2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya o proğramı bende izledim şok oldum 18 hafta dio simdi 16 hafta zaten 2 hafta içinmiydi bu hengame sinir oldum

kontrolümüze gittik bugün..herşey yolunda çok şükür...bebeğin durumu,suyun durumu vs hiç bi sorun yok...

yalnız bu ay da 2 buçuk kilo almışım diye yine çok almışın dedi bana :44: geçen ay 4 kilo almıştım tamam o fazlaydı ama 2 -2,5 kiloya da çok dedi...ayda 1 kilo almak lazımmış..üstelik dikkat ediyorum daha ne kadar dikkat edebilirm ki,aç kalırım o zaman :)) ve beni gören herkes hiç kilo almamışsın diyor,gerçekten de hamilelik öncesiyle hiç farkım yok görünürde..yüzüm gözüm şiş değil şişmanlamadım...

neyse ben kiloya takılmıyorum zaten hiç önemli değil doğumdan sonra verilir hepsi..şu an 62 kiloyum bu arada...

kızım da 1300 gr olmuş maşallahhh

bu arada boyunu şu FL ile 7 yi çarpıp buluyoduk ya,ben çarpınca 39,6 cm çıktı,çok uzun değil mi bu yahuu daha 2 buçuk ay var ve geçen ay 30 cm di??

ha bir de hazırlıklar nası diye sordu daha başlamadık dedim ben de

eşimde başlıycaz artık dedi..başlayalım artık dimi dedim doktora "e yani başlayın tabi" dedi...

zaten bu hafta sonu başlarız 4ünden sonra diyodu eşim...

birde bu arada çok üzücü bir olay atlattım merdivenlerden düştüm okulda çarşamba günü.2 gün hastaneyle uğraştık 3 kez nst ye bağladılar.çok şükür ki bebeişim sağlıklı.güçlü bir kız olcak sanırım.

Bebegi 28. Hafrayi gecen arkadaslar size bi sorum olcak 28.haftadan sonra bebegin hareketlerinde azalma olur diyorlarlar dogrumu ??? Ben suan 28. Haftadayim bebegim bazen cok hareketli bazen hic kimildamiyor normalmi

ahh polim benim yaa kıyamam ben o minnaklara çalışan anne olmak cok zor gercekten gercektenden o minişler gitme anne diyince akan sular duruyooo ozaman başlarım kariyerinede işinede gücüne diyiveriyosun Allahım yardımcın olsun tatlışşşşşşş

taksit taksit geliyo aklıma :))

2 hafta sonra kalbine bakılacakmış bir de...çocuk kardiyolojisi bakacakmış...şu an 28.haftadayım ben de...

havva87 öyle bişey duymadım ben şahsen..ki benim ki çok daha hareketli hatta canımı acıtıyor artık..bugün dr.da sordu nası hareketleri diye...ben de acayip hareketli dedim iyi dedi,hareketli bebek sağlıklıdır dedi....

bir de bugün kan uyuşmazlığı için test yaptırdık indirekt coombs...sonucu bugün çıkacak iğne olucam onun için de...

Bebegi 28. Hafrayi gecen arkadaslar size bi sorum olcak 28.haftadan sonra bebegin hareketlerinde azalma olur diyorlarlar dogrumu ??? Ben suan 28. Haftadayim bebegim bazen cok hareketli bazen hic kimildamiyor normalmi

ben gectim 28 haftayı ve suan bebişimin hareketleri cok daha fazla ve güclüüü artık canımı acıtmaya başladıı cadıııııkıpır kıpır benim minnoşum ,herkes aynı durumdamı bilmiyorum tabi canım

ya canım sen nerelerdesin, sabah aklıma geldin yoksun çoktandır
riskli durumun vardı merak ettim bişey mi oldu diye , sevindim herşeyin yolunda olduğuna.
benimki genelde hareketli, 1-2 saat kımıldamadığı oluyor, onda da uyuyordur heralde, ama ara ara hareketsiz olmaları normal
30-32 hft arasında çok hareketli olacakmış nette öyle yazıyor, yer oranı nedeniyle, sonra nispeten daha az olur diyor ,kaan kocatepenin hafta hafta hamilelik sitesinde

kızlar daha geçmişi okuyamadım, mulberry den hbr var mı

Benim bu konuda tam bi bilgim yok ama 29.haftadayim dun aksam bende kendi kendime dusunuyodun hareketler azalmadi ama daha yumusak hareketleri var artik kayar gibi doner gibi o sert hareketler hic olmuyo degil ama azaldi gibi geldi banada sanirim alanlari daraliyor yavas yavas

geçmiş olsun canım,Allah korusun seni ve bebeğini de

ya poli ya ,zaten canım burnumda , sen beni ağlatmaya mı çalışıyosun yaa
ne bileyim Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin zor gerçekten...

Kızlar ya ben de havalara uçmuştum bunu az önce internette okuyunca ama başbakan yurtdışına çıkıyomuş bugün. Eşim söyledi o kadar yıkıldım ki tepinerek ağlamak istiyorum şu an ne bileyim koralim çok bozuldu. Dokunsalar aglıcam zaten herşeye çok yoruldum artık benn

geçmiş olsun canım cumartesi bende emin önundeydim bizde alışveriş yaptık çok ufak şeyler kaldı alınacak

evet çok haklısın anne olmak nekadr zor sana sonuna kadar katılıyorum

kızlar benim soruma da bi cvp yazın ALLAH rızası için :2:

bal limon sıck su karabiber karışır iç ii gelio bide kuşburnyu kaynat iç oda çok ii

ben kilolu olduğumdanmıdır nedir hiç canımı actacak harekei olmadı bugüne kadar 28. haftadan bu yana hareketlrini daha sık ve güçlü hissediorum bazen hiç kımıldamıyor bazı gecelerde kıpır kıpır

geçmiş olsun canım allh sizi korumuş

kızlarr bsey sorucam acıll..bn az once koftee yedımm 1 tane yedmm dıger ıkısnde pısmemıs yerlervarrı sankı oraları ayıkladmm ama smdı ıcıme kurt dustu bsey olurmu

yaaaa vallaa benim ilk yavrum olacak ama bende bunları düşünmekten kafayı yiyeceğim. kızımın ilk adımını ilk konuşmasını benden önce başkalarının görecek duyacak olması.. birşey oldugunda yanında ilk benim olamayacağım cok canımı acıtıyor. bende bazen diorum sokayım işine bilmem nesine.. napacağız biz yaaaaa...

Son düzenleme:
ben çiğköfte bile yedim ama napiim çok canım çekmişti
öyle bi kaç kaçamaktan bişey olmaz kasmayalım dimi kendimizi :)

cnm ne bıleyımm korktumm bırdenn...dısarda flan yemedmm babannem kofte ypmıss ama ıclernde kımı yerı pısmemıs gbıydıbnde yıyemm dıyemedmm yaslı kadınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…