- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.001
ne güsell bide kızın war Allah bağışlasın...benm ilk bebiş olcak
Kizlarrrr size 2 soru sorabilir miyim ? Bence sorarim
1- Calisan arkidislerim her gun her gun her gun yemek yapiyo musunuz yoksaaaa arada soyle bi iki gun kahvalti tarzi hazirladiginiz oluyo mu
(ben cok mu tembelim)
2- Kilo aldiniz mi / ne kaa ?
Sordum. Bu ka
Birinci soruna cevabı çalışan anneler verir ben ikinciye atlayım
Kilo alma olarak değilde göbek olarak fark var bende-ikincilerde erken çıkarmış ondan mı oldu anlamadım iki aya kalmaz hamile oldugumu herkez bakınca anlar sanırım
gazdir o gaz
Hahaha inşallah öyledirkızımda 5. ayda çıkmıştı göbişimm bakalım bu her neyse anlarız yakında
Hosbulduk ozaman:)) bende de her sabah her oglen her aksam uyku hali var. Hele sabahlari ise gitmek oyle zor ki.. Dogum izni 6ay olsa da rahatlasak.
Aynen bende deSabah 6,5 gibi kalkıyorum, yerlerde sürünerek işe gidiyorum diyebilirim :S Doğum izninin artmasını ben de 4 gözle bekliyorum...
arkadaşlar gebe olduğunu öğrendikten ve kadın doğum doktoruna onaylattıktan sonra 2. kez doktora giden var mı? bebeklerinizin kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz? vee mutlaka cevaplayın 2. kontrolde doktor hangi testleri istedi? benbir kaç güne 2. kontrolüm için devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama çok zaman harcamayım diye doktorun isteyeceği testleri yarın sağlık ocağında yaptırmak istiyorum.. ilk gebeliğimden sanki aklımda kalan idrar testi ve tam kan sayımı testiydi başka var mı?
Toxoplasma testi iste....bendenistediği testler: kan testi,idrar testi,(hepatitle ilgili bir test) ve kedi köpek tüyleriyle ilgili ismini tam hatırlayamadım ,
ben çalışıyorumm sıkıntılarım:
sabah kalkmak çook zor uyku çook tatlı
öğlen işyerinde yemek yemek dert..ne yicem ne götürcem ewden die sorun ediyorum
akşam yemek yapasım gelmio acaip yoruluyorum uykum gelio
yemek yaptım kaldırıdm diyelim hemenn uyuyasım gelio yatıp uzanıyorumm tembellik değil bu bebiş yorgunluğu :)
Gözün aydin canım. Sen şimdi cevap yazmıyorsunuz dersin:) hal hatır sorularına bilerek cevap yazmıyorum çünkü benim Halim bulantili ve artık bunu söylemekten kendimden sıkıldım
arkadaşlar gebe olduğunu öğrendikten ve kadın doğum doktoruna onaylattıktan sonra 2. kez doktora giden var mı? bebeklerinizin kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz? vee mutlaka cevaplayın 2. kontrolde doktor hangi testleri istedi? benbir kaç güne 2. kontrolüm için devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama çok zaman harcamayım diye doktorun isteyeceği testleri yarın sağlık ocağında yaptırmak istiyorum.. ilk gebeliğimden sanki aklımda kalan idrar testi ve tam kan sayımı testiydi başka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?