2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bı turlu alıntı yapamadm snr oldm ya bende kafama takmamaya calsyrm bı yandanda bozuluyorum onemlı olan bebısmın saglıgı tbı onu alym kucagma saglıklada bna 50 mg yaplck yuksk ckarsa bı 100 daha yaplckms ama zararlı olur mu blmym umarm 2.ye gerek kalmaz

Annem ve etrafimdaki arkadaslardan aldigim yorumlara gore sanirim ben bayagi bir rahatim. Titizlenerek buyutmek yerine bebegin keyfini cikararak buyutmek istiyorum. Varsin bircok seyi eksik olsun. Umrumda degil.

Günaydın canlar.bursa'da hava kapalı ve yağışlı.içim kasvet kasvet oldu valla.güzel Birgün geçiririz inşallah.öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorum sizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh

parayı kullanmadıysanız verin kurtulun canım ya çok üzüldüm. aklına kötü şeyler getirme. Allah korusun eşini ve sizi...

parayı kullanmadıysanız verin kurtulun canım ya çok üzüldüm. aklına kötü şeyler getirme. Allah korusun eşini ve sizi...

CAnım bizi keriz yerine koyuyorlar paranın birazını kullandık.. nedemek yani noter satışı yapılmış imzayı atmış adam sanki 2 tane badi aldı geri veriyor. Şimdi kalk arabayı geri alacaksın ilk defa böyle birşey duyuyorum Amin canım çok sağolll

Bu nasıl iş yaaa. Canım hiçbir hakkı yok geri istemeye bütün işlemler birmiş almasaymış madem. Belki bu birkaçgün içinde arabaya bişi yaptı ondan iade etmek istiyor bilemezsinki.
Zaten bişi yapmasada iade edemez.
Aklımada bi çözüm gelmiyoki. Allah yardımcınız olsun canım. Üzme bebişinide kendinide.

Allah sana ve esine sabır ve kolaylık versin Rabbim eşini ve bebeğini korusun Allah'ın izniyle kurtulun bu pislikten bebek hayirlidir ser gibi görünen olaydan hayır çıkar meraklanma rahat ol inşallah

Bende ne alıntı yapabildim nede cevap yazabildim inşallah canım bende şekerli yediğim için çok korka korka gitmiştim çok şükür ki korkulacak bir şey çıkmadı. Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz :)

kızlar bi sitede "14 haftadan sonra, haftada 0,5 almak mümkündür. Yani bu her ay 2 kilo anlamına gelir. 30. haftadan sonra kilo alımı yine düşer. Son haftalarda ya çok az kilo alınır, belki de hiç alınmaz." yazıyor. umarım doğrudur. biraz içim rahatladı. yoksa son ay aldığım gibi her ay 3er 4 er kilo alırsam yedim naneyi

günaydın kızlar. dün akşam gözkapağım acıyordu arpacık çıkacak zannettim ama sabah bi kalktım sağ gözüm kapalı. arpacık değil başka bişey sanki bi böcek ısırmış mikrop kapmış gibi. çok şiş ve çok acıyo.. babaanneme dua okuttum ama sizce ne gibi müdahale de bulunabilirim? kurtarın beniii

Evet canım adam sonuçta kendi rızasıyla aldı ve imza attı elimizde belgede var.. Haklı olabilirsin valla canm iş yerinde abilere söyledim onalrda aynen senin gibi dediler belki bi parçasını söktüler lazımdı yada bişey yaptılar arabay şimdi tehdit ediyorlar diye.. Çok saçma ya alınmış koskoca bi araba sonuöta benden bunu geri alcaksında nedemek.. Benimde aklıma çözüm gelmio kocamda napacağını şaşırmış durumda kafayı yicek adam onu mutsuz gördükçe ağlıyorum ( AMinn canımmm çok saol allah razı olsunnn

Allah sana ve esine sabır ve kolaylık versin Rabbim eşini ve bebeğini korusun Allah'ın izniyle kurtulun bu pislikten bebek hayirlidir ser gibi görünen olaydan hayır çıkar meraklanma rahat ol inşallah

aminn canımmm aminnn inşallah çok saoll.. Dua edin kocamla uğraşamasınlar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…