2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[QUO TE=ruyabrian;30365108]Umarim hepimiz sagsalim bebislerimizi aliriz kucaklarimiza....[/QUOTE]

amin cnm inşallah.anlaşılan alanlarda nie aldığını bilmiyo bu aspiratörle poşetleri:)))

[QUO TE=ruyabrian;30365108]Umarim hepimiz sagsalim bebislerimizi aliriz kucaklarimiza....

amin cnm inşallah.anlaşılan alanlarda nie aldığını bilmiyo bu aspiratörle poşetleri:)))[/QUOTE]

Ben ikisinide daha almadım ama aspirator bebeklerin burunlarının genelde tikali olması ve rahat nefes almalarını sağlamak icin acmaya yarıyor kesin alınmalı

Sut poşetine çalışan anneler yada dışarı çıkmak zorunda kalırsan sütunu saglıktan sonra buzlukta saklamak icin

Eğer doğumdan sonra çalışacaksanız (benim gibi) sütünüzü akşamdan sağıp bu süt poşetlerinde buzlukta saklayıp ertesi gün bakıcıya vereceksiniz. O da bu donmuş sütü benmari usulü eritip biberona koyup yavrunuzu besleyecek... :) İlk çocuğumda 1 sene yaptım böyle. İnşallah 2. ye de yapacağım.
Burun aspiratörü ise henüz sümkürmeyi bilmeyen bebeğiniz için elektrik süpürgesinin minicik hali olarak düşünün. Burnunun içindeki pislikleri çekmek için.. :)

kızlar bu yakınlarda kontrole giden varmı beni erken doğum telaşı aldı bazen gaz sancısına benzer sancım oluyor beş on dakika sürüyor ve geçiyor acaba böyle bişeymi ki belirtileri yardımcı olursanız sevinirimm

bilgiler için sağolun aydınlandım valla :)bende çalışan anneyim ama ilk 5-6 ay kendim bakıcam inş.yinede sonuçta lazımmış anladığım kadarıyla poşetler.aspiratörde almayı düşünücem artık ama hangi marka bilemiyorum sizlerin yönlendirmelerini dikkate alcam tabi ki

Kendimiz için neler alıciiiz fısıklar? Bi de kocişler için de bişiler alın diye okumuştum biyerde.

Makyaj malz.
Pedler
2 gecelik
Terlik
İç çamaşırları
Fotoğraf makinesi
Pil
Telefon ve şarj
Bebişin kapı süsü / bebek şekerleri

Başka aklıma bişi gelmedi :26:

stokke markasını nereden temin edebiliriz?

Ben yurtdisinda yasiyorum, burada buyuk bebek magazalarindan bir tanesine gittim ve tum marka urumler vardi cnm, sende Turkiyedeki buyuk bebek magazalarindan temin edebilirsin bence.

Bebekler icin ozel organik deterjanlar var canim ama ben akrabalarimin yaptigi, hakiki beyaz sabunu rendeledim makinenin deterjan gozune yikamak icin. Hatta kendi ic camasirlarimi da ayni sekilde yikarim ben.

Banada 2 gundur bebek hareketleri cok derinden geliyor. Sanirim sirti karin yuzeyimize donuk vaziyette duruyorlar :)

bu hiçaklıma gelmemişti olur mu olur valla.benim miniğim şu
anda bile kuduruyo valla.hep içimde tutasım var böyle yapınca :) :)

Bütün gun nerelerdeydin bakalım sen:)
Canım ya sana özelden msj atmak istedim msj kutun doluymus

Gezdim tatlım :) Erken çıktım evden arkiyle buluştuk 5'ten sonra da oda siparişi vermek için eşimle mağazaya gittik giremedim o yüzden :)) mesaj kutusunu hemen temizliyorum canım

Son düzenleme:
Gezdim tatlım :) Erken çıktım evden arkiyle buluştuk 52tensonra da oda siparişi vermek için eşimle mağazaya gittik giremedim o yüzden :)) mesaj kutusunu hemen temizliyorum canım

Oh ne guzel maşallah sana :) sonunda verdin siparişi demek hadi bakalım istediğin gibi olur ins.

Bu arada ben msj kutusunu ilk kez kullanmaya çalıştım seninki dolmuş bile harbiden populermissin :)

Oh ne guzel maşallah sana :) sonunda verdin siparişi demek hadi bakalım istediğin gibi olur ins.

Bu arada ben msj kutusunu ilk kez kullanmaya çalıştım seninki dolmuş bile harbiden populermissin :)

Verdik canım, sonunda her yeri lake olan bi oda bulabildim. Haziran 15 te gelecek kısmetse :)

Herkeslere selam. Geziyorum, dolaşıyorum, alışveriş yapıyorum ama şu Hataydaki mevzu aklımdan çıkmıyor. Herşey ne kadar boş aslında. Hayat devam ediyor bir şekilde bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu konu hakkında söylenecek çok şey var da konuşsan bir faydası yok sussan gönül razı değil. Öyle bir durumdayım işte. Aşırı tepki savaş getirir, diplomatik yollardan alınmış bir özür içi ne kadar ferahlatır ve gidenleri geri getirir mi? İki ucu... dedikleri bu olsa gerek. Allah hiç yere ölmüş onca masum insanın mekanını cennet etsin, geride kalanlara da sabır versin. İyi ki öbür dünya var ve bunlara sebep olanlar için bir cehenem var.

Buraya mumkun oldugu kadar olumsuz seyler yazmamaya calsiiyorum bende canim ama, bu artik hepimizin kalbini deldi gecti 2 gundur ne gece uyuyorum nede nefesimi toparlayabiliyorum. Yedigim ictigim inmiyor mideme, Allah o ailelere sabir versin, sonumuzu hayir etsin...bu olayi neresinden tutsak elimizde kalir, o kadar ofkeliyimki simdi forumda ceza alirim icimdekileri dokmeye baslasam...

kızlar ya ben her gun kendmı yarım kılo alms goryrm moralm bzlyo bu aya kadar gayet duzenlı kılo alrkn bu ay 4 kılo aldm ya yarn seker yuklemem var benımde bna dua edın kızlar yuksek ckmasn

kızlar ya ben her gun kendmı yarım kılo alms goryrm moralm bzlyo bu aya kadar gayet duzenlı kılo alrkn bu ay 4 kılo aldm ya yarn seker yuklemem var benımde bna dua edın kızlar yuksek ckmasn

Korkma canım inşallah yüksek çıkmaz. kilo konusuna gelince ben 6.5 aylık oldum 9 kilo almışım 6 ayıma kadar 6 kilo almıştım 15 günde 3 kilo almışım :) kiloyu sorun etmiyorum önemli olan bebeğimi sağ salim kucağıma almak elbet gider kilomuz bebişlerimizin peşinde koşarken :)

bende geçen cuma gittim şeker yüklemesi için açlık 96 çıktı 75ml şeker yüklemesi yapıldı tokluk 126 çıktı doktorum çok güzel maşallah dedi. çok şekerli yerim mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…