- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.241
canıımm çok teşekkür ederim amin inşallah....
yoo hiç bi plan yapmadık hatta eşim hatırlıycak mı onu da bilmiyorum :)))
teşekkürler canım...
çok sağol canım teşekkürlerr....
teşekkür ederim canımm :)
demek sadece biz de olmuyormuş :))
teşekkür ederim canım bu arada...
çok sağol dokuzaycım teşekkürler...
benim göğüsler değil ama ciğerlerimde bi baskı oluyor benim de...sanki ciğerlerimi sıkıyorlar gibi bir his oluyor özellikle yatarken..nefes alamıyorum....
ya onu eskiden beri ben de sevmem sanki bebek düşecek gibi geliyor ondan...ben bebekken benim de varmış öyle...dediğin gibi toplu taşıma araçlarında vs kullanımı rahat ama sevmiyorum ben..almam büyük ihtimal...
sütün büyük göğüsle küçük göğüsle ilgisi olmuyormuş...ne büyük göğüsler oluyo süt yok :)) tabi inşallah senin olur o anlamda söylemiyorum da yani göğüs boyutuyla ilgili bir durum değilmiş...
benim de midem bulanıyor son zamanlarda çok fenaa...hele bugünn( ama benim demir hapından diye düşünüyorum
senin neden acaba,üşüttün mü ?
( çok üzüldüm...ciddi bi hayvan sever ve 12 yıl köpek bakmış biri olarak çok iyi anlıyorum...
küçükken de kuş,balık baktık çok defa...kuşlar ölünce de çok üzülürdüm tahmin edebiliyorum
Çekirgecim ben portbebeleri hiç sevmiyorum. Gerçekten valiz gibi. Kangurularda da bebekler çok küçük kalıyor. Elleri kolları sallanıyor falan. Ben sling aldım bu yüzden. Aslında babasling markasından istiyordum ama fiyatı pahalı geldi. Çok kullanamazsam acırım dedim. Mycey markasından aldım. 30TL 'ye. Bunu düşünebilirsin. İçine yatırıyorsun küçükken. Büyüyünce de oturtuyorsun. Ellerin kollarında açıkta kalıyor.
canım benim çalışmaktan gezmeye gitmeye vaktim olmuyo, evde de eşim ne pişirirse onu yiyorum :) ben sabaha doğru uyandığımda demir ilacımı içiyorum. uyanınca bir bardak süt içiyorum. evden çıkmadan kepekli yada tam buğday ekmeğine ama çok büyük değil, peynir, domates, salatalıkla sandviç yapıyorum, işe gelince yiyorum ama az daha uyuyayım diye. bi de işe gelirken bikaç meyve alıyorum yanıma. öğlen eve gidiyorum, şansıma yakın. akşamdan kalan yemekten yada kalmamışsa yumurtalı, bol peynir ve zeytinli bi kahvaltı yapıyorum. yemek varsa da yoğurtla yiyorum. kahvaltı yapıyorsam çok az ekmek, böyle minicik kopararak yiyorum. yemekle ekmek yok. akşam da ekmeksiz yemek yiyorum, yoğurt, ayran yada salata ile. bazen akşamları çikolata yiyorum, hergün olmasa da fındık ceviz az bişey, yada meyve yine. aklıma geldikçe de su içiyorum. haftasonları dışarıda yersek biraz fazla kaçırıyorum ama :) bi de benim kilo almaya meyilli bi bünyem var. ha unutmadan işe yürüyerek gidip geliyorum, o da 45 dakika yapıyo toplamda.
helenascım, hamliesin sen sana bir ayrıcalık yapmazlar mı? ne demek meyve sorun oluyor.
Acı biber dene Funda faydasını görürsn sabahları aç karna yemeğe çalış ...sen o şişkinliği bana sorkızlar affedersiniz 4 günden beri tuvalete çıkamıyorum delirceemmmm deli gibi sıvı tüketiyorum yine de böyleyim ya napcam ben şişkinliğimden ölcemm
Ayy hayatta sevmedim portbebeyi hele çantalarıyla takım falan oluyor sinir oluyorum görünce bence oto koltuğu mantıklı ben öyle yapıcam hem arabada hem de bir yere giderken kullanırsın zaten yorulduğunda bir yere koyabilirsin dinlenince devam edersin nolacak kiSlm kızlar :)
Bebek taşıma çantası port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz.
Ben onları hiç sevmiyorum kutu gibi bebişimi ona koymak istemiyorum ama bir arkadaşım ısrarla al diyor. çocuk annesi tecrübeli tabi, ben sadece onunla rahat ettim, yanında biri olmadığı zaman oto koltuğu vs. gibi şeyler çok ağır, çantan oluyor elinde başka şeyler oluyor, portbebe en rahatı, hafif olması çok önemli diyor.
Banada mantıklı geldi, hastaneye aşıya falan giderken rahat kullanılır aslında :44:
Mide bulantısı nerden çıktı şimdi canım yaaKızlar inanılmaz midem bulanıyor.Yazılanları okuyamadan çıkıyorum.İnşallah çok sürmez.Dün kızımın gardrobu geldi.Bugünde eşimde bebişimizin odasını boyuyor.Bitince resminiçeker yüklerim.Hadi bize kolay gelsin canlar.
ne aldın cnm
ben mustela kremimi göğüslerime de sürüyorum ama uçları için ayrıca bişey almadım.
Lansinoh aldım canım inşallah bebiş doğunca yara falan olmaz da rahat rahat emziririz ...
teşekkürler canım...
Hiii ne demek hatırlayacak mı benim eşim unutsa boğarım onu be dırdırla yani en büyük silahım
Evet zaten sonra biraz sancı girdiKesin o da hisetti, yavrum Kasım'da bu kuşu almıştık, o ay öğrenmiştim hamile olduğumu, şimdi bir kızım olacak ve o bu dünyadan gitti.. Erkek kaldı.. zor
Canım seni anlıyorum insanın yüreği acıyor ama şimdi bebeği düşün onu üzme annesi
Evet canım şimid baktım netten, bu daha mantıklı görünüyor....
sumeyyezehra kesan da yagmur mu var?
merkeze henuz gemedı ama hava kapkaranlık tam uyku havası
Canım herşeyde vardır bir hayır diyerek bol bol dua et bizde senin için edelim Allah bi kapıyı kapatırsa birini açarmış sıkma sen canını
Eşim geçen akşam şakayla karışık ne çok yedin dedi dediğinede pişman oldu küstüm bendetabi en fazla bir saat sonra gitmiş kendisi bişeyler getirmiş ye diye
Babacım bensiz geçirdiğin son doğum günü yazdırabilirsin ben böyle yapıcam
Acı biber dene Funda faydasını görürsn sabahları aç karna yemeğe çalış ...
Ayy hayatta sevmedim portbebeyi hele çantalarıyla takım falan oluyor sinir oluyorum görünce bence oto koltuğu mantıklı ben öyle yapıcam hem arabada hem de bir yere giderken kullanırsın zaten yorulduğunda bir yere koyabilirsin dinlenince devam edersin nolacak ki
Mide bulantısı nerden çıktı şimdi canım yaa
ne aldın cnm
ben mustela kremimi göğüslerime de sürüyorum ama uçları için ayrıca bişey almadım.
Lansinoh aldım canım inşallah bebiş doğunca yara falan olmaz da rahat rahat emziririz ...
teşekkürler canım...
Hiii ne demek hatırlayacak mı benim eşim unutsa boğarım onu be dırdırla yani en büyük silahım
Canım seni anlıyorum insanın yüreği acıyor ama şimdi bebeği düşün onu üzme annesi
aynen öyle yapmam lazım aslında, ama insan bukadar duygusal bir dönemde engelleyemiyor işte
Evet zaten sonra biraz sancı girdiKesin o da hisetti, yavrum Kasım'da bu kuşu almıştık, o ay öğrenmiştim hamile olduğumu, şimdi bir kızım olacak ve o bu dünyadan gitti.. Erkek kaldı.. zor
Canım sanırım Açelya getiremiyordu .ben işyerime meyve gitiriyorum akşam üstü 4 gibi onu yiyorum. Genelde 1 elma. Akşamları yarım saat yürüyüş yapıyoruz eşimle. en az haftada 3 gün. Öğle ve akşamları pilav makarna yiyor musun peki? Burda bizim her öğlen pilav çıkıyor. Yarısını yiyorum hep. Hamile kalmadan önce de yarısını yerdim gerçi. Ekmeği ezelden beridir tam buğday yerim. 2006 yılında diyetle 20 kilo vermiştim. sonra bi 5 kilo aldım evlenince. Şimdi o kilolara tekrar dönmek tedirgin ediyor beni. Yiyip yiyip kilo almayanlardan olmayı çok isterdim. Yemek yemeyi çok seviyorum çünkü
Bebegin gobegi icin gobek bagi gobek bakim seti ne alinacak acaba alan yada bilgisi olan varmi acaba?
Kızlar merhaba
Geçmişi henüz okuyamadım moalim bozuk
Kan ve idrar testi yaptırmıştım sağlık ocağında.Onun sonucunda idrarda enfeksiyon çıktı((((
Hemşire çok yüksek çıktı kendi dr.ne zaman gidiyorsun diye sordu.Anti verebilir dedi bol içmem lazımmış erken doğuma sebep olabilirmiş.
Varmı yaşayan?
canım kendi komplexlerini bastırmaya çalışıyorlar hiiçç takılma gül geçmillette bi anormal ya kızlar sizede yapıolar mı bugün işyerinde ayağıma bakıp somun ayak diyen mi dersiniz ayağın şişmiş diyenmi babetin üzerinden az tombul duruo işte hepsi bu bunu bana diyen insanlarda bu halimde bile benden en az 5 kilo fazlalar bu kaç oldu dedikleri ii tersledim birinide
Kızlar merhaba
Kan ve idrar testi yaptırmıştım sağlık ocağında.Onun sonucunda idrarda enfeksiyon çıktı((((
Hemşire çok yüksek çıktı kendi dr.ne zaman gidiyorsun diye sordu.Anti verebilir dedi bol içmem lazımmış erken doğuma sebep olabilirmiş.
Varmı yaşayan?
Kızlar merhaba
Varmı yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?