- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.341
Evet daha iyiyim :) 3 ayağının üzerinde yürümeyi öğrendi. Hayvanların en güzel özelliği bize göre daha hızlı iyileşmeleri, doğumları vs. herşeyleri bize göre daha hızlı oluyor. 1-2 güne yeni tırnak çıkar sanırım.
Cok sevindim canım zaten su an iyi birşey duymaya çok ihtiyacım vardı kalp krizi geçirebilirim sekerim yükseldi moralim yerlerde En azından senin yavrun daha iyiymis
Cok sevindim canım zaten su an iyi birşey duymaya çok ihtiyacım vardı kalp krizi geçirebilirim sekerim yükseldi moralim yerlerde En azından senin yavrun daha iyiymis
Ne yalaka medyamız var arkadaslar yaa
Ortalık yıkılıyor bi tanesi de vermiyor dandik flash tv dışında
Yazık insanlarımıza
evet bende senin gibi hissettim doktor garantiye alalım dedi beni eczane eczane gezdirdi zor buldum bu pedlerden rengi mavi olursa görüşelim dedi mavi olmadı yani normal akıntıymış eskiden bu pedlermi varmış doktorlarda yokuşa sürüyor gibi geldi bana ultrasonla göremezmiydi beni o kadar yordu sen bi dene kendini bakalım devamlı akan bi sumu bu bide koku varmı aseton gibi değişik bi koku
canım benim normalde doğum 17 ağustos ama ultrason 1 hafta ileri gebeliğin başından beri o yüzden senle yaklaşık aynı gün görünüyor doğumumuz. doktor isterse ultrason tarihine göre yazabiliyor ben sordum ultrasona göre 17 haziran pazartesi 32+0 oluyormuşum o gün yazacakmış gerçi bana pek bir faydası yok sonuçta okulu kapatıyoruz doktoruna sor ultarasona görede sat tarihine görede yazabilir ok :)
selam kızlar çalışan anneler 32. hafta çalışabilir raporunu ne zaman alıyorsunuz ben öğretmenim benimki yaz tatilinden dolayı yanıyor erken alabilen varmı raporu 1.2.hafta erken verseler keşke
bizim aktaracağımız hiçbir hafta yok
günaydınn anneler ve güzel melekleri; dünden beri kafamı kurcalayan bişeyi sizlere danışmak istiyorum .. dün kontrolümüz vardı sat a göre 27+6 ultrasona göre 29+4 çıktım kilomuz 1330 gram olmuş (maşallah) hareketleri çok iyi rahim açıklığımıda ölçtü gayet iyi dedi yalnız ben en başından beri normal doğum istiyorum çocuk makat geliş sen yinede sezeryanada kendini alıştır deditabi bebeğim ve benim için hagisi hayırlıysa o olsun ama yinede üzüldüm .. çok erken sata göre 12 usg ye göre 10 hafta var dönmezmiki acaba baş pozisyonuna daha önce doğum yapan anneler varsa bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim .. ben o cümleden sonra dumura uğradım ondan dr uma soramadım ..
günaydınn anneler ve güzel melekleri; dünden beri kafamı kurcalayan bişeyi sizlere danışmak istiyorum .. dün kontrolümüz vardı sat a göre 27+6 ultrasona göre 29+4 çıktım kilomuz 1330 gram olmuş (maşallah) hareketleri çok iyi rahim açıklığımıda ölçtü gayet iyi dedi yalnız ben en başından beri normal doğum istiyorum çocuk makat geliş sen yinede sezeryanada kendini alıştır deditabi bebeğim ve benim için hagisi hayırlıysa o olsun ama yinede üzüldüm .. çok erken sata göre 12 usg ye göre 10 hafta var dönmezmiki acaba baş pozisyonuna daha önce doğum yapan anneler varsa bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim .. ben o cümleden sonra dumura uğradım ondan dr uma soramadım ..
slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz
etiketleri ben tasarladım ben yaptım canım. bir yere yaptırmadım yani
ah canım Allah hepimize sabır versin artık napcaz çekcez mecburrrrgerçi ben dayanamam sokarım lafımı
çok güzeller bunlar bayıldım. sanırım hayatta bir tek bunu başaramayacağım yani örgü işini.
ah canım nereye koyacağımı düşünüyor anlamadım oysaki detaylı da anlatmıştım sonuçta daha önceden görmemiş denk gelmemiş olabilir diye. ama sırf laf söylemek için bence :) yoksa yastıktan hortum uzatacak halimin olmadığını tahmin eder herhalde
bu arada dogum gunumu kutlayann kuzularr saolunn guzel dıleklernz ıcnn hepımızn ıstegı dılegı aynı allahh evlatlarımzla evımzde huzurla yasamayı nasıp etsn hepımıze..sevıyrmm sızı
günaydın hanımlar... ne kadar kötü birgün... kardeşlerimiz taksimde direniyor biz evimiz de bacak bacak üstüne atıp oturuyoruz.. keşke yanlarında olup direnebilseydim herşeye rağmen.. bazı ampul kafalılar ile ilk mahkemem de olmazdı.. inş birilerinin koltuklarını sallayabilirlertorunların izinde ATA'm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?