2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?

Yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz.
Umutsuz haberler olmuş çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.

Muhabbet etmişsiniz bayağı-kaçırmışım ben

Benim cildim kurumaya başladı hem hamılelık etkısı ıle hem soguk hava etkısı ıle.
Tıksınmeler devam edıyor-dün kızıma et suyu kaynatıp corba yaptım ama sanki işkence odasına girmiş gibiydim pişman oldum daha da yapmam çok fenaaa oldummm kusamaadım gene :26:

Onun dışında bir tuzlu cekıyor canım bir tatlı-anlamadım gitti
Çiğköfte çekiyor canım çok ama yurt dısındayım burda hiç yok malesef eltim ile yapıcaz anca o zaman nefsimi ezicem inş

İş yapma konusuna gelince acayipp eriniyorum üşeniyorum yapmak istemiyorum sizler gibi ama bendeki tiksinme oturmamı yatmamı engelliyor kalkıp yıkamadan temizlemeden heryer iğrenç olmuş gibi hissediyorum buda garp bir his halsizlikten duramasamda yorulana kadar ayakta kalıyorum hoş olmuyor aslında:26:

Şimdililk bu kadar sanırımmm

aynen bende bekliyorum benimde 6 ağustos ikili testi nerde yaptıracaksın acaba özelde mi

Ben gebzede Anadolu sağlık merkezi var özel oraya gidiyorum . Muayene testler falan orada yaptıricam
Özel saglik sigortam var.dogumuda orası istiyorum doktorum cok iyi ve cok guveniyorum,ama 7500 8000 tl civarı doggum uceti onu sigortamda karşılamaz cok pahalı . Muhtemelen son üç ayda istemeyerekte olsa başka bir hastaneye giderim.sen nerde yaptiracaksin

güzel şanslıymışsın özelde yaptıracaktım ama 250 fiyat istediler bende devlet hastanesinde yaptırayım diyorum kan testlerini falan özelde yaptırmıştım ama devletde ücretsiz biraz sıra bekleme sonuç almada sıkıntı olacak ama neyse artık

kızlar test fiyatları hastaneye gör değişiyor ben ümraniye de erdem hastanesine gidiyordum 2 li testte sigorata geçmiyormuş fiyat 350 tl annemdey şimdi pendik te medicana ya sordum kaynarca daki 70+12 tl burada yaptrmaaya karar verdm bende

arkadaşlar biraz önce dr dan geldim bebeğim 12.haftaya girmiş 1 hafta ileriden gidiyormuş yani kalbi hızlı hızlı atıyordu canım benim yalnız dr plesenta aşağıya yerleşmiş ama daha erken yukarı çıkar dedi kasıklarım ondan çok ağrıyormuş.böyle olan var mı başka bir sorun teşkil etmez inşallh...Mevlam kucağımıza da almak nasip etsin inşalllah..

al benden de okadar sürekli midem bulanarak duruyorum bu arada gece midem kazındı resmen uyandım bişeyler atıştırdım

aynen aynen... Benimde sabahları acayip kazınıyor uyanır uyanmaz-bırde sabah namazında oluyor mutlaka bısey atmam lazım agzıma tutması ıcın yoksa uyutmuyor:26:

Allah ın izniyle birşe olmaz canm içini ferah tut bebiş büyüdükçe yukarı çıkar Allah hepimizin sağlıklı bir şeklde bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

Pazartesi akropole bi gideyim memnun kalmassam degerlendiririm denizcim. Tesekkur ederim

sende mi brütüs:))))))

Ne sandin balım

Anaaaaaaam! hosgeldin hosgeldin o 5 arkadasin bebeklerini yerim ben sen küsme :))

benm kk hep açık ama ben pcde olmuyorum arada gelip bakıyorum okuyorumm o yüzden yeni gelenlere hoşgeldinn diyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…