2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin aramıza inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin canım ilk hamilelik mi? ücretsiz izin düşünüyormusun? benim ki tam agustosun sonuna denk geliyor tabi inşallah doğum izni 24 haftaya çıkarsa daha süper olur

yurt dışındayken adet oldum tarihi tam hatırlamadığım için emin ddeğilim ve yurtdışından döndükten sonra ilişki yaşadım . sağol canım biraz içim rahatladı .2 hafta gibi bir fark olunca kendime sıkıntı yapmıştım .

gözün aydın canım:).doktorlara sabret bekle demesi kolay belki olması gerekende bu ama maalesefki hamilellikte bu her zaman böyle olmuyor.boşver herşeye canını sıkma tabi ama gitmende iyi oldu şimdi en azından stres yapmıyorsun.allah bebişine ömür versin sağlık versin inşallah..

hahahahahayyy diyebilir miyim sana bebişim

İki topik birlestirilemiyormu böyle bölünmesek. Bizim konu sahibimiz de ortada yok zaten. Kazene böyle bir talepte bulunalım hep birarada olalım . Herkes birarada olmayacaksa gitmem ben

beğenme sayılarına bakalım ozaman onlar bize katılsın bizimki 2599 onlarınki 311 hadi kızlaarr ayrı gayrının analamı yok dimi ama :)

canım ben de seninle aynı gün regl oldum ve bende gec yumurtladıgımı biliyorum cünkü reglden 1 hafta önce doktora kontrol icin gittigimde doktor cok güzel kocaman bir yumurtan var dedi ben bir gün sonra esimle beraber oldum yani reglme birkacgün kala dün de kontrole gittim bebegi gördü ama kalp atısı yok dedi hemen umutsuz konustu ben de beklemedeyim senin gibi bakalım ne olacak ama bizim ins gec döllenmedir...

Bulantıların ne alemde arkadaşım ? Azaldı mı biraz?

Azalma yok maalesef canım, aynen devam. Ama canım ilginç seyler çekmeye başladı mesela hamsi buğlama çekti ki sağlam halimle bile yiyemezdim ben onu , yaptılar yedim. Şimdide karalahana yemeği çekiyor . Karadenizlide değiliz ki anlayamadım ne oluyor? İsin güzel yani kızım geliyor yanıma ; canım benim sen hasta mı oldun kıyamam sana diyor. Senin kontrolün ne zaman?

Anladım.. Harikasın ya ne kadar sağlıklı şeyler istiyomuş senin canın öyle. :) Maşallah. Senin kızına hayranım zaten.

Pazartesi bizim. Kalp atışlarını alıcaz umarım. Hala bulantısız ve iticiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…