2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım, ben de sabahtan beri herşeye ağlama modundayım...

Bebegin gobegi icin gobek bagi gobek bakim seti ne alinacak acaba alan yada bilgisi olan varmi acaba?

Evet canım şimid baktım netten, bu daha mantıklı görünüyor....

Canım sanırım Açelya getiremiyordu .ben işyerime meyve gitiriyorum akşam üstü 4 gibi onu yiyorum. Genelde 1 elma. Akşamları yarım saat yürüyüş yapıyoruz eşimle. en az haftada 3 gün. Öğle ve akşamları pilav makarna yiyor musun peki? Burda bizim her öğlen pilav çıkıyor. Yarısını yiyorum hep. Hamile kalmadan önce de yarısını yerdim gerçi. Ekmeği ezelden beridir tam buğday yerim. 2006 yılında diyetle 20 kilo vermiştim. sonra bi 5 kilo aldım evlenince. Şimdi o kilolara tekrar dönmek tedirgin ediyor beni. Yiyip yiyip kilo almayanlardan olmayı çok isterdim. Yemek yemeyi çok seviyorum çünkü

sen o şişkinliği bana sor kızlar affedersiniz 4 günden beri tuvalete çıkamıyorum delirceemmmm deli gibi sıvı tüketiyorum yine de böyleyim ya napcam ben şişkinliğimden ölcemm
Acı biber dene Funda faydasını görürsn sabahları aç karna yemeğe çalış ...
Ayy hayatta sevmedim portbebeyi hele çantalarıyla takım falan oluyor sinir oluyorum görünce bence oto koltuğu mantıklı ben öyle yapıcam hem arabada hem de bir yere giderken kullanırsın zaten yorulduğunda bir yere koyabilirsin dinlenince devam edersin nolacak ki
Mide bulantısı nerden çıktı şimdi canım yaa

sumeyyezehra kesan da yagmur mu var?

merkeze henuz gemedı ama hava kapkaranlık tam uyku havası

aydasu= evet yaa sabahtan beri yağmur yağıyor seller akıyor durumu vardı resmen
şimdi biraz ara verdi ama hava yinede çok kapalı

nisanbu= thank canım

Evet zaten sonra biraz sancı girdi Kesin o da hisetti, yavrum Kasım'da bu kuşu almıştık, o ay öğrenmiştim hamile olduğumu, şimdi bir kızım olacak ve o bu dünyadan gitti.. Erkek kaldı.. zor

inan ne söyleyeceğimi bilemedim canım üzülme demek saçma olur ne hissettiğini bizzat yaşamıştım küçükken nasıl ağladığımı anlatamam kaç gün

hafızamın bu ara kötü olduğunu söylemişmiydim :)
ben makarnaya bayılırım, ve inanıyorum ki makarnanın kendisi değil sosu kilo aldırıyor. genelde domates ağırlıklı bir sosla haftada bir yerim. artık pirinç pilavı yemiyorum, malum GDO. ama bulgura döndük biz de, bebiş için de çok faydalı hem. özellikle meyhane pilavını çok seviyorum, onu da sık sık yiyorum. pirince göre daha faydalı, kalorisi de düşük. 20 kilo süper canım ben bi 5 kiloyu bile veremedim, evlendikten sonra aldığım. demek ki azimle oluyor. emzirmek de çok kalori kaybettiriyormuş, inşallah bol bol sütümüz olur, biz de bol bol emziririz.

Kızlar merhaba
Geçmişi henüz okuyamadım moalim bozuk
Kan ve idrar testi yaptırmıştım sağlık ocağında.Onun sonucunda idrarda enfeksiyon çıktı ((((
Hemşire çok yüksek çıktı kendi dr.ne zaman gidiyorsun diye sordu.Anti verebilir dedi bol içmem lazımmış erken doğuma sebep olabilirmiş.
Varmı yaşayan?

millette bi anormal ya kızlar sizede yapıolar mı bugün işyerinde ayağıma bakıp somun ayak diyen mi dersiniz ayağın şişmiş diyenmi babetin üzerinden az tombul duruo işte hepsi bu bunu bana diyen insanlarda bu halimde bile benden en az 5 kilo fazlalar bu kaç oldu dedikleri ii tersledim birinide

cnm geçmiş olsun bence görün doktoruna bendede oldu antibiyotikle geçmişti 10 haftalık falandım işte o zaman

canım kendi komplexlerini bastırmaya çalışıyorlar hiiçç takılma gül geç

Subacım üzülme hemen doktoruna ne zaman gideceksin ayrıca o hemşire de gözünü fazla korkutmuş İlaçlarını kullanırsın bolca sıvı tüketirsin geçer gider ..

cnm su cok onemlı...doktor antıbıyotk versede onemlı olan su...bebegn suyu ıcınde cok onemlı....

cnm bu durumda ne denir bilmiorum ben sırf bu yüzden hayvan beslemiyorum alışınca kaybedince çook kötü oluyorbebişin için sende üzülme lütfen

tecrübeli anneler, bebek bedenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? ben çok fazla newborn beden almadım, 0-3 ay daha çok aldım. binbir hevesle aldığım kıyafetler iki kullanımla küçülsün istemedim. ama alırken şaşırıyorum. mesela çok güzel yazlık bi tulum aldım, 3-6 aylık verdi satıcı bana. eğer bu bedene kalırsa o zamana havalar soğuyacak. acaba 0-3le değiştirsem mi? yine 3-6 aylık kışlık badyler var, tam mevsimi dedim ama acaba küçük gelir mi? hani üstünde yazan genelde tutar mı? tabi bebeğin kilosuna da bağlı ama genel olarak nasıldır bu işler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…