- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.121
47 48 kilo ile hamile kalmışlar hıhhhh
47 48 kilo ile hamile kalmışlar hıhhhh
Al bendende o kadr isi gucu esime yiktim kuzum benim elinden geleni ypio ama erkek snucta herseyn yeri degisti mutfaktabde bende ara ara kanamalar oluo hc is yapmiorm midem artik isyan edio bn kalkip bsiler hzrlamaya useniorm 4. Aya grince annenden yeni dogmus gbi oluosun dio ablm rahtliomusun sikayetler bitiomus umudum o.hasta gbi olduk hlszlik surekli uyku hali
Ben ben ben
Eşim yapıyor sağolsun yemekleri
Aynen ben de çok çabuk yoruluyorum bacaklarımda derman yok resmen :)
Yapi meselesi cnm ya ablam 48de hamike kldi 56kiloda dogum ypti top yutmus gbiydi krni byiliodum simdide kimse demez ablama dogym ypmis die ins bnde ole olurmm
ay tek dileğim o kadar zaman bı geçsede gelsek 4c ay'a valaa kızlar ölü gibi geziniyorum evde sağdce zaman geçirmek için bir günü geçiriyorumaynen bende eşime yıkmaya çalışyıorum ama kıyamıyorumda o değil onu geçtim kendime bıle bısey hazırlayamıyorum bılmıyorum boyle ne kadar devam eder kendimi bıraksam oturup ağlıcam içimden ağlamak geliyorr oturupp...
Kızlar, Ayşe Arman 2 gündür yazıyor okuyor musunuz? Kadın istemeden, korunduğu halde hamile kalmış ve devlete gitmiş kürtaj için, narkoz verilmeden, canlı canlı vakumlamışlar bebeğini!!!!! Dehşete düştüm, titriyorum hala(( Kadınları suçlamamak lazım, maddi gücüm yoktu diyor kadın ama doktora ne demeli (
Narkoz vermeden krtaj yaptlar - Aye ARMAN - Hrriyet
Kızlar benimde bir sorum var: lazer epilasyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hamile kalmadan önce başlamıştım 3. seansa girecektim ki hamileymisim ( ben korunuyordum aslında henüz yeni bir bebege hazır değildim) neyse benim lazer epilasyon yarım kaldı . Seanslarım bitseydi hamileyken rahat ederdim ama maalesef. Bazı kaynaklar bebege zararı olmadıgını söylüyor. Ne yapsam bilemedim. Tüm vücut girmiştim ben eğer devam etmezsem önceki seanslarimda bosa gidecek ayrıca 5 seansı peşin ödemiştimtabi bebeğim önemli ama internette yazdığı gibi zararsız mı acaba?
Kızlar benimde bir sorum var: lazer epilasyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hamile kalmadan önce başlamıştım 3. seansa girecektim ki hamileymisim ( ben korunuyordum aslında henüz yeni bir bebege hazır değildim) neyse benim lazer epilasyon yarım kaldı . Seanslarım bitseydi hamileyken rahat ederdim ama maalesef. Bazı kaynaklar bebege zararı olmadıgını söylüyor. Ne yapsam bilemedim. Tüm vücut girmiştim ben eğer devam etmezsem önceki seanslarimda bosa gidecek ayrıca 5 seansı peşin ödemiştimtabi bebeğim önemli ama internette yazdığı gibi zararsız mı acaba?
Ben şimdi bunu okursam çok sinirlenecegim. Ben bu yasakçı zihniyete karşıyım zaten . Yasaklar başladı mı arkası gelmez gelmeyecekte daha neler duyacaz , görecez bakalım?
canım ben doktoro ilk kontrole gittiğimde bana zararlı olan şeyleri anlattı lazer de vardı içinde iğneli ve lazer dışında ağda serbest dedi
lap topu kucağına alma
cep telefonu ile aynı odada uyuma
wireless varsa çalışmadığı zaman kapalı tut ayrı bir odada olsun
çok sık cep telefonuyla konuşma dedi çok mantıklı değil mi?
Kızlar ben normalde tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırmaktan yanayım doğumumu özelde yaptırıcam ama son aylarda gitmeyi düşünüyorum.Kalp atışı için özel hastaneye gittim sadece ama doktoruma yaptırmş oldugum tahlilleride gösterdim kan, idrar, şeker testi v.s. ayrıyetten benden kızamıkçık ve toxo plazma testi istedi devlette yaptırıyım dedim randevu aldım gittim bizde bu testler yapılmıyor zaten çok gereklide degil dedi ordaki bayan.bende yaptırmadım sizlerdende istendimi bu testler acaba yaptırmalımıyım ? :26:
en doğru bilgiyi doktorunun vereceğini düşünüyorum canım. üstelik, farzet ki sakıncası yok, doğumdan sonra tekrar çıkıyor zaten tüyler. Benim kuzenim kendisi güzellik uzmanı. yaptırmıştı evlenmeden önce. 6-7 ay kadar önce bebeği oldu. Hatta ben de düşünüyodum yaptırmayı. Hayır kesinlikle yaptırma benimkiler tekrar çıktı dedi.
Dogru birde bu yönü var. Doğumda tüm hormonal sistemin değiştiği icin. Ok kararsızlıktan kurtuldum yaptırmıyorum. Belki bacaklara devam ederim diye düşünmüştüm ama gerek yok. Agdaya kaldık yine artık bu isten kurtulduğumu sanıyordum ben
canım ıspartada hakan kayaya mı gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?