2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ebn sonunda odamızı aldık ama cibinliği içinde yok acaba cibinliğini demirden mi alsam yoksa duvaramı monteettirsem bu takımı 1000 liraya aldık fiyatı iyi demi?

Sağol mulberryycim. Senin de daha iyi olacağına inanarak dua ediyorum Allah yardımcın olsun. Benim bir arkadaşım 32. haftasında doğum yapmıştı, onda kan pıhtılaşması varmış, 32. hafatay göre de bebek küçükmüş. Geçenlerde konuştuk 1.5 kiloydu, 1.5 kilo kıyma düşün, işte okadardı doğduğunda dedi. Ama çok şükür ki 16 aylık oğlu var şimdi. Allah senin de yavrunu sana bağışlasın innşallah.

Canım ben Hatay'dayım burada herkes çok üzgün ben olay olduğundan beri geceleri zor uyuyorum çok üzüldüm hele dün gece ... Neyse çok kızgınım ama yeri gelmişken söylemek istedim sonuçta burada kendi milletimizin karnı aç dışardan ne olduğu kim olduğu belli olmayan insanların karınları doyuruluyor ellerini kollarını sallaya sallaya sınırları geçiyorlar onlara bir sürü haklar tanınıyor burada hayat iyice zorlaştı ama yaşamak zorundayız işte ... Önceden kardeşlik barış kenti deniyordu burası şimdi bir görsen benim bile içim nefretle dolu daha bir sürü şey var da anlatmak boşuna ... Bunlara sebep olanlar utansın ...

canım öyle kafalarına göre iş yapamazlar ki. en basitinden ihbar sürelerine uymuşlar mı? en kısa ihbar süresi 2 hafta, sen 15 gün diyorsun ki bence eşin için ihbar süresi daha fazladır, maaşı yüksek olduğuna göre uzun süredir çalışıyordur. hem öyle işler iyi gitmiyo diye işten çıkarma gerekçesi de yok, versinler kıdem ve ihbar tazminatını. elinizde bir süre yetecek toplu bir para olur, o zamana kadar da inşallah eşin çok daha iyi bir iş bulur. merak etme bu bebişler kısmetleriyle geliyorlar. İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer.

Biz haftasonu şehirdışındaydık. Pazar günü geldik akşam, pazartesi ölmüş, resmen bizi beklemiş miniğim Konuşamıyor belki ama hayvan yine de bağlıyor kendine, gidişi de bir o kadar zor oluyor.

cnm cok haklısın...o kdar ınsan oldu yaralıların durumu malum ama kımsenn umrunda degıll ne yazıkkı...gorevını ypması gerekenlerde yapmıyo...gereksz seylerle ugrasmk varkenn o ınsanlr olmusss ınsanlrın canı yanmıss ne onemı var...bnde endıselenıyrm cnm bebegımn gelecegı ıcın...umarım bızm yasadıgımz bu donemı yasamzlar aydınlık cagdas cumhurıyetn gercek anlamda cumhurıyet olarak yasandıgı bı ulkede yasarlar....olenlere allahtan rahmet dılıyormm aılelerıne sabır...yaralananlarada sıfa dılıyrmm bda ıns bu tur seyler yasanmaz

Hem de yalan yanlış haberler var.. 51 kayıp deniyor ama 200 kayıptan fazlası varmış ve orası darmadağın olmuş Allah yardımcıları olsun.

Oyyyy çok candanmış sizinki de.. Kıyamam yavrum (

canım 5 - 6 aylıkken mutlaka hava serin oluyordur ya olmuyor mu .. yıkama fişi duruyorsa götür.. 1 ay tüketici hakkın var değiştirebilirsin

Canım ben burada hiç konuşmak istemedim sonuçta hepimiz hassasız ama olay olduğundan beri gece gündüz çıkmıyor aklımdan ... Olay günü çarşıda geziyorduk kardeşimle bir markette duyduk olayı oradakileri tanımasak da insan şok oluyor ... Yazık...

merhaba...ben de hatay-iskenderun'dayım...son olay hepimizi çok üzdü ve gerdi,sokakta yürümeye korkar olduk...antakya ve sınır bölgeler daha da tedirgin...malesef mültecilere yardım diye diye tepemize bindirecekler...
bugün kontrolüm vardı,bebiş 1150 gr,36 cm,tam haftasındaymış maşallah-28.hafta-hemşire tansiyonumu ölçtü,yüksek çıktı malesef,13/10....(zaten son günlerde yükselme eğiliminde ve çarpıntım oluyor,yüksek nabız beni çok rahatsız ediyor...kan tahlili yaptılar,bazı değerlere bakacak doktorum,bir de tuzu tamamen kes dedi...düzenli ölçüp bakacağım artık,inşallah yükselmez...yazılanları okuyunca maşallah dedim,çoğunuz kilosuna dikkat etmiş,ben 12 kg almış bulunuyorum....(((tatlı,poğaça,canım ne çekerse yiyorum ama kısmak zorundayım..2 ay dayanacağım artık....

Bende hatayda hayatını kaybeden kardeşlerimize, şehitlerimize allahtan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum. Hepimizin başı saolsun...
Benim eşim de Hatay lı, tüm ailesi arkarabaları orda yaşıyor, teyzeleri Reyhanlıda yaşıyor, ölenler arasında eşimin bir akrabası da var daha 17 yaşında gencecik bir delikanlı .............
Bende sabahtan beri haberlere bakmaktan kendimi alamıyorum, içim acıyor resmen, ama duyarsız kalmak bende daha acı...
Bizlerde yakında çocuk sahibi olacağız, günebakanın dediği gibi bende çocuğumun geleceği için endişeliyim gerçekten.
Yazacak çok şey var elbet ama burası yeri değil tabiki....

Hem de yalan yanlış haberler var.. 51 kayıp deniyor ama 200 kayıptan fazlası varmış ve orası darmadağın olmuş Allah yardımcıları olsun.

cnm gercek rakamların saklanması hep oluyo...sehıtlerınde sayıları hep eksık soylenıyo.....cok kotu bı donemden gecıyrzz herkes ıcın bı sınav bu bnce....sankı tarıh tekerrur edıyo...zamnnda bu donem nasıl atlatıldysa smdıde atlatılır ıs bızlere dusuyo...evladımın guzel bı gelecegı olsun ıstıyrmm....ya neyse bn konusmaya bslarsam cok konusrumm bu konuda....

Başınız sağolsun sizin de canım ben haber izlemedim zaten çok uzun zamandır haber izlemiyorum gün içinde gazete okuyorum o kadar yüreğim pek kaldırmıyor çünkü böyle kötü haberleri izledikçe oturup hüngür hüngür ağlarım ... Şimdi tek dileğim bir an önce gerçek suçluların bulunup cezalandırılması ve canım şehrimizin de bir an önce temizlenmesi ... Terörist kılıklı adamlar aramızda yaşıyor her an her şey olabilir ...

Başınız sağolsun... hepimizin başı sağolsun Umarım bunlara sebep olanlar utanır ve birşeyler yapar umarım hala utanma duyguları vardır. Söylenecek çok şey var ama susuyoruz burası yeri değil...

amin canım inşallah
hepimizinki sağlıkla gelsin dünyaya inşallah

Başınız sağolsun... hepimizin başı sağolsun Umarım bunlara sebep olanlar utanır ve birşeyler yapar umarım hala utanma duyguları vardır. Söylenecek çok şey var ama susuyoruz burası yeri değil...

cnm bzz katıllerın serbest kalması ıcın ugrasıldıgı sucsuz ınsanlarınn hapıste omur curuttugu bı ulkede yasıyrzz suanda...allah yardımcımzz olsun...kendı ınsanımıza deger verılmıyo dost dıye ıcerı sokulan ınsanlarr bzm vatandasımızı olduruyo ve kımse umursamıyo...boyle olaylar yasanmasnn ınsanların cıgerı sızlamasın artıkkk

ben de hataylıyım.. olayın olduğu günden beri içim acıyor,çok çok üzgünüm.. ama bir yandan da öfke ve nefret doluyum orası çok ayrı... ailem hatay iskenderunda yaşıyor çok korkuyorum olayların gidişatından gelecek kaygısı sizin gibi beni de çok fena sarmış durumda... Allah hepimize yavrularımızı huzurlu bir dünyaya getirmeyi nasip etsin ne diyeyim

basınız saolsun cnmm ates dustugu yerı yakıyoo ne yazıkkı...17 yasnda bı gencecık bı can gttı...hepımızn bası saolsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…