- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.161
Kızlar ilginç bir şey yaşadım az önce.Bu benim ikinci hamileliğim ve bebeğimin hareketini hissettim.Ben de şaşırdım.İlkini 4 aylıkken hissetmiştim.Ama eminim insan anlıyor ya.Çok tuhaf oldum..:)
evet tatlım ben de hakan beyin hastasıyım 1 kere gittim daha gerçi kalbini duymak için geçen hafta randevu almak çok zor 10 gün önceden alınıyor ilk başta bilmediğimizden başka doktorlara gittik şimdi öğrendik artık hakan beyle devam etmeyi planlıyoruz... canım bişi sorucam senden kan idrar tahlili istedi mi? bana 12. hafta 2 li testle birlikte yapıcaz dedi şimdi gerek yok dedi... ama herkes yaptırmış burda anlamadım...
Evet canım , hepimiz icin en iyisi ne ise o olsun. Ben de çatı muayenesine kadar normal düşünüyordum ki tam o sırada vaz geçtim muayeneden de kurtuldum. Benim kesin sezeryan da artık kararsız kalacak bir şey yine buldum kendime epidural mı? Yoksa spinal mı? Neyse daha düşünmek icin çok zamanım var
benden de istemedi. takma kafanı 2li taramada hepsine bakacagız şuan hersey yolunda dedi. Ben hakan beyin tecrübesine güveniyorum. zaten alternatifte yok. Ama dediğin gibi randevu almak neredeyse işkence benim eşim hafta içi müsait olmuyor tabi bende çalışıyorum. Bir cumartesimiz var onda da boşluk bulmak çok zor. o yüzden ben ara şifa ya da gittim. orda kan testleri tokzo falan yapıldı hep, herşey normal dedi ordaki doktor da... Arada bir doktor da bulmamız gerekecek zaten çünkü hakan bey yoğunluktan dolayı tüm doğumlara yetişemiyormuş ve problemli gebelik ve çoğul gebelikler dışında normal seyirdeki doğumlara girmiyormuş pek. bir bizim ki ramazan ayına denk geliyor hanımlar bayramın öncesi sonrası tatil dönemlerine denk gelecek diye de korkuyorum yedek doktor şart bence :)
ben de bilmiyorum ki.Erkek bebek olunca erken hissedilebilirmiş sanırım.Ama insan gaz mı bebek mi anlıyor.Eşime söylesem dalga geçer şimdi :) Ama ben hissettiğime eminim.Ve şimdi dört gözle bekliyorum bir daha hissedeyim diye :)
Merhaba arkadaşlar! Ben de ağustos annelerine katılmak için uzun süredir takip ettiğim bu güzel siteye üye oldum. Ağustos 20 den sonra bekleniyor doğumum, inşallah! Hepinize hayırlısıyla yavrularınıza kavuşmanızı diliyorum. Görüşmek üzere..
Cok guzel ya darisi bze.kac hftalk hmilesn cnm
üüüüüüüüüüüüüüüüüüebet
Bu ikili testi kan verip mi yaptırıyoruz?
İstanbul'da hangi özel hastaneyi önerirsiniz fiyat ve anlayışlı insanlar açısından. Açıkçası 10 lira ucuz olsun diye asık suartlı aksi insanlarla uğraşmak istemiyorum, aşırı hassas ve duygusalım, iğneden de korkuyorum zaten
Ben de bu cumartesi kontrole gideceğim, sanırım test isteyecek...
anladım canım saolasın... walla şifanın adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor ilk gebeliğimi öğrenmek için oraya gittim kan testini yanlış yaptılar!!! negatif çıktı e idrar testi pozitif idrar testleri yalnıştır dedi ordaki doktor adı evrim bişiydi nerdeyse yüzüme bakmadı adam kesin gebe değilsiniz dedi bana ilk güveniyor tabi insan doktor diye neyse ben yine dikkat ettim nolur nolmaz diye ilaç falan içmedim sonra 1 hafta sonra başka biyerde yaptırdım 1000 küsür çıktı değerim... 1 hafta kıvrandırdılar beni çok sinirliyim o hastaneye...
kusura bakma canım ya dün net gittibana yardım edemedın ama bak yardım edebilcigin arkadaslar cıktı:) istanbulda oturanlar sizde bana yardım etsenız?
canım ben ıspartadayım ama burduru daha çok severim aslen izmirliyim... benim gözlemim ıspartanın gölgesinde kalması ve süleyman demirel etkisi... bi yerele yatırım yapmazsan gelişemez zira... ıspartalılar sanki çok ileri görüşlü açık kafalıda mı gelişti! alakası yok... tamamen siyaset ve kayırma işi bu iş...
evet canım haklısın Şifa da ssk nın biraz temiz hali ama ne yapacaksın dediğim gibi memlekette alternatif yok. neyseki sen ıspartadasın.ona şükret. budrulu tüm hamileler haftason ısparta dalar çok komik demi. bir grup kuracağım burdurlu hamileler derneği diye, hakan beyin yanından çıkınca iyaşa gide takılırız biraz hem burdan 2 otobüs tutarız giderken (anca sıgarız heralde) maliyetleri de düşürmüş oluruz. Düşün yani halimizi.
Bu arada Evrim beyi bende araştırdım çok tavsiye etmiyorlar, hatta yakın bir arkadaşım 1 ay oldu onda sezeryanla erken doğum yaptı. çok zor zamanlar atlattılar, şifa da yeni doğan yoğun bakım üniteside olmadığı için bebeği acilen kadın doğum hastanesine göndermişler. Kendi şifa da bebek doğum hastanesinde 15 gün yattılar. Canım hergün sabahtan akşama ağladı bebeğim ne durumda diye. Ve de mikrop var tarama sonuçlarına göre riskli falan deyip 6. haftadan sı-onrada bir huzur vermedi kadına, sürekli stress vs. sonuç anlat anlat bitmez. Allah bize ve bebeklerimize yardım etsin hepimiz korusun diye dua ediyorum hep. Ve de doktor ebe hemşire her neyse iyi ve vicdan sahibi insanlarla karşılaşmayı diliyorum hep.
. Ben niye hissedemiyorum ya, yine kiz galiba benimki.canım biliyomusun benim de 2. hamileliğim ve bende 1 haftadır hissediyorum
Öylede hamilelik biraz daha hassas . Özellikle 7.hatta 6. aylardan sonra hep temiz olmak lazım. Ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?