çalışıyor Ben yemeği biraz kaçırayım misal dün salataya abandım deli gibi yedim de yedim 1 saat sonra patlamak üzere gibiydim karnım fena şişti

nıckı mouse masallah be de kendımı avutuyormusum az kılo aldım dıye

yasamayısevıyorum kuzum senın heyecan doruktadır 16 sına bısey kalmadı, dua edıyorum sızın ıcın...
bızım tayınler bellı oldu kaldık yerımızde 1 yıl daha...

cnm cok uzuldmm ama kndını uzmemeye calıss allah bı kapıyı kapatr dıgerını acar...bebegnn sansıyla gelıcekk cnm buna ınann

Canım süpersin valla. 4 kilo çok iyi. Hele bebeğinin kilosu da olması gerektiği gibiyse. Çok imrendim sana. Ben biraz hamur işini fazla kaçırıyorum misafirliğe gittiğimde özellikle. O pastaları börekleri görünce yeni oyuncak almış çocuk gibi seviniyorum resmen yaaa. Hevesimi bastırsın diye günde 1 parça çikolata atıyorum ağzıma. Su içsem yarıyor diyip çıkacağım işin içinden Günlük beslenmeni yazar mısın rica etsem?

okudum canım
bu sabah okudum hem de
ama onların tek tarafında sorun varmış
benim iki taraftaki damarımda sorunlu
o yüzden bu kadar üzülüyorum zaten

Rabbim biilir tabi ki angel
doğru söylüyorsun
inşallah sağlıklı birşekilde doğar bebeklerimiz

olumlu düşünmeye dikkat ediyorum cnm

Allah razı olsun duaların için

sizlerin de keyfini kaçırmak istemem kesinlikle kızlar
dediğiniz gibi Allah hakkımızda ne uygun gördüyse onu yaşayacağız
üzülüp bebeğime daha fazla zarar vermemem lazım
inşallah bir an önce kafamdan atıp rahatlarım

iyi ki varsınız

Geceleri uyumakta hatta uzanmakta bile zorlanıyorum artık. Göbek deliğim artık delik sayılmaz :) Fazla ayakta kalsam yada yürüsem oğlum kasıklarıma düşüyo sanki. Son bi şikayetim de; göğüslerim ciğerlerime baskı yapıp beni nefessiz bırakıyor. Saygılar :))

cnm bnim Rabbim büyük inşallah büyür bebişin 1 haftadan bişe olmaz bitanem ki büyüdü artık bebekler benim bebekte ilk başlarda 1 hafta geriydi ankarada profa gittim verevki 1 hafta 2 hafta geri hiç bişe olmaz yeterki gerilik sürekli artmasın demişti her bebek 4 kilo doğmuo dedi ve bence çok haklı,Allah büyük senide rahatlatır inşallah

cnm zor bi durum ama olmuş Allah inşallah tez zamanda yeni bi kapı açar bugün bende eğer ücretsiz iznimi kullanamazsam istifa etmeyi düşündüm ilk defa ii bi kamu bankasındayım 4 yıl ünv okudum çok emek harcadım kariyer yaptım,üstelik bizimde çok borcumuz, ödemelerimiz var, ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık diyorum sabaha kadar uyumadım çünkü çook gerginim mutsuzum,ne zaman izin alacak olsam sıkıntı oluo tayinim sıkıntı oluo gittiğim tüm şubelerde müdürler beni bırakmak istemio ve stresten çok gerildim,biliyorum ayrılsamda çabalar kısa zamanda yeni bi yere atanırım ama inan çok yoruldum eşimede bişe denmiyor geriliyor gelir hiç lafını çekmez bişe der die korkuyorum, hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun

merhaba kızlar
dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor
ama benim bugun dışarıda çook işim vardı
kızlar bugün eşimin doğum günü
çıkıp pasta alacaktım ama şu durumda mümkün değil gibi görünüyor
artık evde şöyle güzel bir pasta yapayım diyorum
ama üzerine güzel ve değişik ne yazabilirim kızlar bi fikir verseniz walla süper olur

Kızlaaaarrrr bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı ben dün aldım şimdiden koruyup nemlendirmek lazım sanırım ...

kızlaaaaar geldik şeker yüklemesinden 2.30da sonuçlar çıakcak ama yarın almaya gideceğim hiç de korktuğum gibi olmadı çok sevindim o yüzden

canım benimde bugün yapıldı şeker yüklemem inşallah sonuçlarımızda iyi çıkacak. eşin ve senin için üzüldüm Allah bol kazançlı kapılar açsın size çok zor bu para meseleleri ben okul bitince kaç ay kpss olmadığı için iş bulamadım anlayabiliyorum ama bir şekilde bir yerden geliyor rızkı insanın

kader arkadaşım o doymayan listesinin başını çekiyorum vallahi son iki haftadır
doymak diye bir şey var mı diye soracağım yakında çok fenayım ne görsem gidip yiyorum tutamıyorum kendimi

dikkat et canım dışarıda olduğun zamanlar şansına havalar yağmurlu gitmiş ama malum havalarda ısınmaya başlayacak zormuş gerçekten işin yaaa

paylaştığın oerdeyi çok beğendim beeeeeen çok güzel çok

canım bende bir ay maalesef eşimden ayrı kalacağım bu süreçte o yüzden haziran ortası memlekete gidiyorum zaten iyice ağırlaşmış olacağım önümde 15 saat yolculuk var eşim git tek kalma ben gelicem sen gitikten bir ay sonra dedi. yeter ki doğum zamanı yanımda olsunda başka birşey istemiyor insan onlara ihtiyacımız vaaaar

canım unıbabynin ıslak mendillerinin çok iyi olduğunu asla tahriş etmediğini söyleyeneler var ilk andan itibaren o konuda ne diyorsun hazır tecrübeli anne bullmuşum sorayımben o ıslak mendillerden stok yapıyorumda

Günaydın kızlarr, kızım dünden beri hep malum yerime vurup duruyorrr yetti gali

çocuk test ediyor çıköış yeri ne kadar sağlam diye kız çok fena yaaa ben çektim onu eşim bile iyi misin aşkım diyordu yerimde oynayıp dururken

sorma bitanem nasıl heyecanlıyız bir bilsem 17si sabah açıklanacak dedi eşim dört gözle bekliyoruz inan ki

Canım bence çok tatlııı. Perdeye de bayıldım.

Canım zor bi durum vardır bundada bir hayır. İnşaAllah rabbim daha güzel bir iş çıkarır karşısına...

4 kilo mu aldın tebrik ederim canım.
Canım iş yerine meyve getirmem sorun oluyor. Ne bileyim. Ama daha dikkatli olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…