- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.101
Çok teşekkürler canım 7 hafta 2 günlüğüm
sakin bende senin gibiyim sakin ol diyorum ama elimde değil birde ben 12 yaşında bir çocuk annesiyim yani :)
hoş geldin hocam bende ssöylenip duruyorum doğum tarihini tatile denk getirdik yaz tatili güme gitti neyse artık bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda görevimize devam ederiz bu arada bende öğretmenim
Hay maşallah tosunuma
Ben daha 1 kilo aldım ya normal mi acaba yoksa çok mu az oldu bilemedim :44:
5. Ayda mi cikmisti vay canina.ufaklik az daha sabretseymis dumduz dogurcakmissin sen
Saol canım, Isparta da bir prof. e gidiyorum, çok iyi bir doktor. Epeyce araştırdık. Eşime birde bucaka gidelim dersem kafayı yer heralde. Şimdilik şikayetçi değiliz bakalım.Hatta Bucak daha uzak !!!
Anadolu hastanesi çok iyi bir seçim bencede. Bende antalya da olsam kesin oraya giderdi. Eşim 2 yıl önce ameliyat olmuştu orda, doktorları çok iyi, hastane çok temiz ve tüm personel aşırı ilgili ,bir hafta kalmıştık hastanede ve daha iyi olamazdı sanırım. Doğum bölümünü bilmiyorum ama kötü olacagını hiç sanmıyorum. Şanslısın bence isetberry . Ama bende bir delilik yapıp son dk. antalya ya karar verebilirim. Hastaneye yakın bir otelde kalırım diyorum aklıma gelmiyor değil hani :)
Kızlar siz de garip garip rüyalar görüyor musunuz? Dün eşimle ilgili çok saçma bir rüya görmüştüm, bugün de yolculuk yapmışım ve kanamam olmuş onu gördüm nasıl korkuyla uyandım
ne kadar şanslısınözel sektörde çalışıyorum çok yorucu oluyor ama bakalım artık kısmet. bu arada kızlar hastanesi çok uzak olan var mı içinizde
Günaydın Hanımlar
Ben bugün çok zor kalktım. İşe geldim ama nasıl geldim siz bana sorun. Sabah yine kahvaltıda midem bulandı. İyiyim şimdi. Dün mide ağrılarım için dahiliyeye gittim. Daha önceden reflüm olduğu için ilerde daha da artacağını sabretmem gerektiğini söyledi. Gaviscon verdi. Akşam cidden çok rahatladım. Baya hafifledi mide ağrım. Bi de dün kitap siparişi verdim. Bir sürü kitap beğendim. Liste yaptim. 6. ayda alınacaklar, bebek doğduktan sonra alınacaklar diye... Bir sürü kitap.... Aslında hepsini alıp simdiden okumaya başlamak istiyorum da . zor tututyorum kendimi. Allahım şu zor zamanları atlatmayı nasip etsin de onları da alır okurum artık...
Bu arada aldığım kitap Ayşe ÖNER / Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakımı
Rüyamda sezaryen oluyordum o karnı açma anını birebir hissettim resmen. Kendi kendime geçecek geçecek diyip durdum. sonra bebişimi gördüm ağlamıyordu. Panikledim. Göbek bağını kesince ağlar dedi doktor, kesilince ağladı. Bi tek poposunu gördüm cinsiyetini göremedim malesef. Çok korkarak uyandım sonra. Of kolay gelsin hepimize...
ben 47 kıloda hmıle kaldım ve suan 46yım bıkac gundr bulantıdan pek bsi yıyemedım 10 kılo alsam 56 da dogum emzırme falan 50 olurum zten cok kılo tutabılen bırı degılım bıseye uzulsem o aksam 1 kılo verırım bnde kılo ıstıyorum yanı:)
benim gibi olan varmıne yemek yapasım gelıyor nede birşeylerle uğraşasım geliyor..ayaga kalkınca hemen yoruluyorum iş miş yapasım gelmıyor hemen acıkıyorum kendıme bıseyler hazırlamaya bıle üşenıyorummm nolucak kızlar bu halimmbnm gıbı olan varmıı.. annemde uzakta ıkı tabak yemek yapanım olsun :2:
benim gibi olan varmıne yemek yapasım gelıyor nede birşeylerle uğraşasım geliyor..ayaga kalkınca hemen yoruluyorum iş miş yapasım gelmıyor hemen acıkıyorum kendıme bıseyler hazırlamaya bıle üşenıyorummm nolucak kızlar bu halimmbnm gıbı olan varmıı.. annemde uzakta ıkı tabak yemek yapanım olsun :2:
Ben de 47'yle kaldım. 48'im şimdi. Bulantıların geçince sen de yavaş yavaş almaya başlarsın heralde
Ben de 48kg ile hamile kaldım, geçen hafta 1,300 almıştım ama o zamandan beri tartılmadım :)
Saol canım, Isparta da bir prof. e gidiyorum, çok iyi bir doktor. Epeyce araştırdık. Eşime birde bucaka gidelim dersem kafayı yer heralde. Şimdilik şikayetçi değiliz bakalım.Hatta Bucak daha uzak !!!
Anadolu hastanesi çok iyi bir seçim bencede. Bende antalya da olsam kesin oraya giderdi. Eşim 2 yıl önce ameliyat olmuştu orda, doktorları çok iyi, hastane çok temiz ve tüm personel aşırı ilgili ,bir hafta kalmıştık hastanede ve daha iyi olamazdı sanırım. Doğum bölümünü bilmiyorum ama kötü olacagını hiç sanmıyorum. Şanslısın bence isetberry . Ama bende bir delilik yapıp son dk. antalya ya karar verebilirim. Hastaneye yakın bir otelde kalırım diyorum aklıma gelmiyor değil hani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?