- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.201
ben son günlerde perde arayışındayım kızımın odasına 1.ye yani oda hazır olunca 2. de hazıra konacak bugüne kadar eski perdesiyle idare ettim sizin de fikrinizi almak istiyorum..
oda takımı beyaz gardrobu camlı içinde pembe perdesi var pencere de manzaraya bakıyo kapatmak istemiyorum oray abeyaz zebra perde yaptırıp üzerine de english home dan fon perde aşağıdaki gibi tülden yaptırmak istiyorum sizce nasıl olurrr
:26::26: bi canlandırın gözünüzde.Eki Görüntüle 710965
amin canım
Rabbim hepinizin evlatlarıyla birlikte benim de evladımı sağ salim, hayırlısıyla zamanında kucağıma almayı nasip etsin
benim bir sonraki randevum 30+3 de olacak.
sen bişey yapıyor musun
yapılabilecek bildiğin birşey var mı daha doğrusu
Benim de ayın 25inde mulbberrycim randevum, en 23+3 de girdiğimde hiç bir azalma yoktu dirençte,
benimde senin gibi çift taraflı ve iki damardada var direnç,
tek taraflı olsa sorun olmaz diyo genelde doktorlar,
o nedenle bir tanesindeki dahi düzelse bize yeter dedi en son Türkiyedeki doktorum,
magnezyum iyi gelebilir dedi, kan sulandırıcıya ek olarak günde iki kez magnezyum diasporal alıyorum,
bir de limon da doğal kan sulandırıcıymış, daha önceki forumlarda bu duruma limonun iyi geldiğini söyleyen olmuş,
ben de günde bir limonu sıkıp birazda su katıp akşam yemeğinden sonra içiyorum,
ödem de damarlara baskı yapıyormuş ödemden kaçınmak gerekiyormuş, yürüyüşe başladım,
hep sola yatıyorum, sol tarafım da morluklar oldu sola yatmaktan,
insanlar bizi pek anlamıyor, en son izmirde annem bile nolcak 32 de alınsın küçük olsun boşver dedi,
sağlıklı olsun diye dua et sen dedi,
onunla bile tartıştım,
sanki ben sağlıksız olsun istiyorum,
tabiki de önce sağlıklı olsun, ama aynı zamanda tam vaktinde ve normal kilosunda da doğsun yavrum, küvezlerde kalmasına kıyamam ben,
inşallah senin dediğin gibi olur tam vaktinde sağlıkla normal kilosunda alırız bizde yavrularımızı kucağımıza
nıckı mouse masallah be de kendımı avutuyormusum az kılo aldım dıye
canım benim çalışmaktan gezmeye gitmeye vaktim olmuyo, evde de eşim ne pişirirse onu yiyorum :) ben sabaha doğru uyandığımda demir ilacımı içiyorum. uyanınca bir bardak süt içiyorum. evden çıkmadan kepekli yada tam buğday ekmeğine ama çok büyük değil, peynir, domates, salatalıkla sandviç yapıyorum, işe gelince yiyorum ama az daha uyuyayım diye. bi de işe gelirken bikaç meyve alıyorum yanıma. öğlen eve gidiyorum, şansıma yakın. akşamdan kalan yemekten yada kalmamışsa yumurtalı, bol peynir ve zeytinli bi kahvaltı yapıyorum. yemek varsa da yoğurtla yiyorum. kahvaltı yapıyorsam çok az ekmek, böyle minicik kopararak yiyorum. yemekle ekmek yok. akşam da ekmeksiz yemek yiyorum, yoğurt, ayran yada salata ile. bazen akşamları çikolata yiyorum, hergün olmasa da fındık ceviz az bişey, yada meyve yine. aklıma geldikçe de su içiyorum. haftasonları dışarıda yersek biraz fazla kaçırıyorum ama :) bi de benim kilo almaya meyilli bi bünyem var. ha unutmadan işe yürüyerek gidip geliyorum, o da 45 dakika yapıyo toplamda.Canım süpersin valla. 4 kilo çok iyi. Hele bebeğinin kilosu da olması gerektiği gibiyse. Çok imrendim sana. Ben biraz hamur işini fazla kaçırıyorum misafirliğe gittiğimde özellikle. O pastaları börekleri görünce yeni oyuncak almış çocuk gibi seviniyorum resmen yaaa.Hevesimi bastırsın diye günde 1 parça çikolata atıyorum ağzıma. Su içsem yarıyor diyip çıkacağım işin içinden Günlük beslenmeni yazar mısın rica etsem?
bende de 2 taraflı var, ama çok sakinim. daha önce de dediğim gibi doktorumun sakinliği bana da geçti sanırım. olacaksa yapacak bişey yok diyor.okudum canım
bu sabah okudum hem de
ama onların tek tarafında sorun varmış
benim iki taraftaki damarımda sorunlu
o yüzden bu kadar üzülüyorum zaten
Canım bence çok tatlııı. Perdeye de bayıldım.
Canım zor bi durum vardır bundada bir hayır. İnşaAllah rabbim daha güzel bir iş çıkarır karşısına...
4 kilo mu aldıntebrik ederim canım.
Canım iş yerine meyve getirmem sorun oluyor. Ne bileyim. Ama daha dikkatli olacağım...
bence çok çok güzel zaten englısh home perdeleri çok tatlı bende ordan yapıcam kızımın tüllerini bence bunu al
Maşallah kızlar maşallahhhh sindirim sisteminiz harika çalışıyorBen yemeği biraz kaçırayım misal dün salataya abandım deli gibi yedim de yedim 1 saat sonra patlamak üzere gibiydim karnım fena şişti
Günaydın kızlar..
Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!
Kızlaaaarrrr bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı ben dün aldım şimdiden koruyup nemlendirmek lazım sanırım ...
beğenmenize sevindim ama benim komple bu tül olmayacak sadece kenar fon olacak zebranın havasını değiştirsin diyee
1er metre yeterli olur dimi fon için????
Slm kızlar :)
Bebek taşıma çantası port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz.
Ben onları hiç sevmiyorum kutu gibi bebişimi ona koymak istemiyorum ama bir arkadaşım ısrarla al diyor. çocuk annesi tecrübeli tabi, ben sadece onunla rahat ettim, yanında biri olmadığı zaman oto koltuğu vs. gibi şeyler çok ağır, çantan oluyor elinde başka şeyler oluyor, portbebe en rahatı, hafif olması çok önemli diyor.
Banada mantıklı geldi, hastaneye aşıya falan giderken rahat kullanılır aslında :44:
Kızlar biberon konusunda bende kararsızım bakım ürünleri konusunda da kararsızım şampuanı kremi sabunu vs. Bunları hangi marka alsam karar veremedim.
birde kolay kolay hasta olmamaları için anne sütüne de çok ihtiyacları var mutlaka anne sütüde emmeliler inş bebeklerimiz bu konuda üzmez bizimde sütümüz olur bebişlerimiz sağlıklı olur
Slm kızlar :)
Bebek taşıma çantası port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz.
Ben onları hiç sevmiyorum kutu gibi bebişimi ona koymak istemiyorum ama bir arkadaşım ısrarla al diyor. çocuk annesi tecrübeli tabi, ben sadece onunla rahat ettim, yanında biri olmadığı zaman oto koltuğu vs. gibi şeyler çok ağır, çantan oluyor elinde başka şeyler oluyor, portbebe en rahatı, hafif olması çok önemli diyor.
Banada mantıklı geldi, hastaneye aşıya falan giderken rahat kullanılır aslında :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?