• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet valla çok zor..

Ay onlarda anlayış ne gezer.. maç günleride hep aynılar bıktım aralarında :31: bu konu hassas bi konu bide üzgünümde hepten üzüldüm..

evet canım yaa kesinlikle mafyaa dün akşamdan beri allahalrından bulsun demekten dilimde tüy kalmadı.. evet canım çok geç olan oldu artık hayırlısı napalım.. inşallah bu şerde hayır vardır :50:
cancağazım ; inan öyledir sen hakkını helal etme :47: annemlerin kirada bir evi vardı adam otopark mafyasıydı kira vermez evden çıkmaz. evin bütün pencerelerinde kurşun delikleri vardı. canı sıkıldıkça oturup içerden dışarıya ateş edermiş film gibi :ssz: babamın dayısı konuşmaya gitti çıkın demek için adamcazı 60 yaşında iki bacağından bıçakladılar günlerce hastanede yatmıştı allahın cezaları.başka bir eve çıkmak için bizden kira istediler ve annem babamı dinlemeden sırf başımıza bişey gelemsin diye 1 yıllık kiralarını verdi evi darmaduman edip lavaboları kapıları sökerek çıktılar. resmen evi yeniden yaptırmak zorunda kaldık. sonra ne oldu biliyor musun? o otoparkta silahlı çatışma çıktı,bize bunu yapan adamın kardeşi öldü,kendisi de 3 kişiyi vurdu ve 45 sene ağırlaştırılmış hapisle cezalandırıldı 6 senedir içerde. Allah koymaz yanlarına merak etme sen...
kızlar düşünüyorum da bu erkekler hamile kalsalardı 9 ay karınlarında bebek taşısalardı mide bulantısı ağrılar kasılmalar işte yaşadığımız herşeyi onlar yaşasaydı inanın 1 bardak suyu dahi kendileri içmez bize içirtirlerdi.ayy napardık ozaman bi de kadınlara nazlı derlerrrrr...ayyy allah bilmiş de böyle yapmışşş benimki geçen hafta bi üşütmüş öksürük falan varr.. allahım one naz yok bana ıhlamur yaparmızın yok şurama masaj yaparmısın viks sürermisinnnn illallahh geldiiicanları nekadar kıymetliii yaaa

kız Allah seni ne yapmasın :52: valla doğru :40:
bu arada çok sevinçli bi haber aldım :46: kızkardeşim hamileymişşş 3 senedir deniyorlardı rabbim nasip etti çok şükür. ama annem benim bebeğime hiç sevinmezken bir iğne bile almazken bir zil takıp oynamadığı kaldı şimdiden alışveriş derdinde :25: amaaan ben teyze oluyorum annemden bana ne aslında. artık bir hamişimiz daha var :49:

evet gidelim artık evimize.. zaten bugünn karman çorman birgündü pöffff.. ben bu dolunay ı :33::33::35::35:

ya kızlar boşverin Allah aşkına
bebişlere birşey olmasın yeter ki
sizi korkutmak istemem ama
bakın dolunayın bana ettiğine
daha mı iyi sanki

Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın
inşallah düzelir hepimizin sıkıntıları

kızlar düşünüyorum da bu erkekler hamile kalsalardı 9 ay karınlarında bebek taşısalardı mide bulantısı ağrılar kasılmalar işte yaşadığımız herşeyi onlar yaşasaydı inanın 1 bardak suyu dahi kendileri içmez bize içirtirlerdi.ayy napardık ozaman bi de kadınlara nazlı derlerrrrr...ayyy allah bilmiş de böyle yapmışşş benimki geçen hafta bi üşütmüş öksürük falan varr.. allahım one naz yok bana ıhlamur yaparmızın yok şurama masaj yaparmısın viks sürermisinnnn illallahh geldiiicanları nekadar kıymetliii yaaa

ayyy poli
sen söyleyince aklıma geldi
yalan dünyada selahattine ağda yaptılar
acısından geberdi
siz nasıl dayanıyorsunuz diyor :1:
sizi savaşa göndermek lazım kurşun yersiniz yine ölmezsiniz diyor
çok komikti :1:

nasyaa cemıleyld cekırge saolun kızlarrr...bugun bana destek olan herkese tesekkur ederımm...sızlerı hayatımda hc gormedm ısımlerınızı bılmıyrm allahn ısıs bıgun herhangı bırınızı bıyerde gorsem yanınzdan gecıp gdıcem ama gercek bı arkadstan dosttan cok daha yakınsız suan bana ve bnm sorunumu kndı sorununz gbı benınseyıp tavsıyler verdınızz bu bnm ıcın..... ıyıkı varsnızz sızı ıyıkı tanımısım saolun kızlarr

Canim benim hayatta yapılan hiçbirşey bosa gitmez sen icini ferah tut bebeğine sahip çık kendini ve aileni Ezdirme ama bu nedenle kavga etme esın ile . Eşini çok sevdiğini kac kere söyledin burda eminim o bir süre sonra yaptıklarını anlayacak hareketleri değişecek ama asla benin ail böyle seninki böyle diye karşılaştırmaya girip inada bindirme durumu

ben çıkıyorum mesai bitti sonunda

herkese iyi akşamlar

hepinize yuvanızda eşinizle ve bebeğinizle mutluluk ve huzur diliyorum canlarım :54:

cancağazım ; inan öyledir sen hakkını helal etme :47: annemlerin kirada bir evi vardı adam otopark mafyasıydı kira vermez evden çıkmaz. evin bütün pencerelerinde kurşun delikleri vardı. canı sıkıldıkça oturup içerden dışarıya ateş edermiş film gibi :ssz: babamın dayısı konuşmaya gitti çıkın demek için adamcazı 60 yaşında iki bacağından bıçakladılar günlerce hastanede yatmıştı allahın cezaları.başka bir eve çıkmak için bizden kira istediler ve annem babamı dinlemeden sırf başımıza bişey gelemsin diye 1 yıllık kiralarını verdi evi darmaduman edip lavaboları kapıları sökerek çıktılar. resmen evi yeniden yaptırmak zorunda kaldık. sonra ne oldu biliyor musun? o otoparkta silahlı çatışma çıktı,bize bunu yapan adamın kardeşi öldü,kendisi de 3 kişiyi vurdu ve 45 sene ağırlaştırılmış hapisle cezalandırıldı 6 senedir içerde. Allah koymaz yanlarına merak etme sen...

yazıklar olsun yaa pes diyerek okudum canım yazını bukadara kadar hayret doğrusu.. allah bildiği gibi yapsın kötü niyetlileri.. gerçekten hiç olmayacak nedenden çok ağlattılar beni kocamı üzdülerr allah huzur vermesin onlara şimdi parayıda aldılar inş. hayırlı yere harcayamaz o parayıda. çok canımızı acıttılar ortada hiç bişey yokken. rabbim bizleri böyle pisliklerden korusun yaa.. ailene yaşttıklarına bak ama dediğin gibi allah yanlarına koymaz. öbür tarafa bırakmıyor artık bu tarafta ödediyor hesaplarınııı...

bugun herkesin canı sıkkın biraz okudum ama okucak halim yok ya benim de canım sıkkın gece boyunca karnımn sag tarafı ve gögsümn altı agrıdı simdi daha iyiyim ama birden kalkınca agrıyor bide bi terleyip bi üşüyorm sizce agrm neden olabilr

bu arada çok sevinçli bi haber aldım :46: kızkardeşim hamileymişşş 3 senedir deniyorlardı rabbim nasip etti çok şükür. ama annem benim bebeğime hiç sevinmezken bir iğne bile almazken bir zil takıp oynamadığı kaldı şimdiden alışveriş derdinde :25: amaaan ben teyze oluyorum annemden bana ne aslında. artık bir hamişimiz daha var :49:

aaa hayırlı olsun teyze oluyorsun demek kii Allah isteyen herkese kısmet etsin anne konusuna hiç girmiyorum biliyorsun düşüncelerimi kendiminkinden sıkma canını:34:

ayyyyy teyze olmak çok güzel bi duygu canım ya sizlerin adına çokk sevindim.. rabbim kimseye aratmasın bu duyguyuu... boşver sen isteyen sevinsin istemeyen sevinmesin... ayyy kardeş gibi olcak onlar şimdi çok güzel ya maşallahhh..

Aaaa bizden kız alıyolar desen yazık kızz hemşehrimi gideydin karşılamaya :21: şaka canım şaka eskişehirden alıyoruz diyince dikkatimi çekti.bakalım bende bir ay sonra büyük gelin olucam o halde ben nasıl gidicem bakalım,ne giyicem o ayrı bi dert zaten bende güzel gelin olmak istiyom:19: ahh bu göbüş olamayaydı bak nasıl şıkır şıkır olurdum:12:

olsun kız hamiş hamiş daha sevimli görünüyoruz benceee :12:

ya kızlar boşverin Allah aşkına
bebişlere birşey olmasın yeter ki
sizi korkutmak istemem ama
bakın dolunayın bana ettiğine
daha mı iyi sanki

Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın
inşallah düzelir hepimizin sıkıntıları

ayyy poli
sen söyleyince aklıma geldi
yalan dünyada selahattine ağda yaptılar
acısından geberdi
siz nasıl dayanıyorsunuz diyor :1:
sizi savaşa göndermek lazım kurşun yersiniz yine ölmezsiniz diyor
çok komikti :1:

cidden yaaa biizm dayandığımız şeylere dayanamaz onlar hafta sonu bi ev süpürüyo benimki ama nasıl ortalığı komple topluyorum sadece süpürge kalıyo ona asıl o dağınıklık zaman alıyoo sonra evi bi süpürüyoo ayy belimmm ay şurammm soluk soluğa kalıyoo sanıyokii bütün işi kendisi yapıyoo kızıma ortalığı dağıtma dediğimde de dağıt kızım nasılsa baban temizliyo diyooo ayyy dünyaya bidaha gelsem erkek olarak gelmek isterdimmmm:33:

Son düzenleme:
kızlar bugünkü desteyiniz için çok teşekkür ederim çok şükür kazasız belasız bitti bugün kocamında kafası bi nebze olsa rahatladı.. hepinizi çokk ama çok seviyorummm iyiki sizler varsınız :16::16::16: mesaim bitiyor meleklerinize ii bakın.. rabbim bizleri üzecek insanlardan uzak tutsun aminn :49:

Kızlar bende sizlerden akıl vermenizi istiyorum.Babam restoranı devralıyor.Kardeşimin eşi ve benim eşimide çağırıyor.Başkasının yanında çalışacağınıza benim yanımda çalışın diyor.Ben zaten herşeyi sizin için yapıyorum, sonuçta size kalacak.Ben zaten dükkan oturduktan sonra hergün gelemem , siz işletirsiniz diyor.Eşimde kendine gıdayla ilgili yer açmayı düşünüyordu.Ama 3 ay sonra bebiş doğacak.İşler nasıl gider (gerçi mutlaka iş yapar çok işlek biryer zaaten şu anda bile para kazanıyor), akrabayla anlaşırlar mı, istedikleri karı elde edemezlerse gidip geldiklerine deymez.Dükkan beyazıtta, biz beylikdüzünde oturuyoruz.Eşim işten ayrılırsa tazminat alabilecek.(Şu anki işinde 8 saat çalışıyor.Restorana giderse sabah6 da yola çıkacak akşam 9 gibi gelir).Zaten bu işi mutlaka yapmak istiyor.Acaba 3-4 ay sonramı gitse.Bu arada kara bakarlar.Kurtarırsa gider.En azından bebş doğunca işinden 10 gün izin alıp bizimle zaman geçirebilir.Eeeee 9 sene sonra bebeğimize kavuşuyoruz.Anlayacağınız işin içinden çıkamadık.Sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Bizde mesaiyi bitirdik çok şükür.

Herkese çok güzel bir akşam diliyorum....
He pinizi öpüyorum :) Meleklerinize iyi bakın annecikler....

Kizlar malum bizim bebecikler yazın geliyor , heryerde kısa kollu ama uzun bacaklı patiksiz 0-3 ay icin tulum arıyorum . Bir tek mothercare de gördüm başka bulamadım olanlar uzun kollu patikli ya da kısa kol sort tulumlar .

Yeni doğmuş 20 gunluk bebege sort tulum az gelebilir uzun kollu çok gelir ne salakca ya üretemiyorlar mı acaba ?

Kızlar bende sizlerden akıl vermenizi istiyorum.Babam restoranı devralıyor.Kardeşimin eşi ve benim eşimide çağırıyor.Başkasının yanında çalışacağınıza benim yanımda çalışın diyor.Ben zaten herşeyi sizin için yapıyorum, sonuçta size kalacak.Ben zaten dükkan oturduktan sonra hergün gelemem , siz işletirsiniz diyor.Eşimde kendine gıdayla ilgili yer açmayı düşünüyordu.Ama 3 ay sonra bebiş doğacak.İşler nasıl gider (gerçi mutlaka iş yapar çok işlek biryer zaaten şu anda bile para kazanıyor), akrabayla anlaşırlar mı, istedikleri karı elde edemezlerse gidip geldiklerine deymez.Dükkan beyazıtta, biz beylikdüzünde oturuyoruz.Eşim işten ayrılırsa tazminat alabilecek.(Şu anki işinde 8 saat çalışıyor.Restorana giderse sabah6 da yola çıkacak akşam 9 gibi gelir).Zaten bu işi mutlaka yapmak istiyor.Acaba 3-4 ay sonramı gitse.Bu arada kara bakarlar.Kurtarırsa gider.En azından bebş doğunca işinden 10 gün izin alıp bizimle zaman geçirebilir.Eeeee 9 sene sonra bebeğimize kavuşuyoruz.Anlayacağınız işin içinden çıkamadık.Sizin düşünceniz nedir?

canım bugün hepimiizn beyni durdu yorum yapamıyoruz kendi adıma söyleyim bişey gelmedi aklıma hakkınızda hayırlısı olsunn:52::31:

BUnlar çok temel şeyler canım, ben günlük yapıyorum hepsini... Dr. her gittiğimde soruyor...

Seni ve de sıkıntılı günler yaşayan tüm anneleri çok iyi anlıyorum.Hepimiz farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz...
Suçluluk duygusu bazen hepimizde oluyor. Acaba yanlış mı yapıyorum, eksik mi yapıyorum, iyi bir anne olamayacakmıyım diye ilk zamanlar bende kızıyordum kendime...

Ama şimdi kendimi birçok şeyden izole ettim, bebeğime endeksli yaşamaya çalışıyorum. Hatta eşimde farketmediğimi sanıyor ama o da beni kendi iç sıkıntılarından, iş stresinden vs.den olumsuz şeylerden uzak tutmaya çalışıyor. Çünkü benim gayretimi o da görüyor.
Bana sürekli ; annelik sana iyi geldi, daha olgun, daha pozitif, daha güçlü oldun diyor... Gözlerin biile başka bakıyor diyor. Annelik sana çok yakışacak diyor, durup durup beni ve kızımızı öpüyor :17:
Bu da beni çok mutlu ediyor :16:

En zoru sigarayı bırakmaktı, 6 aydır içmiyorum.
İğne korkum vardı, hemen tansiyonum düşüyordu, 1 saat kıvranıyordum iğneyi görünce :1: alıştım artık canım bile acıyor,
Sütten nefret ederdim, hala ediyorum ama 2 bardak içiyorum günde :18:
Ceviz midemi bulandırıyor ama hergün yiyorum ...
Elevit kabız yapıyor, hemoroid oldum çok acı çektim ama dr. ısrar ettiği için içiyorum...
Daha çok şey var...
Eşimde yarış motoru hastası, o da üzülerek te olsa motorunu sattı, çünkü aşırı hız yapıyor (300km falan hızla gidiyor) tabi bende merak ediyorum, beni huzursuz etmemek için en büyük tutkusundan vazgeçti....

Anne baba olmak demek fedakarlık demekmiş, şimdi ailemi daha iyi anlıyorum ve onları daha çok seviyorum. Keşke onları hiç üzmeseymişim diyorum bazen.... Kötü bir evlat olmadım hiçbir zaman ama gençlikte hatalarımız oldu elbette, ailemin desteği hep arkamdaydı, onlara hep güvendim ve de beni yalnız bırakmayacaklarını biliyordum.

Babam hep derdi, hata yapmana izin veriyorum çünkü hataların seni büyütecek derdi, yanlış yapıyorsun ama bazen bir müsibet bin nasihatten iyidir derdi. Beni de uzaktan takip edermiş meğer...Herşeye rağmen hep arkandayım derdi.... Canım babam, benim için endişelendiği kızdığı zaman bile desteğini hiç esirgemedi benden. Hakkını nasıl öderim ...

Amaaaaan nerden nereye geldim, şimdi oturup ağlayacağım, resmen içimi döktüm yaaa :43::43::43:

:14::14::14: gözyaşlarıyla okudum...ahhh ahhh anne- babanın hakkı hiç bi zaman ödenmezzz..hiç kimse onlar gibi olamazzz hiç kimseee....Allah uzun ömür versin,beni bırakıp gitmesinler her gün dua ediyorumm :14:

canım bence doktorunu değiştirmelisn yaa böyle saçma bişey yok.. değerin düşdükçe hap tanesini yükseltiyor ohh ne alaa.. ozaman sen bi kutuyu bigünde iç canım varmı böyle bişey yaaa derhal bırak o doktoruu hamile bi bayanla konuşmasına bak töbe yaa..

Eşine gelinceee sana gidemezsin die sorması yerine kendisinin tahmin etmesi gerekir. karnı burnunda olmayı bırak zaten zor geçiyor hamileliğin bide yolculuk olduuu canımmm sevgilerrr saygılarr yanii alalala.. aklına yenimi gelmiş nasıl olduğun hıhhh :53::26:

ahh canım yaa doktorumu değiştirmeyi kaç kere düşündüm kaç kere başka hastane doktor aradım,burda konular açtım ettim..çaresiz kaldım..ama yok başka gidebileceğim bi hastane,doktor yok...oturduğumuz yer her yere uzak ters kalıyor buraya en yakın yer orası...bir de başından beri beni takip eden o,çok zor geçirdim hamileliğimi tedavi eden bakan o oldu şimdi başkasına gitsem nası güvenicem herşeyi yeni baştan anlatmam gerekecek vs...eşimle de konuştuk bunu,o da değiştirmek istedi bi ara ama işte şimdi de böyle düşünüyoruz..zaten kaldı 3 ay bu saatten sonra da değiştirme diyor çoğu kişi...ya gideceğim ondan daha kötü olursa biliyorsunuz zor bu dr işi...off offff

bu arada canım şöyle bi yanlış anlama oldu sanırım,eskişehire gidebilir misin diye sormadı eşim,kız eskişehirden geliyo buraya ankaraya gelin olarak...eşimin kuzeninin evine geliyomuş bugün nişanlısının yani,onu karşılıayacklarmış sen de gidebilir misin diye sordu..sabahtan beridir ki halimi bildiği halde işte...ya o da benim halimi ciddiye almıyor,önemsemiyor,abarttığımı düşünüyor hep...buna sebepte o doktorumdur...çünkü baştan oncaaa kusmalarımı,bulantılarımı ( her hamile olan,sadece ben de daha fazla oldu ki benim gibi olan da bi sürü insan var) o çektiklerimi psikolojik demiş eşime...:53: mümkün mü böyle bişey?? kime anlatsam hangi başka dr.a söylesem olur mu öyle şey diyor..hamileliğin getirdiği şeyler hormonlarla ilgili diyor...benim eşim de herkesin etkisinde çok kalan biri olduğu için ona inandı..şimdi de başıma ne gelse ciddiye almıyor:((

ağladığımda bile ki hepimiz ağlıyoruz zaman zaman hassasız iyice,ne ağlıyosun diyo,herşeye ağlıyosun diyo :((
önceden ağlamama kıyamazdı bu adam benim....

Bebkkafacım ;

İnan bazen senin için o kadar üzülüyorum ki ne diyeceğimi bile bilmiyorum :44:
Keşke yardımcı olabilsek birşey yapabilsek ama, olmuyor işte...
Kendini toparla güçlü ol diyeceğim ama yaşadıklarına bakınca o da zor gerçekten.
Ama psikoloji gerçekten çok önemli, insan bazen kendi kendinin doktoru oluyor.
Yaşadığın herşeye rağmen bebeğin için bakış açını değiştirmeye çalışsan, çevrendeki seni üzen insanlara değil de bebeğine odaklanarak herşeyi pozitif algılamaya çalışsan biraz belki daha güçlü olursun...
Söylemek kolay biliyorum ama Biz anneyiz artık, bebeklerimiz ömür boyu (inş.) bize bağımlı olacaklar, onlara hep güç ve destek vermemiz gerekecek, her düştüklerinde ellerinden tutmamız gerekecek...
Şimdiden başlamalısın canım, bebeğinin şuan san ihtiyacı var....
Eşine de çok kızıyorum :47:

Yanlış anlamazsan nacizene fikrim birde psikolijik desteğe başvurman... Çünkü çok zor bir hamilelik dönemi geçiriyorsun, hastalık moral bpzukluğu eşinin ilgisizliği kayınvalide ve aklıma gelmeyen şeyler. Doğumdan sonrası daha zor diyor herkes, lohusalık bazen hamilelikten kötü geçebiliyormuş, psikoloji çok önemli diyorlar. O dönemde bütün bunlarla baş edememende korkuyorrum canım...
Nolur beni yanlış anlama... Senin ve de bebeğinin iyiliği için nacizhane fikirlerimi paylaşmak istedim. Sana yardımcı olamamakta üzüyor beni bazen. Keşke elimden birşey gelse canım. Ama dua ediyorum canım Allah huzura, sağlığa ve mutlu bir yuvaya kavuştursun inşallah... Amin...

çekirgecim yanlış anlamıyorum tabiki...siz bana destek oldukça kendimi daha iyi hissediyorum çünkü bana destek olan moral veren güç veren başka kimse yok....annemle babam dışında....ben de aynen dediğin gibi bebeğimi düşünüp güçlü durmaya çalışıyorum zaten canım...hep anlatmaya çalıştığım şey bu....üzülüp ağladığımda bile kendimi tutmaya çalışıyorum kızımı üzmiyim diye...ama elimde değil tabi bunca yaşadığım şeyden sonra yine iyi duruyorum...

doğum sonrasında kötü olmaktan da korkuyorum evet...doğum sonrası depresyonu denen bişey var ve bu dönemde insanlar intihar bile edebiliyor...ve eminim eğer bende olursa ki inşallahhh olmaz,eşim onu da ciddiye almıycak,o da annesi de...bana olup biten herşeyin sadece bende olduğunu düşünüyorlar çünkü...yeryüzünde sadece ben yaşıyorum bunları sanıyorlarrr...

ve bana olan herşeyin psikolojik olduğunu düşünüyorlar...oysaki alakası yok..insanın bu şekilde damgalanması ne kadar acı...o nedenle ben psikolojik destek fln almam cnm bunun lafını dahi etmem...çünkü o zaman bana başka gözle bakılıyor onlar tarafından...Allah büyük güç kuvvet versin bana ki kızıma bakabileyim...çünkü onu kimseye bırakmaya niyetim yok...

desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederim....

Cnm öncelikle eşine çok kızıyorum ben senin ama işte bazı insanlarn huyu böle oluo duygularını belli edemiyorlar belkide eşinde öyledir diye düşünüyorum bazı erkekler özellikle ince fikirlilikten yoksun oluyorlar malesef bizde onlarında bizim gibi olmasını bekleyip üzülüyoruz:14: Ama eş işte atsan atılmıyo satsan satılmıo hele de hamileyiz allah boşanacak kadarda büyük sorun vermesin kimseye,biraz görmezden gelmeye çalış cnm lütfen biliyorum sölediklerimiz zor belki size kolay gelio diyebilirsin bizede kızabilirsin için için, ama bebeğin için yapman lazım.şu doktorunu da değiştir lütfen ankarada deilmiydin sen milyon tane doktor var ona mecbur deilsin gerizekalı nie doğru düzgün ilgilenmio sanki o da ayrıca psikolojini bozuo umarım herşey düzene girer:31::31:

eşim ilk zamanlarımızda o kadar sevgi dolu ve yakındı ki bana....dedim ya ağladığımda kıyamazdı bile..zaman içinde değişti...özellikle de son zamanlarda !

boşanmayı kimse istemez kimse boşanmak için evlenmiyor elbette ama eşim bana çok kez bunu düşündürdü...ve ona da söyledim kaç defa,teklif ettim...çünkü dayanamadığım tükendiğim anlar oldu...hele ki son dönemde yaşananlardan sonra...huzur istedim hep hayatımda,huzur olmayan bir evlilikte yürütmek zor...bi şekilde konuşup anlaştık kapattık mevzuyu...düzelir dedim zamanla ve oturdum...öyle böyle bugünlerdeyiz işte...

ben herşeyi baştan detaylı şekilde anlatıcam en kısa zamanda ayrı bir topik altında...çünkü buna çok ihtiyacım var...bir de böyle yarım yarım anlatınca olmuyor...

doktor mevzusu da öyle işte cnm...evet ankaradayım ama oturduğumuz yer heryere uzak..öyle böyle derken 7.aya girdik nerdeyse..bu saatten sonrada değiştirmeye cesaret edemiyorum...ama çok çok iyi güvenebileceğim birini bulsam yakında olan bi hastane olsa 1 dkk durmam değiştiririm ki ben bu adamı baştan çok sevmiştim....

slm kizlar artik cok sık giremiyorum malesef cok yogunum evde ustalarla basim dertte ay ne zormus evde otururken tadilat...allahim hergun baska bir sorun...

sizlere bir sorum olacak idrarimi yaptiktan sonra karnima agri giriyor cok feci sizede oluyormu neden acaba cok kafama takildi...

slm kizlar artik cok sık giremiyorum malesef cok yogunum evde ustalarla basim dertte ay ne zormus evde otururken tadilat...allahim hergun baska bir sorun...

sizlere bir sorum olacak idrarimi yaptiktan sonra karnima agri giriyor cok feci sizede oluyormu neden acaba cok kafama takildi...

idrar yolları enfeksiyonu oluyorsun canım bol su iç

kız Allah seni ne yapmasın :52: valla doğru :40:

Ay canım cok sevindim Allah tamamına erdirsin insallah

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım ya bi tahlil yaptir istersen

aaa hayırlı olsun teyze oluyorsun demek kii Allah isteyen herkese kısmet etsin anne konusuna hiç girmiyorum biliyorsun düşüncelerimi kendiminkinden sıkma canını:34:

herkese çok teşekkür ederim ama insan kırılıyor ya ne bileyim. aslında ben yaratılış gereği çok sağlam biriyimdir. düşünün ki kanser kadar lanet bir hastalığı silkeleyip atmışım üstümden :52: ama az önce arayıp yengenler geliyorlar kardeşini tebrik etmeye ay evde bayram havası var sende gel babanda kardeşine gül almış dedi. aramış üstelik canın bişey istiyor mu diye sordu dedi :36: anlattı da anlattı. ya bende hamileyim!
anne dedim; ben hamileyim dediğimde yanınızda test yapmıştım,sende iyi allah bağışlasın diyip üstünü kapatmıştın üstelik bana gül alan falan da olmadı dedim "nazar değmesin"diye demez mi:53: peki neden bebeğimi kaybedeceğim zaman hastanede yattığımda yanımda bile kalmadın? dedim amaaan boşver eee senin bebeğin nasıl dedi. ya allah aşkına 2 haftaya bir gelde bir kap yemek yap koy dolaba. :43: yazıklar olsun...

Son düzenleme:
Back
X