2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne olur içini ferah tut hiç birşey olmayacak bebeğine bu durumda olup sağlıklı bebek getiren arkadaşlar okudum ben zayıf doğabilir diyenler oluyor olsun emzirirsin iyi bakarsın o bir ayda tamamlıyor eksiğini hemen sen yeter ki strese girmeden geçir hamileliğini fıstık

günaydın kızlar... mulbery cim canım biliyorum cok zor ama bliyorsunkı bızım ıcın moral cok onemlıı allahın ıcnıyle hıc bırsey olmayacak ıcını ferah tut senn bırtanemm dualarımız sızınlee öpüyorum mınıgıde ssenıde ...

bence çok çok güzel zaten englısh home perdeleri çok tatlı bende ordan yapıcam kızımın tüllerini bence bunu al

gereksiz yere uzun olmasın derken alıntılar birbirine girdi, bazılarını fazla sildim sanırım. umarım anlaşılır :)

nıckı mouse masallah be de kendımı avutuyormusum az kılo aldım dıye

ben evlendikten sonra aldığım kiloları veremeden hamile kaldığım için önemli bi konuydu benim için. sen kaç kilo aldın canım?

canım benim çalışmaktan gezmeye gitmeye vaktim olmuyo, evde de eşim ne pişirirse onu yiyorum :) ben sabaha doğru uyandığımda demir ilacımı içiyorum. uyanınca bir bardak süt içiyorum. evden çıkmadan kepekli yada tam buğday ekmeğine ama çok büyük değil, peynir, domates, salatalıkla sandviç yapıyorum, işe gelince yiyorum ama az daha uyuyayım diye. bi de işe gelirken bikaç meyve alıyorum yanıma. öğlen eve gidiyorum, şansıma yakın. akşamdan kalan yemekten yada kalmamışsa yumurtalı, bol peynir ve zeytinli bi kahvaltı yapıyorum. yemek varsa da yoğurtla yiyorum. kahvaltı yapıyorsam çok az ekmek, böyle minicik kopararak yiyorum. yemekle ekmek yok. akşam da ekmeksiz yemek yiyorum, yoğurt, ayran yada salata ile. bazen akşamları çikolata yiyorum, hergün olmasa da fındık ceviz az bişey, yada meyve yine. aklıma geldikçe de su içiyorum. haftasonları dışarıda yersek biraz fazla kaçırıyorum ama :) bi de benim kilo almaya meyilli bi bünyem var. ha unutmadan işe yürüyerek gidip geliyorum, o da 45 dakika yapıyo toplamda.

okudum canım
bu sabah okudum hem de
ama onların tek tarafında sorun varmış
benim iki taraftaki damarımda sorunlu
o yüzden bu kadar üzülüyorum zaten
bende de 2 taraflı var, ama çok sakinim. daha önce de dediğim gibi doktorumun sakinliği bana da geçti sanırım. olacaksa yapacak bişey yok diyor.

helenascım, hamliesin sen sana bir ayrıcalık yapmazlar mı? ne demek meyve sorun oluyor.

bence çok çok güzel zaten englısh home perdeleri çok tatlı bende ordan yapıcam kızımın tüllerini bence bunu al

beğenmenize sevindim ama benim komple bu tül olmayacak sadece kenar fon olacak zebranın havasını değiştirsin diyee
1er metre yeterli olur dimi fon için????

Son düzenleme:

sen o şişkinliği bana sor kızlar affedersiniz 4 günden beri tuvalete çıkamıyorum delirceemmmm deli gibi sıvı tüketiyorum yine de böyleyim ya napcam ben şişkinliğimden ölcemm

yasamayısevıyorum o zaman17 sı sabah bız de heyecanla senın guzel haberler vermenı beklıycez canım...

nıckı mouse ben de 6 kılo aldım toplamda su ara bı kılo vermıs gıbı gozukuyorum. ben de kılolu hamıle kaldım canım onun da etkısı var sanrım, bırde canım hıc bıse cekmıyor Allah tarafından dıyorum

Slm kızlar :)
Bebek taşıma çantası port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz.
Ben onları hiç sevmiyorum kutu gibi bebişimi ona koymak istemiyorum ama bir arkadaşım ısrarla al diyor. çocuk annesi tecrübeli tabi, ben sadece onunla rahat ettim, yanında biri olmadığı zaman oto koltuğu vs. gibi şeyler çok ağır, çantan oluyor elinde başka şeyler oluyor, portbebe en rahatı, hafif olması çok önemli diyor.
Banada mantıklı geldi, hastaneye aşıya falan giderken rahat kullanılır aslında :44:

Canım ağlama hiç bebeğini de üzme hepsi geçecek, bir şekilde geçiyor. İnşallah en kısa zamanda daha iyi bir işi olur bu günlerini unutturur.

Kızlaaaarrrr bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı ben dün aldım şimdiden koruyup nemlendirmek lazım sanırım ...

Ben 4. ayda başladım sanırım

çok zamandır giremedim geçmişte çok birikmiş okuyamadım umarım keyifler iyidir canınız sıkkın değildir ben çok ağırlaştım arada sırada kasılmalarım oluyor ayrıca sık sık idarara çıkıyorum karnım çok sert oluyor zaman zaman kızım büyüyor demekki sıcaklar çok bunaltıyor ya Allah hepimizi kurtarsın kendinize iyi bakın selamlar

Annem portbebeyle kangurusunu almış :) Bana da hafiflik açısından daha kullanışlı gibi geliyor. Araba koltuğu da olan pusetini arkadaşım almak istedi peki dedim Onu elimde kullanamazsam arabaya nasılsa lazım.

Bu lafi cok kullandim ama ben yurtdisindayim burda doguma giderken islak mendil koymustum cantama herkes gibi :))ama hemsireler kullandirtmadi pamuk ve su dediler mantikli geliyo aslinsa ne kadar tahris etmesede icinde kimyasal biseyler var o nedenle ben 6 aya kadar kullanmadim sonra basladim aslinda surekli pamuk kullansak iyi olucak ama islak mendil daha pratik geliyo:) artii konu ile alakasiz ama burda ilk dogumda hastanede yaklasik 1 hafta kaliyorsun ve hergun bebisi yikamak zorundasin.trde bebegin gobegi dusene kadar yikma falan diolar ama ben yikmanin hic bi zararini gormedim oglumun gobegi 1 hafta gecmeden dustu aklinizda bulunsun banyo sonrasi guzelce bakim yaptinizmi gobefe bisi olmuyo yani olmadi oglumda :) benden solemesi takdir sizin

Selam kızlar,

Diyetisyenden geldim şimdi of pek bir yoruldum hamileliğinden beri ilk kez metrobuse bindim bir daha binermiyim bilmem :)

Diyetisyen 1800 kalorilik bir diyet yazdı. Daha oncede diyet yaptıgım icin bu uygulaması çok kolay geldi ne de olsa zayıflamaya değil sekeri düzenlemeye yönelik .

Doktor tam olarak diyeti uygulardan ben hic kilo almadan sadece bebeği buyuterek bu ısı kurtarırız diyor.insallah öyle olur.

Godofmercy canım icini ferah tut uzulsende sıkılsanda hersey olacağına varıyor . Stres İnan seni ve cocuğu çok etkiliyor . Biraz sıkıntıdan sonra hersey düzelecek merak etme.

Luboyf ve mullbary dualarım inanın sizinle anne olmak demek güçlü olmak demek her şey çok guzel olacak başka birşey düşünmemeye çalışın. Ben canım sıkılinca alıyorum kızımın cicilerinden birini sarılıp koklayip yatıyorum iyi geliyor.

Angy yemeği abartmayın kuzum dikkat edin her isin bası saglık saglıkta az ve düzenli yemekten geçiyor :)

Kızlar biberon konusunda bende kararsızım bakım ürünleri konusunda da kararsızım şampuanı kremi sabunu vs. Bunları hangi marka alsam karar veremedim.

Ben sebamed alacağım canım.

birde kolay kolay hasta olmamaları için anne sütüne de çok ihtiyacları var mutlaka anne sütüde emmeliler inş bebeklerimiz bu konuda üzmez bizimde sütümüz olur bebişlerimiz sağlıklı olur

Valla bendeki göğüslerde süt olmazsa ayıp yani.Söylemesi ayıptır kocamanlar.

Canim cok uzuldum zor bi durum ama kendini uzmemen lazim bebegin icin... ((Hem merak etme bebegin size sans getirir ve esin daha iyi bi yerde is bulur

Kızlar inanılmaz midem bulanıyor.Yazılanları okuyamadan çıkıyorum.İnşallah çok sürmez.Dün kızımın gardrobu geldi.Bugünde eşimde bebişimizin odasını boyuyor.Bitince resminiçeker yüklerim.Hadi bize kolay gelsin canlar.

tam yatabilen bebek arabası al daha iyi canım aşıya kuzenim bebek arabasıyla gitti tam yatabilen bir araba almıştı ayarlıyordu yan yatış yastığınıda içine koyup götürüyordu bebği hem kendi gezmiş oluyordu kucakta taşımaktan iyidir. ben ana kucağı aldım ama evde odadan odaya götürmek için iş yaparken falan yoksa dışarıda onu taşımam gibi geliyor kolumda. port bebemde var o da ilk zaman annemde kalacağız mecburen yatıracak birşeyim lazımdı gittiğimde malum tayin var kendi evimiz yerleşene kadar ağır eşyaları anneme taşımak istemiyorum dönüşü kolay olsun diye aldım otobüste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…