2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende nasipse 2013 anne adayı olarak sizin aranıza katılmak istedim tabii kabul edilirsem:)12 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve hamilelik ve annelıkle ılgılı pek bir fikrim yok sizin tecrubeleriniz den faydalanmak isterim. şimdiden tesekkürler

canım ya ben onları çok iyi bilirim ben neler yaşadım ilk hamileliğimde senin acemi olduğunu bilince insanı oynatıyorlar aynı şeyleri bende yaşadım
önce özelde insan gibi bir doktor bulmanı tavsiye ederim ben anca 2 hamileliğimde buldum özel şart çünkü ayrıntılı kontrol ediyor benim bundan önce bir problemli çocugum oldu karnımda ölecekti doktorum özeldeki çok iyiydi hemen tesbit etdi 3. ayda 2li test için bakarken daha testi yapmadan beni profa yönlendirdi gerçektende problem ççıktı aldılar aynı zamanda devletede gidiyordum ama kimse anlamadı yani devletde ayrıntılı bakamıyorlar kalabalık olduğu için

testlerimi sağlık ocağında yaptırdım sonuçları kendi doktoruma götüreceğim 2 li ve 3 lüğ testleri mecbur özelde yapıyorlar devletde yok
diğer testleride gebelik org dan hangi ayda hangi test yapılacak yazıyor

benim ilk testlerimde kanda mikrop tam kan sayımı troit sarılık idrar dı bunları aile hekimimme söyledim onlar yaptı

özelde insan gibi bir doktor araştır insan yaşamayınca bilmiyor kolay gelsin

Gun bile vermişler Ne çabuk sezeryan mı istiyorsun? Ben daha erken diye düşünmiyim diyorum ama normali gözüm yemim sırf dikişlerden korkuma. Sezeryaninda videosuna baktım daha zor geldi gerçi yatman kalkcn bisey duymucan ama ikiside zor sonuçta.

benim gittiğim doktor için de çok iyi diyorlar ama bilmiyorum, o hastanenin ismi olan 2 doktorundan biriymiş. Bir arkadaşım da kadın doğumcu, en son alınan kontrol kanına çok şaşırdı şimdi başka doktora yölendirdi desem artık sinir olacak ama bu doktor hala neyden şüpheli bilmiyorum.

İstanbul'da Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor/hastane var mıdır?

Kızlar siz de garip garip rüyalar görüyor musunuz? Dün eşimle ilgili çok saçma bir rüya görmüştüm, bugün de yolculuk yapmışım ve kanamam olmuş onu gördüm nasıl korkuyla uyandım

günayyddııınn oku oku şimdi bittiiii sana da kocaman günaydınnn hemşoooo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz

:) sen kilo aldın mı policim ?

Kızlar siz de garip garip rüyalar görüyor musunuz? Dün eşimle ilgili çok saçma bir rüya görmüştüm, bugün de yolculuk yapmışım ve kanamam olmuş onu gördüm nasıl korkuyla uyandım

Çok fazla düşündüğümüz için olabilir canım. Bana olmadı henüz ama normal diye düşünüyorum. Bütün gün akıl fikir bebişlerde

:) sen kilo aldın mı policim ?

Çok fazla düşündüğümüz için olabilir canım. Bana olmadı henüz ama normal diye düşünüyorum. Bütün gün akıl fikir bebişlerde

ben hamile kalmadan önce yavaş yavaş alıyodum 60 dım normalde doktora bi gittim 64 üm daha ilk ayımda

ve 1,5 aylıkken pantolonlarım olmadı şimdi hamile pantolonlarını giyiyyorum rahat rahat

bu arada ben 2 gündür ne rüyalar görüyorumm dünden önceki gün aman canınız çekmesin aşure ve salatalık turşusu yedim rüyamda
dün de allahım çağla yedim tuzlaya tuzlaya gerçek gibi yaaa

Hay maşallah tosunuma

Ben daha 1 kilo aldım ya normal mi acaba yoksa çok mu az oldu bilemedim :44:

Slm fmfm. seninle günlerimiz aynıymış. bende merak ettim şimdi.Doktor çıkar dediyse çıkar merak etme sen, takma kafanı.benim randevum 19 ocakta daha çok var ve sabırsızlanıyorum. 2li tarama için o tarihe verdi doktor. sen yaptırdın mı 2li taramayı?

Bu arada kızlar 2li tarama için aç karnına gitmemiz gerekiyor demi? Yapacağımız başka birşey varmı tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. sabahları açlığa pek dayanamıyorum da

1-Ben fırsatım oldukça yemek yapmaya çalışıyorum ama hafta içi genelde olmuyor. haftasonu biryerlere gitmezsek gezmeye anca o zaman yapabiliyorum. Genelde pratik ve hazır şeyler yiyorduk şimdi uzak duruyoruz onlardan.
Biz eşimle genelde dışarda yiyoruz :) Bu arada mutfak bana işkence gibi geldiğinden uzak duruyorum. Saolsun eşimde çok anlayışlı, yemek olmasa da sorun etmez 2 yumurta kır koy önüne sesini çıkarmaz kocacığım :)
2-Ben henüz kilo almadım. doktorum 12. haftaya kadar almazsan çok iyi dedi, sonrasında genelde alınıyormuş istem dışı. Sanırım bulantılar ve kusmalar azaldıkça iştah açılacağı için kilolar gelecek :) ben birkaç gündür iştahlıyım mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…