2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ben ben
Eşim yapıyor sağolsun yemekleri
Aynen ben de çok çabuk yoruluyorum bacaklarımda derman yok resmen :)

ay tek dileğim o kadar zaman bı geçsede gelsek 4c ay'a valaa kızlar ölü gibi geziniyorum evde sağdce zaman geçirmek için bir günü geçiriyorum aynen bende eşime yıkmaya çalışyıorum ama kıyamıyorumda o değil onu geçtim kendime bıle bısey hazırlayamıyorum bılmıyorum boyle ne kadar devam eder kendimi bıraksam oturup ağlıcam içimden ağlamak geliyorr oturupp...

Film izle hayatım, her gün bı tane çok iyi geliyor. Kitap oku ( bak cocuk Zeki olur) aslında miden bulanmıyorsa evdede yapacak çok şey var.

Kızlar, Ayşe Arman 2 gündür yazıyor okuyor musunuz? Kadın istemeden, korunduğu halde hamile kalmış ve devlete gitmiş kürtaj için, narkoz verilmeden, canlı canlı vakumlamışlar bebeğini!!!!! Dehşete düştüm, titriyorum hala (( Kadınları suçlamamak lazım, maddi gücüm yoktu diyor kadın ama doktora ne demeli (

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...utm_medium=yazarlar&utm_campaign=yazarsonyazi

Son düzenleme:
Kızlar benimde bir sorum var: lazer epilasyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hamile kalmadan önce başlamıştım 3. seansa girecektim ki hamileymisim ( ben korunuyordum aslında henüz yeni bir bebege hazır değildim) neyse benim lazer epilasyon yarım kaldı . Seanslarım bitseydi hamileyken rahat ederdim ama maalesef. Bazı kaynaklar bebege zararı olmadıgını söylüyor. Ne yapsam bilemedim. Tüm vücut girmiştim ben eğer devam etmezsem önceki seanslarimda bosa gidecek ayrıca 5 seansı peşin ödemiştim tabi bebeğim önemli ama internette yazdığı gibi zararsız mı acaba?

Ben şimdi bunu okursam çok sinirlenecegim. Ben bu yasakçı zihniyete karşıyım zaten . Yasaklar başladı mı arkası gelmez gelmeyecekte daha neler duyacaz , görecez bakalım?

canım ben doktoro ilk kontrole gittiğimde bana zararlı olan şeyleri anlattı lazer de vardı içinde iğneli ve lazer dışında ağda serbest dedi
lap topu kucağına alma
cep telefonu ile aynı odada uyuma
wireless varsa çalışmadığı zaman kapalı tut ayrı bir odada olsun
çok sık cep telefonuyla konuşma dedi çok mantıklı değil mi?

weee ben geldimm mutlu haberlerlee :)) bebişimi gördümmm kalp atışınıda tekrar dinledik..büyümüşş annesinin bitanesi :)) bu ayın sonunda ikili test için gidicem..kan değerlerim idrar testi hepsi normal çıktı..folik asiti bıraktım...vitamine dewam...çok şükür Allahımaa...

cnm bende lazer epilasyona gidiyordum 4. seansım bitmişti hamile kaldım benim gittiğim yer önermedi hamileyken yapılmaz dedi ve ben bıraktım zaten bişey kalmamştı ücretini geri alma şansın olmazmı acaba :44:

Ben şimdi bunu okursam çok sinirlenecegim. Ben bu yasakçı zihniyete karşıyım zaten . Yasaklar başladı mı arkası gelmez gelmeyecekte daha neler duyacaz , görecez bakalım?

Bir gün Allah bu duruma muhtaç etmez inşallah hiçbirimizi Kocanın altına yatmayı biliyorsun ama diye azarlamış kadını ya doktor. İnanamıyorum!!!

en doğru bilgiyi doktorunun vereceğini düşünüyorum canım. üstelik, farzet ki sakıncası yok, doğumdan sonra tekrar çıkıyor zaten tüyler. Benim kuzenim kendisi güzellik uzmanı. yaptırmıştı evlenmeden önce. 6-7 ay kadar önce bebeği oldu. Hatta ben de düşünüyodum yaptırmayı. Hayır kesinlikle yaptırma benimkiler tekrar çıktı dedi.

Kızlar ben normalde tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırmaktan yanayım doğumumu özelde yaptırıcam ama son aylarda gitmeyi düşünüyorum.Kalp atışı için özel hastaneye gittim sadece ama doktoruma yaptırmş oldugum tahlilleride gösterdim kan, idrar, şeker testi v.s. ayrıyetten benden kızamıkçık ve toxo plazma testi istedi devlette yaptırıyım dedim randevu aldım gittim bizde bu testler yapılmıyor zaten çok gereklide degil dedi ordaki bayan.bende yaptırmadım sizlerdende istendimi bu testler acaba yaptırmalımıyım ? :26:

Evet, agdaya devam yani . Doğumdan sonra giderim artık.

Benim ayriyettenlerim, toxoplazma, rubella, cvm(?) , hepatit. Yaptırdık biz hani ender rastlanan hastalıklar ama eğer çıkarsa bebekte ciddi hasarlara neden oluyor.Dr un istediklerini yaptir bence.

Dogru birde bu yönü var. Doğumda tüm hormonal sistemin değiştiği icin. Ok kararsızlıktan kurtuldum yaptırmıyorum. Belki bacaklara devam ederim diye düşünmüştüm ama gerek yok. Agdaya kaldık yine artık bu isten kurtulduğumu sanıyordum ben

Bunca zaman katlanmışız bi 1 sene civarında daha öyle olcak sanırım. napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…