2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 5 - 6 aylıkken mutlaka hava serin oluyordur ya olmuyor mu .. yıkama fişi duruyorsa götür.. 1 ay tüketici hakkın var değiştirebilirsin

o kadarken serin olur olmasına da acaba çabucak büyür de küçük mü gelir dedim. benimki de iş mi, doktor bebeğin küçük doğabilir diyor (damarlarda çentik varmış) ben de büyük mü gelir diyorum :) sanırım fazla iyimseerim ama ben kendiliğinden geçeceğine inanıyorum. bu arada mothercare'den 1,5 ay önce almıştım, newborn setti. sonra gidip 3-6 ile değiştirdim, beden değişiminde fişe gerek yok, dediler. aklınızda bulunsun.

Sagolun kizlar destekleriniz icin. Toparlandim biraz daha iyiyim. Oluruna birakiyorum her serde vardir bir hayir. Ihbar bilmiyorum ama cikarttiklari icin kidem tazminati alacaktir. Diger turlu ise iade davasi acariz,oyle yagma yok. Hatta ctesi bi yerle goruscek bile. Daha once is teklif etmislerdi esimde zor durumdalar yuzustu birakamam diyip reddetmisti. Bugun aradi adam ctesi mutlaka gel demis. Sesi cok kotu maddi boyutundan ziyade yapilana cok bozulmus. Gerekceye bak ya en cok maasi sen aliyosun diye cikartiyoz. Neyse Allah buyuk.
Kizlar okuyorum yazilanlari rabbim saglikla kucagimiza aldirsin minik kelebeklerimizi.. esime soole guzel bi sofra hazirlayim,keyiflendirmeye calisayim. Dualarim hepimizle siz de eksik etmeyin bizden. Opuyorum..

Eşinde haklı canım o kadar emek vermiş sonuçta. Bu kadar kolaymı.
Hakkında hayırlısı inşaAllah böylesi daha hayırlıdır canım.

Kızlar hepinize teşekkür ederim...
Burda bu konuyu uzatmak istemiyorum aslında ama az önce internette okudum, GÜYAAAAA Hatay da yaşanan olaylar nedeniyle 19 Mayıs kutlamaları iptal edilmiş !!!!!!

200 kişinin öldüğünden bahsediliyor, çoğu tanınmayacak derece yanmış, birçok kişi yaralı ve enkaz altında olan insanlar var hala....

En çok ta buna kızıyorum !!!!!
Ama bazı milletvekillerinin düğünleri, eğlenceleri, kimilerinini Amerika gezileri, tv lerde eğlence programları iptal edilmezken MİLLİ BAYRAMLARIMIZ anında iptal ediliyor !!!!

Çok yazık halbuki daha da çoşku ile kutlanmalı, daha da birlik olunmalı, genç yaşlı herkes bayraklarla sokaklarda dolaşmalı, Atatürke teşekkürler edilmeli şehitler anılmalı vs. vs. vs.....
Burdan ne desek boş, 19 Mayısı engellenmeyi başardılar yine....

canım inşallah daha güzel bir kapı açılacaktır sizin için,
hem bak o kadar deneyim falan boşa gitmez, burda çalıştığı başka bir iş başvurusunda işe yarar, belki çok daha iyi bir işi olacak bundan sonra kim bilir,
her bebek de kısmetiyle gelir, küçük bebeğiniz size fazlasıyla şans getirecektir.

Kesinlikle ulusal yas ilan edilmeliydi böyle bir durumda. Bakan twitterdan konuyla ilgili açıklama yapmış sadece konserler iptal edildi 19 mayıs kutlanacak diye...

cnm artık mıllı bayramlarımızın kutlanmaması ıcın hep bı bahane uyduruyolar...olen ınsanlara cok deger verıyolarmıs gbı...bu donemde herkes atamızda bırlesmelı....ben kızımı ataturk sevgısıylee cumhurıyetı anlatarak buyutucem....bu donemde onun mıllı degerlerımızı bılerek yasaması dahada onemlı....dedıgn gbı cnm ne desek bos...allah buyukk

canım benimki tüp bebek olduğu için yumurtaların tarihi de döllenme tarihi de belli zaten
yanlışlık olamaz yani
dediğin gibi iyi düşünüp dua edeceğiz
elden gelen başka bir şey yok sonuçta

çok güzel düşünmüşsün cnm
her durumda elele olduğunuzu görmek hoşuna gidecektir eşinin de

Kızlar haftasonu Philipsin akıllı ütüsünü aldım, ama hiç memnun kalmadım.
Resmen hayal kırıklığı... Annemin eski model philips ütüsü bile daha güzel ütülüyordu.
Buhar kazanlılardan alacaktım ama çok yer kapladığı için sevmiyorum onları o yüzden performansı çok iyi buhar gücü süper dediler diye bunu aldım ama o kadar da güçlü bir buharı yok. Sanırım iade edeceğim.
Tavsiyeleriniz varmı ?

cnm buhar kazanlılar cok yer kaplıyo ama cok ıyı....cok kolaylastırıyo zamandanda tasarruf saglıyo....

ben philipsin kazanlı modellerinden birini kullanıyorum. ütü masası da ona uygun zaten, sürekli üstünde duruyor. ütülenecek çamaşırları katlar, ütü masasının üzerine koyarım. bi köşede durur, yani bence yer kaplamıyor ve performansı da süper. bizim evde ütüleri eşim yapar, o çok memnun yani

canım ben ütüde tefalden şaşma derim.. ben çok memnunum yakınlarımdan da çok kullanan var tefali. sen bilirsin yine de

canım herzaman büyük almanda fayda vaar bence ve aynı bedenlerden fazla alma inan okadar hızlı büyüyorlarki ilk başlarda hiç eskimiyor aldıkların ben fazla almammıştım oğlumda aldıklarımı kızama giydirecem kısmetse çok çok alıp depolama ihtiyacın oldukça büyüdükçe alırsın ilk zamanlar

amaaaaa 1 yaş civarı çok pasaklı oluyorlar ozaman hiç birşey dayanmıyor hepsini eskitiyorlar

benim tez im sende tutmadı yani olsun bebişler sağlıklı olsunda yeter bize...

merhaba anişler nasılsınız yine işyerinde yoğun bir gün yeni fırstım oldu yazmaya hala da yapılacak çok işim var bu stres beni mahvediyor Allahım bebeğimi bu stresten uzak etsin. Bugün bir de hacze gittik kızımla borçluyla atışırken bir tekmeliyor kızım annemi rahat bırak diye valla her sesi duyuyorsa işimiz zor sadece beni duysun yeter

ohhhhhhhhh sefam olsun kızlar çok ballısınız ya şanslısınız ütü bayanların en nefret ettiği şeydir genelde ben ütülerim çok sıkışınca eşim

ütüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…