- 24 Mart 2009
- 3.262
- 4.554
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.921
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bir ağustos annesi adayıyım :)
Şimdiye kadar doktorumun ve çevremin ilk 3 ay hep risklidir ona göre haaa demelerine rağmen rahat geçti diyebilirim çok şükür. Ara ara ufak ağrılarım oldu sanki gaz sancısına benzer ama hem şiddetli değildi hem de fazla uzun sürmedi.
Ben de öğretmenim, mesleğime elimden geldiğince devam edip bu süreci de raporsuz geçirebilmek arzusundayım umarım nasip olur.
Herkesin sıkça sorduğu bulantınız var mı ve canınız ne çekiyor sorularına gelirsek; bulantım neredeyse hiç olmadı diyebilirim. Herkesin aksine bazen akşamları yemek kokuları ya da bazı yiyeceklerden dolayı oldu (o ıspanağı hiç unutamayacağım) :) Canım ise henüz özel bişey çekmedi; midye hariç. Onu da bir dizide gördüm şapur şupur yiyorlardı nasıl canım çekti anlatamam. Ama kabuklu deniz ürünleri hele ki midye kesinlikle yasakmış o yüzden hayaliyle avundum napıyım :)
Şimdilik en çok merak ettiğim şeyler bebişimi ne aman hissedeceğim ve doğum sürecini nasıl atlatacağım. Biri olumsuz diğeri olumsuz duygu yoğunluğu...
İşte böyle...
Aranızda olmak çok güzel.
Tabiki gec döllenme olabilir internetteki hesaplayicilar senin yumurtlama zamanını sadece tahmin edebilir bilemez . Bizde bilemeyiz. Birde yurt dısını niye yazdın , neyden emin degilsin onu anlamadım. Esinle iliskin yurt disından donuncemi oldu öylemi demek istedin? Her neyse canım bunları takıntı yapma evet gec döllenme buradaki pek çok bayanın yaşadığı bir olay.
kızlar doktorun söylediğine göre bebiş iyi ama böyle bir annesi oldugundan haberi yok garibim zaten panik bir insandım bu hamilelik iyice piskopat yaptı doktor bana çok kızdı kendi doktorumda değildi başka bir doktor ne bu telaşın ne var gibisinden ben kıpkırmızı oturdum karşısında içimden inşallah meslegimi sormaz dedim ama sordu(sonra siz birde öğretmensiniz bazı şeyleri daha iyi süzgeçten geçirmeniz lazım mantıklı düşünmeniz lazım felan filan kadın bana okumuş cahil demek istedi.ama bende kaşındım yani kadın kalbi atıyor diyor ben inanmıyorum tekrar soruyorum utanmasam yemin et diyecem de yüzüm tutmuyor:))))) yok kızlar yok böyle olmaz azarımı yedim şimdi rahat rahat oturuyorum rahatlamışsımdır inşallah :)))
bu arada cevap yazan ve beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...013-anne-adaylari-buraya-55.html#post28174279
Bölümümüze gelip topik listemize kendinizi ekletmeyi unutmayın..
kızlar doktorun söylediğine göre bebiş iyi ama böyle bir annesi oldugundan haberi yok garibim zaten panik bir insandım bu hamilelik iyice piskopat yaptı doktor bana çok kızdı kendi doktorumda değildi başka bir doktor ne bu telaşın ne var gibisinden ben kıpkırmızı oturdum karşısında içimden inşallah meslegimi sormaz dedim ama sordu(sonra siz birde öğretmensiniz bazı şeyleri daha iyi süzgeçten geçirmeniz lazım mantıklı düşünmeniz lazım felan filan kadın bana okumuş cahil demek istedi.ama bende kaşındım yani kadın kalbi atıyor diyor ben inanmıyorum tekrar soruyorum utanmasam yemin et diyecem de yüzüm tutmuyor:))))) yok kızlar yok böyle olmaz azarımı yedim şimdi rahat rahat oturuyorum rahatlamışsımdır inşallah :)))
bu arada cevap yazan ve beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim
İki topik birlestirilemiyormu böyle bölünmesek. Bizim konu sahibimiz de ortada yok zaten. Kazene böyle bir talepte bulunalım hep birarada olalım . Herkes birarada olmayacaksa gitmem ben
İki topik birlestirilemiyormu böyle bölünmesek. Bizim konu sahibimiz de ortada yok zaten. Kazene böyle bir talepte bulunalım hep birarada olalım . Herkes birarada olmayacaksa gitmem ben
Gizzcim üzülme. Dediğin gibi başka bi doktora daha git. Canın sıkma arkadaşım... Moral bozukluğu olunca kanama olabiliyo. Küçük meleği üzme annesi.
saol canım.. kanamam durdu onda bi sıkıntı yokta ahh bide doktor bulabilsem dogru duzgün süper olcak:)
merhaba kızlar bir sorum olacak yardımcı olabilireniz sevinirim. tam emin olmamakla beraber 16 kasımda yurt dışına çıktım. yurt dışında adet oldum birkaç gün sonra yani 18-20 kasım arasında internetteki hesaplamaya göre en son yumurtlama tarihmin son günü 3 aralık ve ben 3 aralıkta yurda ddönüş yaptım.21 aralıkta test yaptım hafif ama çok hafif belliydi ikinci çizgi ve 10 gün sonra tekrar yaptım bu sfer heme belirginleşti .3 ocaktada doktora gittim 4 haftalık dedi alttan baktı keseyi zorda olsa gördü.biraz tedirginim açıkcası çünkü internetteki hesaplamaya göre 6 haftalık olması gerekiyordu. acaba geç dölllenme olmuş olabilirmi 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi .17 sinde randevu aldım ama acaba sorunmu var diyede düşünmeden duramıyorum bu şekilde olan varmı
saol canım.. kanamam durdu onda bi sıkıntı yokta ahh bide doktor bulabilsem dogru duzgün süper olcak:)
İyi şükür olmasınHangi şehirdesin sen kuşum ?
Bulantıların ne alemde arkadaşım ? Azaldı mı biraz?
istanbul silivrideyım sen?
HımmBen ankaradayım. Hani hastane doktor mevzuunda yardımlaşırız diye sormuştum
HımmBen ankaradayım. Hani hastane doktor mevzuunda yardımlaşırız diye sormuştum
Azalma yok maalesef canım, aynen devam. Ama canım ilginç seyler çekmeye başladı mesela hamsi buğlama çekti ki sağlam halimle bile yiyemezdim ben onu , yaptılar yedim. Şimdide karalahana yemeği çekiyor . Karadenizlide değiliz ki anlayamadım ne oluyor? İsin güzel yani kızım geliyor yanıma ; canım benim sen hasta mı oldun kıyamam sana diyor. Senin kontrolün ne zaman?
lady bird benimle yardımlaş ben ankaradayım canımmm:)
Bu arada ladybird , üslubun çok hoşuma gidiyor. Çok kafa dengi biri olmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?