- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.321
Kızlar haftasonu Philipsin akıllı ütüsünü aldım, ama hiç memnun kalmadım.
Resmen hayal kırıklığı... Annemin eski model philips ütüsü bile daha güzel ütülüyordu.
Buhar kazanlılardan alacaktım ama çok yer kapladığı için sevmiyorum onları o yüzden performansı çok iyi buhar gücü süper dediler diye bunu aldım ama o kadar da güçlü bir buharı yok. Sanırım iade edeceğim.
Tavsiyeleriniz varmı ?
tecrübeli anneler, bebek bedenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? ben çok fazla newborn beden almadım, 0-3 ay daha çok aldım. binbir hevesle aldığım kıyafetler iki kullanımla küçülsün istemedim. ama alırken şaşırıyorum. mesela çok güzel yazlık bi tulum aldım, 3-6 aylık verdi satıcı bana. eğer bu bedene kalırsa o zamana havalar soğuyacak. acaba 0-3le değiştirsem mi? yine 3-6 aylık kışlık badyler var, tam mevsimi dedim ama acaba küçük gelir mi? hani üstünde yazan genelde tutar mı? tabi bebeğin kilosuna da bağlı ama genel olarak nasıldır bu işler?
canım ben ütüde tefalden şaşma derim.. ben çok memnunum yakınlarımdan da çok kullanan var tefali. sen bilirsin yine de
ohhhhhhhhh sefam olsun kızlar çok ballısınız ya şanslısınız ütü bayanların en nefret ettiği şeydir genelde ben ütülerim çok sıkışınca eşim
ütüler
Slm kızlar :)
Bebek taşıma çantası port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz.
Ben onları hiç sevmiyorum kutu gibi bebişimi ona koymak istemiyorum ama bir arkadaşım ısrarla al diyor. çocuk annesi tecrübeli tabi, ben sadece onunla rahat ettim, yanında biri olmadığı zaman oto koltuğu vs. gibi şeyler çok ağır, çantan oluyor elinde başka şeyler oluyor, portbebe en rahatı, hafif olması çok önemli diyor.
Banada mantıklı geldi, hastaneye aşıya falan giderken rahat kullanılır aslında :44:
saolun kızlar tavsiyeler için,
Ben haftasonu antalya da bir AVM den almıştım kampanya vardı, 30 gün para iade garantisi var dediler ama iş iade etmeye gelince bir sürü bahane bulacaklarına eminim ... Yani yine ordaki mevcut modellerlerden biri ile değişim yapmak durumunda kalacağım.
Tefalleri de çok inceledim, komşumda var kazanlısı geçen akşam ütüm patlayınca onu aldım kullandım hoşuma gitti aslında... Tefalin kazanlı bir ütüsünü aşma niyeti ile gittim ama elektronik eşyada bende hep philps tercih ettiğim için yine aklım ona kaydı. evde philips birçok şet var memnunumda. Sanırım bu ütüden beklentim fazlaydı ! beklediğimi bulamadım.
En iyisi kazanlısını almak, bir daha da ütü derdi ile uğraşmamak galiba. Bebekte geliyor, zaten boş vaktimiz yok demi ama
kızlar azcık güldüreyim siziaz önce face'de paylaşmış bi arkadaş çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim ben de
DOĞMAMIŞ BEBEKTEN GÜLDÜREN MEKTUP
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
NOT: Bebek arabasının kliması olsun bari
Selam herkese,
Haftasonu ikea dan bebege sifonyer almisttik. Bugun onu teslim etmek icin aradilar 4:30 gibi aradilar ciktim isten geldim eve. Bu bahane ile eve erken gelmek guzelmis.
Gogus kremi kullanan arkadaslar; benim bir arkadasimin babasi kadin dogumcu. Arkadasim da hamile. Bu arada arkadasim cok sansli babasi kadin dogumcu annesi cocuk doktoru :) Kizina Gogus kremlerinin erken dogumu tetikledigini soylemis. O yuzden arkadasim kullanma dedi. Bilginiz olsun
Selam herkese,
Haftasonu ikea dan bebege sifonyer almisttik. Bugun onu teslim etmek icin aradilar 4:30 gibi aradilar ciktim isten geldim eve. Bu bahane ile eve erken gelmek guzelmis.
Gogus kremi kullanan arkadaslar; benim bir arkadasimin babasi kadin dogumcu. Arkadasim da hamile. Bu arada arkadasim cok sansli babasi kadin dogumcu annesi cocuk doktoru :) Kizina Gogus kremlerinin erken dogumu tetikledigini soylemis. O yuzden arkadasim kullanma dedi. Bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?