- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.521
konuşmak bi işe yaramıyor canım defalarca denedim annesi babası tarafından tek oğlan diye pofpoflanarak büyütülmüş klasik türk erkeği işte.
boşvermeye çalışıyorum 1 yıla yakın bi zamandır sesimizi bile yükseltmemiştik ama sanırım doldum artık.
yok canım kadrolu memurum işten çıkmayacağımı bildiği için hele hele ona güvenmediğimi bildiği için onun yönünden sorun yok n asıl olsa eve bakan var niye umursasınki. ücretsiz izne ayrılacağım işte ozaman göreceğim onu.
kazandığı para falan yok canım esnaf kendisi geliri gideri ancak karşılıyo yaşadığımız yer küçük çok fazla iş olmuyo ama nasıl oluyorsa sigaraya para bulunuyo. madem iş yok iş değiştir falan diyorum yanaşmıyo kpssye girdi 70 aldı ondanda umut yok yani Allah büyük ama bende de sabır kalmadı artık 6 seneyi devireceğiz ama ben çok yoruldum.
konuştum kaç senedir konuşacağımı kelimeler bile tükendi yani. küsmüyorum ama konuşmakta istemiyorum yorgunum çünkü.
bi kerede sen hamilesin şunun ucundan tutayım demedi ya. bide üstüne 3 aylık falan hamileydim annesinin günü varmışta yardım etcekmişim az yiyinde hizmetçi tutun kendinize dedim düşüncesiz sadece ama sadece anasını düşünür o.
dur canım sıkma canını daha bişey netleşmedi
zaten onu da vermezlerse artık bu kadar söylentiden bi işe yaramıyorlar demek.kendi istedikleri yapıyorlar hemen .
bunca olaydan sonra birde hamişleri karşılarına alsınlar tam olsun.
ayyy inanmıyorum kesin mi dedi?
allah allah yaaa
peki izin aktarma olayı ne olacak 3 hafta kalana kadar aktarabilecekmiyiz acaba?
offf moralim bozuldu bak şimdi.
kadrolu memursun bide hepsinin senin peşinde dolaşması lazım maddi olarak destek veremiosa bile manevi olrak sana destek olmalı nasıl insanlar yaa anlamıorum anasıda demeli oğlum bak böle yapma die ama tabi nerde anlayış demi
Dün bir arkadaşım söyledi. başbakan onaylamamış bu süreci, tekrardan konu konuşulacakmış... sanki 2 sene istedik topu topu 6 ay yaa..
biraz canım sıkkın aslında 3 gündür de eşimle konuşmuyorum
sorumsuz düşüncesiz bir insan
hep öyleydi
ama düzelir sandım hata etmişim
kızlar geçen hafta bizim lavobonun borusu çatlamış aşağı komşuya su akmış neyse usta çağırdık geldi falan fayanslar kırıldı yenisi takıldı derken
önceki senede üst komşunun mutfağının boruları patlamıştı bana akmıştı (TOKİnin evlerinden bu yüzden nefret ediyorum antika resmen)
akan yerler sarardı kaldı 1.5 senedir söylüyorum umursamıyor en son geçen telefon açtım fayansları takan adam gelip yapcam boya alırmısın 1-2 kglık dedim bakayım haber veririm dedi
akşama doğru adam geldi ama ortada ne boya ne fırça var. telefon açtım ne yaptın dedim işim var şimdi bakamam dedi bende sinirlendim şu halimle bile uğraşıyorum senin işin var zaten evin yokki deidm kapattım telefonu. sonra babasını aramış geldi yapıldı falan neyse akşam geldi yanım kalabalıktı ne bağırıyon bana telefonda herkes duydu sesini dedi. bende bağırtma ozaman dedim şu halimle herşeye yetişmeye çalışıyorum yeter artık bıktım dedim. rezil edersin anca insanı dedi. o günden beride konuşmuyorum ama gerçekten bıktım ya 2 ay kaldı doğuma elini cebine sokmadı bi çöp almadı herşeyi kendim yaptım. kızım geldi 5 yaşına daha bi ayakkabısını almadı hata mı yapıyorum Allahım diyorum ya düzelmiyecek işte boşu boşuna kendini kandırıyorsun diyorum. evede öyle 5 kuruş faydası yok ayda bi market ayda bir pazar birde en fazla 100 tl tutan faturalar ödediği. geri herşey benim üstümde ama dayanamıyorum ya. anası desen ayrı düşüncesiz daha birkere sormadı halin ne ne durumdasın diye. herhalde çocuk oğlundan değilde başkasından tövbe yarabbim ya. bıktım ya sinirlerim bozuldu iyice kızımdan çıkardım sinirimi ona ayrı üzülüyorum zaten
offfffffffffffff
Canım ben cd çekimi için gitmiştim ya ölçümlerini yapmadı radyolog ben de sormayı unutmuşum kaldı öyleBizim bıcırıkla baya uğraştık yine elleri yumruk yapmış yüzüne kapatıyor ama çokkk tatlıydı yanakları tombikleşmiş çok farklıydı bu kez :) döndüm bi o yana bi bu yana rahatsız ettik ellerini çeksin diye yok. daha beter top yapıyo kendini bacaklarını bile çekti yüzüne kadar Az biraz görüntü alabildik. Akşam resmini yüklerim fırsatım olursa canım senin bebiş maşallah 1 kiloyu geçmiş. Takılmıyorum o meseleye artık kızımın iyi olduğunu gördüm keyfi yerinde gibiydi çok mutlu oldum
sorma dün başbakan teke tekte doğum izini için 18 hafta dediben şok oldum sanırım 6 hafta doğum öncesi 12 hafta doğum sonu düşünüolar tam bi açıklam yapmadı olaylar yüzünden yalan oldu zaten
günaydın kızlar...
üstünüze afiyet ben dün akşamdan beri biraz hastayım
sanırım grip oluyorum burnum tıkalı, boğazım ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum
uuff cuma günüde istanbula gideceğiz inşALLAH...
ozamana kadar toparlanmam lazım
kızlar nolur bu bu gribe en iyi gelen şeyler nedir bi deyiverin
hemen vitamin takviyesine başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?