2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbuldum hocam, teşekkür ederim :)
Evet malesef güme gitti :) Benim endişem şu, Eylül'de görevde olamayacağımız için eğitim öğretime hazırlık ödeneğini alamayacağız sanırım doğru mu? Var mı bunun bir yolu, etrafınızda yaşandı mı böyle bir olay?

Hay maşallah tosunuma

Ben daha 1 kilo aldım ya normal mi acaba yoksa çok mu az oldu bilemedim :44:

ben 47 kıloda hmıle kaldım ve suan 46yım bıkac gundr bulantıdan pek bsi yıyemedım 10 kılo alsam 56 da dogum emzırme falan 50 olurum zten cok kılo tutabılen bırı degılım bıseye uzulsem o aksam 1 kılo verırım bnde kılo ıstıyorum yanı:)

5. Ayda mi cikmisti vay canina. ufaklik az daha sabretseymis dumduz dogurcakmissin sen

Bazı insanların iç karnı geniş olduğu için yedıklerı bellı olmaz ve hamılelıkte gobek hemen cıkmazmıs benım oyleydı ılk hamılelıgımde ama bunda o duzenım bozuldu sanırım erken cıkacak gorunuyor

vee herkeze hayırlı huzurlu gunler-calısanlara kolay gelsınn

Kızlar bakın Kagan Kocatepenın sıtesınden alıntı yapıyorum:

10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER)
Bebeğin 3 boyutlu ultrasyonu

canım ıspartada hakan kayaya mı gidiyorsun?

Kızlar siz de garip garip rüyalar görüyor musunuz? Dün eşimle ilgili çok saçma bir rüya görmüştüm, bugün de yolculuk yapmışım ve kanamam olmuş onu gördüm nasıl korkuyla uyandım

Rüyamda sezaryen oluyordum o karnı açma anını birebir hissettim resmen. Kendi kendime geçecek geçecek diyip durdum. sonra bebişimi gördüm ağlamıyordu. Panikledim. Göbek bağını kesince ağlar dedi doktor, kesilince ağladı. Bi tek poposunu gördüm cinsiyetini göremedim malesef. Çok korkarak uyandım sonra. Of kolay gelsin hepimize...

ne kadar şanslısın özel sektörde çalışıyorum çok yorucu oluyor ama bakalım artık kısmet. bu arada kızlar hastanesi çok uzak olan var mı içinizde

Özel sektör çok berbat ya kolaylıklar dilerim
Benim doktorumun muayenehanesi Bakırköy'de, ben Halkalı'dayım :S Hastane de muhtemelen Bakırköy'de olacak. Eşim sırf bu yüzden hiç istemediği halde araba sürmeyi öğrendi

Ben de kitap araştırması içindeydim bu mesajı gördüğüm iyi oldu :)

O ruyalr bitmio cnn hic bebslerle yatip bebislerle kalkiorz cnku.bnde babasina coook bnzeyen bu cimcime gordum ama sdece yuzunu gordm bana hic benzemiodu

Selam, Eylül 3 muhtemel doğum tarihi görünüyor bende ama ben Ağustos annesi olacağıma eminim. Plansız bir bebek oldu. Hatta hap kullanıyordum. Düne kadar aldırmayı bile düşündük ama ben kıyamadım. Umarım hayırlı bir karar almışımdır.

benim gibi olan varmı ne yemek yapasım gelıyor nede birşeylerle uğraşasım geliyor..ayaga kalkınca hemen yoruluyorum iş miş yapasım gelmıyor hemen acıkıyorum kendıme bıseyler hazırlamaya bıle üşenıyorummm nolucak kızlar bu halimmbnm gıbı olan varmıı.. annemde uzakta ıkı tabak yemek yapanım olsun :2:

Ben de 47'yle kaldım. 48'im şimdi. Bulantıların geçince sen de yavaş yavaş almaya başlarsın heralde

Al bendende o kadr isi gucu esime yiktim kuzum benim elinden geleni ypio ama erkek snucta herseyn yeri degisti mutfaktabde bende ara ara kanamalar oluo hc is yapmiorm midem artik isyan edio bn kalkip bsiler hzrlamaya useniorm 4. Aya grince annenden yeni dogmus gbi oluosun dio ablm rahtliomusun sikayetler bitiomus umudum o.hasta gbi olduk hlszlik surekli uyku hali

Ben ben ben
Eşim yapıyor sağolsun yemekleri
Aynen ben de çok çabuk yoruluyorum bacaklarımda derman yok resmen :)

Kızımıda orda doğurdum ben kesinlikle tavsiye ederim . Doktorumdan çok memnunum zaten ama eğer sezeryan olacaksa anestezi doktoru ve ebeler de çok önemli hepsi birbirinden iyiydi ve çok güzel bir dogum yasadım. İnşallah bu doğumum da öyle olur. Eğer normal dogum yapacaksan çok farketmezde sezeryan olacaksa gel bence. Gunün de belli olduğu icin sacını basını yaptırıp tatile gider gibi gidiyorsun uzak olması çok farketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…