2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ne güzel.. benimde bitek kabusluğum geçti.. onun dışında hiç işe yaramadı

o siteleri ilk defa duyduğum için iyi yada kötü yorum yapamadım canım

ya yuvarlaklardan var birçok sitede malum ben anca netten alabılıyorum hıcbı yerde bole cubugunu gormedım benım daha hosuma gıttı...mobılya modellerıne bakarken de bır kac modelde gormustumn ama satılan yerını bulamadım. ablamda o yuvarlak olanlarından var onu verıyım sana bosuna alma dedı daha olmadı ole yapıyım....

buarada grubun ilk doğuranı kim olucak çok merak ediyorum yaa

medceizr sana da çok geçmiş olsun. şöle bi 35 i görsek hepimiz ne güzel olucakk....

günaydııın evde kahvaltılık bişey kalmamış üşeniyorum markete gitmeye pffff
bu arada akşamları beni bi korku alıyor ki sormayın. normalde çok cesurumdur hayatımda ilk kez böyle bi korku yaşıyorum ya ameliyattan çıkamazsam biliyorum çok saçma ama 2 gecedir bu düşüncelerle uyuyakalıyorum hayırlısı bakalım.

canım yuvarlaktan kastım. .benim cibinlik sopası ahşap ama karee.. onun ahşap ve daire şeklinde olanalrı var... öbür türlü yuvarlakları bende istemedim onları bulmak kolay heryerde satılıyor.. sizin orlarda ahşap oyma işleri yapan yerler varsa orlardanda bulabilirsin.. biz aslında öyle biyerden bulmuştuk ancak dükkan sahibi yoktu o gün cocukta bilmiodu fiyatını alamamıştık. sonra mobilyacıya sorduk o yaptı. oda çok sıradan işçiliği olmayan bişi yapmış..

canım sanırım doğum tarihlerimiz yaklaştıkça bizi doğum korkuları sarar oldu. bundan önceye kadar bana korku yokmu die sorduklarında yooooo diodum. ama şimdi yavaştan tırsıyor gibiyim. acaba nasıl olcakk nasıl doğurcam die ki doğurmakran çok ya bişi olursa die düşünmekten kendimi alamıyorum..

Son düzenleme:

canım bendede bi süredir o korku var genel anestezi ile sezaryen düşünüyorum eşimede söylüyorum sen hiç bişey bilmyeceksin öyle bişey olursa olan bana olucak konuşma böyle diyo ama çok korkuyorum bebeğimin yüzünü görememektenneyse düşünmeyelim böyle şeyler herşey güzel olacak

kızlar çok mutsuzum ya

oğlumuza bir türlü isim bulamadık. ben modern ve yeni isimlerden yanayım. eşim daha eski isimleri seviyor. onun söylediği hiç bir ismi ben sevemiyorum. benimkini de o. iyice inada bindi olay yani.
en sonunda bir arkadaşı hoca tavsiye etmiş. çocuğun geleceğine bakıyormuş. 4 tane isim istedi. hepsine bakacak. çocuk ilerde hangi ismi taşırsa, hayırlı bir evlat olur diye.
fakat bu 4 isimden hangisi çıkarsa koymak zorundaymışız. daha 1 tane yi bulup anlaşamadık. şimdi 4 tane isim bulmamız lazım nolur yardım edin

kızlarr az once kocama msj attm askımm ben cok okuzum dımı sana suprz bıle yapmadımm 1.5 senedr dıyee bna yazdığı aynen su: yaptın askım nıye yapmayasın.eylüsü süprız yaptn ya...daha ondan güzel hedıye yokkı.....bn hamılelık testı yptıgmda aksam eve geldıgı zman kapıyı açıp bak senı kım karsılıyo bugun dıyee hamıleleık testını gostermıstımm suprz dedıgıde bu...ayy nası kotu oldumm agla agla sıstmm ben gerckten okuzum vala

evet poli ben de senin gibi düşünüyorum hele ki böyle park yataktı ya da bebek arabası falan görüp incelemeden alamam...ama mübarek yaşamkentte oturduğumuz için buralarda bakılabilecek tek yer alışveriş merkezleri oralarda da ne çeşit var ne de fiyatlar uygun.. kızlaya fln da gidecek halim kalmadı açıkçası ne bileyim giderdim belki ama şu aralar oralarda karışık malum,korkuyorum o yüzden...puff sanki dağ başındayız haa ne hastane var yakın doğru dürüst ne alışveriş yapacak bi yer...sanki mecburum alışveriş merkezlerinden almaya herşeyi...

o siteleri ilk defa duyduğum için iyi yada kötü yorum yapamadım canım

bebek arabası vs bakarekn hep bu ayhan çocuk çıkıyodu :) ben de ordan gördüm..ama anıl çocuk alışverişi yok sanırım netten...
aslında şu özelcan bebe iyi gibi duruyo baya...ordan alışveriş yapanlar vardı sanki burda öyle hatırlıyorum...

ayy zaman daraldı,karnım büyüdü,iyice halsizleşiyorum ve hala bişey almadık ! :18:

Günaydınlar tatlı hamişlerrrrr
Bu sabah saat 06:00da wc için uyandım elimi göbişe koydum bizimki fırıldak gibi dönüyor. :)))
Kocişin elini getirip koydum.Sabah sabah bu ne enerji bişeyde yemedin ama diyor. :))
Yani oğluşla keyifli ve güzel bir güne başlamış oldum. :)

Medcezir geçmiş olsun canım.Dinlenmene bak inş.kuzun vakti zamanında sağlıkla gelecek.

Hayatımsın süpersin vallahi.Ağzınızın tadı bozulmasın hep böyle mutlu olun inş.

C.tesi dr.gitmem gerekiyordu ama dr.randevuları tamamen dolmuş.
Artık haftaiçi bir gün yanlız gitmek zorunda kaldım.
Bakalım oğluş ne kadar büyümüş merak içindeyim. :)

bnde gce uyandım bı ara bnmkıde sağlı sollu calkalanıyodu resmen :) korkyum noluyo dıye....kucuk kuzuların yerlerı daraldı ıyıce atraksıyon arıyolar :)

öğretmen olan anneler....ben bgn meb i aradım sordum doğum öncesi yaza geliosa boşamı gider die...hiç öyle düşünme normal memur gibi düşün prosedürü uygula 32.haftaya gelince 5 hafta çalışır raporunu al getir...sonrada 3 hafta kala doğum iznine ayrılma raporunu getir..ayrıl dedi...yanmıomuş izinler bi sewindm ama raporu işletmeden rahatlayamıcam sanırım...

bebekkafa ayhan çocuğu çok gördm hatta bi ara bebek arabası alcaktık wideolardada anlatıolar ya hoşumuza gitti ama sonra başka yerden aldık....görmeden almak tabi bi risk sonuçta...

bnde gce uyandım bı ara bnmkıde sağlı sollu calkalanıyodu resmen :) korkyum noluyo dıye....kucuk kuzuların yerlerı daraldı ıyıce atraksıyon arıyolar :)

Bende önceden korkardım ama şimdi çok hoş geliyor.Ama çok sağlam vurup acıtıyorsa pozisyon değiştirip uyumaya çalışıyorum. :)
Şuanda da onun hakkında konuştuğumuzu anlıyor sanırım yine vuruyor üstten üstten. :))
Sanırım kafası aşağıda ayaklar yukarıda sabah onu hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…