- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.201
kızlar bu magnezyum ne mucize bişeymiş.hem kabızlığım geçti hemde kemik ağrılarım.Allahımmm çok şükür...
sadece sabah yataktan kalkarken bacaklarımın arası pelvis kemiklerim ağrıyor.yüyürünce biraz geçiyor..
günaydın.... :)
bişey sorucam size,aranızda ayhançocuk ya da anılçocuk tan alışveriş yapan var mı internet sitelerinden ?
bir de crest marka park yataklardan kullanan alan oldu mu aranızda ?
park yatak olarak onları çok beğeniyorum netten gördüğüm kadarıyla ama netten alma konusunda çekinecelerim var görmeden etmeden :44:
canım mobilyayı aldığımız yere yaptırdık.. çok basit yapmışlar aslında daha güzelleri vardır. genelde yuvarlak oluyor diye biliyorum. bizimki kare profil şeklinde sallamasyon yapmış yani.. ama tülden pek belli olmuyor şekli..
ya yuvarlaklardan var birçok sitede malum ben anca netten alabılıyorum hıcbı yerde bole cubugunu gormedım benım daha hosuma gıttı...mobılya modellerıne bakarken de bır kac modelde gormustumn ama satılan yerını bulamadım. ablamda o yuvarlak olanlarından var onu verıyım sana bosuna alma dedı daha olmadı ole yapıyım....
buarada grubun ilk doğuranı kim olucak çok merak ediyorum yaa
medceizr sana da çok geçmiş olsun. şöle bi 35 i görsek hepimiz ne güzel olucakk....
günaydııınevde kahvaltılık bişey kalmamış üşeniyorum markete gitmeye pffff
bu arada akşamları beni bi korku alıyor ki sormayın. normalde çok cesurumdur hayatımda ilk kez böyle bi korku yaşıyorum ya ameliyattan çıkamazsambiliyorum çok saçma ama 2 gecedir bu düşüncelerle uyuyakalıyorum hayırlısı bakalım.
günaydııınevde kahvaltılık bişey kalmamış üşeniyorum markete gitmeye pffff
bu arada akşamları beni bi korku alıyor ki sormayın. normalde çok cesurumdur hayatımda ilk kez böyle bi korku yaşıyorum ya ameliyattan çıkamazsambiliyorum çok saçma ama 2 gecedir bu düşüncelerle uyuyakalıyorum hayırlısı bakalım.
aaa ne güzel.. benimde bitek kabusluğum geçti.. onun dışında hiç işe yaramadı
günaydınn canım internetten alışveriş yapanlar var ama bana çok riskli geliyor yaa gördüğün gibi çıkmayabiliyor illaki bi elimle dokuncam falan şimdi birde vaktimiz kalmadı olmadı iade et değiştir birsürü süreç sen bilirsin ama gözün göre göre al derim bennn
o siteleri ilk defa duyduğum için iyi yada kötü yorum yapamadım canım
sonrası kırmızı noktaaaa...
Günaydınlar tatlı hamişlerrrrr
Bu sabah saat 06:00da wc için uyandım elimi göbişe koydum bizimki fırıldak gibi dönüyor. :)))
Kocişin elini getirip koydum.Sabah sabah bu ne enerji bişeyde yemedin ama diyor. :))
Yani oğluşla keyifli ve güzel bir güne başlamış oldum. :)
Medcezir geçmiş olsun canım.Dinlenmene bak inş.kuzun vakti zamanında sağlıkla gelecek.
Hayatımsın süpersin vallahi.Ağzınızın tadı bozulmasın hep böyle mutlu olun inş.
C.tesi dr.gitmem gerekiyordu ama dr.randevuları tamamen dolmuş.
Artık haftaiçi bir gün yanlız gitmek zorunda kaldım.
Bakalım oğluş ne kadar büyümüş merak içindeyim. :)
canım ben kalsiyumda kullanıyorum.belkide ondan da olabilir kemik ağrısının geçmesi.
bnde gce uyandım bı ara bnmkıde sağlı sollu calkalanıyodu resmen :) korkyum noluyo dıye....kucuk kuzuların yerlerı daraldı ıyıce atraksıyon arıyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?