2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bendenistediği testler: kan testi,idrar testi,(hepatitle ilgili bir test) ve kedi köpek tüyleriyle ilgili ismini tam hatırlayamadım ,

cvp için tşkler arkadaşım demek tam 4 test istedi doktor ..bende yrn sağlık ocağında yaptırıp hastaneye gittiğim zaman , zaman kaybetmek istemiyorum malum devlet hastanesine gidicem zaten kalabalık olur birde testleri ver sonucunu bekle uğraşmayım..doktora şak diye yaptığım testleri çıkartayım:)

cnm ben keseyi görmeye gidince 10 tüp kan verdim, idrar verdim. p.teside 2. kez gittim ve renkli usg için gün verdi sanırım o zaman 2 li taramamda yapılcak

arkadaşım 10 tüp kan baya vermişsin ..mutlaka vardır gereği.. bebeğinin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun?

mrb canım. bu konu da doktorun ne derse hassasiyetle yap. Allah benzetmesin ama bir arkadaşım kısa bir süre önce bu sebepten 15 haftalık canlı bebeğini aldırmak zorunda kaldı. hatta başkabir doktora da mutlaka görün. Allah bebeğini ve seni korusun. hayırlısıyla sağlıkla kucağına al.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım inşallah kötü birşey çıkmaz doktor mutlaka gerek görmüştür o yüzdende başka bir doktordan randevu aldırmıştır inşallah tahlillerin çok güzel çıkar..ama bazende özel hastaneler para kazansın diye fazladan 1_2 test istemiyorlarda diyemeyiz

Mrb canım. ben hem özele gidiyorum hem devlete. özel tüm testlerim yapıldı sonuçlarını alıp devete gittim dediğin gibi zaman kaybetmeyim diye. doktor yüzüme baktı ve "takiplerin burada olacaksa tüm testlerin burada yapılacak başka sonuçlara bakamam dedi" ve ben onca testi yeniden yaptırıp üç gün süründüm. sonradan öğrendim ki doktorlar istedikleri tetkik başına döner sermayeden para kazanıyormu. hani sen bilirsin ama kendini fazladan yorma derim. hayırlı akşamlar

Ben de o ozel hastane suphesine dustum iste. Yani hersey ii gidiyor ama doktor hep ni supheci, aslinda en basindan beri bana soyle bi gonul rahatligiyla hamileyim dedirtemedi. Bunaldim bu durumdan.. 2.doktora da goruneyim diyorum sonuclarimla.

saolasın arkadaşım bilgilendirdiğin için şaşırdım doğrusu ilk defa duydum..ya dediğin gibi olursa bu bulantılı halsiz halimde, 4 yaşındaki çocuğumla ve bu soğukta hem orda hem orda aynı şeylerle uğraşmak istemem..zaten mahrumiyet bölgesindeyiz en yakın hastane kaç kilometre uzakta..bu hastaneye bu doktora ilk defa gideceğim en iyisi ilkinde herşeyimi orda yaptırayım sıkayım dişimi ama doktorada sorayım bir dahaki kontrole yaptıracağımız testleri sağlık ocağında yaptırıpta gelebilirmiyim diye..sonuçta test değil o testi değenlendiren doktora ihtiyaç var.. bu hamilelikte doğumda o kadar kolay değil ama kucağına almak bambaşka bir duygu

Demek ki sık kontrol gerektirecek bir durumun yok. Bencede bekle randevunu. Bana 3 Şubat'a verdi mesela ama yarın arayıp bir hafta one aldıracağım. İki test gec olur diye endişe ediyorum yoksa beklerdim. Yeterince ultrasona girdim bende. Artık rahatsız etmeyelim bebeklerimizi annesi:) bu arada doktor bana dogum icin (değişebilir tabi) gün verdi. 28 Temmuz da alırız dedi. Burda yazmamıştım ama Ağustos anneleri beni dislamasin diye:) şimdi gidipte Temmuz annesi olasim yok benim :)

sakin bende senin gibiyim sakin ol diyorum ama elimde değil birde ben 12 yaşında bir çocuk annesiyim yani :)
hoş geldin hocam bende ssöylenip duruyorum doğum tarihini tatile denk getirdik yaz tatili güme gitti neyse artık bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda görevimize devam ederiz bu arada bende öğretmenim
ben biraz abarttım 5 kere gittim doktora :)
hoş geldin aramıza
Aynen ben de bikac sayfa once iyi dileklerimke birlikte foruma giris yapayim dedim ama kimse ilgilenmedi bile.
merhaba hoş geldin
ben abartarak 5 kez gittim doktora fazla evham yapıyorum sanırım

ay lütfen beni de alın aranıza. arada soracak bişey, aklıma takılan bişe oluyo kararsız kalıyorumm..

ay lütfen beni de alın aranıza. arada soracak bişey, aklıma takılan bişe oluyo kararsız kalıyorumm..

ha bu aradaaaa ben de ögretmenimmm :) hehe burda ögretmen cokmus bende de ne bulantı ne kusma.. eskisinden hiç farkı yok cok sükürrr

maşallah sen baya gitmişsin..kaç haftalık gebesin 5 kerede ulrasyona girdim deme arkadaşım:)

iyi geceler annecikler ben 9. haftamdayım geçen hafta kalbini duyduk yavrumun çok şükür...
ama doktor hiç tahlil istemedi 1 ay donra 2 li test için çağırdı hepsini o zaman yapıcaz tahlillerinin dedi folikasite devam dedi sadece...
hastane özel doktor prof baya tutulan bi doktor...ama sanki herkes yaptırmış tahli,llerini burda kafam çok karıştı benimki niye öyle dedi ki?:44:

maşallah sen baya gitmişsin..kaç haftalık gebesin 5 kerede ulrasyona girdim deme arkadaşım:)

11 haftalık gebeyim evt 5 kerede usg ye girdim 2 kerede beta hcg değerleri için gitmiştim hamileliğin ilk haftalarında onu saymıyorum :) ben aslında abarttım ama epilepsi hastasıyım ben antiepiliktik ilaçlar çok kullandım ve gebe kalmadan önce büyük bir nöbet geçirdim o nedenle hem kadın doğumcuya hemde nörologa beraber gitmek zorunda kalıyorum o nedenle çok gittim :) en son geçen hafta gittim 24 ocakta ense kalınlığını ölçtürmek için gideceğim durum bu yani siz evham yapmayın benim gibi benim birde 2012 şubatta kalbi durduğu için 7 haftalık bir kürtajım olmuştu ee yaşta 35 oluncaaa neyse çok konuştum durum bu allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder

kızlar facedeki grubu katılmak isteyenler ara kutucuğuna 2013annem yazıp gelebilirler bekleriz
2012 temmuz agustos anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…