2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sevindim canım zaten su an iyi birşey duymaya çok ihtiyacım vardı kalp krizi geçirebilirim sekerim yükseldi moralim yerlerde En azından senin yavrun daha iyiymis

Ne yalaka medyamız var arkadaslar yaa
Ortalık yıkılıyor bi tanesi de vermiyor dandik flash tv dışında
Yazık insanlarımıza

herkese iyi geceler
hamileliğiniz yolundadır inşaallah
aksamalar olabilir kimse moralini bozmasın.
çünkü Rabbim hamilelere kalkan gerer bize yardım ediyor.
Rabbim sen bizi ve tatlı bebişlerimizi koru.
onları hayırlıca sağlıklıca kollarımıza almayı nasip et.
AMİİİİİİN......

Oğlum yine coştu! Midemi kaldırdı artık yani. Kafasımı totosumu anlamıyorum.. karnımdan çıkacak giibi Bu aralar çok ağrım oluyor nedense..yürümekte zorlanıyorum, karnımın altı sanki yara

Evet canım ya dimi eskiden turnusollu ped mı vardı tövbe tövbe.. İşten eve geldim çamaşırımı falan değiştirdim bi daha olmadık şimdilk şükür . Kokusu yok gibi, amniyo sıvısı olsa aseyon gibi mi kokuyomuş canım o kadar keskin mi ki acaba kokusu. Bi de durmazdı dimi devam ederdi..

Oğlum babanesine geldi. Ananemizde burda cok mutlu oldu kıpır kıpır

olsun sanada etkisi olur ilköğretimdeysen 2 hafta semineri eklersin lisedeysen sınavlarda görev istersin 2 hafta ordan eklersin

2 hafta nedemek bizim için biliyorsun çok önemli

günaydınn anneler ve güzel melekleri; dünden beri kafamı kurcalayan bişeyi sizlere danışmak istiyorum .. dün kontrolümüz vardı sat a göre 27+6 ultrasona göre 29+4 çıktım kilomuz 1330 gram olmuş (maşallah) hareketleri çok iyi rahim açıklığımıda ölçtü gayet iyi dedi yalnız ben en başından beri normal doğum istiyorum çocuk makat geliş sen yinede sezeryanada kendini alıştır dedi tabi bebeğim ve benim için hagisi hayırlıysa o olsun ama yinede üzüldüm .. çok erken sata göre 12 usg ye göre 10 hafta var dönmezmiki acaba baş pozisyonuna daha önce doğum yapan anneler varsa bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim .. ben o cümleden sonra dumura uğradım ondan dr uma soramadım ..

dün bu konuyu doktorumla görüştüm benim usg sonucum sattan ileride 2 hafta kadar bana usg sonucuna göre 32. hafta raporunu vericem dedi yani normaline göre 2 hafta önce bu olabiliyormuş yani yasal eğer seninde biraz öndeyse bu şekilde talep edebilrsin ..

canım özel hastaneyemi gidiyorsun öyleyse sezeryan için bahane bulurlar ben ilk doğumumu normal yaptım üstelik dr um çatın dar demişti normal yapıcam dedim karar vermiştim son hafta bile dönebiliyormuş bebek endişelenme

benim 40 haftayı dolmuştu 3 günde geçmişti dr a gittiim hastamı riske atamam sabah gel sezeryene alayım dedi tamam dedim bu sefer haklıydı sabaha karşı sancım başladı normal doğum oldu sezeryen olmadım devlet hastanesinde doğum yaptım çokda memnun kaldım kadın doğumda doğum yaptım ebeler normal doğum konusunda daha tecrübeliler doktorlarda sezeryende tabi

bende hem özele kontrole gidiyorum şimdi sene sonu olduğu için devletdende giriş yaptım okul zamanı fırsat olmuyordu devlete gitmek mesafede uzak o yüzden devlete gidemedim şimdi sonlara doğru 15 günde sonra haftada konntrollerimiz olacak daha sık yani

canım birde bebkte acil durum olursa küvez falan bazı hastanelerde özelde küvez olmayabiliyo

birşey soracaktım ulturasan kagıdında şu bilgileri bana yazarmısın ultrasona göre önde oluğumu nerden anlayacam

bende BPD 30 HAFTA
AC 33HAFTA
FL 30 HAFTA CANIM SENDE DEĞERLERİNİ YAZARSAN MEMNUN OLURUM SENDE NERDE FAZLA GÖRÜNÜYO 2 HAFTA

günaydın hanımlar... ne kadar kötü birgün... kardeşlerimiz taksimde direniyor biz evimiz de bacak bacak üstüne atıp oturuyoruz.. keşke yanlarında olup direnebilseydim herşeye rağmen.. bazı ampul kafalılar ile ilk mahkemem de olmazdı.. inş birilerinin koltuklarını sallayabilirler torunların izinde ATA'm

slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz

ben dün aldım cnm üç tane pijama öyle dantelli süslü falan değil ama şirin şeyler baby boy falan yazıyor üstünde fotoları ekleyemiyorum şuan pztsi eklerim inşallah. aldığım yerlerle de konuştum daha doğumdan sonra kullanıcam olmazsa değişim olur mu diye kabul ettiler sonuçta daha ne kadar genişlerim kestiremedim

ellerine sağlık cnm çok güzel tasarımın sormak istediğim sen tasarladın da baskısını evde bilgisayar üzerinden etiketlere mi bastın?

bu arada dogum gunumu kutlayann kuzularr saolunn guzel dıleklernz ıcnn hepımızn ıstegı dılegı aynı allahh evlatlarımzla evımzde huzurla yasamayı nasıp etsn hepımıze..sevıyrmm sızı

doğum günün kutlu olsuuuunnnnn bugün diye okumuştum dün yazdığında musmutlu bebişinle kocişinle sağlıklı yaşlar dilerim cnm

cnm benim bebişim de senin haftalardayken tersti ben de çok üzülmüştüm normal istiyorum bende çünkü. şimdi doğum pozsyonunda yani son dakika bile dönen bebekler varmış sıkma canını hem de hayırlısı nasılsa öyle olacak ne yapalım kısmette ne varsa artık

günaydın arkadaşım dünden beri yerdemıyım göktemı bilemıyorum tvlerde hayat hala toz pembe medya yalaka olanları ancak facebooktan orada olan arkadaşlarımızdan takip edebiliyoruz silahsız birsürü insanımıza yapılan bu muameleye tahammül edemıyorum şimdi okudum polıs itü öğrencisi bir gencin suratına biber gazını sıkıyor ve çocuk kalp krizi gecirip vefat edıyor aman allahım(((bir insan halkına bu zulmü nasıl reva görür bunun esaddan ne farkı var karnımdaki meleğim için şimdiden suçluluk duyuyorum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…