2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar
Herkese selamlar

Hayatımsın çok üzmüşler sizi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları inş.
Hiç kafana dert etme ağlama o pislikler yüzünden.
Kesinlikle bir karakola gidin ve olayı anlattın eşini ikna etmen gerekiyor yoksa bu adamlar eşinin alttan aldığını gördükçe üstüne gelecekler.

Günaydın herkeslere :))

Haftayı ortaladık yine. Son zamanlarda, zaman akıyor sanki. Nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bir bakmışım pazartesi bir bakmışım cuma. Sayılı gün çabuk geçer dedikleri bu mu. Kaldı 2.5 ay ve bu gerçekten kısa bir süre :124:

kazanlı sevmiyorum demişsin ama ben yine de kazanlı ütü tavsiye edicem. kesinlikle çok rahat ve küçük ütülerden daha güzel ütülüyor diye düşünüyorum.

biz önceden beraber yapardık ama şimdi hamilelik nedeniyle hepsi eşimde ütü işinin. sağolsun gık demedi şimdiye kadar. bizde yıkanan herşey ütülenir

benim tez im sende tutmadı yani olsun bebişler sağlıklı olsunda yeter bize...
evet ırmak bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değilll

bizde modokoya 3. gidişte sipariş verebilmiştik. birinci de öylesine bakayım dedim. ikinci de kararımı netleştiremedim. üçüncüde eşim lütfen artık bir daha gelmeyelim dedi. şansıma da tam istediğim gibi bir model buldum. haftaya teslim edilecek inşallah

inşallah canım
güzel haberlerle gel

inşallah cnm
elbirliğiyle tutucaz bu yaramazları 9 ay içerde

yani hukuki olarak yapabileceği bişey yok ama o da bildiği içinyöntemi başka. eğer devam ederse polise gitmek en mantıklısı bence de. bu işlerde sağlam olsun istiyosan rapor alırsın, haa sen öylesine bi adama gösterdiysen git ona hesap sor temiz demiştin de. Allah ıslah etsin böyle tipleri.

gerçekten çok üzüldük canım diyorum ya yarı ömrüm gitti. oda eşimi tehdit ettikleri için kafaya çok taktı yoksa umrumda olmazdı. onu öyle gördükçe ağlamaya başladı mzaten. yoksa canım sklsada belli etmem. olay onluk ve takıntılı yapıya sahip.. Şimdi msj attı avukatın yanına gidip danışacağım diye.. ikna ettim sanırım bişekilde avukat nederse onu yapar çünkü..

aynen canım o adama gidip çatacağı yerdee gelmiş bize arabayı geri alcaksınız diyor.. amin canım aminn..

Tatlım hemen doktorunu ara bence. Bi fikrini al. Olmadı hastaneye gidersin.
Eşin konusunu da kafana takma. Benim eşim dediğim gibi önemsemez ve sevmez. Ben de tam tersiyimdir. Baktım o düşünmeyince, unutunca üzülüyorum. Ben de çareyi 1 ay öncesinden hatırlatmaya başlamakla buldum. Bulduğum her fırsatı değerlendirip lafı o güne getiriyorum. Hatta o gün olmasını istediklerimi sıralıyorum. Ama benim beceriksiz kocam kasımdaki Sevgililik yıldönümümüzü kutlarken,ben bir aydan beri hatırlatıyorken, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun diyebiliyor Haziranda evlendik bu arada Ama umudum seneye. İnşallah doğru sözü söylemeyi de becerecek. Bence sen de üzülme. Yapmasını istediğin şeyleri eğer o düşünmüyorsa sen de söylersin. Ben önceden " ben söyledikten sonra ne anlamı var " derdim. Baktım her halükarda üzülüyorum. Kırılıyorum. Çareyi böyle buldum. Gerçi anlattığına göre eşin önceden böyle değilmiş. Bu geçici durumu da böyle atlatabilirsin.

Çok iyi canım.Aklın yolu birdir eşinde ikna olmuş.
Sen nasıl onun için üzülüyorsan eminim oda senin için kafaya takıp üzülüyordur.Hamilesin sonuçta ve tehdit vs.gibi konuşmalardan çok daha fazla etkilenirsin.
Hadi inş.istediğiniz gibi sonuca ulaşır onların eline birşey geçmez.

evet canım.. üzülüyor tabi tehdit alınca zaten direk benle bebişimiz aklına gelmiş. evide biliyor pislik yapmasından korkuyorum dedi. zaten ozamana kadar ben sakindim boşver takma nedemek arabayı geri alın falan diyordum. o lafı değince oturduğum yerden fırladım kendimi banyoya attım ağladığımı görmesin die ama hıçkırarak ağlıyorum o kadar kötü oldum onun o bakışı sesi titreyerek konuşması..

İnşallahhh canımm aminnnn

Kizlar günaydın ,

Bu sabah tiroid icin kan vermeye saglık Ocağı'na gittim. Eve dönünce Hemsire aradı bugün iyiki gelmişseniz yoksa sizi cagiracaktik diye.

Cumartesi kontrole gitmiştim hatırlarsanız doktora Meger aynı anda kadın dogum bölümünde Kizamikli bir hasta varmış. Hastane bildirim yapmış o anda orda bulunan kisilerin saglık ocaklarına test yapın diye. Sabah verdigim kanla ona da bakacaklar şimdi.

Hemsire uyardı hava yolu ile geçiyor diye . 21 gun dikkat et kendini izle diyor birde kizamik geçirdin mı diye sordu daha once ben geçirmedim ki.

Ya birde ben hastanede iken kizamik lafı gecti duydum ama ne konuşuyorlardı yada kimdi hatırlamıyorum korktum ya ...

çok haklısın allah yardımcın olsun . anlıyorum benim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi kaç gün boyunca.

cnmmm su halınde yasadıgına bak...ya ne demek surasnda su var burasnda bu var..alırken bakmadılarmı bu arabaya...bde tehdıt ne demek dag basndamı yasıyoruz....canm bu durumum mutlaka savcılıga bıldırın ne hakkı var szı boyle tacız etmeye bunların...bu ısı kendınz cozemezsnzz bellıkı arayıp arayıp rahatszz edıcekler gerekenı yapın cnm esını ıkna ett..sabah sabah sınır oldum ne ınsanlar var yaaa

öncelikle herkese günaydın kızlar cnm çok üzüldüm ve de sinirlendim bunlar araba mafyası kesinlikle savcılığa suç duyurusnda bulunun

günayydınn herkesee....hawa biras açtı mutluyuss..haftayıda yarıladık..

hayatımsın a üzüldm umarm sorun çıkmazz olmazsa polise başwurun....

Esin avukat ile görüşüp danışsın ona gore hareket edersiniz. Ancak ciddi ciddi tehdit ediyorsa beklemeden polise şikayet edin hic degilse şikayet kaydı olur. Ama sadece laga Luga ediyorlarsa düşman kazanmanın anlamı yok. Avukatlar tecrubelidir onlar anlar durumu bence...

Birde nabız yokluyor olabilirler dişlimi çıkacaksınız diye sahtekarlar ya

Sende canını daha fazla sıkma kuru gürültü bunlar dag basımı bura bı b.k yapamazlar.

RED size de gecmis olsun mafya bozuntulari nolcak

Bebekkafa doktorunla konus biran once bekleme canim

cnnm senn esın gene olgun davranmısss bnmkı olsa olaya balıklama dalar gdıp adamlarla hesaplasıp dovmeye kalkar ....huzurunzz bozuldu durduk yer allah belalarını versn

cnm bende geçirmedim kızamık Allah korusun hepimizi inşallah:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…