- 24 Mart 2009
- 3.262
- 4.554
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.981
Aynen ben de bikac sayfa once iyi dileklerimke birlikte foruma giris yapayim dedim ama kimse ilgilenmedi bile.
aynen bende bekliyorum benimde 6 ağustos ikili testi nerde yaptıracaksın acaba özelde mi
Ben gebzede Anadolu sağlık merkezi var özel oraya gidiyorum . Muayene testler falan orada yaptıricam
Özel saglik sigortam var.dogumuda orası istiyorum doktorum cok iyi ve cok guveniyorum,ama 7500 8000 tl civarı doggum uceti onu sigortamda karşılamaz cok pahalı . Muhtemelen son üç ayda istemeyerekte olsa başka bir hastaneye giderim.sen nerde yaptiracaksin
hoşbuldum arkadaşım sağol ilk kez bir foruma yazıyorum buraya 2011 de üye olmıuştum fakat öylece kalmıştı..sende istifra vss oluormu peki
yok canm sadece bulanıyor midem çıkaramıyorum:):)
aynen bende öyleyim işte onun için hiç rahatlama olmuyor
al benden de okadar sürekli midem bulanarak duruyorum bu arada gece midem kazındı resmen uyandım bişeyler atıştırdım
arkadaşlar biraz önce dr dan geldim bebeğim 12.haftaya girmiş 1 hafta ileriden gidiyormuş yani kalbi hızlı hızlı atıyordu canım benim yalnız dr plesenta aşağıya yerleşmiş ama daha erken yukarı çıkar dedi kasıklarım ondan çok ağrıyormuş.böyle olan var mı başka bir sorun teşkil etmez inşallh...Mevlam kucağımıza da almak nasip etsin inşalllah..
aynen aynen... Benimde sabahları acayip kazınıyor uyanır uyanmaz-bırde sabah namazında oluyor mutlaka bısey atmam lazım agzıma tutması ıcın yoksa uyutmuyor:26:
Merhaba benim doktorum da Medicana'ya yeni gecti. Dr. Suleyman Akarsu. Kesinlikle tavsiye edebilecegim, bilgisine guvenilir, iletisimi iyi, harika bir doktordur. Ankara'da guvenle gidilebilecek bir doktor. Eger doktor arayan arkadas varsa tavsiye ederim.
sende mi brütüs:))))))
arkadaşlar kaç üye aktif olmasına rağmen bi hoşbulduk diyen çıkmadı ya ne diyimbende kadınlar kulubünde muhabbetle azda olsa kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm ama şaşırttınız beni aktif olupta cevap vermeyen 5 arkadaş
bende öleyim bu sabah namaza kalktığımda babama nolur bana poğaça al dedm aldı zeytinle yedim rahatladım biraz
benm kk hep açık ama ben pcde olmuyorum arada gelip bakıyorum okuyorumm o yüzden yeni gelenlere hoşgeldinn diyorummm :)
bu arada seninle günlerimiz aynıymış takvimden gördüm sat 9 kasım mı ?
ewt 9 kasım :)) bakalım ne zmn doğcak bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?