2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayatımm odanzz harıka olmusss bayıldmmm:) cemıleylld cnmm vla ıyı bı okuzmuss kaynanan..hamıle bı bakına ypılana bakk.ınsanlar bazen harbıden bı tuhaff oluyo...bzm nazımızn cekılmesı gerekırken bızz naz cekıyoruzzz ılgncc

oooooof of canım benim allah sana sabırlar versin... Büyük bir ders vermezsen değişeceğini sanmıyorum annesi hiç mi bişey öğretememiş yaaa ayıp valla ((

Allah allah nasıl birşeymiş o, bizi de bi görse keşke

Sinir oldummmmm Kendinden ödün verme canım, nasıl olsa yaranamazsın. Bırak ne hali varsa görsün.

Yaaa sadece süt izni olursa bana hiiiiç bi faydası olmicak. (Öğretmen olduğum için)
Ffffffffffffffffffff
Resmen aylardır oyaladılar, doğurduk doğurucaz daha ortada bişey yok!
Taksimdeki vatandaşlarımıza sesleniyorum; bizim için de yürüyün... Bizim de sesimizi duyurun

Çok kötü oldum, kıyamam ben ona...
Düzelir umarım ya, yeter artık...

kızlarr bsey sorucam acıll..bn az once koftee yedımm 1 tane yedmm dıger ıkısnde pısmemıs yerlervarrı sankı oraları ayıkladmm ama smdı ıcıme kurt dustu bsey olurmu

bişey olmaz canım korkma...ben de baştan çok kasıyordum şimdi daha rahatım..canımın istediğini de yiyorum kendimi zorlamıyorum ama tabi sık sık değil...mesela dün kırk yılda bi kola içesim geldi çok az içtim ki normalde de kola sevmem çok ayda yılda bir içerdim...

kahveyi çok severim hamileyken sadece 1 kere çok canım istedi diye içtim bir de geçenlerde arkadaşımla buluşmuştuk o zaman cnm istedi içtim...sonra ben de snein gibi acaba bişey olur mu diye düşünüyorum ama çokta kendimizi strese sokmamak lazım kolay kolay bişey olmaz onlara Allah'ın izniyle

ha bir tek salam sucuk vs onları hiç yemiyorum...1 kere sucuklu yumurta yemiştim o gün bütün gün midem bulandı...

Hareketli ama hareketleri yumusak sert degil bazen cok sert oluyor hayirlisi

canım bu aylarda sanırım biraz daha yumuşuyorçünkü ben de farkettim yavaşça karnım bi o tarafa bi bu tarafa kayıyor gibi oluyor :) ama çoğunlukla sert hareketleri...her bebek te farklıdır bence,illa bi sorun var anlamına gelmez içini ferah tut...zaten bişey olsa dr.un söylerdi...

sen alıngan değilsin canım haklısın...biraz da üst üste gelmiş herşey,öyle olunca da insan hepten tahammülsüzleşiyor...ben de bazen bazı şeylere acaba ben mi alınıyorum diyorum ama yok tamamen karşı tarafın düşüncesizliği ya da kasten yaptığı deidği bişey oluyor...bence biz artık herşeye boşvermeliyiz artık son zamanlarımız hamileliğimizin...tadını çıkaralım her ne kadar zorlansakta...

şahsen ben öyle yapıyorum artık,en azından yapmaya çalışıyorum...2 buçuk ay sonra kızım kucağımda olacak ve büyük sorumluluk başlayacak...hayat boyu sürecek...bu bence herşeyden önemli...hepimiz için böyle...biraz da bazı şeylere he he diyip geçme vakti sanırım....

arkadaşlar benim gibi 28.haftada olanlar,bebeklerinizin kilosu boyu ne kadar? bana haftayla uyumlu diyor dr ama netten bakıyorum boyu da uzun kilosu da fazla görünüyor...hoş kötü bişey değil iyi ama merak ettim...sizinkiler ne yaklaşık olarak?

Niye üzüyosun kendini cnm benim ağlama kıyamam size, nekadar bunaltmışlar seni böyle ya.. Ne diyim bilemedim ki . Kimseye bakma sen Can'ın nasıl istiyosa öyle hareket et bu senin en doğal hakkın hele ki şu dönemde.. Anlatmak istediğin bişeyler olursa hepimiz paylaşırız derdini

Hiiiiiiiiiiii çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn
Neyse ki iyisiniz allah korusun yaa

Bu nts nin amacı nedir? Nasıl bağlanılıyor? Bugünkü doktor bana "doktorun artık nts ister senden, bebek iri" dedi. Hiçbişey de anlamadım ne demek istedi ki?

Anneanne de becerikliymiş yaaa sülalecek böylesiniz galiba

Sonuncusu biraz alınganlığına gelmiş ama diğer hepsinde yerden göğe kadar haklısın!

kuzum yaa sıkma canını ,insanlar anlayışsız oluyorlar bazen, senin hamile olduğunu unutuyorlar, halbuki onlar da annelerimizde bu evreden geçti,insan biraz daha özenli olsunlar istiyor , haklısın üzülmekte ama yapacakta bişey yok
sen kendini ve bebeğini üzmemeye çalış elinden geldiğince..

kızımın anneannesinin diktiği cibinlik, perde ve sandalyelerimize minder.. gri pembe konseptli :)

maşallah size hayatım analı kızlı marifetlisiniz valla çok güzel olmuş içim açıldı gerçekten

Bu ara benmi alıngan oldum yoksa gerçekten zoruma gidecek şeyler mi oluyor anlamadım.Lütfen siz buna yorum yaparmısınız.

canım haklısın herşey üstüste gelmiş ve son yazıdğın hariç seni alınganlığından değil yaşadıkların..zaten çok hassas bir dönemden geçiyoruz. bir de en yakınımızdaki insanlar böyle duyarsızlıklar,anlayışsızlıklar yapınca iyice kötü hissediyoruz.. Allah akıl fikir versin onlara ne diyelim. ama sen de kendini hırpalama lütfen..bebeğini de üzme annesi

Mavicim anladığım kadarıyla sorumsuz ve bencil biriyle hayatı paylaşıyorsun cnm ve bu da insanın sabrını çok zorlayan birşey olsa gerek.. sen gayet sabırlı davranmışsın şimdiye kadar..ama biraz daha dişini göstermen gerek.. rahatlığına bir son vermeli..senin bakman gereken bir ailen var be adam yok öyle bir dünya yaa

policim burnumun direği sızladı okurken inan herşey onların geleceği için ama "bugünlerini" kaçırmak da işin cefası işte (

Az önce eşim aradı ben geliyorum hadi hazırlan dışarı çıkalım diyor.Bend emoral mi kaldı.Bu halde nasıl dışarı çıkayımda keyif alayım.Çıkmıcam sen kardeşine git dedim.

canım bu indirim olayı nasıl oluyor? kaç TL alışverişe ne kadar indirim. eğer mantıklıysa ben de çanta alayım haftaya :)

Ben 50 tl indirim kazandım.Tel. bir kod geldi.E-bebek sitesine girip alışverişimi yaptım tel.gelen kodu oraya girdim ve otomatik olarak ödemeden düştüler.

maşallah canım size,çok zevklisin gerçekten
güzel günlerde kullanın inşallah

saol canım benim amin inşallah

maşallah size hayatım analı kızlı marifetlisiniz valla çok güzel olmuş içim açıldı gerçekten

saol güzelimm

Az önce eşim aradı ben geliyorum hadi hazırlan dışarı çıkalım diyor.Bend emoral mi kaldı.Bu halde nasıl dışarı çıkayımda keyif alayım.Çıkmıcam sen kardeşine git dedim.

.

kıyamamm sana yaaa boşver kardeşini falan çık sen gene ve güzel geçir akşamını..

Canım benimde 28. haftada kızımın boyu 38 cm kilosu1150 gr.dı.

Haklısın canım.Aldırmamaya çalışacağım.Bakalım yapabilecekmiyim.

Bebegi 28. Hafrayi gecen arkadaslar size bi sorum olcak 28.haftadan sonra bebegin hareketlerinde azalma olur diyorlarlar dogrumu ??? Ben suan 28. Haftadayim bebegim bazen cok hareketli bazen hic kimildamiyor normalmi

aynen havvacım benimkide öyle eskiden hiç durmazdı ama bu aralar pek kıpırdamıyo arada i tepik atıyo öyle yani

Forumda yazılanları okuyunca çok heyecanlandım. Çünkü henüz doğum çantam hazır değil. En yakın zamanda hazırlasam iyi olacak sanırım. Daha beşiğini bile alamadım. Oyun parkı mı yoksa Ahşap beşik mi alsam karar veremedim. Sizce kızlar hangisi daha iyi? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…