2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir gün Allah bu duruma muhtaç etmez inşallah hiçbirimizi Kocanın altına yatmayı biliyorsun ama diye azarlamış kadını ya doktor. İnanamıyorum!!!

Eskiye donduk yine. Hani eskiden kadinlar gizlice ebelerde kürtaj olurlarmisya kan revan icinde. Çile kadınların hayatim daha çok çekecekleri var ve isin kötüsü bunu yoksullar çekecek digerleri yolunu bulur. Olmadı Kıbrıs'a gider. Ama bu is kürtajı ne bitirir ne azaltır. Olan zavallı kadınlara olur.

İnsan kendini hasta gbi hissedio cnm hele su midemm off. Onceden hcbsi yiyemiodum smdi yiyorum ama yedikten sonra bulanio midem bu durumu yasayan varmi yoksa ben ayri bi turmuyumm

47 48 kilo ile hamile kalmışlar hıhhhh

ben 67 ile hamile kaldım. ve şimdiden 1 kilo aldım. Ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kızlar. 2006 yılında diyetisyenle 20 kilo vermiştim. Şimdi tekrar veremezsem diye çok korkuyorum. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor ve daha zor kilo veriyorsun. Veremezsem mutsuz olacağımı bildiğimden gideyim de sağlıklı bir şekilde kilo alayım bari. İştahım normalde öyle açıktır ki benim her seferinde üzülerek kalkarım masadan. Benim mottom mutlu anne mutlu bebek..... Sadece kilo için değil normal zamanda da mutlu hissetmeye çalışmak pozitif düşünmek bebeğinizin de öyle hissetmesini sağlayacak... Pozitif düşünelim. Herşey Güzel Olacak...
Ben de kitap araştırması içindeydim bu mesajı gördüğüm iyi oldu :)

Araştırınca en çok bunu beğendim. Sade,kolay anlaşılır bir dil, sıkmayan anlatım benim için önemli. Tavsiyeler hep bu yöndeydi.... Diğer kitaplara göre pahalı biraz ama... "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" i de beğendim. İkisi arasında kalınca diğerini seçtim. Diğerinde hamilelik ve doğum sonrası egzersizleri için fotoğraflar ve videolar da varmış. Bu kısım da daha etkili oldu seçmemde.

Bir gün Allah bu duruma muhtaç etmez inşallah hiçbirimizi Kocanın altına yatmayı biliyorsun ama diye azarlamış kadını ya doktor. İnanamıyorum!!!

Haa birde hızımı alamadım bu istenmeyen gebelikler icin esas erkekleri egitmeleri lazım. Esas is onlarda bitiyor. Ama acıyı çeken onlar değil ya . İstenmeyen gebelik bile olsa hamile bıraktım diye övünen cahiller var. Off ya offf.

İlahi isetberry çok güldürdün beni :) allahta seni güldürsün.Aslında ben ciddi ciddi düşünüyorum ama eşimi de buna alıştırmam lazım, o yüzden erken şimdilik. Şauana kadar bir problem yaşamadım çok şükür, doğuma kadar herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum inşallah. epidural normal doğumda iyi diyorlar. Bakalım o zamana kadar şartlar neyi gösterecek.... Umarım hakkımızda en hayırlısı neyse o olur....

Evet canım yoksa sendemi ?
Tanıyormusun Hakan beyi ?

evet tatlım ben de hakan beyin hastasıyım 1 kere gittim daha gerçi kalbini duymak için geçen hafta randevu almak çok zor 10 gün önceden alınıyor ilk başta bilmediğimizden başka doktorlara gittik şimdi öğrendik artık hakan beyle devam etmeyi planlıyoruz... canım bişi sorucam senden kan idrar tahlili istedi mi? bana 12. hafta 2 li testle birlikte yapıcaz dedi şimdi gerek yok dedi... ama herkes yaptırmış burda anlamadım...

Kanim dondu..o kadinin cektigi aciyi dusunmek bile istemiyorum korundugu halde hamile kliosa ona bsi diemem ama korunmayip hamile kalinca kurtaji bi dogum kntrol yontemi olarak kullananlari kiniorm .bz her kntrole 3.5 atarak gdiorz sagliklimi kalbini duycazmi die onlar kalbi atan bebegi olduruo ha bicakla adam oldurmusn ha kurtaj ayni sey

Evt korunmayi hep kadinlrdan bekleyn tiplerde var.gecen saglk ocaginda ebeler anltti sevgilisnden hamile kalip kurtaj olan cok kisi varmis butun bedeli hcbi gunahi olmayan o minicik kalp cekio

merhaba beyaz çekirge :)) !!bir burdurlu olarak burdurun neden bu kadar gelişmediği hakkında dusunur dururum hep !!ondan kucuk sehırler de bıle en az 2 ozel hast varken,bu kadar buyuk sehırlerın ortasında kaybolup gıtmesıne içim almıyor..ben bolu dayım ve burdurdan daha kucuk bır yer..ve burda 3 tane ozel hast var...nıye bu kadar yenılıge kapalılar anlamıyorum...benım akraalrımda burdurda doktor bulamayıp hep ıspartaya gıtıtler,antalya gercekten uzakta..dogum zor olur..bence en guzel tercıhı yapmısısn...

Evet canım , hepimiz icin en iyisi ne ise o olsun. Ben de çatı muayenesine kadar normal düşünüyordum ki tam o sırada vaz geçtim muayeneden de kurtuldum. Benim kesin sezeryan da artık kararsız kalacak bir şey yine buldum kendime epidural mı? Yoksa spinal mı? Neyse daha düşünmek icin çok zamanım var

Ben de bunu zamaninda cok dusundum ve sonuca vardim ,soyleyim hayatim; yoruk kültürü. Yörüklerin düşünce yapılarının değişmesi çok uzun zaman alıyor. Yörüklerin yaşadığı hangi ilçeyi ,ili incelesen aynı sonuca ulasirsin. Bu arada yörükleri severim yanlış anlamayın cevremdede çok var.

İnsan kendini hasta gbi hissedio cnm hele su midemm off. Onceden hcbsi yiyemiodum smdi yiyorum ama yedikten sonra bulanio midem bu durumu yasayan varmi yoksa ben ayri bi turmuyumm

yok cnm kızlarında dedıgı gıbı normal bu sıralar 4ayda geçermiş inş...cnm bnde mıde bulantısı olmadı ama tiksindim ev yemekleri yağlıymış gibi gelıyorr midem kalkıyor yıyemıyorum geçen hafta yourt yıyebılıodum bu hafta ondanda sogudum sanırım bı kere yedıgımden tıksınır oldum...çubuk aburcubur tost meyve idare ediorum bnde..

canım ben ıspartadayım ama burduru daha çok severim aslen izmirliyim... benim gözlemim ıspartanın gölgesinde kalması ve süleyman demirel etkisi... bi yerele yatırım yapmazsan gelişemez zira... ıspartalılar sanki çok ileri görüşlü açık kafalıda mı gelişti! alakası yok... tamamen siyaset ve kayırma işi bu iş...

Kızlar ilginç bir şey yaşadım az önce.Bu benim ikinci hamileliğim ve bebeğimin hareketini hissettim.Ben de şaşırdım.İlkini 4 aylıkken hissetmiştim.Ama eminim insan anlıyor ya.Çok tuhaf oldum..:)

Kızlar ilginç bir şey yaşadım az önce.Bu benim ikinci hamileliğim ve bebeğimin hareketini hissettim.Ben de şaşırdım.İlkini 4 aylıkken hissetmiştim.Ama eminim insan anlıyor ya.Çok tuhaf oldum..:)

canım biliyomusun benim de 2. hamileliğim ve bende 1 haftadır hissediyorum

Merhaba delimavi... Bende çok şikayetçiyim bu konuda. Yanlış anlamassan fikrimi söyleyeyim, burda insanlar aşırı tembel ! armut piş ağzıma düş peşinde hepsi ne yazikki. üstelikte kimse kimsenin iyi olmasını istemiyor.Birbirlerini çekemiyorlar, bu yüzden de iyi şeyler desteklenmiyor hiç. Alışmışlar kolay para kazanmaya. Bilirsin bedelli askerler vardı burda hep, halk bu zamana kadar birşekilde faydalanmış onlardan ama artık oda yok. Birde insanlar varyemez. Sokaktan görsen acırsın haline bir ekmek parası veresin gelir ama bir duyarsın amcanın trilyonları var bankada. milyon milyar değil baya bildiğin trilyon. adamın bir gözü topraga bakıyor açlıktan nefesi kokuyor kendi yemediği gibi çoçuklarına da yedirmiyor. İnan böyle insanlar var ya burda. Şaşırıyorum vallahi. Ne olur kızma bana. Ama dediğin gibi bende çok kızıyorum bu insanlara memleketlerine hiç hayrı yok kimsenin. Ben karabüklüyüm, sen bilirsin beklki yakındır Bolu ya....
işçi, emekçi kentidir benim memleketim ekmeğini taştan çıkaran kızgın demirden çıkaran fedakar çalışkan insanlarla doludur. Üretimin olmadığı yerde gelişmekten söz etmek mümkün değil kısacası. Burdur hep tüketici, üretici yok ne yazıkki.
Çok konuştum yanlış birşey yazdıysam kusura bakmayın lütfen.

ay çok ilginç.yalnız değilmişim.sevindim buna..Duyan inanmaz ama.İkinci olunca farkedebiliyor insan demek.Eğer öyleyse her gün hissedilir,ordan anlarım..:)

ben etrafıma çok söylemiyorum gazdır falan diyolar ama insan gazın ayrımını yapıyor demi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…