2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamün aleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum..hamileliğimin 7. haftalarındayım sanırım mide bulantısı ve ilk kez dün başlayan kusmalarım var.2. hamileliğim ilk hamiliğimde 14 haftalara kadarsürekli istifra etmiştim hafta 5 kilo vermiştim..9 ayıma kadarda ara ara devam etmişti..bu gebeliğimde daha henüz 1 kez doktora gittim gebeliğim doğrulandı keseyi gördük şükürler olsun fakat ikinci kontrole henüz gitmedim kalp sesini duymadım..inşaşşalh birkaç gün içinde gitmeyi planlıyorum ..tüm arkadaşlara hayırlı sağlıklı ve huzurlu gebelikler diliyorum..bnm gibi istifra eden ve izmirden katılan arkadaşlar var mı?

slm kızlar dün dr a gittim nihayet gördüm bebişimi adetimle uyumlu şükür herşey yolunda.sizlerde ne var ne yok

aminn arkadaşım ama kendimi tutmaya çalışacagım neyse en azından badem değil fasülye oldugunu öğrendim:)))çok mu geç büyüyorlar nedir :)))Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli ahlaklı hayırlı evlat versin ne yapalım artık sıkacagız dişimizi

aynen canım bende heyecanlıyım.bizde ev aldık kredi var artık kemerleri sıkacagız çünkü bebişimde çok hevesim var kendim büyütmek istiyorum.senin sabırsız bebişinde hayırlı olsun neyse bebişler kısmetleriyle nasipleriyle gelirlermiş

tamam takipçinim canım bende öptümm

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk defa bu foruma yazıyorum bi hoşbulduk diyen çıkmadı aşkolsun ..bnm gibi bulantı vs yaşayan yok sanırım

arkadaşlar kaç üye aktif olmasına rağmen bi hoşbulduk diyen çıkmadı ya ne diyim bende kadınlar kulubünde muhabbetle azda olsa kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm ama şaşırttınız beni aktif olupta cevap vermeyen 5 arkadaş

slm kızlar dün dr a gittim nihayet gördüm bebişimi adetimle uyumlu şükür herşey yolunda.sizlerde ne var ne yok

Gözün aydin canım. Sen şimdi cevap yazmıyorsunuz dersin:) hal hatır sorularına bilerek cevap yazmıyorum çünkü benim Halim bulantili ve artık bunu söylemekten kendimden sıkıldım

Hosgeldin canim , kendi adıma ben 24 saat aktif gözüküyorum ama ara ara bakıyorum ,ornegin su anda bir yandan kızıma yemek yediriyorum.

Aynen ben de bikac sayfa once iyi dileklerimke birlikte foruma giris yapayim dedim ama kimse ilgilenmedi bile.

Kuzum bu hamilelik biz hanimlari alingan yapıyor galiba ilgiye ihtiyacımız var doğru, gözden kaçmış demekki kusura bakmayın. İlerleyen zamanlarda sohbetlerimiz guzellesecektir şimdilik herkes birbirini tanımaya çalışıyor , birazda kendi derdinde .Bulantılar, sancılar, kanamalar , endişeler...

Tesekkur ederim canim. Ben bu basligi cok keyifle okuyorum cvp verilmemesi uzmustu. 8+4üm bugun, bulantilarim azaldi, lekelenme yok ama akinti cok var. Sizde de oluyor mu?

kızlar yrn gidiyorum ya dr a kan testi yapıcak büyük ihtimalle başka napıolar demire calsiyuma falan bakıcak die düşünüyorum idrar testi yada başka şeyler istiolarmı bilgisi olan warmı

Lepistes naber? Bizim günlerimiz ayniydi. Bebeğin nasil?

CAnim iyiyim saol , randevum 2 li test icin Verildi bu ayın 23 de . aslında Aradabir kuruntu yapıp gidesim geliyor. Ama bebisimde cok sık ultrasona sokmamak icin tutuyorum kendimi. Ablamda hemşire benim yenidogan bebek hemşiresi kızıyor zırpirt girme diyor. İyi değil diyor.Ben bile senin kadar girmedim hergüne hastanedeydim diyor senin nasil var mı guzel haberlerin

aynen bende bekliyorum benimde 6 ağustos ikili testi nerde yaptıracaksın acaba özelde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…