2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben euro professional almıştım İskenderun avm'den çok memnun kaldım buhar kazanlı ama kazanı içinde harika hem yer kaplamıyor hem de ütü süresini çok kısaltıyor ... AQUA EURO ELEKTRİKLİ DAYANIKLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ bu model süper bence

Kizlar yazdıklarınızı okudum. Söylenecek çok soz var yeri değil , aynı zamanda söylenecek hiçbirşey yok bunca zamandır başka ne olması beklenirdi ki...

Yeterrr diye sokağa çıkıp bağırasım var sonra düşünüyorum karnımda evladım var diğer yarım diyor asıl evladın icin bağırasın var...

Valla ben ütü yapmayı seviyorum en sevmediğim iş de bulaşık yıkamak makina var ama yine de sinir oluyorum kirli tabaklara falan onda sağolsun eşim çok yardım ediyor üstüne bir de mutfağı toparlıyor pırıl pırıl oluyor her yer

ben de bu beden konusuna takılıyorum ne almalı,hangisinden kaç tane almalı vs...

bu arada 0-3 ay,3-6 ay,6-9 ay şeklinde alıcam ben bi kaç şeyi de öyle aldık annemle...newborn da mı varmış?? o zaman 0-3 ay ne?

canım ben ütüde tefalden şaşma derim.. ben çok memnunum yakınlarımdan da çok kullanan var tefali. sen bilirsin yine de

ütüde tefalden hiç memnun değilim,daha doğrusu bekarken anneminm evinde tefal kullanıyoduk hala da onu kullanıyo annem ama sevmiyorum ben...ütü diyince philipsten şaşmam ki bi çok elektrikli alet de philips tercihimdir...

ohhhhhhhhh sefam olsun kızlar çok ballısınız ya şanslısınız ütü bayanların en nefret ettiği şeydir genelde ben ütülerim çok sıkışınca eşim

ütüler

benim kocito bi tek ütü konusunda bana yardım etmiyor. kahroluyorum resmen yaa. dün akşam anacığım geldi nekaDAR ütülecek varsa ütüledi saolsun saatlerce o ayakta durdukça benim içim gittiç. ama hepsi bitsin 1 hafta rahat et dedi saolsun annem benimmmm

saolun kızlar tavsiyeler için,

Ben haftasonu antalya da bir AVM den almıştım kampanya vardı, 30 gün para iade garantisi var dediler ama iş iade etmeye gelince bir sürü bahane bulacaklarına eminim ... Yani yine ordaki mevcut modellerlerden biri ile değişim yapmak durumunda kalacağım.

Tefalleri de çok inceledim, komşumda var kazanlısı geçen akşam ütüm patlayınca onu aldım kullandım hoşuma gitti aslında... Tefalin kazanlı bir ütüsünü aşma niyeti ile gittim ama elektronik eşyada bende hep philps tercih ettiğim için yine aklım ona kaydı. evde philips birçok şet var memnunumda. Sanırım bu ütüden beklentim fazlaydı ! beklediğimi bulamadım.
En iyisi kazanlısını almak, bir daha da ütü derdi ile uğraşmamak galiba. Bebekte geliyor, zaten boş vaktimiz yok demi ama

benim çeyizimden kalan ütüm philips yüzde yüz buharlı hala cillop gibi evlendiğim yıl aşağıda yazarr
çook memnunummm

kızlar selam herkese..... ya bu hafta bebek odası almaya gideceğiz ama çok kararsızım ya eşimin beğendiğini ben beğenmedim benimkinide o beğenmedi:) modokoya üçüncü gidişimiz olacak bakalım bu sefer oğluşumuza bebek odası alabilicekmiyiz? sizler nasıl yaptınız nereden aldınız ve aldıysanız fotolarını paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum güzel insanlar hepinize iyi akşamlar... Yarın sabah 8.30 da hastanede olucam şeker yüklemem var kızımı görücem inşallah göbek çapı büyümüştür. Bu kadar tekmelediğine göre ayakları baya büyüdü o kesin.

kızlar azcık güldüreyim sizi az önce face'de paylaşmış bi arkadaş çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim ben de

DOĞMAMIŞ BEBEKTEN GÜLDÜREN MEKTUP

Müstakbel anne ve baba,

Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

NOT: Bebek arabasının kliması olsun bari

canım arkadaşın çok doğru söylemiş bende tecrübeli bir anne olarak ısrarla almanı tavsiye ederim oğlumda kullandım çok rahat ettim

anne olunca anlarsın estedik görünüm yerine göre okadarda gerkli değil bence bimiyorum ilk bebeğin sanırım kullanınca anlarsın hem pahalı bişeyde değil geçen bebek mağazasında çantayla beraber takım 20 yada 25 civarındaydı benim var oğlumdan kalma o yüzden almadım

bebek doğunca okadar sık gideceksinki doktora yok topuk kanı yok sarılık testi aşı vs inanırmısın ben 1 yaşına kadar kullandım hiç abartısız ne kadar kullanışlı olduğunu gören arkadaşlar kendi bebkleri için istediler ama vermedim çünkü 1 yaşına kadar işimi gördü

şimdide kızıma kullancam kısmet olursa

canım orda eğer varsa bosh un kazanlısı nı görümcem ve eltim kullanıyorlar çok memnunlar onunla değiştirebilirsin yinede iyice bir araştırıp öyle al
benim elim sıkışık elimdeki ütüyle idare ediyorum alacak olsan boshunkini alırım

Selam herkese,

Haftasonu ikea dan bebege sifonyer almisttik. Bugun onu teslim etmek icin aradilar 4:30 gibi aradilar ciktim isten geldim eve. Bu bahane ile eve erken gelmek guzelmis.

Gogus kremi kullanan arkadaslar; benim bir arkadasimin babasi kadin dogumcu. Arkadasim da hamile. Bu arada arkadasim cok sansli babasi kadin dogumcu annesi cocuk doktoru :) Kizina Gogus kremlerinin erken dogumu tetikledigini soylemis. O yuzden arkadasim kullanma dedi. Bilginiz olsun

yaaa ne tatlı bu bayıldım çok güldüm ya saol payşlaşım için canımcım

canım katılıyorum sana arkadaşların çoğunun ilk bebek olunca özeniyorlar hayliyle.............. doğal olun rahat olun arkadaşlar insanın elinde değil rahat olmak ozaman insan anlamıyor ama kimse bana rahat ol çok ayrıntılı düşünme demedi tavsiyede bulunmadı tecrübeli anneler söyleseydi inanın uyardım tavsiyerele insan 2.de anlıyor ama ......
boşuna sıkmışım kendimi daha rahat olabilirdim diyor ama ozaman düşünemiyorsun............yani memem kremine falan ihtiyaç yokki neden sıkıyorsunuz kendinizi..........

Bende biyerde okumustum gogus ucu kremleri erken dogumu tetikledigini

slm annişler ve minişler :) gençannecik sağol bilgi için cnm.mullberry ben sürekli sancılanıyorum böyle malesef.artık benim için sıradanlaştı yani.erken doğum riskim var 9 ay tutabilirsek bizim yaramazı ne ala.

sabahtan beri ne çok yazmışsınız maşallah valla.okuyamıyorum hepsini malesef.benim bi sorum var kızlar.hep okuyorum burda süt saklama poşeti ve burun aspiratörü alıyosunuzda ben bunlar ne işe yarar ve almalımıyım bilmiyorum.özellikle deneyimli anneler fikirlerinizi bekliyorum.birde göğüs pedi alcamda hangi marka alsam ki acabaaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…