- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.341
[QUO TE=ruyabrian;30365108]Umarim hepimiz sagsalim bebislerimizi aliriz kucaklarimiza....
sabahtan beri ne çok yazmışsınız maşallah valla.okuyamıyorum hepsini malesef.benim bi sorum var kızlar.hep okuyorum burda süt saklama poşeti ve burun aspiratörü alıyosunuzda ben bunlar ne işe yarar ve almalımıyım bilmiyorum.özellikle deneyimli anneler fikirlerinizi bekliyorum.birde göğüs pedi alcamda hangi marka alsam ki acabaaa ??
Eğer doğumdan sonra çalışacaksanız (benim gibi) sütünüzü akşamdan sağıp bu süt poşetlerinde buzlukta saklayıp ertesi gün bakıcıya vereceksiniz. O da bu donmuş sütü benmari usulü eritip biberona koyup yavrunuzu besleyecek... :) İlk çocuğumda 1 sene yaptım böyle. İnşallah 2. ye de yapacağım.
Burun aspiratörü ise henüz sümkürmeyi bilmeyen bebeğiniz için elektrik süpürgesinin minicik hali olarak düşünün. Burnunun içindeki pislikleri çekmek için.. :)
Canim ben hazirladim bebek icin hastane cantasi
Hastane cikisi 10lu
Ayakli tulum sapka eldiven
2 tane ic zibin
2 tane uzun kol citctli badi
1 tane kisa kol citcitli badi
2 tane corap
3 tane agiz mendili
2 tane ayakli alt pijama
Yedek sapka eldiven
Penye battaniye
10 tane yenidogan bebek bezi
Pratik alt acma
Sanki biraz abartmismiyim amaan topu topu bi canta oluyo ne olur ne olmaz orda zor duruma dusmeyeyim hem dogum normalmi sezeryan mi olacak bilemiyorumki
stokke markasını nereden temin edebiliriz?
Hımm kimyasalı yok etme konusunda haklısın. O kimyasalı başka bir kimyasalla temizliyoruz gerçi, bu kimyasalların birbirleriyle teması halinde nasıl reaksiyon verdiğini bilmiyoruz. Ben daha bebeğin eşyalarının nasıl deterjanla yıkanması gerektiğini filan araştırmadım. Ablam hatırladığım kadarıyla toz sabunla yıkıyordu ve bunların matikleri vardı, hala varmıdır ki ?
Anlattığın olay da ilginçmiş. Hiç bu tarz bişey duymamıştım. Vay be neler oluyor.
benim oğlum son 2-3 gündür bi acaip vuruyo.önceden direk dışarı atardı tekmeyi şimdi sanki içime vuruyo bi acaip oluyorum öyle yapınca.bu arada artık tekmeleyince dışardan karnıum inip inip kalkıyo bariz görünüyo yani.eşimle ben bayılıyuoruz izlemeye sizdede oluyo mu artık böyle
Ben yurtdisinda yasiyorum, burada buyuk bebek magazalarindan bir tanesine gittim ve tum marka urumler vardi cnm, sende Turkiyedeki buyuk bebek magazalarindan temin edebilirsin bence.
Bebekler icin ozel organik deterjanlar var canim ama ben akrabalarimin yaptigi, hakiki beyaz sabunu rendeledim makinenin deterjan gozune yikamak icin. Hatta kendi ic camasirlarimi da ayni sekilde yikarim ben.
Banada 2 gundur bebek hareketleri cok derinden geliyor. Sanirim sirti karin yuzeyimize donuk vaziyette duruyorlar :)
Bütün gun nerelerdeydin bakalım sen:)
Canım ya sana özelden msj atmak istedim msj kutun doluymus
Gezdim tatlım :) Erken çıktım evden arkiyle buluştuk 52tensonra da oda siparişi vermek için eşimle mağazaya gittik giremedim o yüzden :)) mesaj kutusunu hemen temizliyorum canım
Oh ne guzel maşallah sana :) sonunda verdin siparişi demek hadi bakalım istediğin gibi olur ins.
Bu arada ben msj kutusunu ilk kez kullanmaya çalıştım seninki dolmuş bile harbiden populermissin :)
kızlar ya ben her gun kendmı yarım kılo alms goryrm moralm bzlyo bu aya kadar gayet duzenlı kılo alrkn bu ay 4 kılo aldm ya yarn seker yuklemem var benımde bna dua edın kızlar yuksek ckmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?