2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben tecrübeli değilim ama dıktor bana 20 li haftalarda yapılacak şeker tarama testi dışında aç karnına yapılacak test yok dedi yani 2 li için aç olmana gerek yok tatlım...

Ben de bi bakanlıkta çalışıyorum. meğğmuruum.

Neden iştahın yok ? senin bulantıların varmıydı ya da hiç oldu mu olduysa geçti mi

ilk haftalarda acaipp iştahım vardı bulantılar başladı 3 haftadır var ama bu hafta biraz azaldı gibi yine de iştahla yemek yiyemiyorum tam geçmedi yani
ben de bir bankanın genel müdürlüğündeyim aynı semtte olmayalım ben söğütözündeyim :)

günaydın hanımlar keyifler nasıl ? sabah tam 1 saat 10ar dk arayla telefonun alarmını erteleyen hamiş benim itiraf ediyorum sabah erken kalkmak çok zor geliyor

Merhaba hanimlar, bastan beri takip ediyorum ama simdi yazmak kismetmis. 10+4 teyim bulantillarim var ama istahim da cok acik. Acikinca daha cok bulaniyor , cok yedikce oluyorum. Ama cok sukur hic sikayetci dwgilim. Ancak cok kilo qlmaktan korkuyorum 9 ay diyet yaptim ve 10 kilo verdim simdi patir patir kilo alacakmisim gibi geliyor. Neyse canim gun bugundur hamileligin tadini cikarmak lazim.

geçer heralde yakında

Kızılaydayım. bilemedin sıfır puan

Saadettttttttttttt nabıon annem?

Doktora gitcen mi bugün midem bulanmıyo diye

Yerim seni

günaydınnnnnnnnnnnnnn valla bulanıyor hadi yine iyiyim bugün azar yokk doktorları azad ettim kimse beni yerin dibine sokmakla uğraşmayacak hehehe :))))) ladydimbrütüsüm sen ne yapıyorsun?

meraba canım hoşgejdşn aramıza aman bebişler iyi olsun doğumdan sonra agustos anneleri kilo veriyor topiği açık kiloları hep beraber veririz merak etme:)))

ne kadar şanslısın özel sektörde çalışıyorum çok yorucu oluyor ama bakalım artık kısmet. bu arada kızlar hastanesi çok uzak olan var mı içinizde

Var canim 55 km kadar uzakta benim doktorum. Calisanlar icin hamile olmak zor ama en azindan gunler cabuk geciyor sizin icin, isle gucle ugrasirken :)

Kızlar dün bebeğimin iyi olduğunu gördüm çok şükür, kanamam vardı artık çok az pembemsi bişeyler var o da normalmiş progestan kullanırken. Ayrıca fındığım büyümüş 1,3 cm olmuş kocamaaaan :)

Canım ben kızımı sezeryanla doğurduğum icin yine sezeryan olacak. Evet acısız dogum olmaz ve en iyi doğumda kisiden kisiye değişiyor. Ben kızımda son aya kadar normal olsun istedim ta ki çatı muayenesine kadar. O kadar rahatsız oldum ki o zaman ben normal yapamayacağım dedim ve spinal sezeryan oldum . Çok ta memnunum İyiki öyle yapmışim. İleride spinal sezeryanimi ayrıntılı anlatırım evet henüz erken . Bu arada benimle aynı vücut yapısına sahip bana çok benzeyen bir kuzenim var. O Almanya'da dogum yaptı ve orda isteğe bağlı sezeryan yok . 4 gün sancı çekti , bebeğinin kalp atislari yavaşladı, o kadar acıdan sonra yine sezeryana almaya kalktılar . Baya zor oldu yani dogumu. Bu nedenle benim fikrim herkesin kolay dogumu farklı. Canım birde dogum videolarını seyretme bosyere korkutma kendini.

senin adına çok sevindim canım tam olarak kaç hafta kaç günlüksün ?

günaydınnnnnnnnnnnnnn valla bulanıyor hadi yine iyiyim bugün azar yokk doktorları azad ettim kimse beni yerin dibine sokmakla uğraşmayacak hehehe :))))) ladydimbrütüsüm sen ne yapıyorsun?

hohahohaha çoh tatlısın ya

Napıyım ya iyi diyelim iyi olalaım. takıldım yine buraya işler birikti. İşe gelesim zaten yok. Sabahları uyanmak işkence gibi ankara çok soğuk donuyoruz. Çok şikayet ettim ama napiyim ya yardım et saadet kurtar beni bu hayattan :84:

kızlar bebeşin ne kadar olduğunu yani boyunu nerden anlıyorsunuz ultrasyon kağıdında hangi yazının yanınna yazıyor doktor fasülye kadar dedi ama hangi fasülye cins cins değişir değil mi büyügü var küçüğü var :)))))hay Allah çok komik ya aklıma bu takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…