- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.901
kızlar ben kendımı cok bıtkın ıstıyorumm.8 haftaya gırıcem yarın!hıc bırsey yapmak ıstemıyorum.habıre yatmak,uyumak,uyumak...yemek bıle ıskence gelıyoo...karnım guruldamasa onu da yemeyecegım belkı...evde o kadar ıs varkı,camasır,utu,temızlık,yemek!!onceden bunları hıc bekletmezdımm!ınanırmısınız cumartesı yıkadım camasırları,hala katlanacak...sızde boyle oluyormusunuz...
Cnm moralm bozuldumu bndede knama oluo dun bnmde moralin bozuldu knamam oldu kfaya takmamak lazim ama olmuo esimde bna cok kizio ama elde degl bde ultrasonlr birbrni tutmuo cnm bska doktora gtsen onun ultrasonu daha farkli olur bn acile gttm ordaki ultrsona gore farkliydi kendi doktorumunki apayri
al benden de okadar ben çalışıyorum 3,5 yaşında kızım var eşim sürekli takım elbise gömlek giymek zorunda kızıma babannesi bakıyor sabah evden 07:30'da çıkıyoruz akşam ona gidiyoruz eşimi bekle yemeği ye bulşıkları yıka eve geçtiğimde üzerimi çıkardığımda saat 10 oluyo sonra kızım anne kitap oku benimle oyna :)
salon yıkanmış çamaşırlar katlanacak ütülenecek çamaşırlara dolu eşim bişey aradığında salonda diyorum onlarına arasından çekipp alıyoruz yaaa böle iştee
yine de şükürrrrr..yemeğim yapılıyoya o derdim yok Allah razı olsun ..
kızlar alın bendende o kadar. bide ben evdeyim çalışmıyorum başka çocuğumda yok ama inanılmaz halsizim hiçbişe yapamıyorum. midem neden bulanmıyo diyip duruyodum artık bulanıyo kendim ettim kendim buldum yemek bile yapamıyorum yemek lafından bile tiksiniyorum çok fenayım tek tesellim dün bebişimin kalp atışını duyduk çok şükür.. rabbim herkese nasip etsin harika bi duygu. umarım hayırlısıyla kucağımızada alırız benim bi tane düşüğüm var onun için sürekli senaryolar yazıyorum gece uyuyamıyorum bile. ağustos nasıl gelcek bilmiyorumm
beminde mide bulantım yoktu.şu 4-5 gündür sabahları ve gece uyanırsam kötüyüm.sadece bulantı ama hani başka bişey de yok birde çok acıkırsam.birde heryer kar işe gelip gidiyorum.akşam şirket aracı ile ufak bir kaza yaptık karda kaydık.bütün gece kendimi sıkmışım herhalde kasıklarım ve belim çok ağrıdı.hala daha da ara ara devam ediyor.
keşke dinlenme imkanın olsaydı canım. dikkat et kendine çok sıkma bari zor zamanlar bunlar kafamızıda rahatlatmamız lazım
ınsallah duyarsın canım bızde ıyıyız cok sukur mıdem bulantılarım yok denıcek kadar azaldı sadce ac kaldıgım zaman bırde sabahları cok hafıf bulantım oluyor balıktan sucuktan tıksınme devam edıyor bızde durumlar boyleCanım ben henüz bir şey kullanmıyorum. Çünkü benim ilk gittiğim doktor özel muayenehanesi olan bi doktordu. tahlil falan vermedik. Sadece bebeğe baktı. Kesesini gördü. Sonra hastanemize karar verdik. Pazartesi gideceğiz. İşte ben akdeniz anemisi olduğum için demir takviyeli kan hapı alamıyorum. Çünkü demir eksikliğim yok. Tam kan sayımı falan yapılcak. Ona göre verir bişeyler. Kurubaklagiller fındık ıspanak balık kuru siyah üzüm tere o tarz şeyler yiyorum. Bunlar kan yapıcı besinler. Tek dezavantajım kırmızı et yemiyorum işteKüçüklüğümden beri sevmem.
Evet canım üstümden büyüüük bi yük kalktı Haftaya randevumuz var kalbini de duyarsak tamamdır. :) Seninki nasıl ?
canım geçmiş olsun ne ameliyatı oğlun kaç yaşında
slm arkadaslar bende dün gittim doktora 4 haftalık dedi bebek anlamadım son adet tarıhınden hesaplanmıyor mu dedim senın yumurtlama günün farklıymıs dedı eve gelıncede azcık kanamam oldu moral bozuklugundan galıba kalp atsını duyarız diye gitmistik cok canım sıkıldı simdide baska iyi bi doktor arıyorum devlete gitmiştim ama gene özele devm galiba ama kime gitcemıde bilmiyorum offffffff..
kızlar ben kendımı cok bıtkın ıstıyorumm.8 haftaya gırıcem yarın!hıc bırsey yapmak ıstemıyorum.habıre yatmak,uyumak,uyumak...yemek bıle ıskence gelıyoo...karnım guruldamasa onu da yemeyecegım belkı...evde o kadar ıs varkı,camasır,utu,temızlık,yemek!!onceden bunları hıc bekletmezdımm!ınanırmısınız cumartesı yıkadım camasırları,hala katlanacak...sızde boyle oluyormusunuz...
ınsallah duyarsın canım bızde ıyıyız cok sukur mıdem bulantılarım yok denıcek kadar azaldı sadce ac kaldıgım zaman bırde sabahları cok hafıf bulantım oluyor balıktan sucuktan tıksınme devam edıyor bızde durumlar boyle
aynen canım umursamamya calısıyorummGizzcim üzülme. Dediğin gibi başka bi doktora daha git. Canın sıkma arkadaşım... Moral bozukluğu olunca kanama olabiliyo. Küçük meleği üzme annesi.
Kesinlikle yalnız değilsin. akşam yemekten sonra o masanın üzerindeki bulaşıkları örtüsüyle birlikte alıp balkondan aşşağı atasım geliyoAllahtan eşim imdadıma yetişiyo. ama yetişemediği diğer işler de birikmiş durumda. Benim de pazardan kalma çamaşırlarım hala toplancak. Boşver
Bulantıların azalmasına çok sevindim canımTiksinmeyi de takma. Napalım. Düzelir belki. Bende dün balık yerken bi garip oldum. Bütün gece herşey herkes heryer balık koktu gibi sanki
gamze-20 geçmiş olsun.
kizlar bsi sorucam acil cvp kasiklarim agridi ben hemen dogum hstanesine gttm nobetci doktor bana rahminde perdemi var dedi hangi doktora gdiosn hamile kalmadan once kntrol oldunmu dedi..benm asil doktorum bole bsi olsa bana solemeZmiydi dahaonce bebegimi kybettmde kurtaj da yapmisti kac kere vajinal dahil ultrasona girdim
merhaba kızlar bir sorum olacak yardımcı olabilireniz sevinirim. tam emin olmamakla beraber 16 kasımda yurt dışına çıktım. yurt dışında adet oldum birkaç gün sonra yani 18-20 kasım arasında internetteki hesaplamaya göre en son yumurtlama tarihmin son günü 3 aralık ve ben 3 aralıkta yurda ddönüş yaptım.21 aralıkta test yaptım hafif ama çok hafif belliydi ikinci çizgi ve 10 gün sonra tekrar yaptım bu sfer heme belirginleşti .3 ocaktada doktora gittim 4 haftalık dedi alttan baktı keseyi zorda olsa gördü.biraz tedirginim açıkcası çünkü internetteki hesaplamaya göre 6 haftalık olması gerekiyordu. acaba geç dölllenme olmuş olabilirmi 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi .17 sinde randevu aldım ama acaba sorunmu var diyede düşünmeden duramıyorum bu şekilde olan varmı
bilmiyorum ki bende zaten baska bi doktora gitcem devlette dogum icin güzel sartlar yokmus ama karar veremedım. sabah daha önceki düsügümde kullandıgım bi ilacım vardı kanamayı kesmek için onu aldım sımdı kesıldı
Mrb canım gec oldu biraz belki ama yeni okudum sorunu; ben bilgi sahibiyim bu konuda , rahimde perde veya çift rahimi netten rahimde septum diye arastirabilirsin. Çok iyi , kaliteli bir ultrason cihazi bile vajinal ultrasonla bile bakılmış olsa bu konuda kesin teşhis yapamaz . Dikkatli bir doktor sadece şüphe edebilir oda septumun seklini bilemez. Septum rahim iç filmi ile kesinleşir. Tabi bu da hamile iken yapılamaz. Su durumda yapabileceğin tek şey beklemek. Ben sana bu konuda benim tecrubemi yazayım . Benim ilk hamileliğim dusuktu. Doktorum kürtajdan sonra Rahmi'mde septum(perde) oldugundan şüphelendi rahim iç filmi çekmemiz gerekiyor dedi. Ben o zaman septumu enine boyuna araştırmıştım. Kendimi toparladigimda rahim iç filmi cektirecektim lakin cektiremeden kazayla hamile kaldım. Hamileliğim diken üstünde gecti korkudan. Korktuğum basıma gelmedi sıkıntisiz bir hamilelikti ve güzeller güzeli bir kızım oldu . Şimdi iki yasında. Dr yanılmış yani perdem falan yokmuş yada gebeliğimi etkilemedi. Darısı senin basına canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?