2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işler duradursun benim patron şehir dışında rahatım bugünnnn

ayyyy canım Allah kolaylık versin ben bu sene öğlenciyim iyiki öyle denk geldi gerçekten zor. ankara soğuktur ben küçüktüm keçiörende kalmıştık 3 sene tek hatırladığım çok soğuk ve karlı oldugu valla ben seni nasıl kurtarırım bilmiyorum ladybirddd kim kurtarırr hu huuu :)))))al battaniyeni iyice sarıl yat uyu ne işlere bakıyorsun boşverr akşam kocan gelince yıkasın temizlesin:)))

Var canim 55 km kadar uzakta benim doktorum. Calisanlar icin hamile olmak zor ama en azindan gunler cabuk geciyor sizin icin, isle gucle ugrasirken :)

bende varım Burdur dayım bende. burda ne özel hastane var ne de doğum hastanesi o yüzden ıspartaya özel hastaneye gidiyorum haftasonları. 40-50 km falan, aslında antalya ya gidecektim (120km falan) ama doğuma oraya yetişemeyiz diye vazgeçtim :) Antalya da çok iyi hastaneler var keske orda olsaydım....

kız işler derken lady evrak mevrak işini kastetti zaaarr sen ev işi mi anladın ev işi olsa iyi atarsın bekler ama devlet beklemez anam :):)

Son düzenleme:

benim bi arkadaşım bucakta özel bi hastanede çalışıyor kuzum oraya gitsene iyidir belki ismini bilmiyorum ama ..

ayyy aramızda 2 gün var benimki 2 günbüyük sen yazınca boyunu merak ettim doktor mu söyledi? yoksa ultrasyon kagıdında ı yazıyor

Doktor söyledi canım ama kağıtta da yazıyor şuan yanımda değil ama sağ tarafta line diye yazıyor onun yanındaki rakam :) İnşallah yazıyordur sende de merakını giderirsin.

kız işler derken lady evrak mevrak işini kastetti zaaarr sen ev işi mi anladın ev işi olsa iyi atarsın bekler ama devlet beklemez anam :):)

evet ya onu anladım malum benim ev de işler brikti ya suç bastırma kendime ortak arayışlarına girdim eşim bile iyice saldın kendini ev dökülüyor diyor :)))))yaa işte nasıl ortaya çıktı kirli çamaşırlarımm

Evet ben sidede oturuyorum burda bile 4 tane ozel hastane var. Ama ben Antalya'ya gidiyorum. Anadolu hastanesine bir saat uzaklıkta.

ohh hanfendi öğlene kadar yatsın sıcacık evinde. saygılar hocam öğretmenler başımızın tacı

Ne battaniyesi ne evi ne işi ne kocası işler birikti derken iş yerindekileri kastediyorum. evdekiler de birikiyo da o ayrı haha sabah 9 akşam 6cıyız biz

ayyy canım ev zannettim Allah yardımcın olsun inşallah yav hamişleri yormasınlar yaa boşver yorma kendini nasıl olsa biter işler amannnnn de bak keyfine ne güzel muhabett ediyoruz burada bu arada sıkı giyin üşütme canım

bebeğin 11 mm canım o senin bebeğinin büyüklüğü merakını gideriyim bende dün dr uzun uzun anlantırdımda ultrasondan cıkan resimden anlattı bana .benimkide 16 mm olmuş maşallah hepsine :)
ayyyy canım çok saol öğrendim rahatladım maşallah bebişlerimize

ne kadar şanslısın özel sektörde çalışıyorum çok yorucu oluyor ama bakalım artık kısmet. bu arada kızlar hastanesi çok uzak olan var mı içinizde

ben de özeldeyim ama şirketine göre değişiyor. biizmki iyi o konuda, çok şükür. İstanbul'da Avrupa yakasına taşınacağız ama benim hastanem Anadolu yakasında, napcam bilmiyorum Normal de doğum istiyorum, artık bir şekilde gideceğim gibi..

Amin amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aynı anda hem evi hem işi hem bebeği düşünmek kolay değil

Sıkı giyindim sen de giyin herkes giyinsin havalar çok soğuk ve herkes hasta

benim bi arkadaşım bucakta özel bi hastanede çalışıyor kuzum oraya gitsene iyidir belki ismini bilmiyorum ama ..

Saol canım, Isparta da bir prof. e gidiyorum, çok iyi bir doktor. Epeyce araştırdık. Eşime birde bucaka gidelim dersem kafayı yer heralde. Şimdilik şikayetçi değiliz bakalım.Hatta Bucak daha uzak !!!

Evet ben sidede oturuyorum burda bile 4 tane ozel hastane var. Ama ben Antalya'ya gidiyorum. Anadolu hastanesine bir saat uzaklıkta.

Anadolu hastanesi çok iyi bir seçim bencede. Bende antalya da olsam kesin oraya giderdi. Eşim 2 yıl önce ameliyat olmuştu orda, doktorları çok iyi, hastane çok temiz ve tüm personel aşırı ilgili ,bir hafta kalmıştık hastanede ve daha iyi olamazdı sanırım. Doğum bölümünü bilmiyorum ama kötü olacagını hiç sanmıyorum. Şanslısın bence isetberry . Ama bende bir delilik yapıp son dk. antalya ya karar verebilirim. Hastaneye yakın bir otelde kalırım diyorum aklıma gelmiyor değil hani :)

şu hastane doktor işlerini bi oturtaydık hayırlısıyla :18:

Günaydın Hanımlar
Ben bugün çok zor kalktım. İşe geldim ama nasıl geldim siz bana sorun. Sabah yine kahvaltıda midem bulandı. İyiyim şimdi. Dün mide ağrılarım için dahiliyeye gittim. Daha önceden reflüm olduğu için ilerde daha da artacağını sabretmem gerektiğini söyledi. Gaviscon verdi. Akşam cidden çok rahatladım. Baya hafifledi mide ağrım. Bi de dün kitap siparişi verdim. Bir sürü kitap beğendim. Liste yaptim. 6. ayda alınacaklar, bebek doğduktan sonra alınacaklar diye... Bir sürü kitap.... Aslında hepsini alıp simdiden okumaya başlamak istiyorum da . zor tututyorum kendimi. Allahım şu zor zamanları atlatmayı nasip etsin de onları da alır okurum artık...

Bu arada aldığım kitap Ayşe ÖNER / Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…