- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.061
Slm fmfm. seninle günlerimiz aynıymış. bende merak ettim şimdi.Doktor çıkar dediyse çıkar merak etme sen, takma kafanı.benim randevum 19 ocakta daha çok var ve sabırsızlanıyorum. 2li tarama için o tarihe verdi doktor. sen yaptırdın mı 2li taramayı?
Bu arada kızlar 2li tarama için aç karnına gitmemiz gerekiyor demi? Yapacağımız başka birşey varmı tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. sabahları açlığa pek dayanamıyorum da
Ben de bi bakanlıkta çalışıyorum. meğğmuruum.
Neden iştahın yok ? senin bulantıların varmıydı ya da hiç oldu mu olduysa geçti mi
ay lütfen beni de alın aranıza. arada soracak bişey, aklıma takılan bişe oluyo kararsız kalıyorumm..
ilk haftalarda acaipp iştahım vardı bulantılar başladı 3 haftadır var ama bu hafta biraz azaldı gibi yine de iştahla yemek yiyemiyorum tam geçmedi yani
ben de bir bankanın genel müdürlüğündeyim aynı semtte olmayalım ben söğütözündeyim :)
günaydın hanımlar keyifler nasıl ? sabah tam 1 saat 10ar dk arayla telefonun alarmını erteleyen hamiş benim itiraf ediyorumsabah erken kalkmak çok zor geliyor
ben kolayı buldum, sabah erken kalkmıyorum!neyse ki işyeri o konuda anlayışlı bizim.
Saadettttttttttttt nabıon annem?
Doktora gitcen mi bugün midem bulanmıyo diye
Yerim seni
Merhaba hanimlar, bastan beri takip ediyorum ama simdi yazmak kismetmis. 10+4 teyim bulantillarim var ama istahim da cok acik. Acikinca daha cok bulaniyor , cok yedikce oluyorum. Ama cok sukur hic sikayetci dwgilim. Ancak cok kilo qlmaktan korkuyorum 9 ay diyet yaptim ve 10 kilo verdim simdi patir patir kilo alacakmisim gibi geliyor. Neyse canim gun bugundur hamileligin tadini cikarmak lazim.
ne kadar şanslısınözel sektörde çalışıyorum çok yorucu oluyor ama bakalım artık kısmet. bu arada kızlar hastanesi çok uzak olan var mı içinizde
meraba canım hoşgejdşn aramıza aman bebişler iyi olsun doğumdan sonra agustos anneleri kilo veriyor topiği açık kiloları hep beraber veririz merak etme:)))
Gun bile vermişler Ne çabuksezeryan mı istiyorsun? Ben daha erken diye düşünmiyim diyorum ama normali gözüm yemim sırf dikişlerden korkuma. Sezeryaninda videosuna baktım daha zor geldi gerçi yatman kalkcn bisey duymucan ama ikiside zor sonuçta.
Kızlar dün bebeğimin iyi olduğunu gördüm çok şükür, kanamam vardı artık çok az pembemsi bişeyler var o da normalmiş progestan kullanırken. Ayrıca fındığım büyümüş 1,3 cm olmuş kocamaaaan :)
Kızlar dün bebeğimin iyi olduğunu gördüm çok şükür, kanamam vardı artık çok az pembemsi bişeyler var o da normalmiş progestan kullanırken. Ayrıca fındığım büyümüş 1,3 cm olmuş kocamaaaan :)
günaydınnnnnnnnnnnnnn valla bulanıyor hadi yine iyiyim bugün azar yokk doktorları azad ettim kimse beni yerin dibine sokmakla uğraşmayacak hehehe :))))) ladydimbrütüsüm sen ne yapıyorsun?
senin adına çok sevindim canım tam olarak kaç hafta kaç günlüksün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?