2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrr size 2 soru sorabilir miyim ? Bence sorarim

1- Calisan arkidislerim her gun her gun her gun yemek yapiyo musunuz yoksaaaa arada soyle bi iki gun kahvalti tarzi hazirladiginiz oluyo mu

(ben cok mu tembelim )

2- Kilo aldiniz mi / ne kaa ?

Sordum. Bu ka

ben çalışıyorumm sıkıntılarım:

sabah kalkmak çook zor uyku çook tatlı

öğlen işyerinde yemek yemek dert..ne yicem ne götürcem ewden die sorun ediyorum

akşam yemek yapasım gelmio acaip yoruluyorum uykum gelio

yemek yaptım kaldırıdm diyelim hemenn uyuyasım gelio yatıp uzanıyorumm tembellik değil bu bebiş yorgunluğu :)

Birinci soruna cevabı çalışan anneler verir ben ikinciye atlayım
Kilo alma olarak değilde göbek olarak fark var bende-ikincilerde erken çıkarmış ondan mı oldu anlamadım iki aya kalmaz hamile oldugumu herkez bakınca anlar sanırım

kızlar neden ultrason resımlerınızı koymuyorsunuz bebıslerı gorelım

Anaaaaaaam! hosgeldin hosgeldin o 5 arkadasin bebeklerini yerim ben sen küsme :))[/QUOTE]

hoşbuldum arkadaşım saolasın..inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimiizi kucağımıza alırız

arkadaşlar gebe olduğunu öğrendikten ve kadın doğum doktoruna onaylattıktan sonra 2. kez doktora giden var mı? bebeklerinizin kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz? vee mutlaka cevaplayın 2. kontrolde doktor hangi testleri istedi? benbir kaç güne 2. kontrolüm için devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama çok zaman harcamayım diye doktorun isteyeceği testleri yarın sağlık ocağında yaptırmak istiyorum.. ilk gebeliğimden sanki aklımda kalan idrar testi ve tam kan sayımı testiydi başka var mı?

bendenistediği testler: kan testi,idrar testi,(hepatitle ilgili bir test) ve kedi köpek tüyleriyle ilgili ismini tam hatırlayamadım ,

Kizlar benim bir derdim var. Yorumlariniz nasil olur? Olay su: benim genel testlerim yapilirken kanimdaki toxoplasma igg pozitif cikti. Bunu hepiniz bilirsiniz sanirim en buyuk tehlikelerden biri. Avidite testi istedi doktor(4aydan eski mi yoksa yeni mi diye) onun sonucu da eskiden gecirmis oldugum cikti. O gun oyle bir rahatladim ki aglamaktan Mahvoldum. Sonraki 2gun icinde doktor yine test istedi(toxoplasma) sebebi de benim kanimdaki mikrobun dustugunu gormekmis. Onun sonucu da istedigi uzere dustu. Simdi de enfeksiyon bolumundeki doktordan randevu aldirdi. Son aldigi dusus icin olan kan bana sacma geldi, avidite testi cikmis hala daha ne diye test istiyor baska doktora yonlendiriyor ki??? Ozel hastane oldugu icin mi bunlari yasiyorum acaba bilemedim, siz ne dusunursunuz??

ben de saydığınız tüm bu sebeplerden dolayı istifa ettim( işimi sevmemem de etken tabi) üstelik özel sağlık sigortam da vazgeçerek;çalışırken uygun koşullar yoksa gerçekten her şey çok zor oluyor kızlar

Gözün aydin canım. Sen şimdi cevap yazmıyorsunuz dersin:) hal hatır sorularına bilerek cevap yazmıyorum çünkü benim Halim bulantili ve artık bunu söylemekten kendimden sıkıldım

ayy aşk olsun kuu . bulantı geçer inş cnm az kaldı. ben ilk hamişliğimde yaşadım bulantı sorunu ama çok şükür bunda bii sorunum yok

cnm ben keseyi görmeye gidince 10 tüp kan verdim, idrar verdim. p.teside 2. kez gittim ve renkli usg için gün verdi sanırım o zaman 2 li taramamda yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…