2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nazım'ın ölümünün 50. yılında kendisini saygıyla anıyor ve günümüze uygun şu sözünü hatırlatmak isterim.

Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa!!!

kadrolu memursun bide hepsinin senin peşinde dolaşması lazım maddi olarak destek veremiosa bile manevi olrak sana destek olmalı nasıl insanlar yaa anlamıorum anasıda demeli oğlum bak böle yapma die ama tabi nerde anlayış demi

Günaydın güzel anneler hepinize iyi haftalar dilerim , çalışanlara kolaylık ve dertlilere sabır... ;(
Benim kuzum dünden beri çok hareketli sonunda :) sanırım pozisyonuna göre değişiyor:)
Herkes çantasını hazırlamış benimki hazır değil panik oldummm ay hastane çıkışını yıkayıp koysam mı? Belki değiştiririm daha güzeli gelirse diye dokunmuyordum ama siz hazırlanmışsınız :) kendi ihtiyaçlarımı da almadım ya beğenemedimki ne arıyorum ben de bilmiyorum kızlar fikir olması açısından resim paylaşırmısınız özellikle gecelik!!!! LÜTFEN ...,.

zaten onu da vermezlerse artık bu kadar söylentiden bi işe yaramıyorlar demek.kendi istedikleri yapıyorlar hemen .
bunca olaydan sonra birde hamişleri karşılarına alsınlar tam olsun.

ayyy inanmıyorum kesin mi dedi?
allah allah yaaa
peki izin aktarma olayı ne olacak 3 hafta kalana kadar aktarabilecekmiyiz acaba?
offf moralim bozuldu bak şimdi.

hiç bi fikrim yok sadece 18 dedi okadar başak hiçbişi söylenmedi bende çok merak ediorum nolucak en iisi biz hamişlerde eylem yapalım basşak yolu yok sanırım unutulup gidecek

ne koşması peşimde
ellerinden gelse hizmetçi kıyafeti giydireceklerdi nerdeyse bi ara
çalışıyonmu yoruluyonmu umursayan yok

şimdide görümcem hamileymişte zor geçiyormuşta bana acıtasyon yapıyor kv
lan benim 3 ay öğüre öğüre geçtide bi tas çorba getirmedin altımda oturduğun halde.
benimki can değilmi senin torunun değilmi karnımdaki

Son düzenleme:

canım dertlenme bu erkek milleti fıtatından mı böyle yoksa bizle alıp veremedkleri mi var ben cozemedm en iyisi bunlardn bişey beklemicen ya kendn yapacn yada elimden bu kadar deyp oturacan insan evlenmedn önce yasıyor evlendikten sonra nefes almaya calışıyor benmkide depresyona girmiş niyeyse herseyle tek basıma ben mucadele ediyom dısarı cıkıyo geziyo tozuyo eve geldimi depresyon anlamadm gitti ben hep evdeym daha once pazarda bayıldm simdi tek dısarı cıkma korkuyorm bosverrrr gitsn kıymet bilenlerle karsılastrsn

Gunaydi guzel anneler hafta sonu oglumun besigini aldik buyukleri hallettik geriye ufak tefekler kaldi artik onlarida yavas yavas tamamlariz artik bu arada bu kece isini merak ediyorum bi kac sus bende yapabilirmiyim acaba su isim yazmislarlar ya o cok hosuma gitti mesela bende yapabilirmiyim acaba

neyse kızlar kafanızı şişirdim biz yemek yemeğe gidiyoruz oğluşumla biraz da dinlenip sakinleşelim
afiyet olsun sizlerede

oyyy yerim ben onun yanaklarını benim kızımı da uyanık eli kolu oynarken görebilecek miyiz acaba? hep uyuyo olmazki 3 aydır uyunmaz ki ? dört boyutlu da az biraz burnu görünüyodu

bende agustos annesiyim sonuna denk gelior hakkımızda hayırlısı

sorma dün başbakan teke tekte doğum izini için 18 hafta dedi ben şok oldum sanırım 6 hafta doğum öncesi 12 hafta doğum sonu düşünüolar tam bi açıklam yapmadı olaylar yüzünden yalan oldu zaten

neye yaradı ki ozaman, 12 hft alsında başına çalsın
kanal d hbr de izledim bende , süre de değişiklik yok, süt izni saati artacak dedi, hiç bana yaramaz o zaman , ne yapayım süre uzamadan süt iznini , küçücük bebeği bırakıp işe geldikten sonra
zaten canım sıkkın ,istifa et git diyor şeytan
mavijiklet sıkma canını canım ya, erkeklerin hamurunda var biraz öküzlük, Allah akıl fikir versin inşallah
sinir oluyorum kendine bağımlı yetiştiriyolar anneler oğullarını, kocaman adam olmuş annesinin ağzına bakıyorlar..

benimki de tam tersi tamamen bağımsız ben eve ve kendi ailesine bağlamaya çalışıyorum o da kötü, adam yatılı okul sonra tayin iş hayatı derken tek tabanca yaşamaya alışmış, 8 sene oldu evleneli, aile olmayı yeni yeni öğreniyor (3.çocukta )

kızlar benim soruma da bi cvp yazın ALLAH rızası için :2:

kızım 4,5 yaşında ama bugün babanneye bırakırken nasıl döktü tıpır tıpır gözlerinden boynuma sarıldı gitme diye ağladı....
2. geliyor aynı sıkıntılar tekrar başlıyacakkk yavrularım hep annesine hasret ben onlara hasret mi kalacağım sabah öperek uyandırmak varken apar topar acele acele hadi servise geç kaldım diyerek kuzularımı gözünün çapağıylamı yatağından kaldıracağımm... yemek yedimi uyudumu ağlıyomu hala diye hep başkalarına mı soracağım...
eksikliğimi hissetmesin diye her akşam elimde ne götüreceğim diye düşünüyorumm..ama seni istiyorum anne derse 2. kızım çıkarıp cebinden para verirse ne yapacağımm..
ve son nokta başkanın ölse keşke de işe gitmesen dediii yaaaaa
başlıyacam onların izninede süt izninede parasınada pulunada ayaklarının üzerine durmaya da kariyerine özgürlüğünede
yasasına da erken emekliliğinede

slm teyzoşlarrr yoğun bır hafta sonunun ardından yazabılıyorum sızlere umarım herkes ler ıyıdır yavaş yavaş okumaya çalışacağım geçmişi sayfalar ılerlemişşş.....

bu arada annemın amelıyatı cok sukur güzel geçti..cumarteside eminönunee alışverıse gıttık çoğu eksıgını tamamladık bıdığımın...

ordan sonrada doktorumuza gıttık muaynemız vardı maşşallah bebebğim iyi teyzoşlarr şekerim düzelmiş rejiim işee yaramışş beyaz ekmeği kesin derim şekerlerr ...3 gün öndeydı kuzum gunu gunu ne gelmıs bu sağlıklı bışey dedı doktorumuz 1.445 gram olmuş oğluşum

yüzünü göremedik tam kordon yüzüne gelmişti ..bakalım 2hafta sonrasını iple çekıyoruzz tekrar sayım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…