- 24 Mart 2009
- 3.262
- 4.554
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.961
hahahahahayyy diyebilir miyim sana bebişim
gözün aydın canım:).doktorlara sabret bekle demesi kolay belki olması gerekende bu ama maalesefki hamilellikte bu her zaman böyle olmuyor.boşver herşeye canını sıkma tabi ama gitmende iyi oldu şimdi en azından stres yapmıyorsun.allah bebişine ömür versin sağlık versin inşallah..
Hoşbuldum teşekkür ederim... Amin inşallah, darısı hepimizin başına....
Evet bu ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Ücretsiz izni normal izin süreci bittikten sonra kullanmayı planlıyorum-eğer maddi durumumuz çok sıkıştırmazsa. Çünkü ev ve araç kredisi ödüyoruz. Doğum izninin artmasını dört gözle bekliyorum, aslında niyetim yasanın çıkışından sonra çalışmalara başlamaktı ama ufaklık daha erken dünyaya gelmek istemiş beklemedi :)
Ben de öyle düşünüyorum. 50 tl ve 2000 tl o kadar yoğun ve methedilen bi hastane için iyi fiyatlar. Hem de o yoğunluğa iyi bi sistem oturtmuşlar. gittiğin zaman sakin oluyo. vaktinde muayeneni oluyosun falan. Hayırlısı bakalım
Canım mesai bitti. yine konuşalım çıktım ben.öpüyorum
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk defa bu foruma yazıyorum bi hoşbulduk diyen çıkmadı aşkolsun ..bnm gibi bulantı vs yaşayan yok sanırım
hoşgeldin canm mide bulantısı olmaz mı hepimizin ortak derdi:)
slm kızlar dün dr a gittim nihayet gördüm bebişimiadetimle uyumlu şükür herşey yolunda.sizlerde ne var ne yok
arkadaşlar kaç üye aktif olmasına rağmen bi hoşbulduk diyen çıkmadı ya ne diyimbende kadınlar kulubünde muhabbetle azda olsa kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm ama şaşırttınız beni aktif olupta cevap vermeyen 5 arkadaş
Aynen ben de bikac sayfa once iyi dileklerimke birlikte foruma giris yapayim dedim ama kimse ilgilenmedi bile.
Kuzum bu hamilelik biz hanimlari alingan yapıyor galibailgiye ihtiyacımız var doğru, gözden kaçmış demekki kusura bakmayın. İlerleyen zamanlarda sohbetlerimiz guzellesecektir şimdilik herkes birbirini tanımaya çalışıyor , birazda kendi derdinde .Bulantılar, sancılar, kanamalar , endişeler...
Lepistes naber? Bizim günlerimiz ayniydi. Bebeğin nasil?
CAnim iyiyim saol , randevum 2 li test icin Verildi bu ayın 23 de . aslında Aradabir kuruntu yapıp gidesim geliyor. Ama bebisimde cok sık ultrasona sokmamak icin tutuyorum kendimi. Ablamda hemşire benim yenidogan bebek hemşiresi kızıyor zırpirt girme diyor. İyi değil diyor.Ben bile senin kadar girmedim hergüne hastanedeydim diyorsenin nasil var mı guzel haberlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?