- 24 Mart 2009
- 3.262
- 4.554
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.081
Çok teşekkürler canım 7 hafta 2 günlüğüm
hohahohahaçoh tatlısın ya
Napıyım ya iyi diyelim iyi olalaım. takıldım yine buraya işler birikti. İşe gelesim zaten yok. Sabahları uyanmak işkence gibi ankara çok soğuk donuyoruz. Çok şikayet ettim ama napiyim ya yardım et saadet kurtar beni bu hayattan :84:
hohahohahaçoh tatlısın ya
Napıyım ya iyi diyelim iyi olalaım. takıldım yine buraya işler birikti. İşe gelesim zaten yok. Sabahları uyanmak işkence gibi ankara çok soğuk donuyoruz. Çok şikayet ettim ama napiyim ya yardım et saadet kurtar beni bu hayattan :84:
Var canim 55 km kadar uzakta benim doktorum. Calisanlar icin hamile olmak zor ama en azindan gunler cabuk geciyor sizin icin, isle gucle ugrasirken :)
ayyyy canım Allah kolaylık versin ben bu sene öğlenciyim iyiki öyle denk geldi gerçekten zor. ankara soğuktur ben küçüktüm keçiörende kalmıştık 3 sene tek hatırladığım çok soğuk ve karlı oldugu valla ben seni nasıl kurtarırım bilmiyorum ladybirddd kim kurtarırr hu huuu :)))))al battaniyeni iyice sarıl yat uyu ne işlere bakıyorsun boşverr akşam kocan gelince yıkasın temizlesin:)))
bende varımBurdur dayım bende. burda ne özel hastane var ne de doğum hastanesi o yüzden ıspartaya özel hastaneye gidiyorum haftasonları. 40-50 km falan, aslında antalya ya gidecektim (120km falan) ama doğuma oraya yetişemeyiz diye vazgeçtim :) Antalya da çok iyi hastaneler var keske orda olsaydım....
ayyy aramızda 2 gün var benimki 2 günbüyüksen yazınca boyunu merak ettim doktor mu söyledi? yoksa ultrasyon kagıdında ı yazıyor
kız işler derken lady evrak mevrak işini kastetti zaaarr sen ev işi mi anladın ev işi olsa iyi atarsın bekler ama devlet beklemez anam :):)
bende varımBurdur dayım bende. burda ne özel hastane var ne de doğum hastanesi o yüzden ıspartaya özel hastaneye gidiyorum haftasonları. 40-50 km falan, aslında antalya ya gidecektim (120km falan) ama doğuma oraya yetişemeyiz diye vazgeçtim :) Antalya da çok iyi hastaneler var keske orda olsaydım....
Doktor söyledi canım ama kağıtta da yazıyor şuan yanımda değil ama sağ tarafta line diye yazıyor onun yanındaki rakam :) İnşallah yazıyordur sende de merakını giderirsin.
ayyyy canım Allah kolaylık versin ben bu sene öğlenciyim iyiki öyle denk geldi gerçekten zor. ankara soğuktur ben küçüktüm keçiörende kalmıştık 3 sene tek hatırladığım çok soğuk ve karlı oldugu valla ben seni nasıl kurtarırım bilmiyorum ladybirddd kim kurtarırr hu huuu :)))))al battaniyeni iyice sarıl yat uyu ne işlere bakıyorsun boşverr akşam kocan gelince yıkasın temizlesin:)))
ohh hanfendi öğlene kadar yatsın sıcacık evinde.saygılar hocam öğretmenler başımızın tacı
Ne battaniyesi ne evi ne işi ne kocasıişler birikti derken iş yerindekileri kastediyorum. evdekiler de birikiyo da o ayrı haha sabah 9 akşam 6cıyız biz
CRL 11.0 mm bir bu var bide CN64 8cm ama line yok c<nım
ayyyy canım çok saol öğrendim rahatladım maşallah bebişlerimizebebeğin 11 mm canım o senin bebeğinin büyüklüğü merakını gideriyim bende dün dr uzun uzun anlantırdımda ultrasondan cıkan resimden anlattı bana .benimkide 16 mm olmuş maşallah hepsine :)
ne kadar şanslısınözel sektörde çalışıyorum çok yorucu oluyor ama bakalım artık kısmet. bu arada kızlar hastanesi çok uzak olan var mı içinizde
ayyy canım ev zannettim Allah yardımcın olsun inşallah yav hamişleri yormasınlar yaa boşver yorma kendini nasıl olsa biter işler amannnnn de bak keyfine ne güzel muhabett ediyoruz burada bu arada sıkı giyin üşütme canım
benim bi arkadaşım bucakta özel bi hastanede çalışıyor kuzum oraya gitsene iyidir belki ismini bilmiyorum ama ..
Evet ben sidede oturuyorum burda bile 4 tane ozel hastane var. Ama ben Antalya'ya gidiyorum. Anadolu hastanesine bir saat uzaklıkta.
Saol canım, Isparta da bir prof. e gidiyorum, çok iyi bir doktor. Epeyce araştırdık. Eşime birde bucaka gidelim dersem kafayı yer heralde. Şimdilik şikayetçi değiliz bakalım.Hatta Bucak daha uzak !!!
Anadolu hastanesi çok iyi bir seçim bencede. Bende antalya da olsam kesin oraya giderdi. Eşim 2 yıl önce ameliyat olmuştu orda, doktorları çok iyi, hastane çok temiz ve tüm personel aşırı ilgili ,bir hafta kalmıştık hastanede ve daha iyi olamazdı sanırım. Doğum bölümünü bilmiyorum ama kötü olacagını hiç sanmıyorum. Şanslısın bence isetberry . Ama bende bir delilik yapıp son dk. antalya ya karar verebilirim. Hastaneye yakın bir otelde kalırım diyorum aklıma gelmiyor değil hani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?