- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.181
bu arada bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :)
cnm havadan bende memnunum da şu ücretsiz izin işleri yüzünden psikolojim bozuk iştehiç uyuyamadım gece
Benimkine de İran'a git dediler orada iş aldılar, eşimi böyle bırakıp gidemem dedi. Gitseydi sorun olmucaktı ki gittiğinde işi min 1,5 yıl sürecek. Zaten kendi işini kurmak istiyordu ama şimdi değil. 1 sene sonrasınaydı programlar. Allah büyük diyorum ona hiç bişey belli etmedim. Olsun üzülme biraz dinlenir daha iyi bi yer bulursun filan ama o kadar çok giderimiz var ki. Ev için çektiğimiz krediyi bi yana bırak kredi kartlarımız vs vs vs.. Dua edin kızlar bizim için.
canım en riskli dönemdeyiz. Asıl şimdi bebiş için yemeliyiz. Ama biz kendimiz için yiyoruz resmen.
Nasıl frenliycem kendimi ben de bilmiyorum.
Benimkine de İran'a git dediler orada iş aldılar, eşimi böyle bırakıp gidemem dedi. Gitseydi sorun olmucaktı ki gittiğinde işi min 1,5 yıl sürecek. Zaten kendi işini kurmak istiyordu ama şimdi değil. 1 sene sonrasınaydı programlar. Allah büyük diyorum ona hiç bişey belli etmedim. Olsun üzülme biraz dinlenir daha iyi bi yer bulursun filan ama o kadar çok giderimiz var ki. Ev için çektiğimiz krediyi bi yana bırak kredi kartlarımız vs vs vs.. Dua edin kızlar bizim için.
Günaydın kızlar..
Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!
Günaydın kızlar..
Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!
Canım yaaa çok üzüldüm senin adına bu özel sektör hep böyle benim de eşimin çalıştığı bölgeyi değiştirip Suriye sınırına yakın bir yere verdiler cumartesiden beri canım sıkılıyor Allah korusun... Ne yapacaksın mecburen katlanıyoruz işte ...
Ben yemeklerden 2 saat sonra ölçüyorum doktorum öyle istedi. Sen de doğru besleniyorsun o kadar yükselmemesi lazım bence en kısa zamanda yürüyüşe başla evde daha rahat oluyor ben bir kaç gün dışarda yürümeyi denedim ama olmuyor hem toz toprak sıcak, bir de eve yetişene kadar fenalık geçiriyorum zaten zamanım çok kısıtlı ... Evde süper oluyor valla atletle rahat pijamalarımla falan ohhh mis gibi
amin canımMulberrycim,
Senin bebeğin için de çok dua edicem kendi bebeğimle birlikte,
insanlar nolcak küçük doğsun kalsın küvezde bir şey olmaz falan diyorlar,
başkalarına söylemesi kolay diyorum anneler herşeyin en iyisini istiyor yavruları için,
tamam öyle olunca da sabredip iyi dilemekten iyi düşünmekten başka çare yok
ama inşallah hiç gerek kalmaz bebeğinin erken alınmasına, hem bu direnç 32 de falan da tamamen kaybolabiliyormuş,
bir sürü olumlu örnek var bu anlamda neden bizim de öyle olmasın ki,
Allah onları küçücük bir damladan var etti bir mucizeyle en iyi şekildede koruyup bize bağışlayacaktır yavrularımızı
Günaydın kızlar..
angys aynen bende de doyma hissi kayboldu,
sokağımızdaki fırında çok güzel bol tahıllı esmer ekmeklerden satılıyor, hafta sonu kahvaltıda sucuklu yumurtayla
bir ekmeğin tamamını tek başıma bitirdim,
sucuk ve yumurta da normalde sevmem, ama 1 yıldır yememiştim, Türkiye'den geldi dayanamadım zararlı falan ama yedim napıyım,
hafta sonu buzdolabını tıka basa dolduruyoruz eşimle, dolapta koyacak yer kalmıyor,
ama daha cuma olmadan dolap tamamaen boşalıyor,
işin ilginç tarafı bu son haftalarda kilo verdim, korktumda biraz normal değil aslında,
doktora sorucam ishal olmuştum ondan olabilir
şu an 57-58 kilo civarıyım
yalnz degılmısımm sevndmm kızlar...vla dısarı ckmaya korkar oldk cocuklar gbı ne gorsem ıstıyormm...esımde bnle dalga gecıyo donuste alırız dıyo hanı cocukları kandrmk ıcn derler ya :) ne gunlere kaldmm ya :) seyyahcm salatayı flan yemekte bol yıyorummm ama mesela ekmek yemezsem yemekte 1 sa snra gne acıkıyrm ne zamn ogutuyosamm kı ben normalde sadece sabh khvltıda ekmek yerdım...bde abur cubura sardım...dun markette oyle bsey ıstedıkı cnm esım bunu sana kesnlıkle yedrmem dedı :) cocuk gbı aglıcaktım :) mulberrycm cnını skma bebegımm bn sana ablamı anltmıstmm smdı olması gerektgnden bıle ırı sıpa...hem allah bılır herseyı belkı 40.hfta dogucak sennkı..bu doktorlar felaket tellalı oluyo bazenn kafaya bsey sokuyolar snra gunlerce dusunn...
Günaydın kızlar..
angys ve açelya; lüzumsuz kilo aldıracak hamur işi, çikolata vs gibi yiyeceklerden uzak durun yeter. ben hamilelğimin başından beri buna dikkat ediyorum ve sadece 4 kilo aldım hala, bir aydır da değişmedi. üstelik bebeğimin kilosu da olması gerektiği gibi. ben meyveyi çok tüketiyorum, arada kaçamak da yapıyorum tabi. kiloları vermesi ayrı bir dert, yazın aşırı sıcaklarda taşıması ayrı bi dert... ben de bi de şöyle bişey oluyo bu aralar, çok acıksam bile azıcık yediğimde şişiyorum. sanırım rahim midemi sıkıştırıyor ve hacmini küçültüyor. belki saçma ama ben öyle hissediyorum. mideme kelepçe takılmış gibi :) önde biraz göbeğim var sadece. o da bol giyince kilo gibi duruyor. geçen 2 yıldır tanıdığım güvenlik görevlimiz evli mi bekar mı olduğumu sordu
mulberrycim, soru ve sorunlar kısmında bu konuyla ilgili bi başlık var, okumanı tavsiye ederim. kendiliğinden düzelenleri okuyunca eminim iyi hissedeceksin.
okudum canımangys ve açelya; lüzumsuz kilo aldıracak hamur işi, çikolata vs gibi yiyeceklerden uzak durun yeter. ben hamilelğimin başından beri buna dikkat ediyorum ve sadece 4 kilo aldım hala, bir aydır da değişmedi. üstelik bebeğimin kilosu da olması gerektiği gibi. ben meyveyi çok tüketiyorum, arada kaçamak da yapıyorum tabi. kiloları vermesi ayrı bir dert, yazın aşırı sıcaklarda taşıması ayrı bi dert... ben de bi de şöyle bişey oluyo bu aralar, çok acıksam bile azıcık yediğimde şişiyorum. sanırım rahim midemi sıkıştırıyor ve hacmini küçültüyor. belki saçma ama ben öyle hissediyorum. mideme kelepçe takılmış gibi :) önde biraz göbeğim var sadece. o da bol giyince kilo gibi duruyor. geçen 2 yıldır tanıdığım güvenlik görevlimiz evli mi bekar mı olduğumu sordu
mulberrycim, soru ve sorunlar kısmında bu konuyla ilgili bi başlık var, okumanı tavsiye ederim. kendiliğinden düzelenleri okuyunca eminim iyi hissedeceksin.
Rabbim biilir tabi ki angelyalnz degılmısımm sevndmm kızlar...vla dısarı ckmaya korkar oldk cocuklar gbı ne gorsem ıstıyormm...esımde bnle dalga gecıyo donuste alırız dıyo hanı cocukları kandrmk ıcn derler ya :) ne gunlere kaldmm ya :) seyyahcm salatayı flan yemekte bol yıyorummm ama mesela ekmek yemezsem yemekte 1 sa snra gne acıkıyrm ne zamn ogutuyosamm kı ben normalde sadece sabh khvltıda ekmek yerdım...bde abur cubura sardım...dun markette oyle bsey ıstedıkı cnm esım bunu sana kesnlıkle yedrmem dedı :) cocuk gbı aglıcaktım :) mulberrycm cnını skma bebegımm bn sana ablamı anltmıstmm smdı olması gerektgnden bıle ırı sıpa...hem allah bılır herseyı belkı 40.hfta dogucak sennkı..bu doktorlar felaket tellalı oluyo bazenn kafaya bsey sokuyolar snra gunlerce dusunn...
mulberry dualarımızdasınız canım bebegınle...
Bazen ben neden bu kadar ferah dusunuyorum dııyorum kendıme ama Rabbım bılır herseyı dıyorum ferahlıyorum... Bakarsın zamanında olur doğum sen yeter kı hep olumlu dusun kendını uzmemeye calıs olur mu...
Benım kızımın da karın cevresı 1 hafta gerıden gelıyor, Rabbıme emanetler, bız guzel dusunelım hep...
canlarıım
Allah razı olsun
bir önceki muayeneye göre herhangi bir gelişme olmamış dedi
böyle giderse erken doğum yapmak zorunda kalıcam işte
1 ay küvözde devam eder dedi
bacak ve karın gelişimi bir hafta geri daha şimdiden
bilmiyorum ki ne olacak
Allah büyük
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlar..
kızlar bn doyma hıssımı kaybettm ıyıce...doymuyorum napıcam...aksam esıme sunu yıyelım snrada bunu yerız dımı flan dıyorum habıre..her gordugum seyı canm ıstıyo...yemek yıyorm 1 sa snra bn yıne açım......meyveyle falan gecstrıreym dıyormm yok sankı daha cok acıktırıyo :))) esım artıkk sunuda yıyelm snra sunu flan dıynce yok artıkkk ıyıce aştın kendını dıyo...adam bnmle markete gıtmeye korkar oldu cokta yemek ıstemıyrmm en cok kılo alıcagımz doneme gırdık ufffff :) mulberrycm bnde senı merak ettmm bebısın masallah ıyı onemlı olan bu cnm bnm...seyyah bnde bu ara acayıp uykuya dustum sankı uyku ılacı ıcmıs gbıyım sureklı uymyk ıstıyrm bı uyusukluktr gıdıyo...bebekkkafa evlılık yıldonumznuz kutlu olsn gecmısı okuyamadm gorduklerıme yazıyormm canlarım
günaydın kızlar :) her zamanki gibi yoğun günler geçiriyorum, şu haftalar bi geçse de doğum iznine ayrılsam... benim işim ya bilgisayardadır ya da dışarıdadır. dışarıda azıcık yürüsem kalpten gidiyorum sanıyorum, bi de şu birkaç gün hariç havalar feci sıcak. yağmuru seviyorum, kaç gündür rahatım. neyse dışarda olmadığım zamanda yazı yazarken filan göbeğim sıkışıyor, oğlum da kıpır kıpır hiç rahat vermiyor o zaman. sanki rahatsız ediyormuşum gibi. sandalyemin yüksekliğini epeyce düşürdüm dik durmak için ama belim ağrıyor bu kez de...
bu arada ben sonunda göbeğimin videosunu çekmeyi başardımben de eşimi çağırınca duruluyordu oğlum, sonunda bu şekilde gösterebildim.
ben son günlerde perde arayışındayım kızımın odasına 1.ye yani oda hazır olunca 2. de hazıra konacak bugüne kadar eski perdesiyle idare ettim sizin de fikrinizi almak istiyorum..
oda takımı beyaz gardrobu camlı içinde pembe perdesi var pencere de manzaraya bakıyo kapatmak istemiyorum oray abeyaz zebra perde yaptırıp üzerine de english home dan fon perde aşağıdaki gibi tülden yaptırmak istiyorum sizce nasıl olurrr
:26::26: bi canlandırın gözünüzde.Eki Görüntüle 710965
Günaydın annişler...
Günler geçmiyor derken ayları devirdik. Doğuma az kaldı. Tam 1 ay sonra 32. hafta bitmiş olacak ve doğum izni başlayacak.
Bana bi hüzün çölktü hamileliiğimin son 1 ayını eşimsiz geçireceğim.
1,5 ay sonra onu bırakım memlekete gidicem. Şimdiden özledim eşimi yaaaa. benden 1 ay sonra o gelecek.
Az önce arayıp ona da dedim üzüldü...
Ama dönüşümüz inşaAllah 3 kişi olacak. onu düşününce çok heyecanlıyım.
Amann ne karışık duygular...
Kizlar deneyimli bir anne olarak size tavsiyem bebesleriniz 6 aylik olana kadar islak mendil kullanmayin.makyaj temizlemek icin olan buyuk pamuklari islatip temizleyebilirsiniz...birde bebek icin pudra kullanmak tehlikeliymis ben yurt disindayim oglum icin almak istemistim ecz. de bana pudranin yasaklandigini cilt gozeneklerini kapattigini solediler... Benden solemesi gerisi size kalmis
Günaydın kızlarr, kızım dünden beri hep malum yerime vurup duruyorrryetti gali
nıckı mouse masallah be de kendımı avutuyormusum az kılo aldım dıye
yasamayısevıyorum kuzum senın heyecan doruktadır 16 sına bısey kalmadı, dua edıyorum sızın ıcın...
bızım tayınler bellı oldu kaldık yerımızde 1 yıl daha...
Canım bence çok tatlııı. Perdeye de bayıldım.ben son günlerde perde arayışındayım kızımın odasına 1.ye yani oda hazır olunca 2. de hazıra konacak bugüne kadar eski perdesiyle idare ettim sizin de fikrinizi almak istiyorum..
oda takımı beyaz gardrobu camlı içinde pembe perdesi var pencere de manzaraya bakıyo kapatmak istemiyorum oray abeyaz zebra perde yaptırıp üzerine de english home dan fon perde aşağıdaki gibi tülden yaptırmak istiyorum sizce nasıl olurrr
:26::26: bi canlandırın gözünüzde.Eki Görüntüle 710965
Canım zor bi durum vardır bundada bir hayır. İnşaAllah rabbim daha güzel bir iş çıkarır karşısına...Günaydın kızlar..
angys ve açelya; lüzumsuz kilo aldıracak hamur işi, çikolata vs gibi yiyeceklerden uzak durun yeter. ben hamilelğimin başından beri buna dikkat ediyorum ve sadece 4 kilo aldım hala, bir aydır da değişmedi. üstelik bebeğimin kilosu da olması gerektiği gibi. ben meyveyi çok tüketiyorum, arada kaçamak da yapıyorum tabi. kiloları vermesi ayrı bir dert, yazın aşırı sıcaklarda taşıması ayrı bi dert... ben de bi de şöyle bişey oluyo bu aralar, çok acıksam bile azıcık yediğimde şişiyorum. sanırım rahim midemi sıkıştırıyor ve hacmini küçültüyor. belki saçma ama ben öyle hissediyorum. mideme kelepçe takılmış gibi :) önde biraz göbeğim var sadece. o da bol giyince kilo gibi duruyor. geçen 2 yıldır tanıdığım güvenlik görevlimiz evli mi bekar mı olduğumu sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?