2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hemen savcılığa başvurun,muhtemelen arabadan orjinal parçaları alıp sahtelerini taktılar ya da hasarlı olanlarını şimdi de zoraki para sızdırmaya çalışıyorlar. bunlar sağlam adamlar değil. suç duyurunda bulunsun ve tehdit aldığını söylesin eşin.

Son düzenleme:
herkese günaydın:)
kafamı karıştıran tek şey mevsim değişiklikleri canım, olmadı artık bişey almayacağım. şüpheli olduklarımı da saklayacağım. ihtiyaç oldukça alacağım. tabi dayanabilirsem

ohhhhhhhhh sefam olsun kızlar çok ballısınız ya şanslısınız ütü bayanların en nefret ettiği şeydir genelde ben ütülerim çok sıkışınca eşim

ütüler
biz evlenmeden anlaştık, ütüler senden dedim, bana en iyisinden ütü alırsan olur, dedi canımıniçi

newborn en küçüğü canım, 56 beden oluyor yani.4,5 kiloya kadar yazıyor üstünde zaten. baya araştırdım, ilk 10 günden sonra giyemez diyorlar. hastane çıkışları bu boylarda genelde. sonra 62 beden 0-3 ay, 68 beden 3-6 ay diye gidiyor.

e o zaman gösterseydi bi servise, ekspertiz raporu alsaydı. hem ne malum arabada şu var bu var dediklerinin o aldıktan sonra ortaya çıkmadığı. ısıracak köpek havlamaz, derler canım inşallah konuşur konuşur susar.

Dimi canım yaa herkes böyle diyorsa vardır bi bildiğiniz. hayatımızda başımıza gelmemiş bişey bu. eşim zaten böyle konularda pinpiriktir arabasında bitane toz olmazdı ii bakar.. karşılaştığımız muamele onun cok canını sıktı kafaya takan bi yapısıda var.. eli ayağı titriyodu resmen.. bitanesi kürtmüş zaten öyle değince bende korkmaya ve ağlamaya başladım.. eşime söyledim git polise tutatank tuttur böyle tehdit ediliyorum diye.. inşallah giderrrrr

Pastaland - ELİT EKOSE ŞEKER 1 KG - Ambalajlı Ürünler - ÇİKOLATALAR

kızlar hastane ıcın büyüklüküçüklü kavonozlara bu ekose desenlı sekerlerden koyulabılır elitin
Ben çok beğendim bu şekerleri..
Canım nazar çok etkili dediğin gibi.
İhlas-felak-nas surelerini oku her gün. Rabbimin izni ile bişi olmaz.
Bende nazara çok inanırım bizede çok değer özellikle eşimin yıldızı düşükmüdür nedir çok kolay nazar oluyo,kızlar biz yeni evliyken eve gelip giden çok oluyordu sonra okuyordum falan ben eşimin istifrağ ettiğini bilirim nazar okuduktan sonra üzerlik tohumu diye bişey var eve onu yaptım tütsü gibi evde yapıyorsun baya iyi geldi yarın bir gün bebişlerimizde olacak evimize gelip gidecekler sizde araştırın isterseniz bulundurun evinizde bi yerede asabiliyomuşsn galiba...

Bende düşünüyordum bu sütler ısıtılmazmış diye benmari usulü nasıl bir ertime usulü cahilliğime verin kızlar :18:

Canım Red arkadaşımızın dediğini diyecektim bende eşinde onlara savcılığa verdim sizi desin ne demek tehdit etmek,hiç öyle bi hakları yok hatta versin bile sen sıkma canını..

günaydın kızlar

şu an çok kötüyüm...çok kötü bir gece geçirdim...felaket gaz vardı eşim rezene çayı yapıp getirmiş ama rezeneyi aşırıya kaçırmış,sabah gördüm niye böyle oldum derken...gece 3 buçukta mide bulantısıyla kalktım ve öyle bi kustum ki ((

sabahta yine kusma ve dehşet ishal !

çok kötüyüm şu anda da ..kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...ter boşalıyo...korkuyorummm...hem bana hem de bebeğime bişey olmasından...ha bir de duphalacta içmiştim gece,,,hem rezene hem o birleşince mahvetti sanırım beni...daha önce de içiyordum bunlardan ama hiç böyle olmamıştım...rezeneyi uygun ölçüde içiyordum ama eşim tepeleme doldurmuşşş...yaa bişey olmaz dimi kızlarrr acill yardımmmm :18:

bu arada dün evlilik yıldönümüzü de unuttu...

tahmin etmiştim zaten...bende bişey yapamadım ama en azından unutmadım...küçük bir not yazıp kızımızın minik ayakkabılarına iliştirdim şifonyerin üstüne koydum...gelince gördü...aaa bugün evlilik yıldönümüzmüydü dedi (

bende onu diyorum canım göster demişssin diye.. oda gösterdi diyo adam temiz alabilrsin demiş.. .eeeee ozaman tatmin olmadıysa arabayı satın aldıktan sonra nie başkasına götürdüm arızası varmış dio böyle saçmalıkmı varmış.. en baştan yapacağı işi sonradan mı yapmış... onlar bizim canımızı sıktılar hamile halimle yoktan sıkıntıyaa soktular allah bildikleri gibi yapsın. Rabbim öyle dert versinki eşimle uğraşmaya zamanı olmasın.. inşallah canım susarrr..

Günaydın hanımlar;
Umarım güzel bir gün olur. Dün iş çok stresliydi. Bunaldım valla. Eve gidince uyudum birazda dilenip kendime geldim.

Canım bence hemen bi avukata danışın. Noter satışı yapılmış bir arabayı nasıl böyle tehditle zorbalıkla geri vermek istiyor pislik adam. Adamın tehdit ettiğini karakola bildirin olmadı. Bu sırada da parayı toparlamaya çalışın. Böyle insanlarla uğraşılmaz. Sen sakin ol aklına kötü şeyler getirme tamam mı? Eşin mutlaka bi hal çaresini düşünür. Ama tanıdık avukat varsa hemen arayın bence.

Eşime dün akşam sert konuş diyorum. oluruna göre yumuşak konuşuyor sırf bi pislik yapmasınlar diye evi biliyormuş hamile eşim var demiş bişey yapmasından korkuyor. Rabbim fırsat vermez öyle adilere.. valla telefonu elinden alacaktım sün akşam adamın ağzına s.... okadar sinirlendim anlatamam canım.. Dün akşam yalvardım kalk gidelim şikayet edelim diye dur bakalım diip durdu amaa nereye kadar bende şimdi eşime baskı yapıyorum hemen gidiceksin şikayet ediceksin diye..

tam pislikmiş canım.. bide kürt arkadaşını muhattap ettiriyormuş eşime amacı neyse.. off canım ya bebeişimiz olcak geçirdiğimiz sıkıntılı döneme bak.. rabbime havale ediyorum dünden beriii... eşimde şaşırmış durumda. dediğim gibi biçok konuda ben ondan daha cesaretli ve soğuk kanlıyımdır. ama o öyle değil. hemen kafayı yer kafasında kurur kurur kendini bitirir.. bana soruyor napmalıyım die hala şokta çünkü benim bi ara avukatlşa bi işim olmuştu onu arayıp sorsun bari.. bide arkadaşı mavukat yanında çalışıo sabah olayı ona anlattım oda avukatına soracak..

geçtiğimiz ay bi araç kiralamak zorunda kaldık. şirket paravanmış öyle ren a car falan hikayeymiş. açık senet imzalıyosun,arabaya bişey olursa sıçtın demek. neyse biz aracı hasarsız bir şekilde teslim ettik. ancak benim eşek kocamın saf yanına denk gelmiş olacak ki, adam "abi senet yanımda yok yarın veririm" diyince peki demiş. o gün bana bişey anlatmadı. ertesi günde senet gelmemiş aksine herif arayım arabada hasar var arka farlar kırık 100 tl lazım demiş. akşam bana söylediğinde rengim attı.
birincisi o senet neden alınmadı
ikincisi arabada hasar falan yok bu para ne alaka.
verilmicek dedim yarın senet gelecek bu eve o kadar!!!
ertesi günde gelmedi adam bin türlü bahane uyduruyo belli ki kullanacak o senedi. kendisi kullanamasa bile burda bu işler çok fazla çek senet mafyası falan,verir birine canımızı aldırır. 3 gün süründük eşim polise gitmiyor. akşam aradı tehdit etti,"evinin önüne geliyorum ekipten arkadaşları aradım hasar tesbiti yapıcaz paranı vericem bir de senedi alıcaz. yalnız senin sertifikalarını görmek istiyorlar" dedi;tabi benim çenemle...
adam yok abi gerek yok para falan istemiyorum yarın senet elinde canını sıkma güzel abim dedi. ertesi gün senet geldi ve biz öğrendik ki adam sabıkalı dolandırıcıymış eşine söyle aklını başına alsın. bu herifler böyle malesef.

göz için bildiğim en zararsız yöntem temiz bir pamuk ve çayla silmek bebeklerin çocukların gözlerini hep sileriz yaaa ama yine de en temizi bi doktora görünmen geçmiş olsun..
ya da kocana söyle gözüne tükürsünnnn şaka şaka kızmaaa

canım çok can sıkıcı bir durum bu devirde insan herşeyden korkuyo milletin hiç saygısı korkusu kalmamış ben diyorum ki ite dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak en iyisi borç para bulun alın arabanızı başkasına satıp ödersiniz borcunuzu bunlarla uğraşılmaz neolduğu belirsiz insanlarrr

yuhhh yaaaa beynimden aşağı kaynar sular döküldü bian vallaa pesss .... ne adi karaktersiz bunlar yaaa. bak baskı yapmasan dediğin gibi olacak yani.. hamile halimizle yaşadığımız sıkıntıya bakk kafayı yicem şuan oturduğum yerde ne yapsam diye deli gibi düşünüp duruyorum.. eşime bin tane msj attım bugün polise gidilip bildirilecek bu olay diye.. o gitmezse valla akşam soluğu ben alırım şikayet ederim.. bi bomba olay daha yaşamaya gücüm kalmaz dün akşam yarı ömrüm gitti diyebilirim..

Canım benim söyliyeceklerimi red söylemiş. İşin içinde iş var derhal savcılığa. Dağ başında mı yaşıyoruz nasıl tehdit eder sizi

canım öyle ama yeterince borç var zaten. doğuma kadar ufak çaplı bi araba alacaktı birazınla az borcumuzu yarılamıştık.. hepten sıkıntı üstüne sıkıntıya gireceğiz. benim kredim var işten çıkıcam yeni bi hayat gelicez hayatımıza offffffff midem ağrıyo yaa..

Canım benim söyliyeceklerimi red söylemiş. İşin içinde iş var derhal savcılığa. Dağ başında mı yaşıyoruz nasıl tehdit eder sizi

kesin var bişeyler canım nedemek arabanızı geri alın ben almaktan vazgetim. ya salak insan neyine vazgeçiyorsun parayı vermişsin imzanı notere atmışsınn ya cahil bile bu lafı söylemez.. o bugün gitmesin akşam valla ben gidicemmm..

Günaydın Annişler

Haftayı yarıladık yine zaman çok çabuk geçiyor galiba....Arkadaşım Anneler gününde doğum yaptı testinin pozitif olduğunu söylediği günü sanki dün yaşamış gibiyim :))) Bizler de Ramazanda yavrularımızı teker teker karşılamaya başlayacağız inşallah...

Bu arada Beyazçekirgem ve Angyciğim Atamız ve milli bayramlarımız hakkında söylediklerinize katılıyorum.Ona ne kadar teşekkür etsek az benim evlatlarım tam bir Atatürk aşığı ve hep te öyle kalacak.Bu günlere kim ne derse desin O'nun sayesinde geldik.Nur içinde yatsın.Milli Bayramlarımız bizim en değerli hazinelerimiz nasıl dini bayramlarımız önemliyse onlara da sımsıkı sarılmalıyız.Hatay'daki saldırı çook acıdır ama bayramlarımız şiir okuyarak ve bayraklarımızla yürüyerek de kutlanabilir.İlla konser yapılmasına gerek yok!!! Bu bir bahane değil...

HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM

kızlaaarrr bana cvp yok muu ?? kendimi çok kötü hissediyorum,kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...karnım aç ama yiyemiyorum...

bişey olmaz herhalde ama fenayımmmm

kızlaaarrr bana cvp yok muu ?? kendimi çok kötü hissediyorum,kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...karnım aç ama yiyemiyorum...

bişey olmaz herhalde ama fenayımmmm

Canım bi doktorunu arayıp durumunu anlatsan daha iyi olur sanırım. şimdi biz nedesek yalan.. belki dediğin gibi hap ve rezene mideni bozdu.. ihmal etme bi ara konuş.. bizede bilgi verirsin.. Umarım bi sorun yoktur

Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun canım Allahım bir ömür boyu birlikte yaşamayı ve beraber yaşlanmayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…