- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.541
neye yaradı ki ozaman, 12 hft alsında başına çalsın
kanal d hbr de izledim bende , süre de değişiklik yok, süt izni saati artacak dedi, hiç bana yaramaz o zaman , ne yapayım süre uzamadan süt iznini , küçücük bebeği bırakıp işe geldikten sonra
zaten canım sıkkın ,istifa et git diyor şeytan
mavijiklet sıkma canını canım ya, erkeklerin hamurunda var biraz öküzlük, Allah akıl fikir versin inşallah
sinir oluyorum kendine bağımlı yetiştiriyolar anneler oğullarını, kocaman adam olmuş annesinin ağzına bakıyorlar..
benimki de tam tersi tamamen bağımsız ben eve ve kendi ailesine bağlamaya çalışıyorum o da kötü, adam yatılı okul sonra tayin iş hayatı derken tek tabanca yaşamaya alışmış, 8 sene oldu evleneli, aile olmayı yeni yeni öğreniyor (3.çocukta)
kızım 4,5 yaşında ama bugün babanneye bırakırken nasıl döktü tıpır tıpır gözlerinden boynuma sarıldı gitme diye ağladı....
2. geliyor aynı sıkıntılar tekrar başlıyacakkk yavrularım hep annesine hasret ben onlara hasret mi kalacağım sabah öperek uyandırmak varken apar topar acele acele hadi servise geç kaldım diyerek kuzularımı gözünün çapağıylamı yatağından kaldıracağımm... yemek yedimi uyudumu ağlıyomu hala diye hep başkalarına mı soracağım...
eksikliğimi hissetmesin diye her akşam elimde ne götüreceğim diye düşünüyorumm..ama seni istiyorum anne derse 2. kızım çıkarıp cebinden para verirse ne yapacağımm..
ve son nokta başkanın ölse keşke de işe gitmesen dediii yaaaaa
başlıyacam onların izninede süt izninede parasınada pulunada ayaklarının üzerine durmaya da kariyerine özgürlüğünede
yasasına da erken emekliliğinede
Bebegi 28. Hafrayi gecen arkadaslar size bi sorum olcak 28.haftadan sonra bebegin hareketlerinde azalma olur diyorlarlar dogrumu ??? Ben suan 28. Haftadayim bebegim bazen cok hareketli bazen hic kimildamiyor normalmi
Bebegi 28. Hafrayi gecen arkadaslar size bi sorum olcak 28.haftadan sonra bebegin hareketlerinde azalma olur diyorlarlar dogrumu ??? Ben suan 28. Haftadayim bebegim bazen cok hareketli bazen hic kimildamiyor normalmi
birde bu arada çok üzücü bir olay atlattım merdivenlerden düştüm okulda çarşamba günü.2 gün hastaneyle uğraştık 3 kez nst ye bağladılar.çok şükür ki bebeişim sağlıklı.güçlü bir kız olcak sanırım.
daha kesin değilmiş ama üzde doksan onaylanacak canım.salı günü gurup toplantısından sonra başbakan açıklama yapacakmış.haberlerde müjdeli haberi başbakan verecek diyor ama bakalım hayırlısı...
slm teyzoşlarrr yoğun bır hafta sonunun ardından yazabılıyorum sızlere umarım herkes ler ıyıdır yavaş yavaş okumaya çalışacağım geçmişi sayfalar ılerlemişşş.....
bu arada annemın amelıyatı cok sukur güzel geçti..cumarteside eminönunee alışverıse gıttık çoğu eksıgını tamamladık bıdığımın...
ordan sonrada doktorumuza gıttık muaynemız vardı maşşallah bebebğim iyi teyzoşlarr şekerim düzelmiş rejiim işee yaramışş beyaz ekmeği kesin derim şekerlerr...3 gün öndeydı kuzum gunu gunu ne gelmıs bu sağlıklı bışey dedı doktorumuz 1.445 gram olmuş oğluşum
yüzünü göremedik tam kordon yüzüne gelmişti ..bakalım 2hafta sonrasını iple çekıyoruzz tekrar sayım başladı
kızım 4,5 yaşında ama bugün babanneye bırakırken nasıl döktü tıpır tıpır gözlerinden boynuma sarıldı gitme diye ağladı....
2. geliyor aynı sıkıntılar tekrar başlıyacakkk yavrularım hep annesine hasret ben onlara hasret mi kalacağım sabah öperek uyandırmak varken apar topar acele acele hadi servise geç kaldım diyerek kuzularımı gözünün çapağıylamı yatağından kaldıracağımm... yemek yedimi uyudumu ağlıyomu hala diye hep başkalarına mı soracağım...
eksikliğimi hissetmesin diye her akşam elimde ne götüreceğim diye düşünüyorumm..ama seni istiyorum anne derse 2. kızım çıkarıp cebinden para verirse ne yapacağımm..
başlıyacam onların izninede süt izninede parasınada pulunada ayaklarının üzerine durmaya da kariyerine özgürlüğünede
kızlar benim soruma da bi cvp yazın ALLAH rızası için :2:
Benim bu konuda tam bi bilgim yok ama 29.haftadayim dun aksam bende kendi kendime dusunuyodun hareketler azalmadi ama daha yumusak hareketleri var artik kayar gibi doner gibi o sert hareketler hic olmuyo degil ama azaldi gibi geldi banada sanirim alanlari daraliyor yavas yavas
birde bu arada çok üzücü bir olay atlattım merdivenlerden düştüm okulda çarşamba günü.2 gün hastaneyle uğraştık 3 kez nst ye bağladılar.çok şükür ki bebeişim sağlıklı.güçlü bir kız olcak sanırım.
kızlar benim soruma da bi cvp yazın ALLAH rızası için :2:
kızlarr bsey sorucam acıll..bn az once koftee yedımm 1 tane yedmm dıger ıkısnde pısmemıs yerlervarrı sankı oraları ayıkladmm ama smdı ıcıme kurt dustu bsey olurmu
ayıkladıysan bişey olmaz canım içini ferah tut
ayıkladmm cnm zaten cok mınıck ara ara pısmemıs gbıydı yemedm o kısmları..saol cnm bnm
ben çiğköfte bile yedim ama napiim çok canım çekmişti
öyle bi kaç kaçamaktan bişey olmaz kasmayalım dimi kendimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?