- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.381
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
kafamı karıştıran tek şey mevsim değişiklikleri canım, olmadı artık bişey almayacağım. şüpheli olduklarımı da saklayacağım. ihtiyaç oldukça alacağım. tabi dayanabilirsemcanım herzaman büyük almanda fayda vaar bence ve aynı bedenlerden fazla alma inan okadar hızlı büyüyorlarki ilk başlarda hiç eskimiyor aldıkların ben fazla almammıştım oğlumda aldıklarımı kızama giydirecem kısmetse çok çok alıp depolama ihtiyacın oldukça büyüdükçe alırsın ilk zamanlar
amaaaaa 1 yaş civarı çok pasaklı oluyorlar ozaman hiç birşey dayanmıyor hepsini eskitiyorlar
biz evlenmeden anlaştık, ütüler senden dedim, bana en iyisinden ütü alırsan olur, dedi canımıniçiohhhhhhhhh sefam olsun kızlar çok ballısınız ya şanslısınız ütü bayanların en nefret ettiği şeydir genelde ben ütülerim çok sıkışınca eşim
ütüler
newborn en küçüğü canım, 56 beden oluyor yani.4,5 kiloya kadar yazıyor üstünde zaten. baya araştırdım, ilk 10 günden sonra giyemez diyorlar. hastane çıkışları bu boylarda genelde. sonra 62 beden 0-3 ay, 68 beden 3-6 ay diye gidiyor.
ben de bu beden konusuna takılıyorum ne almalı,hangisinden kaç tane almalı vs...
bu arada 0-3 ay,3-6 ay,6-9 ay şeklinde alıcam ben bi kaç şeyi de öyle aldık annemle...newborn da mı varmış?? o zaman 0-3 ay ne?
ütüde tefalden hiç memnun değilim,daha doğrusu bekarken anneminm evinde tefal kullanıyoduk hala da onu kullanıyo annem ama sevmiyorum ben...ütü diyince philipsten şaşmam ki bi çok elektrikli alet de philips tercihimdir...
e o zaman gösterseydi bi servise, ekspertiz raporu alsaydı. hem ne malum arabada şu var bu var dediklerinin o aldıktan sonra ortaya çıkmadığı. ısıracak köpek havlamaz, derler canım inşallah konuşur konuşur susar.Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
canım hemen savcılığa başvurun,muhtemelen arabadan orjinal parçaları alıp sahtelerini taktılar ya da hasarlı olanlarını şimdi de zoraki para sızdırmaya çalışıyorlar. bunlar sağlama adamlar değil. suç duyurunda bulunsun ve tehdit aldığını söylesin eşin.
Ben çok beğendim bu şekerleri..Pastaland - ELİT EKOSE ŞEKER 1 KG - Ambalajlı Ürünler - ÇİKOLATALAR
kızlar hastane ıcın büyüklüküçüklü kavonozlara bu ekose desenlı sekerlerden koyulabılır elitin
Bende nazara çok inanırım bizede çok değer özellikle eşimin yıldızı düşükmüdür nedir çok kolay nazar oluyo,kızlar biz yeni evliyken eve gelip giden çok oluyordu sonra okuyordum falan ben eşimin istifrağ ettiğini bilirim nazar okuduktan sonra üzerlik tohumu diye bişey var eve onu yaptım tütsü gibi evde yapıyorsun baya iyi geldi yarın bir gün bebişlerimizde olacak evimize gelip gidecekler sizde araştırın isterseniz bulundurun evinizde bi yerede asabiliyomuşsn galiba...Canım nazar çok etkili dediğin gibi.
İhlas-felak-nas surelerini oku her gün. Rabbimin izni ile bişi olmaz.
Bende düşünüyordum bu sütler ısıtılmazmış diye benmari usulü nasıl bir ertime usulü cahilliğime verin kızlar :18:Eğer doğumdan sonra çalışacaksanız (benim gibi) sütünüzü akşamdan sağıp bu süt poşetlerinde buzlukta saklayıp ertesi gün bakıcıya vereceksiniz. O da bu donmuş sütü benmari usulü eritip biberona koyup yavrunuzu besleyecek... :) İlk çocuğumda 1 sene yaptım böyle. İnşallah 2. ye de yapacağım.
Burun aspiratörü ise henüz sümkürmeyi bilmeyen bebeğiniz için elektrik süpürgesinin minicik hali olarak düşünün. Burnunun içindeki pislikleri çekmek için.. :)
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
herkese günaydın:)
kafamı karıştıran tek şey mevsim değişiklikleri canım, olmadı artık bişey almayacağım. şüpheli olduklarımı da saklayacağım. ihtiyaç oldukça alacağım. tabi dayanabilirsem
biz evlenmeden anlaştık, ütüler senden dedim, bana en iyisinden ütü alırsan olur, dedi canımıniçi
newborn en küçüğü canım, 56 beden oluyor yani.4,5 kiloya kadar yazıyor üstünde zaten. baya araştırdım, ilk 10 günden sonra giyemez diyorlar. hastane çıkışları bu boylarda genelde. sonra 62 beden 0-3 ay, 68 beden 3-6 ay diye gidiyor.
e o zaman gösterseydi bi servise, ekspertiz raporu alsaydı. hem ne malum arabada şu var bu var dediklerinin o aldıktan sonra ortaya çıkmadığı. ısıracak köpek havlamaz, derler canım inşallah konuşur konuşur susar.
Ben çok beğendim bu şekerleri..
Bende nazara çok inanırım bizede çok değer özellikle eşimin yıldızı düşükmüdür nedir çok kolay nazar oluyo,kızlar biz yeni evliyken eve gelip giden çok oluyordu sonra okuyordum falan ben eşimin istifrağ ettiğini bilirim nazar okuduktan sonra üzerlik tohumu diye bişey var eve onu yaptım tütsü gibi evde yapıyorsun baya iyi geldi yarın bir gün bebişlerimizde olacak evimize gelip gidecekler sizde araştırın isterseniz bulundurun evinizde bi yerede asabiliyomuşsn galiba...
Bende düşünüyordum bu sütler ısıtılmazmış diye benmari usulü nasıl bir ertime usulü cahilliğime verin kızlar :18:
Canım Red arkadaşımızın dediğini diyecektim bende eşinde onlara savcılığa verdim sizi desin ne demek tehdit etmek,hiç öyle bi hakları yok hatta versin bile sen sıkma canını..
Günaydın hanımlar;
Umarım güzel bir gün olur. Dün iş çok stresliydi. Bunaldım valla. Eve gidince uyudum birazda dilenip kendime geldim.
Canım bence hemen bi avukata danışın. Noter satışı yapılmış bir arabayı nasıl böyle tehditle zorbalıkla geri vermek istiyor pislik adam. Adamın tehdit ettiğini karakola bildirin olmadı. Bu sırada da parayı toparlamaya çalışın. Böyle insanlarla uğraşılmaz. Sen sakin ol aklına kötü şeyler getirme tamam mı? Eşin mutlaka bi hal çaresini düşünür. Ama tanıdık avukat varsa hemen arayın bence.
Dimi canım yaa herkes böyle diyorsa vardır bi bildiğiniz. hayatımızda başımıza gelmemiş bişey bu. eşim zaten böyle konularda pinpiriktir arabasında bitane toz olmazdı ii bakar.. karşılaştığımız muamele onun cok canını sıktı kafaya takan bi yapısıda var.. eli ayağı titriyodu resmen.. bitanesi kürtmüş zaten öyle değince bende korkmaya ve ağlamaya başladım.. eşime söyledim git polise tutatank tuttur böyle tehdit ediliyorum diye.. inşallah giderrrrr
günaydın kızlar. dün akşam gözkapağım acıyordu arpacık çıkacak zannettim ama sabah bi kalktım sağ gözüm kapalı. arpacık değil başka bişey sanki bi böcek ısırmış mikrop kapmış gibi. çok şiş ve çok acıyo.. babaanneme dua okuttum ama sizce ne gibi müdahale de bulunabilirim?kurtarın beniii
göz için bildiğim en zararsız yöntem temiz bir pamuk ve çayla silmek bebeklerin çocukların gözlerini hep sileriz yaaa ama yine de en temizi bi doktora görünmen geçmiş olsun..
ya da kocana söyle gözüne tükürsünnnn şaka şaka kızmaaa
yok canm ne kızıcam.. dün onada dua okuttum bitince bi tü tü tüü yaptı zaten gözüme ama iyi gelmedi
geçtiğimiz ay bi araç kiralamak zorunda kaldık. şirket paravanmış öyle ren a car falan hikayeymiş. açık senet imzalıyosun,arabaya bişey olursa sıçtın demek. neyse biz aracı hasarsız bir şekilde teslim ettik. ancak benim eşek kocamın saf yanına denk gelmiş olacak ki, adam "abi senet yanımda yok yarın veririm" diyince peki demiş. o gün bana bişey anlatmadı. ertesi günde senet gelmemiş aksine herif arayım arabada hasar var arka farlar kırık 100 tl lazım demiş. akşam bana söylediğinde rengim attı.
birincisi o senet neden alınmadı
ikincisi arabada hasar falan yok bu para ne alaka.
verilmicek dedim yarın senet gelecek bu eve o kadar!!!
ertesi günde gelmedi adam bin türlü bahane uyduruyo belli ki kullanacak o senedi. kendisi kullanamasa bile burda bu işler çok fazla çek senet mafyası falan,verir birine canımızı aldırır. 3 gün süründük eşim polise gitmiyor. akşam aradı tehdit etti,"evinin önüne geliyorum ekipten arkadaşları aradım hasar tesbiti yapıcaz paranı vericem bir de senedi alıcaz. yalnız senin sertifikalarını görmek istiyorlar" dedi;tabi benim çenemle...
adam yok abi gerek yok para falan istemiyorum yarın senet elinde canını sıkma güzel abim dedi. ertesi gün senet geldi ve biz öğrendik ki adam sabıkalı dolandırıcıymışeşine söyle aklını başına alsın. bu herifler böyle malesef.
canım hemen savcılığa başvurun,muhtemelen arabadan orjinal parçaları alıp sahtelerini taktılar ya da hasarlı olanlarını şimdi de zoraki para sızdırmaya çalışıyorlar. bunlar sağlam adamlar değil. suç duyurunda bulunsun ve tehdit aldığını söylesin eşin.
göz için bildiğim en zararsız yöntem temiz bir pamuk ve çayla silmek bebeklerin çocukların gözlerini hep sileriz yaaa ama yine de en temizi bi doktora görünmen geçmiş olsun..
ya da kocana söyle gözüne tükürsünnnn şaka şaka kızmaaa
canım çok can sıkıcı bir durum bu devirde insan herşeyden korkuyo milletin hiç saygısı korkusu kalmamış ben diyorum ki ite dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak en iyisi borç para bulun alın arabanızı başkasına satıp ödersiniz borcunuzu bunlarla uğraşılmaz neolduğu belirsiz insanlarrr
Canım benim söyliyeceklerimi red söylemiş. İşin içinde iş var derhal savcılığa. Dağ başında mı yaşıyoruz nasıl tehdit eder sizi
kızlaaarrr bana cvp yok muu ?? kendimi çok kötü hissediyorum,kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...karnım aç ama yiyemiyorum...
bişey olmaz herhalde ama fenayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?