- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.041
mernabalar hanımlar bende geldim aranıza...güzel paylaşımlar olur inşallah
Kizlar benim bir derdim var. Yorumlariniz nasil olur? Olay su: benim genel testlerim yapilirken kanimdaki toxoplasma igg pozitif cikti. Bunu hepiniz bilirsiniz sanirim en buyuk tehlikelerden biri. Avidite testi istedi doktor(4aydan eski mi yoksa yeni mi diye) onun sonucu da eskiden gecirmis oldugum cikti. O gun oyle bir rahatladim ki aglamaktan Mahvoldum. Sonraki 2gun icinde doktor yine test istedi(toxoplasma) sebebi de benim kanimdaki mikrobun dustugunu gormekmis. Onun sonucu da istedigi uzere dustu. Simdi de enfeksiyon bolumundeki doktordan randevu aldirdi. Son aldigi dusus icin olan kan bana sacma geldi, avidite testi cikmis hala daha ne diye test istiyor baska doktora yonlendiriyor ki??? Ozel hastane oldugu icin mi bunlari yasiyorum acaba bilemedim, siz ne dusunursunuz??
Gun bile vermişler Ne çabukDemek ki sık kontrol gerektirecek bir durumun yok. Bencede bekle randevunu. Bana 3 Şubat'a verdi mesela ama yarın arayıp bir hafta one aldıracağım. İki test gec olur diye endişe ediyorum yoksa beklerdim. Yeterince ultrasona girdim bende. Artık rahatsız etmeyelim bebeklerimizi annesi:) bu arada doktor bana dogum icin (değişebilir tabi) gün verdi. 28 Temmuz da alırız dedi. Burda yazmamıştım ama Ağustos anneleri beni dislamasin diye:) şimdi gidipte Temmuz annesi olasim yok benim :)
hoşbuldum arkadaşım saolasın..inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimiizi kucağımıza alırız
canım ya ben onları çok iyi bilirim ben neler yaşadım ilk hamileliğimde senin acemi olduğunu bilince insanı oynatıyorlar aynı şeyleri bende yaşadım
önce özelde insan gibi bir doktor bulmanı tavsiye ederim ben anca 2 hamileliğimde buldum özel şart çünkü ayrıntılı kontrol ediyor benim bundan önce bir problemli çocugum oldu karnımda ölecekti doktorum özeldeki çok iyiydi hemen tesbit etdi 3. ayda 2li test için bakarken daha testi yapmadan beni profa yönlendirdi gerçektende problem ççıktı aldılar aynı zamanda devletede gidiyordum ama kimse anlamadı yani devletde ayrıntılı bakamıyorlar kalabalık olduğu için
testlerimi sağlık ocağında yaptırdım sonuçları kendi doktoruma götüreceğim 2 li ve 3 lüğ testleri mecbur özelde yapıyorlar devletde yok
diğer testleride gebelik org dan hangi ayda hangi test yapılacak yazıyor
benim ilk testlerimde kanda mikrop tam kan sayımı troit sarılık idrar dı bunları aile hekimimme söyledim onlar yaptı
özelde insan gibi bir doktor araştır insan yaşamayınca bilmiyor kolay gelsin
Amin canım
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr yeni gelenler olmuş hoşgelmişler
polianacım sana daha da günaydın :))
günayyddııınn oku oku şimdi bittiiii sana da kocaman günaydınnn hemşoooo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz
Kızlar siz de garip garip rüyalar görüyor musunuz? Dün eşimle ilgili çok saçma bir rüya görmüştüm, bugün de yolculuk yapmışım ve kanamam olmuş onu gördüm nasıl korkuyla uyandım
:) sen kilo aldın mı policim ?
Çok fazla düşündüğümüz için olabilir canım. Bana olmadı henüz ama normal diye düşünüyorum. Bütün gün akıl fikir bebişlerde
ben hamile kalmadan önce yavaş yavaş alıyodum 60 dım normalde doktora bi gittim 64 üm daha ilk ayımda
ve 1,5 aylıkken pantolonlarım olmadı şimdi hamile pantolonlarını giyiyyorum rahat rahat
bu arada ben 2 gündür ne rüyalar görüyorumm dünden önceki gün aman canınız çekmesin aşure ve salatalık turşusu yedim rüyamda
dün de allahım çağla yedim tuzlaya tuzlaya gerçek gibi yaaa
Hay maşallah tosunuma
Ben daha 1 kilo aldım ya normal mi acaba yoksa çok mu az oldu bilemedim :44:
yok yok senin ki normall daha 7 haftalıkmışsınn çok iyi bana bakma Allah sonumu hayır etsin
arkadaşlar biraz önce dr dan geldim bebeğim 12.haftaya girmiş 1 hafta ileriden gidiyormuş yani kalbi hızlı hızlı atıyordu canım benim yalnız dr plesenta aşağıya yerleşmiş ama daha erken yukarı çıkar dedi kasıklarım ondan çok ağrıyormuş.böyle olan var mı başka bir sorun teşkil etmez inşallh...Mevlam kucağımıza da almak nasip etsin inşalllah..
Kizlarrrr size 2 soru sorabilir miyim ? Bence sorarim
1- Calisan arkidislerim her gun her gun her gun yemek yapiyo musunuz yoksaaaa arada soyle bi iki gun kahvalti tarzi hazirladiginiz oluyo mu
(ben cok mu tembelim)
2- Kilo aldiniz mi / ne kaa ?
Sordum. Bu ka
bu arada akrapolun sitesi açılmıyo lady sen açabiliyomusun
öyle mi diyosun iyi madem :)
Sen de çok yeme bak o zaman
Çalışıyo musun kuşum?
evt çalışıyorum ve sürekli oturuyorum pc başında bu aralar hiç iştahım yok ama ne zaman açılır bilmem.. sen ne iş yapıyodun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?