- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.281
ayy canımmm
bir hafta gerilik nedir ki
keşke bu kadarla kalsa dediğin gibi
hay ağzına sağlık
cnm
üzüldüm inan ki
ama kendini sakin tutmaya çalış bebeğin için
ben hamileliğin başlarında yaşamıştım
hem de iki kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
içtiğin su miktarını artır canım
antibiyotik kadar suyun da etkisini göreceksin inan bana
Canım sakin olmaya çalış çok üzüldüm biliyorum ki çok zor... Söylenecek birşey yok.
Kızlar burda konusunu açmayı hiç istemedim zaten hepimiz hassasız herşeye ağlıyoruz moralimiz bozuluyor. Hatayda yaşananlar beni çok etkiledi dün gece düşünüp durdum bebeğim için geleceğimiz için endişeleniyorum. Bu karartma uygulaması yayın yasağı oradaki insanların acılarını görmezden gelmemiz çok acı verici şeyler. Şuan hayatıma güllük gülistanlık devam etmeye çalışmak beni rahatsız ediyor kendimi suçlu hissediyorum. İçimde öyle bir sıkıntı var ki sizlerle de paylaşmak istedim
ayy canım benimm çok üzüldüm üzmemeye çalış kendini... ben de 9 sene besledikten sonra üniversiteye başka şehre gittiğim gibi bizim çıtır(muhabbet kuşu) ölmüştüen azından vedalaşabilmişiniz... toparlamaya çalış kendini(söylemesi kolay olsa da) bebeğini düşün...
Kızlar burda konusunu açmayı hiç istemedim zaten hepimiz hassasız herşeye ağlıyoruz moralimiz bozuluyor. Hatayda yaşananlar beni çok etkiledi dün gece düşünüp durdum bebeğim için geleceğimiz için endişeleniyorum. Bu karartma uygulaması yayın yasağı oradaki insanların acılarını görmezden gelmemiz çok acı verici şeyler. Şuan hayatıma güllük gülistanlık devam etmeye çalışmak beni rahatsız ediyor kendimi suçlu hissediyorum. İçimde öyle bir sıkıntı var ki sizlerle de paylaşmak istedim
Beklebekle çok üzüldün canımAnlıyorum seni
Benim kuşum(limon) da çok evcildi tek sorunu elektrik süpürgesi sesinden korkuyodu. Bigün evi süpürürken balkona gölge bir yere koydum 1 saat içinde üzerine güneş gelmiş ölmüştü. Nasıl ağladım nasıl vicdan azabı duydum anlatamam.
Hala hatırladıkça kötü oluyorum. Daha sonraki bütün kuşlarımızda onu aradık ama yok.
Biz yemek yerken kafesten almasak küserdi. Tabağımızın yanına konar aynı şeyleri yrdi. En sevdiği de haşlanmış yumurta peynir.
Offf aklıma geldi gene yaaa
yazlıklar öyle de kışlıkları ne yapcaz? 3-6 aylık tulumları giyebileceği zaman hala hava sıcak olursa ki burada kış epeyce geç geliyor boşa gitti desene. yıkamadan saklasam değiştirebilirmiyim acaba?
aslında öyle policim, aldığım en büyük kıyafet 3-6 aylık zaten. ama mevsimler işi değiştiriyor işte. 3-6 aylık kışlık tulumlar kış gelmeden küçülür mü mesela diye endişelendim. ben de yiğenime hep büyük alırdım ordan biliyorum ama gel gör ki bu yenidoğanlar kafayı karıştırıyor.
Canım ben Hatay'dayım burada herkes çok üzgün ben olay olduğundan beri geceleri zor uyuyorum çok üzüldüm hele dün gece ... Neyse çok kızgınım ama yeri gelmişken söylemek istedim sonuçta burada kendi milletimizin karnı aç dışardan ne olduğu kim olduğu belli olmayan insanların karınları doyuruluyor ellerini kollarını sallaya sallaya sınırları geçiyorlar onlara bir sürü haklar tanınıyor burada hayat iyice zorlaştı ama yaşamak zorundayız işte ... Önceden kardeşlik barış kenti deniyordu burası şimdi bir görsen benim bile içim nefretle dolu daha bir sürü şey var da anlatmak boşuna ... Bunlara sebep olanlar utansın ...
Canım ben Hatay'dayım burada herkes çok üzgün ben olay olduğundan beri geceleri zor uyuyorum çok üzüldüm hele dün gece ... Neyse çok kızgınım ama yeri gelmişken söylemek istedim sonuçta burada kendi milletimizin karnı aç dışardan ne olduğu kim olduğu belli olmayan insanların karınları doyuruluyor ellerini kollarını sallaya sallaya sınırları geçiyorlar onlara bir sürü haklar tanınıyor burada hayat iyice zorlaştı ama yaşamak zorundayız işte ... Önceden kardeşlik barış kenti deniyordu burası şimdi bir görsen benim bile içim nefretle dolu daha bir sürü şey var da anlatmak boşuna ... Bunlara sebep olanlar utansın ...
cnm cok haklısın...o kdar ınsan oldu yaralıların durumu malum ama kımsenn umrunda degıll ne yazıkkı...gorevını ypması gerekenlerde yapmıyo...gereksz seylerle ugrasmk varkenn o ınsanlr olmusss ınsanlrın canı yanmıss ne onemı var...bnde endıselenıyrm cnm bebegımn gelecegı ıcın...umarım bızm yasadıgımz bu donemı yasamzlar aydınlık cagdas cumhurıyetn gercek anlamda cumhurıyet olarak yasandıgı bı ulkede yasarlar....olenlere allahtan rahmet dılıyormm aılelerıne sabır...yaralananlarada sıfa dılıyrmm bda ıns bu tur seyler yasanmaz
Hem de yalan yanlış haberler var.. 51 kayıp deniyor ama 200 kayıptan fazlası varmış ve orası darmadağın olmuşAllah yardımcıları olsun.
Bende hatayda hayatını kaybeden kardeşlerimize, şehitlerimize allahtan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum. Hepimizin başı saolsun...
Benim eşim de Hatay lı, tüm ailesi arkarabaları orda yaşıyor, teyzeleri Reyhanlıda yaşıyor, ölenler arasında eşimin bir akrabası da var daha 17 yaşında gencecik bir delikanlı .............
Bende sabahtan beri haberlere bakmaktan kendimi alamıyorum, içim acıyor resmen, ama duyarsız kalmak bende daha acı...
Bizlerde yakında çocuk sahibi olacağız, günebakanın dediği gibi bende çocuğumun geleceği için endişeliyim gerçekten.
Yazacak çok şey var elbet ama burası yeri değil tabiki....
Bende hatayda hayatını kaybeden kardeşlerimize, şehitlerimize allahtan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum. Hepimizin başı saolsun...
Benim eşim de Hatay lı, tüm ailesi arkarabaları orda yaşıyor, teyzeleri Reyhanlıda yaşıyor, ölenler arasında eşimin bir akrabası da var daha 17 yaşında gencecik bir delikanlı .............
Bende sabahtan beri haberlere bakmaktan kendimi alamıyorum, içim acıyor resmen, ama duyarsız kalmak bende daha acı...
Bizlerde yakında çocuk sahibi olacağız, günebakanın dediği gibi bende çocuğumun geleceği için endişeliyim gerçekten.
Sağol mulberryycim. Senin de daha iyi olacağına inanarak dua ediyorum Allah yardımcın olsun. Benim bir arkadaşım 32. haftasında doğum yapmıştı, onda kan pıhtılaşması varmış, 32. hafatay göre de bebek küçükmüş. Geçenlerde konuştuk 1.5 kiloydu, 1.5 kilo kıyma düşün, işte okadardı doğduğunda dedi. Ama çok şükür ki 16 aylık oğlu var şimdi. Allah senin de yavrunu sana bağışlasın innşallah.
Başınız sağolsun... hepimizin başı sağolsunUmarım bunlara sebep olanlar utanır ve birşeyler yapar umarım hala utanma duyguları vardır. Söylenecek çok şey var ama susuyoruz burası yeri değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?