- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.401
kızlaaarrr bana cvp yok muu ?? kendimi çok kötü hissediyorum,kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...karnım aç ama yiyemiyorum...
bişey olmaz herhalde ama fenayımmmm
kazanlı sevmiyorum demişsin ama ben yine de kazanlı ütü tavsiye edicem. kesinlikle çok rahat ve küçük ütülerden daha güzel ütülüyor diye düşünüyorum.Kızlar haftasonu Philipsin akıllı ütüsünü aldım, ama hiç memnun kalmadım.
Resmen hayal kırıklığı... Annemin eski model philips ütüsü bile daha güzel ütülüyordu.
Buhar kazanlılardan alacaktım ama çok yer kapladığı için sevmiyorum onları o yüzden performansı çok iyi buhar gücü süper dediler diye bunu aldım ama o kadar da güçlü bir buharı yok. Sanırım iade edeceğim.
Tavsiyeleriniz varmı ?
biz önceden beraber yapardık ama şimdi hamilelik nedeniyle hepsi eşimde ütü işinin. sağolsun gık demedi şimdiye kadar. bizde yıkanan herşey ütülenirben philipsin kazanlı modellerinden birini kullanıyorum. ütü masası da ona uygun zaten, sürekli üstünde duruyor. ütülenecek çamaşırları katlar, ütü masasının üzerine koyarım. bi köşede durur, yani bence yer kaplamıyor ve performansı da süper. bizim evde ütüleri eşim yapar, o çok memnun yani
evet ırmak bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değilllbenim tez im sende tutmadı yani olsunbebişler sağlıklı olsunda yeter bize...
bizde modokoya 3. gidişte sipariş verebilmiştik.kızlar selam herkese..... ya bu hafta bebek odası almaya gideceğiz ama çok kararsızım ya eşimin beğendiğini ben beğenmedim benimkinide o beğenmedi:) modokoya üçüncü gidişimiz olacak bakalım bu sefer oğluşumuza bebek odası alabilicekmiyiz? sizler nasıl yaptınız nereden aldınız ve aldıysanız fotolarını paylaşabilir misiniz?
inşallah canımBen çıkıyorum güzel insanlar hepinize iyi akşamlar... Yarın sabah 8.30 da hastanede olucam şeker yüklemem var kızımı görücem inşallah göbek çapı büyümüştür. Bu kadar tekmelediğine göre ayakları baya büyüdü o kesin.
inşallah cnmslm annişler ve minişler :) gençannecik sağol bilgi için cnm.mullberry ben sürekli sancılanıyorum böyle malesef.artık benim için sıradanlaştı yani.erken doğum riskim var 9 ay tutabilirsek bizim yaramazı ne ala.
Kizlar sikmayin caninizi hicbisey olmicak gireceksiniz ama stres yapmazsaniz cunku ayni sorun bendede var ben iki dusuk yaptim bu yuzdeeen simdi 6 aylik hamileyim ve hamileligim basindan beri igne vuruyorum ilk zamanlar ne stresler yaptim bi bilseniz ve her hafta doktordaydim hic yardim bile etmiyolardi doktorlar hhep agrim sancim olurdu stresten bende korkar aglardim sonra baktim olcak gibi degil oluruna biraktim allahtan herseyin hayirlusini dileyin napalim bizimde kaderimizde bu yazili benimiki ileri derecede ve en yuksek dozda igne aliyorum kaderde ne varsa onu yasiyoruz allah yardimcimiz olsun
canım sıkmayın canınızı demişsin ama düşük falan ne yaptın sen
aklımda olmayan şeyleri aklıma soktun resmen
ne zaman düşük yaptın neden yaptın
çentik yüzünden mi
doktor hiç öyle birşeyden bahsetmedi bana
ne iğnesi vuruluyorsun
:18:
günaydın kızlar. dün akşam gözkapağım acıyordu arpacık çıkacak zannettim ama sabah bi kalktım sağ gözüm kapalı. arpacık değil başka bişey sanki bi böcek ısırmış mikrop kapmış gibi. çok şiş ve çok acıyo.. babaanneme dua okuttum ama sizce ne gibi müdahale de bulunabilirim?kurtarın beniii
günaydın kızlar
şu an çok kötüyüm...çok kötü bir gece geçirdim...felaket gaz vardı eşim rezene çayı yapıp getirmiş ama rezeneyi aşırıya kaçırmış,sabah gördüm niye böyle oldum derken...gece 3 buçukta mide bulantısıyla kalktım ve öyle bi kustum ki((
sabahta yine kusma ve dehşet ishal !
çok kötüyüm şu anda da ..kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...ter boşalıyo...korkuyorummm...hem bana hem de bebeğime bişey olmasından...ha bir de duphalacta içmiştim gece,,,hem rezene hem o birleşince mahvetti sanırım beni...daha önce de içiyordum bunlardan ama hiç böyle olmamıştım...rezeneyi uygun ölçüde içiyordum ama eşim tepeleme doldurmuşşş...yaa bişey olmaz dimi kızlarrr acill yardımmmm :18:
bu arada dün evlilik yıldönümüzü de unuttu...
tahmin etmiştim zaten...bende bişey yapamadım ama en azından unutmadım...küçük bir not yazıp kızımızın minik ayakkabılarına iliştirdim şifonyerin üstüne koydum...gelince gördü...aaa bugün evlilik yıldönümüzmüydü dedi(
geçmiş olsun cnm
ben olsam doktora giderdim muhakkak
hem kusma hem ishal diyorsun
ihmal etme bence en azından telle görüş
canım öyle ama yeterince borç var zaten. doğuma kadar ufak çaplı bi araba alacaktı birazınla az borcumuzu yarılamıştık.. hepten sıkıntı üstüne sıkıntıya gireceğiz. benim kredim var işten çıkıcam yeni bi hayat gelicez hayatımıza offffffff midem ağrıyo yaa..
cnm okudum ama bişey diyemiyorum
nolur kendini daha fazla germe
bugün çözülür inşallah
bende onu diyorum canım göster demişssin diye.. oda gösterdi diyo adam temiz alabilrsin demiş.. .eeeee ozaman tatmin olmadıysa arabayı satın aldıktan sonra nie başkasına götürdüm arızası varmış dio böyle saçmalıkmı varmış.. en baştan yapacağı işi sonradan mı yapmış... onlar bizim canımızı sıktılar hamile halimle yoktan sıkıntıyaa soktular allah bildikleri gibi yapsın. Rabbim öyle dert versinki eşimle uğraşmaya zamanı olmasın.. inşallah canım susarrr..
Günaydınlar
Herkese selamlar
Hayatımsın çok üzmüşler sizi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları inş.
Hiç kafana dert etme ağlama o pislikler yüzünden.
Kesinlikle bir karakola gidin ve olayı anlattın eşini ikna etmen gerekiyor yoksa bu adamlar eşinin alttan aldığını gördükçe üstüne gelecekler.
cnm okudum ama bişey diyemiyorum
nolur kendini daha fazla germe
bugün çözülür inşallah
yani hukuki olarak yapabileceği bişey yok ama o da bildiği içinyöntemi başka. eğer devam ederse polise gitmek en mantıklısı bence de. bu işlerde sağlam olsun istiyosan rapor alırsın, haa sen öylesine bi adama gösterdiysen git ona hesap sor temiz demiştin de. Allah ıslah etsin böyle tipleri.
günaydın kızlar
şu an çok kötüyüm...çok kötü bir gece geçirdim...felaket gaz vardı eşim rezene çayı yapıp getirmiş ama rezeneyi aşırıya kaçırmış,sabah gördüm niye böyle oldum derken...gece 3 buçukta mide bulantısıyla kalktım ve öyle bi kustum ki((
sabahta yine kusma ve dehşet ishal !
çok kötüyüm şu anda da ..kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...ter boşalıyo...korkuyorummm...hem bana hem de bebeğime bişey olmasından...ha bir de duphalacta içmiştim gece,,,hem rezene hem o birleşince mahvetti sanırım beni...daha önce de içiyordum bunlardan ama hiç böyle olmamıştım...rezeneyi uygun ölçüde içiyordum ama eşim tepeleme doldurmuşşş...yaa bişey olmaz dimi kızlarrr acill yardımmmm :18:
bu arada dün evlilik yıldönümüzü de unuttu...
tahmin etmiştim zaten...bende bişey yapamadım ama en azından unutmadım...küçük bir not yazıp kızımızın minik ayakkabılarına iliştirdim şifonyerin üstüne koydum...gelince gördü...aaa bugün evlilik yıldönümüzmüydü dedi(
gerçekten çok üzüldük canım diyorum ya yarı ömrüm gitti. oda eşimi tehdit ettikleri için kafaya çok taktı yoksa umrumda olmazdı. onu öyle gördükçe ağlamaya başladı mzaten. yoksa canım sklsada belli etmem. olay onluk ve takıntılı yapıya sahip.. Şimdi msj attı avukatın yanına gidip danışacağım diye.. ikna ettim sanırım bişekilde avukat nederse onu yapar çünkü..
Çok iyi canım.Aklın yolu birdir eşinde ikna olmuş.
Sen nasıl onun için üzülüyorsan eminim oda senin için kafaya takıp üzülüyordur.Hamilesin sonuçta ve tehdit vs.gibi konuşmalardan çok daha fazla etkilenirsin.
Hadi inş.istediğiniz gibi sonuca ulaşır onların eline birşey geçmez.
yuhhh yaaaa beynimden aşağı kaynar sular döküldü bian vallaa pesss .... ne adi karaktersiz bunlar yaaa. bak baskı yapmasan dediğin gibi olacak yani.. hamile halimizle yaşadığımız sıkıntıya bakk kafayı yicem şuan oturduğum yerde ne yapsam diye deli gibi düşünüp duruyorum.. eşime bin tane msj attım bugün polise gidilip bildirilecek bu olay diye.. o gitmezse valla akşam soluğu ben alırım şikayet ederim.. bi bomba olay daha yaşamaya gücüm kalmaz dün akşam yarı ömrüm gitti diyebilirim..
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
evet canım.. üzülüyor tabi tehdit alınca zaten direk benle bebişimiz aklına gelmiş. evide biliyor pislik yapmasından korkuyorum dedi. zaten ozamana kadar ben sakindim boşver takma nedemek arabayı geri alın falan diyordum. o lafı değince oturduğum yerden fırladım kendimi banyoya attım ağladığımı görmesin die ama hıçkırarak ağlıyorum o kadar kötü oldum onun o bakışı sesi titreyerek konuşması..
İnşallahhh canımm aminnnn
Kizlar günaydın ,
Bu sabah tiroid icin kan vermeye saglık Ocağı'na gittim. Eve dönünce Hemsire aradı bugün iyiki gelmişseniz yoksa sizi cagiracaktik diye.
Cumartesi kontrole gitmiştim hatırlarsanız doktora Meger aynı anda kadın dogum bölümünde Kizamikli bir hasta varmış. Hastane bildirim yapmış o anda orda bulunan kisilerin saglık ocaklarına test yapın diye. Sabah verdigim kanla ona da bakacaklar şimdi.
Hemsire uyardı hava yolu ile geçiyor diye . 21 gun dikkat et kendini izle diyor birde kizamik geçirdin mı diye sordu daha once ben geçirmedim ki.
Ya birde ben hastanede iken kizamik lafı gecti duydum ama ne konuşuyorlardı yada kimdi hatırlamıyorum korktum ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?