- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.361
canım benim normalde çıkmazdı ergenlikte bile yaşamadım ama şunu farkettim kendimde ne zaman suyu azaltıyorum farkında olmadan o zaman çıkıyor .birde gariptir normalde olmam gereken adet zamnaım yaklaşınca çıkıyor o da ayrı birşey. şu anda yine çıktı alnımda geçen ayda yine böyle alnımda çıktı 2-3 gün sonr geçmişti şimdi yine geçecer diye bekliyorum düne göre kızarıklığı gitti şükür
Günaydın kızlaaaar neredeyse hiç uyumadım göbeğimin sağında bir acı var dönemedim yatakta kımıldayamadım sanki çok mekik çekmişim de kaslarım acıyormuş gibi. Akşam da maç var eve gider gitmez yatıp 1 saat uyuyayım bari
Teşekkürler canım inşallah
2 sene önce alnımda öyle minik minik sivilceler çıkmıştı imex diye bi krem var o iyi gelmişti canım doktoruna sor istersen kullanabilirmiyim diye. Bir de yaş maya maskesi sivilcelerden sonra oluşan kızarıklığı gidermek için iyi gelmişti hala yaparım arada yumuşacık oluyor.
Canım yaa çok duygulandım. Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor durumun. İnşaAllah bebişinin şansına gönlünüze göre bir yer çıkar. Bu arada şimdi nerde yaşıyosunuz.
Tondoracığım Rabbim annene şifa versin canım.
yok kızlar düzelmemiş
hala devam ediyor
Allahım sen yavrumu koru
Mulberrycim,
Senin bebeğin için de çok dua edicem kendi bebeğimle birlikte,
insanlar nolcak küçük doğsun kalsın küvezde bir şey olmaz falan diyorlar,
başkalarına söylemesi kolay diyorum anneler herşeyin en iyisini istiyor yavruları için,
tamam öyle olunca da sabredip iyi dilemekten iyi düşünmekten başka çare yok
ama inşallah hiç gerek kalmaz bebeğinin erken alınmasına, hem bu direnç 32 de falan da tamamen kaybolabiliyormuş,
bir sürü olumlu örnek var bu anlamda neden bizim de öyle olmasın ki,
Allah onları küçücük bir damladan var etti bir mucizeyle en iyi şekildede koruyup bize bağışlayacaktır yavrularımızı
Kizlar sikmayin caninizi hicbisey olmicak gireceksiniz ama stres yapmazsaniz cunku ayni sorun bendede var ben iki dusuk yaptim bu yuzdeeen simdi 6 aylik hamileyim ve hamileligim basindan beri igne vuruyorum ilk zamanlar ne stresler yaptim bi bilseniz ve her hafta doktordaydim hic yardim bile etmiyolardi doktorlar hhep agrim sancim olurdu stresten bende korkar aglardim sonra baktim olcak gibi degil oluruna biraktim allahtan herseyin hayirlusini dileyin napalim bizimde kaderimizde bu yazili benimiki ileri derecede ve en yuksek dozda igne aliyorum kaderde ne varsa onu yasiyoruz allah yardimcimiz olsun
canım katılıyorum sana arkadaşların çoğunun ilk bebek olunca özeniyorlar hayliyle.............. doğal olun rahat olun arkadaşlar insanın elinde değil rahat olmak ozaman insan anlamıyor ama kimse bana rahat ol çok ayrıntılı düşünme demedi tavsiyede bulunmadı tecrübeli anneler söyleseydi inanın uyardım tavsiyerele insan 2.de anlıyor ama ......
boşuna sıkmışım kendimi daha rahat olabilirdim diyor ama ozaman düşünemiyorsun............yani memem kremine falan ihtiyaç yokki neden sıkıyorsunuz kendinizi..........
günaydın herkeseeeeeee
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
parayı kullanmadıysanız verin kurtulun canım ya çok üzüldüm. aklına kötü şeyler getirme. Allah korusun eşini ve sizi...
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
parayı kullanmadıysanız verin kurtulun canım ya çok üzüldüm. aklına kötü şeyler getirme. Allah korusun eşini ve sizi...
bı turlu alıntı yapamadm snr oldm ya bende kafama takmamaya calsyrm bı yandanda bozuluyorum onemlı olan bebısmın saglıgı tbı onu alym kucagma saglıklada bna 50 mg yaplck yuksk ckarsa bı 100 daha yaplckms ama zararlı olur mu blmym umarm 2.ye gerek kalmaz
Bu nasıl iş yaaa. Canım hiçbir hakkı yok geri istemeye bütün işlemler birmiş almasaymış madem. Belki bu birkaçgün içinde arabaya bişi yaptı ondan iade etmek istiyor bilemezsinki.
Zaten bişi yapmasada iade edemez.
Aklımada bi çözüm gelmiyoki. Allah yardımcınız olsun canım. Üzme bebişinide kendinide.
Allah sana ve esine sabır ve kolaylık versin Rabbim eşini ve bebeğini korusun Allah'ın izniyle kurtulun bu pislikten bebek hayirlidir ser gibi görünen olaydan hayır çıkar meraklanma rahat ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?