- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.581
geçmiş olsun canım,Allah korusun seni ve bebeğini de
ya poli ya ,zaten canım burnumda , sen beni ağlatmaya mı çalışıyosun yaa
ne bileyim Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin zor gerçekten...
geçmiş olsun canım cumartesi bende emin önundeydim bizde alışveriş yaptık çok ufak şeyler kaldı alınacak
evet çok haklısın anne olmak nekadr zor sana sonuna kadar katılıyorum
bal limon sıck su karabiber karışır iç ii gelio bide kuşburnyu kaynat iç oda çok ii
ben kilolu olduğumdanmıdır nedir hiç canımı actacak harekei olmadı bugüne kadar 28. haftadan bu yana hareketlrini daha sık ve güçlü hissediorum bazen hiç kımıldamıyor bazı gecelerde kıpır kıpır
geçmiş olsun canım allh sizi korumuş
kızlar konuyla alkası yok ama kararsız yapım sebebiyle size bişey sorucam.
şimdi yeni eve çıkıcaz inşaaat halinde mutfak dolap ve fayansları krem rengi parlak mı yaptırsam yoksa beyaz renk parlak mı .
aslında hep krem severdım ama biyerde byaz gördüm sanki daha asil ve şık duruyor.b
beyaz olursa mutfak ve antre fayanslarda bembeyaz güzel dururmu ?
bir de banyoyu kremli kahveli yaptırsam yani antreden ve holden farklı güzel olur mu ?
yani illa heryerde beyz olması gerekirmi uyumsuz durumu? ben bilemedim
valla zevkl,i hatunlarsız nolur bana da bir fikir verin..
Onlar sadece kendilerini düşünsünler zaten.Başka işleri yok.Biz varken onlara düşünmekmi düşer
Canım çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Allah birdaha böyle kaza yaşatmasın.
Canım benim kızımda artık az hareket ediyor.Hemde önceden vurduğu zaman güçlü vururduçŞimdi vursada eskisi gibi güçlü vurmuyor.
Canım çok güzel maşallah annenin ellerine sağlık.Benim annem böyle şeyleri yapamaz ama ben yapmayada kalksam ne gerek var deyip bütün hevesimi kırar.Yok masraf yapmayın.Kredi kartına yüklenmeyin.Hesabınızı bilin.
Bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum.Herkesten herşeyden çok sıkıldım artık.
herkese merhaba kızla bugün evdeyim sabahtan beri ayaktaydım anca oturdum hala da işim var salonun koltukları geldi eski 2 takım koltuklarım gitti tv ünitesi ile masa henüz gelmediler bugün perdeci ölçüye gelicek bakalım kaç para çıkacak dünde avizelerle mutfağın masa sandalyesini aldık dün gece resmen uykum kaçtı çok masrafımız oldu daha doğum var bebeğin bikaç ihtiyacı var alırken iyi de öderken pöfffff
saol canım ya.. sen bence anneni hiç takma yapabiliyorsan al yap.. ondan mı istiyorsun ki parasını karta açılmayın falan dicek boşver.. kendi hevesinin annen dahi olsa kimsenin kırmasına izin verme..
ağlama ama lütfen paylaştığım için üzülürüm yemin ederim
Bu ara benmi alıngan oldum yoksa gerçekten zoruma gidecek şeyler mi oluyor anlamadım.Lütfen siz buna yorum yaparmısınız.
***Geçen hafta kayınvalideme gittim.Bana dediki un helvası yaptım oğlumada ayırdım.(Eşim çok sever).Sonra eşim geldi.UN helvasını eşim sıcak sevdiği için ısıttı ve tabağa koyup 1 tane çatalla getirip eşime verip hadi ye oğlum dedi.Bana ne tadına bak, ne sende ye, ne git kızım sende kendine koy...Hiç birşey söylemedi.Ama çok canım istedi.Bende gidip mutfaktan 2-63 çatal yedim.
***Dün kardeşim bende kalmıştı.Annem aradı.Biz mangala gidiyoruz gelecekmisin diye kardeşime sordu.Kardeşimde ben gelmicem ablamı götürün dedi.Sonra tel. ben aldım.Annem dediki kaç gündür canım mangal çekiyor.Mangala gidicez gelicekmisin dedi.(bende dedimki hamilemisin.Hamile birine canınım mangal istediğini söylüyorsun)Araba biraz kalabalıktı.Arkaya 4 kişi oturmamız gerekecekti.Dedimki araba kalabalık siz gidin sonra beraber gideriz dedim.Annemde sanki saatlerce yol mu gidicez dedi.Neyse siz gidin dedim tel. kapattık.Sonra fikir değiştirdim.5 DAK.sonra aradım.Çıktınız mı dedim. Çıkmadık dedi.O zaman bende geliyorum dedim.Ama beni akşam eve bırakırmısınız dedim.Bana dediki dur bakalım biz bir gidelim nasıl bir yer görelim sonra beraber gideriz dedi.Başlımdan aşağı kaynar sular döküldü.Nerdeyse ağlayacaktım.Anneme şakayla karışık '' o zaman magala çok yaklaşta kokusu üstüne sinsin.Bende koklar yemiş kadar olurum.Hamile kadına hem canım mangal istedi deyip gelecekmisin diye soruyorsun hemde sonra beraber gideriz diyorsun.İyi o zaman bizde sonra gideriz dedim kapattım.Kardeşim yanımda olmasa oturup hüngür hüngür ağlayacaktım.
***1-1,5 aydır eşimle dışarı çıkamıyoruz.Bu ara çok yoğun.Boya işi yapıyor.Bende evde çok sıkıldığımı her fırsatta ona söylüyorum.Bana zaman ayıramadığının oda farkında.Ama para kazanmam gerkiyor ve bu ara g3erçekten çok çalışıyor.Bugün işten geldikten sonra bebiş için birşeyler bakmaya ve hava almaya gidelim dedik.Sonra dedimki istersen bu akşam dinlen istersen boya işini yap daha çabuk bitirirsin.Hafta sonuna doğru gitsekte olur dedim.Sonra tamam o zaman boyayı yaparım dedi.Bende bugün görümceme gitmeye niyetliydim.Sonradan kendimi iyi hissetmediğim için vazgeçtim.Beyefendi beni aramış istersen akşama beraber gidelim dedi.Biraz sustum sabır dedim kendi kendime.Ben ya dimnlensin yada işini halletsin diye hava almakta vazgeçiyorum beyefendi akşama kardeşime beraber gidelim diyor.Madem dinlenmeyeceksin yada boya yapmayacaksın beni dışarıya çıkar.Evden çıkarıp eve götürma.Deli oldum.
***Kardeşim 1 ay önce nişanlısından ayrıldı.Olaylı bir ayrılma oldu.2 akşam bende kaldı.Dün annem aradı napıyorsunuz diye.Sonra babam aradı.Sonra ablam aradı.Morali nasılmış.Napıyormuş.Bugün kardeşim gitti.Meraklı ablam yine aradı.Ne zaman gitti.Morali nasıldı.Nişanlısıyla ilgili birşey konuştunuz mu?Dedimki moralini dünde sormuştun bende sana iyi demiştim.Şimdi yine aynı şeyi soruyorsunuz.Kızı rahat bırakın dedim.Oda seninlede birşey konuşulmuyor dedi.Dün kardeşim yanındaydı bugün yok.Rahat konuşuruz diye soruyorum dedi.Bende dün sana söyledim. morali iyi kızın peşini bırakın dedim.Başladı bana söylenmeye.Bende bugün kimseyle uğraşacak halim yok diyip tabiri cayizse tel.yüzüne kapattım.Daha fazla dayanamadım.
Arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama bunları sizlerden başkasıyla paylaşamıyorum.Nolur kusuruma bakmayın.
ismine karar verenler yazsada ben gibi kararsızlara fikir olsa
kızlar konuyla alkası yok ama kararsız yapım sebebiyle size bişey sorucam.
şimdi yeni eve çıkıcaz inşaaat halinde mutfak dolap ve fayansları krem rengi parlak mı yaptırsam yoksa beyaz renk parlak mı .
aslında hep krem severdım ama biyerde byaz gördüm sanki daha asil ve şık duruyor.b
beyaz olursa mutfak ve antre fayanslarda bembeyaz güzel dururmu ?
bir de banyoyu kremli kahveli yaptırsam yani antreden ve holden farklı güzel olur mu ?
yani illa heryerde beyz olması gerekirmi uyumsuz durumu? ben bilemedim
valla zevkl,i hatunlarsız nolur bana da bir fikir verin..
selam teyzeciklerr biz geldikkböceğimle randevumuz çok güzel geçti 3 boyutlu usg idi bu sefer çok net her bi yerini gördüm valla; ayakları,elleri,başı,kalbi,poposu ve hatta pipisi ne güzeldi benim bebeğim ya hiç kalkasım gelmedi ultrasondan maşallah 1.300 gr. olmuşuz boyumuz da 37 cm geçen ay 730 gram 30 cm di. gelişimi iyi dedi doktor. e tabi anasına da aferin 1 ayda sadece 1 kilo almışım yani toplamda 8 kilo almış bulunuyorum
tek canımı sıkan şey şu an ters pozisyonda duruyor olması. 1 ay içinde dönebilir ama dönmezse sezeryan dedi dr.ona biraz üzüldüm sadece.. ama sağlıklı ya gerisi boş benim için
bi geçmişe bakayım neler var gündemde.. umarım herkes iyidir..
alıngan değilsin açıkçası
sadece bütün olaylar üst üste gelmiş ve bu dönemde biraz hassaslaştığımız için daha fazla zoruna gitmiş. boşver ya değmiyo kimse için üzülmeye. bu aralar ya herkes densiz yada bize öyle geliyor. diyorumya bizden başka kimseye bişey olmuyo biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Merhaba güzel arkadaşlarım ve kızımın minik arkadaşları.Bugün nasılız bakalım?Biz bugün kardeşimle biraz iş yaptık.Merhaba bebeği izledik ve 50 tl hediye çeki kazandık.Anne-bebek çantası aldım.Ekleyebilecekmiyim bilmiyorum ama bakarmızınız sizce nasıl?İlk defa internetten alışveriş yaptım.Bakalım elime ne zaman ulaşır.
http://www.e-bebek.com/i/p/hd/-S/lKRA-EC1303-S_1.jpg
kızımın anneannesinin diktiği cibinlik, perde ve sandalyelerimize minder.. gri pembe konseptli :)
Eki Görüntüle 727269 Eki Görüntüle 727274 Eki Görüntüle 727271 Eki Görüntüle 727272 Eki Görüntüle 727273
dünya güzelleri giremedik yine bugün çok buralara. eşim nihayet artık evde bizde kalan büyük eşyaları paketledik beraber evimiz perişan halde şu anda ayın 8inde yolcuyuz şükür 12 gün izni var eşimin ama eşim geri dönecek bir ay daha kalacak ben artık dönmüyorum buralara. otobüsle 12-13 saat yol gideceğiz ne yapacağım şimdiden kara kara düşünüyorum.
bebeğimle bavulu hazırladık doğum sonrası annemde 10 gün kalacağımız için yanımda bebek arabamı değilde tam yatan ana kucağımı, doğum çantamı, 10 çorap, 15 tulum,5 tane alt üst takım, 20 çıt çıtlı bady, 4 battaniye, 1 havlu, yan yatış yastığı, bereler , ağız mendilleri,eldivenler, 3 hastane çıkı,göğüs pompam ve diğer alt açmadır, pijama gecelik vs ayrıntıyı saymıyorum bunları götüreceğim biz 10 gün diye seviniyoruz ama daha uzun sürer ne olur ne olmaz diye bayağı bir aldım herşeyi. ütüleyip hurçlayıp herşeyi koydum bavuluma.ama pert de oldum yani
bugün baktımda bebeğin bir sürü şeyi olmşu yeni eve gidecek küvetti beşilti halı perde dönence avizeler uyku setleri derken bir sürü paket yaptık sayamadım kaç tane ama en çok onları paketlerken mutlu oldum.ahh birde hayırlısıyla minnoşumla evimize gittiğimizi görseydik babasıyla
ayyyy çok konuştum kızlar yine seviyom hepiniziiiiiiiiiiiiii
günaydın annişler biz geldikkkk
haftasonuki aöf sınavım berbattı ya sıcaktanmıdır nedir okuduğumdan bişey anlamadım Allah ne verdiyse işaretledim çıktım
bu sene bitiririm diye umutlanmıştım ama 2sinden kalacağım herhalde neyse sağlık olsun.
geceleride çok sıcak oluyor şimdiden bu iki ay nasıl geçireceğiz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
yine acayip acayip rüyalar görüyorum bu haftasonu çantamızı hazırlayacağım inşallah
geçmişi okuyordumda
izne ayrılmak için özel hastane sata göre rapor veriyordu.
ben devlet hastanesinde geçen hafta usgye göre 2 hafta önceden çalışabilir raporu aldım.
çok iyi oldu en azından 2 hafta daha evde dinlenirim
daha kesin değilmiş ama üzde doksan onaylanacak canım.salı günü gurup toplantısından sonra başbakan açıklama yapacakmış.haberlerde müjdeli haberi başbakan verecek diyor ama bakalım hayırlısı...
Dün bir arkadaşım söyledi. başbakan onaylamamış bu süreci, tekrardan konu konuşulacakmış... sanki 2 sene istedik topu topu 6 ay yaa..
Bu ara benmi alıngan oldum yoksa gerçekten zoruma gidecek şeyler mi oluyor anlamadım.Lütfen siz buna yorum yaparmısınız.
***Geçen hafta kayınvalideme gittim.Bana dediki un helvası yaptım oğlumada ayırdım.(Eşim çok sever).Sonra eşim geldi.UN helvasını eşim sıcak sevdiği için ısıttı ve tabağa koyup 1 tane çatalla getirip eşime verip hadi ye oğlum dedi.Bana ne tadına bak, ne sende ye, ne git kızım sende kendine koy...Hiç birşey söylemedi.Ama çok canım istedi.Bende gidip mutfaktan 2-63 çatal yedim.
***Dün kardeşim bende kalmıştı.Annem aradı.Biz mangala gidiyoruz gelecekmisin diye kardeşime sordu.Kardeşimde ben gelmicem ablamı götürün dedi.Sonra tel. ben aldım.Annem dediki kaç gündür canım mangal çekiyor.Mangala gidicez gelicekmisin dedi.(bende dedimki hamilemisin.Hamile birine canınım mangal istediğini söylüyorsun)Araba biraz kalabalıktı.Arkaya 4 kişi oturmamız gerekecekti.Dedimki araba kalabalık siz gidin sonra beraber gideriz dedim.Annemde sanki saatlerce yol mu gidicez dedi.Neyse siz gidin dedim tel. kapattık.Sonra fikir değiştirdim.5 DAK.sonra aradım.Çıktınız mı dedim. Çıkmadık dedi.O zaman bende geliyorum dedim.Ama beni akşam eve bırakırmısınız dedim.Bana dediki dur bakalım biz bir gidelim nasıl bir yer görelim sonra beraber gideriz dedi.Başlımdan aşağı kaynar sular döküldü.Nerdeyse ağlayacaktım.Anneme şakayla karışık '' o zaman magala çok yaklaşta kokusu üstüne sinsin.Bende koklar yemiş kadar olurum.Hamile kadına hem canım mangal istedi deyip gelecekmisin diye soruyorsun hemde sonra beraber gideriz diyorsun.İyi o zaman bizde sonra gideriz dedim kapattım.Kardeşim yanımda olmasa oturup hüngür hüngür ağlayacaktım.
***1-1,5 aydır eşimle dışarı çıkamıyoruz.Bu ara çok yoğun.Boya işi yapıyor.Bende evde çok sıkıldığımı her fırsatta ona söylüyorum.Bana zaman ayıramadığının oda farkında.Ama para kazanmam gerkiyor ve bu ara g3erçekten çok çalışıyor.Bugün işten geldikten sonra bebiş için birşeyler bakmaya ve hava almaya gidelim dedik.Sonra dedimki istersen bu akşam dinlen istersen boya işini yap daha çabuk bitirirsin.Hafta sonuna doğru gitsekte olur dedim.Sonra tamam o zaman boyayı yaparım dedi.Bende bugün görümceme gitmeye niyetliydim.Sonradan kendimi iyi hissetmediğim için vazgeçtim.Beyefendi beni aramış istersen akşama beraber gidelim dedi.Biraz sustum sabır dedim kendi kendime.Ben ya dimnlensin yada işini halletsin diye hava almakta vazgeçiyorum beyefendi akşama kardeşime beraber gidelim diyor.Madem dinlenmeyeceksin yada boya yapmayacaksın beni dışarıya çıkar.Evden çıkarıp eve götürma.Deli oldum.
***Kardeşim 1 ay önce nişanlısından ayrıldı.Olaylı bir ayrılma oldu.2 akşam bende kaldı.Dün annem aradı napıyorsunuz diye.Sonra babam aradı.Sonra ablam aradı.Morali nasılmış.Napıyormuş.Bugün kardeşim gitti.Meraklı ablam yine aradı.Ne zaman gitti.Morali nasıldı.Nişanlısıyla ilgili birşey konuştunuz mu?Dedimki moralini dünde sormuştun bende sana iyi demiştim.Şimdi yine aynı şeyi soruyorsunuz.Kızı rahat bırakın dedim.Oda seninlede birşey konuşulmuyor dedi.Dün kardeşim yanındaydı bugün yok.Rahat konuşuruz diye soruyorum dedi.Bende dün sana söyledim. morali iyi kızın peşini bırakın dedim.Başladı bana söylenmeye.Bende bugün kimseyle uğraşacak halim yok diyip tabiri cayizse tel.yüzüne kapattım.Daha fazla dayanamadım.
Arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama bunları sizlerden başkasıyla paylaşamıyorum.Nolur kusuruma bakmayın.
bu ara benmi alıngan oldum yoksa gerçekten zoruma gidecek şeyler mi oluyor anlamadım.lütfen siz buna yorum yaparmısınız.
***geçen hafta kayınvalideme gittim.bana dediki un helvası yaptım oğlumada ayırdım.(eşim çok sever).sonra eşim geldi.un helvasını eşim sıcak sevdiği için ısıttı ve tabağa koyup 1 tane çatalla getirip eşime verip hadi ye oğlum dedi.bana ne tadına bak, ne sende ye, ne git kızım sende kendine koy...hiç birşey söylemedi.ama çok canım istedi.bende gidip mutfaktan 2-63 çatal yedim.
***dün kardeşim bende kalmıştı.annem aradı.biz mangala gidiyoruz gelecekmisin diye kardeşime sordu.kardeşimde ben gelmicem ablamı götürün dedi.sonra tel. Ben aldım.annem dediki kaç gündür canım mangal çekiyor.mangala gidicez gelicekmisin dedi.(bende dedimki hamilemisin.hamile birine canınım mangal istediğini söylüyorsun)araba biraz kalabalıktı.arkaya 4 kişi oturmamız gerekecekti.dedimki araba kalabalık siz gidin sonra beraber gideriz dedim.annemde sanki saatlerce yol mu gidicez dedi.neyse siz gidin dedim tel. Kapattık.sonra fikir değiştirdim.5 dak.sonra aradım.çıktınız mı dedim. çıkmadık dedi.o zaman bende geliyorum dedim.ama beni akşam eve bırakırmısınız dedim.bana dediki dur bakalım biz bir gidelim nasıl bir yer görelim sonra beraber gideriz dedi.başlımdan aşağı kaynar sular döküldü.nerdeyse ağlayacaktım.anneme şakayla karışık '' o zaman magala çok yaklaşta kokusu üstüne sinsin.bende koklar yemiş kadar olurum.hamile kadına hem canım mangal istedi deyip gelecekmisin diye soruyorsun hemde sonra beraber gideriz diyorsun.iyi o zaman bizde sonra gideriz dedim kapattım.kardeşim yanımda olmasa oturup hüngür hüngür ağlayacaktım.
***1-1,5 aydır eşimle dışarı çıkamıyoruz.bu ara çok yoğun.boya işi yapıyor.bende evde çok sıkıldığımı her fırsatta ona söylüyorum.bana zaman ayıramadığının oda farkında.ama para kazanmam gerkiyor ve bu ara g3erçekten çok çalışıyor.bugün işten geldikten sonra bebiş için birşeyler bakmaya ve hava almaya gidelim dedik.sonra dedimki istersen bu akşam dinlen istersen boya işini yap daha çabuk bitirirsin.hafta sonuna doğru gitsekte olur dedim.sonra tamam o zaman boyayı yaparım dedi.bende bugün görümceme gitmeye niyetliydim.sonradan kendimi iyi hissetmediğim için vazgeçtim.beyefendi beni aramış istersen akşama beraber gidelim dedi.biraz sustum sabır dedim kendi kendime.ben ya dimnlensin yada işini halletsin diye hava almakta vazgeçiyorum beyefendi akşama kardeşime beraber gidelim diyor.madem dinlenmeyeceksin yada boya yapmayacaksın beni dışarıya çıkar.evden çıkarıp eve götürma.deli oldum.
***kardeşim 1 ay önce nişanlısından ayrıldı.olaylı bir ayrılma oldu.2 akşam bende kaldı.dün annem aradı napıyorsunuz diye.sonra babam aradı.sonra ablam aradı.morali nasılmış.napıyormuş.bugün kardeşim gitti.meraklı ablam yine aradı.ne zaman gitti.morali nasıldı.nişanlısıyla ilgili birşey konuştunuz mu?dedimki moralini dünde sormuştun bende sana iyi demiştim.şimdi yine aynı şeyi soruyorsunuz.kızı rahat bırakın dedim.oda seninlede birşey konuşulmuyor dedi.dün kardeşim yanındaydı bugün yok.rahat konuşuruz diye soruyorum dedi.bende dün sana söyledim. Morali iyi kızın peşini bırakın dedim.başladı bana söylenmeye.bende bugün kimseyle uğraşacak halim yok diyip tabiri cayizse tel.yüzüne kapattım.daha fazla dayanamadım.
Arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama bunları sizlerden başkasıyla paylaşamıyorum.nolur kusuruma bakmayın.
Canım benim canım yazdığım diğer olaylara sıkkın olduğu için ağlıyorum.Hazırlık konusunda anneme kızdığım için değil.Odanız muhteşem olmuş.Lütfen sende üzülme.Masal kızın masal gibi güzel günler geçirsin odasında inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?