- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.141
Bir gün Allah bu duruma muhtaç etmez inşallah hiçbirimiziKocanın altına yatmayı biliyorsun ama diye azarlamış kadını ya doktor. İnanamıyorum!!!
ay tek dileğim o kadar zaman bı geçsede gelsek 4c ay'a valaa kızlar ölü gibi geziniyorum evde sağdce zaman geçirmek için bir günü geçiriyorumaynen bende eşime yıkmaya çalışyıorum ama kıyamıyorumda o değil onu geçtim kendime bıle bısey hazırlayamıyorum bılmıyorum boyle ne kadar devam eder kendimi bıraksam oturup ağlıcam içimden ağlamak geliyorr oturupp...
Bunca zaman katlanmışız bi 1 sene civarında daha öyle olcak sanırım. napalım
Kuzum boyunuz kaç sizin? Benden kısa olunda teselli bulayım kendime:)
47 48 kilo ile hamile kalmışlar hıhhhh
Ben de kitap araştırması içindeydim bu mesajı gördüğüm iyi oldu :)
Bir gün Allah bu duruma muhtaç etmez inşallah hiçbirimiziKocanın altına yatmayı biliyorsun ama diye azarlamış kadını ya doktor. İnanamıyorum!!!
Kızımıda orda doğurdum ben kesinlikle tavsiye ederim . Doktorumdan çok memnunum zaten ama eğer sezeryan olacaksa anestezi doktoru ve ebeler de çok önemli hepsi birbirinden iyiydi ve çok güzel bir dogum yasadım. İnşallah bu doğumum da öyle olur. Eğer normal dogum yapacaksan çok farketmezde sezeryan olacaksa gel bence. Gunün de belli olduğu icin sacını basını yaptırıp tatile gider gibi gidiyorsunuzak olması çok farketmiyor.
Evet canım yoksa sendemi ?
Tanıyormusun Hakan beyi ?
Kanim dondu..o kadinin cektigi aciyi dusunmek bile istemiyorum korundugu halde hamile kliosa ona bsi diemem ama korunmayip hamile kalinca kurtaji bi dogum kntrol yontemi olarak kullananlari kiniorm .bz her kntrole 3.5 atarak gdiorz sagliklimi kalbini duycazmi die onlar kalbi atan bebegi olduruo ha bicakla adam oldurmusn ha kurtaj ayni seyKızlar, Ayşe Arman 2 gündür yazıyor okuyor musunuz? Kadın istemeden, korunduğu halde hamile kalmış ve devlete gitmiş kürtaj için, narkoz verilmeden, canlı canlı vakumlamışlar bebeğini!!!!! Dehşete düştüm, titriyorum hala(( Kadınları suçlamamak lazım, maddi gücüm yoktu diyor kadın ama doktora ne demeli (
Narkoz vermeden krtaj yaptlar - Aye ARMAN - Hrriyet
Haa birde hızımı alamadım bu istenmeyen gebelikler icin esas erkekleri egitmeleri lazım. Esas is onlarda bitiyor. Ama acıyı çeken onlar değil ya . İstenmeyen gebelik bile olsa hamile bıraktım diye övünen cahiller var. Off ya offf.
bende varımBurdur dayım bende. burda ne özel hastane var ne de doğum hastanesi o yüzden ıspartaya özel hastaneye gidiyorum haftasonları. 40-50 km falan, aslında antalya ya gidecektim (120km falan) ama doğuma oraya yetişemeyiz diye vazgeçtim :) Antalya da çok iyi hastaneler var keske orda olsaydım....
İlahi isetberry çok güldürdün beni :) allahta seni güldürsün.Aslında ben ciddi ciddi düşünüyorum ama eşimi de buna alıştırmam lazım, o yüzden erken şimdilik. Şauana kadar bir problem yaşamadım çok şükür, doğuma kadar herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum inşallah. epidural normal doğumda iyi diyorlar. Bakalım o zamana kadar şartlar neyi gösterecek.... Umarım hakkımızda en hayırlısı neyse o olur....
merhaba beyaz çekirge :)) !!bir burdurlu olarak burdurun neden bu kadar gelişmediği hakkında dusunur dururum hep !!ondan kucuk sehırler de bıle en az 2 ozel hast varken,bu kadar buyuk sehırlerın ortasında kaybolup gıtmesıne içim almıyor..ben bolu dayım ve burdurdan daha kucuk bır yer..ve burda 3 tane ozel hast var...nıye bu kadar yenılıge kapalılar anlamıyorum...benım akraalrımda burdurda doktor bulamayıp hep ıspartaya gıtıtler,antalya gercekten uzakta..dogum zor olur..bence en guzel tercıhı yapmısısn...
İnsan kendini hasta gbi hissedio cnm hele su midemm off. Onceden hcbsi yiyemiodum smdi yiyorum ama yedikten sonra bulanio midem bu durumu yasayan varmi yoksa ben ayri bi turmuyumm
merhaba beyaz çekirge :)) !!bir burdurlu olarak burdurun neden bu kadar gelişmediği hakkında dusunur dururum hep !!ondan kucuk sehırler de bıle en az 2 ozel hast varken,bu kadar buyuk sehırlerın ortasında kaybolup gıtmesıne içim almıyor..ben bolu dayım ve burdurdan daha kucuk bır yer..ve burda 3 tane ozel hast var...nıye bu kadar yenılıge kapalılar anlamıyorum...benım akraalrımda burdurda doktor bulamayıp hep ıspartaya gıtıtler,antalya gercekten uzakta..dogum zor olur..bence en guzel tercıhı yapmısısn...
Kızlar ilginç bir şey yaşadım az önce.Bu benim ikinci hamileliğim ve bebeğimin hareketini hissettim.Ben de şaşırdım.İlkini 4 aylıkken hissetmiştim.Ama eminim insan anlıyor ya.Çok tuhaf oldum..:)
canım biliyomusun benim de 2. hamileliğim ve bende 1 haftadır hissediyorum
ay çok ilginç.yalnız değilmişim.sevindim buna..Duyan inanmaz ama.İkinci olunca farkedebiliyor insan demek.Eğer öyleyse her gün hissedilir,ordan anlarım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?