- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.561
kızlarr bsey sorucam acıll..bn az once koftee yedımm 1 tane yedmm dıger ıkısnde pısmemıs yerlervarrı sankı oraları ayıkladmm ama smdı ıcıme kurt dustu bsey olurmu
Kızlar ya ben de havalara uçmuştum bunu az önce internette okuyunca ama başbakan yurtdışına çıkıyomuş bugün. Eşim söyledi o kadar yıkıldım ki tepinerek ağlamak istiyorum şu an ne bileyim koralim çok bozuldu. Dokunsalar aglıcam zaten herşeye çok yoruldum artık benn
canım okadar düşünme bence yaa.. ben arada çiğ sucuk bile yiorum.. canım isteyince zararlı şeylerden de yiorum tabi sık sık deil ayda yılda bir ama napimm canım istiyor ekşili ekşili bişeyler ilk aklımada o zararlı şey geliyor.. eşimde sınır koyuyor sen şukadarcık yiceksin die.. nefsimi körlüyorumm bende... besmele çekip ye hiçbişeycik olmazz BENCE..
taksit taksit geliyo aklıma :))
2 hafta sonra kalbine bakılacakmış bir de...çocuk kardiyolojisi bakacakmış...şu an 28.haftadayım ben de...
havva87 öyle bişey duymadım ben şahsen..ki benim ki çok daha hareketli hatta canımı acıtıyor artık..bugün dr.da sordu nası hareketleri diye...ben de acayip hareketli dedim iyi dedi,hareketli bebek sağlıklıdır dedi....
bir de bugün kan uyuşmazlığı için test yaptırdık indirekt coombs...sonucu bugün çıkacak iğne olucam onun için de...
ben gectim 28 haftayı ve suan bebişimin hareketleri cok daha fazla ve güclüüü artık canımı acıtmaya başladıı cadıııııkıpır kıpır benim minnoşum ,herkes aynı durumdamı bilmiyorum tabi canım
kızlarr bsey sorucam acıll..bn az once koftee yedımm 1 tane yedmm dıger ıkısnde pısmemıs yerlervarrı sankı oraları ayıkladmm ama smdı ıcıme kurt dustu bsey olurmu
ya Allah sabır versin gerçekten zor. ama kızına kızma bende aynı hatayı yapıyorum zaman zaman sonra çok üzülüyorum.biraz canım sıkkın aslında 3 gündür de eşimle konuşmuyorum
sorumsuz düşüncesiz bir insan
hep öyleydi
ama düzelir sandım hata etmişim
kızlar geçen hafta bizim lavobonun borusu çatlamış aşağı komşuya su akmış neyse usta çağırdık geldi falan fayanslar kırıldı yenisi takıldı derken
önceki senede üst komşunun mutfağının boruları patlamıştı bana akmıştı (TOKİnin evlerinden bu yüzden nefret ediyorum antika resmen)
akan yerler sarardı kaldı 1.5 senedir söylüyorum umursamıyor en son geçen telefon açtım fayansları takan adam gelip yapcam boya alırmısın 1-2 kglık dedim bakayım haber veririm dedi
akşama doğru adam geldi ama ortada ne boya ne fırça var. telefon açtım ne yaptın dedim işim var şimdi bakamam dedi bende sinirlendim şu halimle bile uğraşıyorum senin işin var zaten evin yokki deidm kapattım telefonu. sonra babasını aramış geldi yapıldı falan neyse akşam geldi yanım kalabalıktı ne bağırıyon bana telefonda herkes duydu sesini dedi. bende bağırtma ozaman dedim şu halimle herşeye yetişmeye çalışıyorum yeter artık bıktım dedim. rezil edersin anca insanı dedi. o günden beride konuşmuyorum ama gerçekten bıktım ya 2 ay kaldı doğuma elini cebine sokmadı bi çöp almadı herşeyi kendim yaptım. kızım geldi 5 yaşına daha bi ayakkabısını almadı hata mı yapıyorum Allahım diyorum ya düzelmiyecek işte boşu boşuna kendini kandırıyorsun diyorum. evede öyle 5 kuruş faydası yok ayda bi market ayda bir pazar birde en fazla 100 tl tutan faturalar ödediği. geri herşey benim üstümde ama dayanamıyorum ya. anası desen ayrı düşüncesiz daha birkere sormadı halin ne ne durumdasın diye. herhalde çocuk oğlundan değilde başkasından tövbe yarabbim ya. bıktım ya sinirlerim bozuldu iyice kızımdan çıkardım sinirimi ona ayrı üzülüyorum zaten
offfffffffffffff
bayıldım odasına annesiiiikızımın anneannesinin diktiği cibinlik, perde ve sandalyelerimize minder.. gri pembe konseptli :)
Eki Görüntüle 727269 Eki Görüntüle 727274 Eki Görüntüle 727271 Eki Görüntüle 727272 Eki Görüntüle 727273
ya canım sen nerelerdesin, sabah aklıma geldin yoksun çoktandır
riskli durumun vardı merak ettim bişey mi oldu diye , sevindim herşeyin yolunda olduğuna.
benimki genelde hareketli, 1-2 saat kımıldamadığı oluyor, onda da uyuyordur heralde, ama ara ara hareketsiz olmaları normal
30-32 hft arasında çok hareketli olacakmış nette öyle yazıyor, yer oranı nedeniyle, sonra nispeten daha az olur diyor ,kaan kocatepenin hafta hafta hamilelik sitesinde
kızlar daha geçmişi okuyamadım, mulberry den hbr var mı
Benim bu konuda tam bi bilgim yok ama 29.haftadayim dun aksam bende kendi kendime dusunuyodun hareketler azalmadi ama daha yumusak hareketleri var artik kayar gibi doner gibi o sert hareketler hic olmuyo degil ama azaldi gibi geldi banada sanirim alanlari daraliyor yavas yavas
kızımın anneannesinin diktiği cibinlik, perde ve sandalyelerimize minder.. gri pembe konseptli :)
Eki Görüntüle 727269 Eki Görüntüle 727274 Eki Görüntüle 727271 Eki Görüntüle 727272 Eki Görüntüle 727273
bayıldım odasına annesiiiioynaya zıplaya büyüsün içinde bebişin. anneaneside çok zevkliymiş gerçekten.
biraz canım sıkkın aslında 3 gündür de eşimle konuşmuyorum
sorumsuz düşüncesiz bir insan
hep öyleydi
ama düzelir sandım hata etmişim
kızlar geçen hafta bizim lavobonun borusu çatlamış aşağı komşuya su akmış neyse usta çağırdık geldi falan fayanslar kırıldı yenisi takıldı derken
önceki senede üst komşunun mutfağının boruları patlamıştı bana akmıştı (TOKİnin evlerinden bu yüzden nefret ediyorum antika resmen)
akan yerler sarardı kaldı 1.5 senedir söylüyorum umursamıyor en son geçen telefon açtım fayansları takan adam gelip yapcam boya alırmısın 1-2 kglık dedim bakayım haber veririm dedi
akşama doğru adam geldi ama ortada ne boya ne fırça var. telefon açtım ne yaptın dedim işim var şimdi bakamam dedi bende sinirlendim şu halimle bile uğraşıyorum senin işin var zaten evin yokki deidm kapattım telefonu. sonra babasını aramış geldi yapıldı falan neyse akşam geldi yanım kalabalıktı ne bağırıyon bana telefonda herkes duydu sesini dedi. bende bağırtma ozaman dedim şu halimle herşeye yetişmeye çalışıyorum yeter artık bıktım dedim. rezil edersin anca insanı dedi. o günden beride konuşmuyorum ama gerçekten bıktım ya 2 ay kaldı doğuma elini cebine sokmadı bi çöp almadı herşeyi kendim yaptım. kızım geldi 5 yaşına daha bi ayakkabısını almadı hata mı yapıyorum Allahım diyorum ya düzelmiyecek işte boşu boşuna kendini kandırıyorsun diyorum. evede öyle 5 kuruş faydası yok ayda bi market ayda bir pazar birde en fazla 100 tl tutan faturalar ödediği. geri herşey benim üstümde ama dayanamıyorum ya. anası desen ayrı düşüncesiz daha birkere sormadı halin ne ne durumdasın diye. herhalde çocuk oğlundan değilde başkasından tövbe yarabbim ya. bıktım ya sinirlerim bozuldu iyice kızımdan çıkardım sinirimi ona ayrı üzülüyorum zaten
offfffffffffffff
birde bu arada çok üzücü bir olay atlattım merdivenlerden düştüm okulda çarşamba günü.2 gün hastaneyle uğraştık 3 kez nst ye bağladılar.çok şükür ki bebeişim sağlıklı.güçlü bir kız olcak sanırım.
Bebegi 28. Hafrayi gecen arkadaslar size bi sorum olcak 28.haftadan sonra bebegin hareketlerinde azalma olur diyorlarlar dogrumu ??? Ben suan 28. Haftadayim bebegim bazen cok hareketli bazen hic kimildamiyor normalmi
kızımın anneannesinin diktiği cibinlik, perde ve sandalyelerimize minder.. gri pembe konseptli :)
hayatımsın senin marifetinin nerden geldiği belli olduğu annen de maşallah çok marifetliymiş çoookkk güzel olmuşşş ellerinize sağlık masalll gibi olmuş cidden sağlıkla büyüsün yavrun inşallah...
seninde gönlüne göre olur şu çalışma sistemi izin vs..
bu arada tülü annenmi dikti metre hesabı falanmı aldınız hazırmı bende kızıma fon düşünüyorumda bu cins bi kumaştann
Canım çok güzel maşallah annenin ellerine sağlık.Benim annem böyle şeyleri yapamaz ama ben yapmayada kalksam ne gerek var deyip bütün hevesimi kırar.Yok masraf yapmayın.Kredi kartına yüklenmeyin.Hesabınızı bilin.
Bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum.Herkesten herşeyden çok sıkıldım artık.
Bayildim odaya ya super benim oglum olcak yatagini dolabini aldim ama daha kurmadik haftaya kurcaz insallah ama kafamda dekor konusunda hic bi fikir yok guzel fikirlere ihtiyacim var bana yardimedin bu konuda kizlar
Onlar sadece kendilerini düşünsünler zaten.Başka işleri yok.Biz varken onlara düşünmekmi düşer
Canım çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Allah birdaha böyle kaza yaşatmasın.
Canım benim kızımda artık az hareket ediyor.Hemde önceden vurduğu zaman güçlü vururduçŞimdi vursada eskisi gibi güçlü vurmuyor.
Canım çok güzel maşallah annenin ellerine sağlık.Benim annem böyle şeyleri yapamaz ama ben yapmayada kalksam ne gerek var deyip bütün hevesimi kırar.Yok masraf yapmayın.Kredi kartına yüklenmeyin.Hesabınızı bilin.
Bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum.Herkesten herşeyden çok sıkıldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?