2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bsey sorucam acıll..bn az once koftee yedımm 1 tane yedmm dıger ıkısnde pısmemıs yerlervarrı sankı oraları ayıkladmm ama smdı ıcıme kurt dustu bsey olurmu

canım okadar düşünme bence yaa.. ben arada çiğ sucuk bile yiorum.. canım isteyince zararlı şeylerden de yiorum tabi sık sık deil ayda yılda bir ama napimm canım istiyor ekşili ekşili bişeyler ilk aklımada o zararlı şey geliyor.. eşimde sınır koyuyor sen şukadarcık yiceksin die.. nefsimi körlüyorumm bende... besmele çekip ye hiçbişeycik olmazz BENCE..

aynen...hiç bişey yapmak gelmiyor içimden....
istifa mı etsek dermişim.pöffffff!!!!

sucuk demişken
ben önceden hiç sucukla patlıcan yemezdim
şimdi deli gibi yiyorum oğlum damak tadımı bile değiştirdi. Eşimin sevdiği şeyleri seviyor oğlum inşallah ona çekmez

Hareketli ama hareketleri yumusak sert degil bazen cok sert oluyor hayirlisi

herkese merhabalar.

ne tadım var ne tuzum var kızlar. günlerdir sabahlara kadar uyumuyorum. milletimin içine düştüğü bu durum beni o kadar kanatıyor ki. dünyaya getireceğim kızım için o kadar endişeleniyorum ki... kimsenin birbirine tahammülü bile kalmamışken, milletimin başbakanı!!! istersem 1 milyon kişi yığarım başınıza derken, iktidar sahipleri sizi tükürümüzle boğarız diye açıklama yaparken, anama, bacıma, abime, kardeşime, iş arkadaşıma yani benim gibi sizin gibi, normal, işinde gücünde insanlara faşist, terörist, çapulcu ve ayyaş derken uyuyamıyorum.

korkuyorum çünkü ben ihtilalin üzerine sokağa çıkma yasağı varken annemin askeri araçla hastaneye götürülmesi ile doğdum. korkuyorum çünkü kızımı askeri araçla hastaneye gidip doğurmak istemiyorum. kızımın özgür ve demokratik bir ülkede, sahip olduğu siyasi/ dini/ vicdani inançlarından dolayı yargılanmadığı, terörist olarak yaftalanmadığı bir ülkede doğmasını büyümesini istiyorum.
bu arada sayın RTE ben ve karnımdaki kızım bü ülkenin en büyük çapulcu ve ayyaşıyız!!!! sizi izlerken bile kızım top dertest oldu karnımda. o bile kininizi, nefretinizi hissetti ki iki büklüm etti annesini. size hiçbir şey demiyorum, diyemem, desem de fayda etmez. çünkü diktatörler başkalarının fikirlerine önem vermez kendi bildiklerini okurlar.

yıllardır bu vatanı böle böle bitiremediler. sağcısı, solcusu, kürdü, lazı, çerkezi, alevisi, sünnisi. ama siz taktığınız at gözlükleri ile bu vatanı tek bir gecede bütünlediniz. işte o an içimde artık yeniden umut vardı. Umut vardı çünkü bu bir direniş olmaktan çıktı ve DİRİLİŞ oldu. Güzel günler göreceğiz çünkü Cumhuriyet biz gençlere emanet.

kızlar geçmişi takip edemedim. dediğim gibi yorgunum, bitkinim. bana yazmış, soru sormuş arkadaşlar var ise özelden de sorabilir ulaşabilirler. teşekkürler. sizleri seviyorum.

kızlarr bsey sorucam acıll..bn az once koftee yedımm 1 tane yedmm dıger ıkısnde pısmemıs yerlervarrı sankı oraları ayıkladmm ama smdı ıcıme kurt dustu bsey olurmu

cnm korkma benim yengem çiğköfte yiyo,sucuk yiyo,pastırma yiyo,kola içio,gazoz içio hatta günde 1 sigara içio bende memlekete gittim ya 5 aylık hamile yurtdışından geldiler ayy beni görün hergün süt muz mikro dalga çalışınca kaçıorum mutfaktan falan ceviz yiyorum kola falan hayatta içmem köfte yemem sucuk yemem korkarım kendimi böle pimpirikli hissettimAllah büyük inşallah onun bebeğide sağlıklı olur ama hiç dikkat etmio ilkindede böleydim dio

ya Allah sabır versin gerçekten zor. ama kızına kızma bende aynı hatayı yapıyorum zaman zaman sonra çok üzülüyorum.
bayıldım odasına annesiiii oynaya zıplaya büyüsün içinde bebişin. anneaneside çok zevkliymiş gerçekten.

Sagol canim dusundugun icin internetimde sorun var bu aralar bi gidiyo iki hafta gelmiyor
Simdilik hersey yolunda bebegim iyi ignelere devam ediyorum xsuan 28, 1 oldum en son 26 haftalikken kontrolum vardi oglum 1kilo 35 cm olmustu haftasina gore normal dimi ?? Sen nasilsin bebegin nasil kac kilo bide sen kac haftaliktin

Evet ayni tarif ettigin gibi hafif hareketler bazen karnimi aciyorum izliyorum bisey hissetmiyorum ama dalga dalga oluyor karnim

hayatımsın senin marifetinin nerden geldiği belli olduğu annen de maşallah çok marifetliymiş çoookkk güzel olmuşşş ellerinize sağlık masalll gibi olmuş cidden sağlıkla büyüsün yavrun inşallah...
seninde gönlüne göre olur şu çalışma sistemi izin vs..
bu arada tülü annenmi dikti metre hesabı falanmı aldınız hazırmı bende kızıma fon düşünüyorumda bu cins bi kumaştann

Onlar sadece kendilerini düşünsünler zaten.Başka işleri yok.Biz varken onlara düşünmekmi düşer

Canım çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Allah birdaha böyle kaza yaşatmasın.

Bebegi 28. Hafrayi gecen arkadaslar size bi sorum olcak 28.haftadan sonra bebegin hareketlerinde azalma olur diyorlarlar dogrumu ??? Ben suan 28. Haftadayim bebegim bazen cok hareketli bazen hic kimildamiyor normalmi

Canım benim kızımda artık az hareket ediyor.Hemde önceden vurduğu zaman güçlü vururduçŞimdi vursada eskisi gibi güçlü vurmuyor.

Canım çok güzel maşallah annenin ellerine sağlık.Benim annem böyle şeyleri yapamaz ama ben yapmayada kalksam ne gerek var deyip bütün hevesimi kırar.Yok masraf yapmayın.Kredi kartına yüklenmeyin.Hesabınızı bilin.

Bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum.Herkesten herşeyden çok sıkıldım artık.

canım benim çok saoll diorum ya ben böyle olduğumu bilmezdim benimde kızım sebep oldu içimdekini çıkartmama
aminnn inşallahh.. cümlemizin gönlüne göre olsun halimiz harap yoksa düşünmekten sağlığını kaybetmiş anneler olacağız valla :S

tülü kumaşçıdan aldı, annem dikti canım,, ve tülüde boru çubuk aldık ona taktı.. korniş deil..

Son düzenleme:

saol canım ya.. sen bence anneni hiç takma yapabiliyorsan al yap.. ondan mı istiyorsun ki parasını karta açılmayın falan dicek boşver.. kendi hevesinin annen dahi olsa kimsenin kırmasına izin verme..

ağlama ama lütfen paylaştığım için üzülürüm yemin ederim

Bayildim odaya ya super benim oglum olcak yatagini dolabini aldim ama daha kurmadik haftaya kurcaz insallah ama kafamda dekor konusunda hic bi fikir yok guzel fikirlere ihtiyacim var bana yardimedin bu konuda kizlar

saol havvacım... nasıl bi dekor düşünüyorsun sademi yoğun mu?? mesela yatağın oldu duvara duvar kağıdı yapabilirsin.. şifonyer varsa koyduğun duvarın üzerine bir kaç tane sticker abartı olmayacak şekilde..

Ağlama lütfen herkes bi heves kırma derdinde uğraştıkları yok birde karışırlar.
evet onlar sadece kendilerini düşünürler kendi hayatları kendi anaları kendi zevkleri...
daha bugün bi arkadaşım dediki iyide herşeyi sen yapıyosan bu adamı ne diye taşıyon koca diye yanında
mis gibi maaşın var evin var en azından kendini anasını çekme dedi. çok üstüme gelinirse çekerim ipini zaten
2. çocuk isteğimi belirttiğimde aynen şöyle demişti
ben güvenmiyorum sana sen yarın 2 çocukla bırakır gidersin beni. 10 çocukta olsa farketmez ben değil sen gidersin dedim. bunları biliyorsunda niye düzeltmeye uğraşmıyosun kendini be adam.
zaten maddi manevi yetiyorum çocuklarıma niye katlanayımki ama işte sabrediyorum bakalım gemiler ne zaman yanacak.
zaten zerre kadar sevgi kalmadığı için içimde sanırım bazı şeyler daha kolay olucak...

Son düzenleme:
kızlar konuyla alkası yok ama kararsız yapım sebebiyle size bişey sorucam.
şimdi yeni eve çıkıcaz inşaaat halinde mutfak dolap ve fayansları krem rengi parlak mı yaptırsam yoksa beyaz renk parlak mı .
aslında hep krem severdım ama biyerde byaz gördüm sanki daha asil ve şık duruyor.b
beyaz olursa mutfak ve antre fayanslarda bembeyaz güzel dururmu ?

bir de banyoyu kremli kahveli yaptırsam yani antreden ve holden farklı güzel olur mu ?
yani illa heryerde beyz olması gerekirmi uyumsuz durumu? ben bilemedim
valla zevkl,i hatunlarsız nolur bana da bir fikir verin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…