2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbuldum teşekkür ederim... Amin inşallah, darısı hepimizin başına....
Evet bu ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Ücretsiz izni normal izin süreci bittikten sonra kullanmayı planlıyorum-eğer maddi durumumuz çok sıkıştırmazsa. Çünkü ev ve araç kredisi ödüyoruz. Doğum izninin artmasını dört gözle bekliyorum, aslında niyetim yasanın çıkışından sonra çalışmalara başlamaktı ama ufaklık daha erken dünyaya gelmek istemiş beklemedi :)

Hatsafada bulantım var ama inan hiç çekici yapmiyorlar beni :) inşallah duyacaksin kalp atışlarini...

lady bird benimle yardımlaş ben ankaradayım canımmm:)

şimdii bu çoook karışık bi mevzu benim kızımda gittiğim bi doktorum var Müge Aksoy Tek ilk ona gittim
benim özel sigortamda doğum poliçem var ve limitli onu bitirmemek için testlerimi falan sskda yaptırıyım dedim Etlik Zübeyde Hanıma gittim gitmez olaydım bin pişman etti beni doktor muayenede kasığıma bir bastırdı 1 hafta ağrısı geçmedi neyse testlerimi yaptı sonuçlarımıı vermedi kağıt israfı diye onu şikayet ettim zor zekat aldım sonuçlarımı.
bir de özel keçiren hastanesine gittim hem bana yakın hem fiyatı daha uygun diyekalp sesi için.
ben aslında doktorumdan çok memnunum ama dediğim gibi tamamen duygusal bi muyene 225 tl ve benim limitimden tıkır tıkır düşüyo doğuma kalmıyo onun dışında adam gibi bir ssk bulabilsem gidicem işte böyle sen napıyodun nereye gidiyosun bakalım.
benim kafam çok karıştı cambaz oldum resmen:)

Hatsafada bulantım var ama inan hiç çekici yapmiyorlar beni :) inşallah duyacaksin kalp atışlarini...

Bulantı yaşayanlar tarafından bakıldığında itici olduğumu düşünmüştüm. yoksa asıl çekicinin kendim olduğunu biliyorum

inşallah duyarız ya, vallahi korkmuyorum değil. Psikopat oldum bu kadınlar klübünde Mide de bulanmıyo benim.. ''hamile diil miyim lan ben acaba'' falan diye kuruyorum

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar. Benim bulantılarım biraz azalmaya basladı, darısı diğer ardaşların başına. Birkac gündür kusmuyorum da :) böyle böyle geçecek inşallah. " İsetberry " seninle günlerimiz çok yakın. ilk zamanlar bende çok kötüydüm, ilk hamileliğim ve ailemden kayınvalidemlerden çok uzaktayım. Kendimi de çok yalnız hissediyorum ve sürekli ağlıyordum. Ama şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bebeğim için. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Ben geçen hafta gitmiştim kontrole, doktor herşey yolunda dedi bir sonraki kontrol 19 ocakta. Çok mu geç oldu kızlar. bu bir haftayı zor geçirdim ben daha 11 gün var. Arada bir kontrole daha mı gitsem acaba. Çokmu evham yaptım bilmiyorum. 12. hafta denk geliyor 19 ocaktaki kontrol 2li tarama testi falan yapılacak. Sanırım içten içe ona tedirgin oluyorum. Siz ne dersiniz bekleyeyim mi ?

ohhooo kuzumm daha yolun başındayız yapma böle evham 11 gün sonra git herşeyini yaptır bence kasma kendini

Hem ankaradasın hem keçiörende komşumuyuz biz yoksa kızıııım

Senin durum karışıkmış. Şimdi poliçe bitmesin diye testleri devlette yaptırcan. doğumu poliçede kalan parayla özel de mi yapcan anlamadım ki ben? doğum poliçesi ne yaaa SGK lı filan değil misin sen

Ben direk özel bi hastanede doğurcam. (inşallah )zekahi tahir zübeyde hanım anlatılanlar korkunç ya ne biçim davranıyolar insana. Özel hastaneye de ööle dışardan doktor getiriyim bilmem ne olaylarına girmeyeyim diyorum. Bugün Akayı medicanayı acıbademi aradım fiyatları aldım. akropolden randevum var pazartesi. doktordan memnun kalırsam orda devam etmeyi düşünüyorum. En uygunu o çıktı. Bide araştırdım baya. Orası için topikler falan açılmış KK de baya. Herkes iyi şeyler söylüyor..

Son düzenleme:

ben sgklıyım eşimin özel sigortasından faydalanıp özel hastanede doğum yapmak istiyorum doğum limitim 7500 tl yani hem doğum hem muane dahil burda anlaştıkmı?
kendi sgk ile de testlerimi yaptırıyım diyordum kiii dediğim gibi sgk beni rezil etti.
dediğin gibi bende araştırıyorum özel hastanede doğum fiyatlarını doktorum dışardan gelecek
senin aldığın fiyatları yazsana bi sakıncası yoksa bir de sen testlerini de mi özel hastanede yaptırdın ve ne kadar verdin çok mu sordum :26:

ohhooo kuzumm daha yolun başındayız yapma böle evham 11 gün sonra git herşeyini yaptır bence kasma kendini

Saol canım :) Aman ne bileyim işte burda okuduklarımda bazen olumsuz etkiliyor beni. Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm,allah tekrar nasip eder inşallah...
Ben yalnız sayılırım, yanımda rahatlıkla herşeyimi paylaşabileceğim biri yok eşimden başka, birşey olurda fark edemezsem diye korkuyorum. Eşime de duygularımı çok yansıtmamaya çalışıyorum, o benden daha evhamlı, yardım edeceğim diye burnumdan getirecek bunu da bildiğim için çoğu şeyi içime atıyorum. Kafamda kurup duruyorum bazen Sonra dua ediyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ne yapayım. Allahtan tehlikeli bir durumumuz yok çok şükür :) şimdiye kadar herşey yolunda idi bundan sonra da öyle olur inşallah.
Benim de özel sağlık sigortam var ve herşeyi karşılıyor çok şükür. Allah maddi zorlukları olan insanlara da yardım etsin inşallah.

Çok gec değil canım ikili tarama icinde ideal benim randevumu 3 Şubat'a verdi, bu sefer bir ay tuttu mesafeyi ama ben de one aldıracağım ikili tarama icin gec olur diye düşünüyorum. Bu arada bir ortak noktamız daha var bende kimyagerim ve kimyasallardan nefret eden bir kimyager:)

Son düzenleme:
Kalp sesi konusunda ben çok şanslıydım sanırım, 6. haftada Nisa hastanesinde (İstanbul) kalp atışlarını duydum. Yani birebir kalbinin atışı değildi, pompalanan kan akışının sesiydi, ama kalp sayesinde oluyor sonuçta. Çok heyecan vericiydi. Kutuvv kutuvv kutuvv diye hızlı hızlı atıyordu. 12. haftadan sonra gerçek kalp seslerini duyacağım sanırım :)

Pardon ya ben algilayamadim . Gebelik hormonları beynimi de etkiledi kafam basmıyor. Yoksa benimle yarışmana imkan var mı? Gece bana sarılmaya çalışan esime sırtımı dönüp , böğürme sesi çıkarıyordum oda artık salonda yatıyor ve bende hiç itiraz etmedim. Durumum her açıdan fena yani.

Aaaaaa çok şaşırdım ve sevindim. Sanırım sen çalışmıyorsun şuan. Hem laboratuvarda çalışıp hemde mide bulantısı çekmek istemezdin emin ol. Ben her fırsatta ofise atıyorum kendimi, allahtan işler yoğun değil bu ara yoksa laboratuvarda dursam mahvolacağım bütün gün....

Sonra yine görüşürüz ben çıkıyorum şimdi :) Mesai bitti :)

Herkese iyi akşamlar. Allah emanet olun güzel anneler....

hah şimdi anladım

Yok çok soru sormadın. anca :)

Ben daha hiç test yaptırmadım. Sadece geçen hafta muayenehanesi olan bi doktora gittik. O bebeğin kesesini gördü. Onla işim bitti. Akropol macerası şöyle oldu. Ben geçen ay kistime baktırmak için gittim oraya. 50 tl muayene. mesela bi kültür yaptılar. ona 5 tl fark ödedim. hastaneden memnun kalınca hamile olduğumu da öğrenince ilk randevuyu da bari ordan alayım dedim. 14 ocağa verdiler. Aynı şekilde her muayene 50 tl olcak bundan sonra. doğum ücreti 2000 tl. sezeryan normal fiyat farkı yok. Hatta epidural normalde de fiyat farkı yok. buna özel oda ve oda süslemesi de dahil. Sen burayı akropol bülent alp aydın diye burda da bi araştır. İyi şeyler görceksin. 1 kişi bile kötü bir şey söylememiş. Gel gör ki adam çok yoğun. Ağustosa kadar doluymuş şu an. Ama ben bana bakan Işın hanım diye biri var. Onu da sevdim. Hamile olduğumu öğrenince aradım. Meşguldü. Sonra döndü bana. Hayırlı olsun. Bi şikayetin var mı sormak istediklerin var mı diye baya ilgilendi.

diğer hastanelerin fiyatları da şöyle:
akay 2750 normal / 3000 sezeryan
acıbadem 5300 normal
6000 sezeryen
medicana 3000 fiyat farkı yok.
Epiduralli fiyatlar bunlar. Epidural istemessen 250 tl düşüyo aşşa yukarı hepsi.
çok mu konuştum

Son düzenleme:

Yok canım biz kendi isimizi yapıyoruz esimle beraber ve ben kendime süresiz ücretli izin verdim:)

Son düzenleme:

estağfurullah. :) Seni ve bulantılarını takip edeceğim sevgili arkadaşım. Kalbim senle şimdilik iyi akşamlar

ayy yok nedemek çok konuşmak sen tam aradığım bulamadığım danışmanım oldun şuanda 50 tl çok iyi yaa 2000 lira da çok iyi bir fiyat
özel sigortanla da aşağı yukarı aynıdır heralde.
keçiören hastanesi bile 85 tl muayene.
bende mesa ve bayındırı öğrendim
2600+doktor ücreti dediler yani 5000 i buluyor
ben o yüzden kasıyorum kendimi 7500i bitirmeyim diye :)
akropole bi bakıyım bizim sigortayla anlaşması var mı

Son düzenleme:

Ben de öyle düşünüyorum. 50 tl ve 2000 tl o kadar yoğun ve methedilen bi hastane için iyi fiyatlar. Hem de o yoğunluğa iyi bi sistem oturtmuşlar. gittiğin zaman sakin oluyo. vaktinde muayeneni oluyosun falan. Hayırlısı bakalım
Canım mesai bitti. yine konuşalım çıktım ben. öpüyorum

Merhaba benim doktorum da Medicana'ya yeni gecti. Dr. Suleyman Akarsu. Kesinlikle tavsiye edebilecegim, bilgisine guvenilir, iletisimi iyi, harika bir doktordur. Ankara'da guvenle gidilebilecek bir doktor. Eger doktor arayan arkadas varsa tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…