- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.221
kızlarr az once kocama msj attm askımm ben cok okuzum dımı sana suprz bıle yapmadımm 1.5 senedr dıyee bna yazdığı aynen su: yaptın askım nıye yapmayasın.eylüsü süprız yaptn ya...daha ondan güzel hedıye yokkı.....bn hamılelık testı yptıgmda aksam eve geldıgı zman kapıyı açıp bak senı kım karsılıyo bugun dıyee hamıleleık testını gostermıstımm suprz dedıgıde bu...ayy nası kotu oldumm agla agla sıstmm ben gerckten okuzum vala
Günaydınlar tatlı hamişlerrrrr
Bu sabah saat 06:00da wc için uyandım elimi göbişe koydum bizimki fırıldak gibi dönüyor. :)))
Kocişin elini getirip koydum.Sabah sabah bu ne enerji bişeyde yemedin ama diyor. :))
Yani oğluşla keyifli ve güzel bir güne başlamış oldum. :)
Medcezir geçmiş olsun canım.Dinlenmene bak inş.kuzun vakti zamanında sağlıkla gelecek.
Hayatımsın süpersin vallahi.Ağzınızın tadı bozulmasın hep böyle mutlu olun inş.
C.tesi dr.gitmem gerekiyordu ama dr.randevuları tamamen dolmuş.
Artık haftaiçi bir gün yanlız gitmek zorunda kaldım.
Bakalım oğluş ne kadar büyümüş merak içindeyim. :)
aaaa canımm vallaa kusura bakmasın ama yaptıklarımı önemsemicek fikirmlerim saçma gelicek bana gerçekten ağır konusacak sıcarım ağzınaöyle bişey duymadım daha kendisinden amaaa suratsızlıgını cok çekiyorum gına geliyor bazen.. bana şakasına ooo yetiştiremedn mi daha dediğinde bileee direk bitek sen çalışmıosun die yapıitırıyorum lafıı.. arkadaşlarının karıları günden güne gezio ben çalılşıorum die lafları sıralarım.. pişmansada yalama gibi dakika başı özür dilerim.. bayılıcak konuma geçerim özürlerinden yapıp yapıp özür dilemeyi adet edinmiş... benim abimde ikizler o kocamdanda beter. nisanın analttığı gibi iki kelam etmezz kimse ona bugünü nasıl geçti die soramaz çok sevilmeye gelmezz hatta hiç sevgini gösterme ona memnun bile kalır.. ikizlerrr gerçektennn çok zorrr yaaa allah bizlere sabır versin. saçlarından tutup sürüklemek lazım bunları
ayy cnm bnmkıde ozur dılemeyı bılmezz hıc.sırınlık yapar senn anlakı pısman..bnde ozur bklıyorummm :) ıs guc yapıyo evde allah var hakkını yemem ama bı kere tek hamıle senmısn herkes doguruyo dedı cok kotu oldumm..cok basıt bısey sanıyolar sanırım karnın sısıyo doguyoo uzaktan oyle gorunuyodaa bde bıze sorsunlar
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
bende ikizlerrr dolu canımm.. abime deli olurdum benzeri geldi hemde 1 gün arayla abim 4 haziran kocam 5 haziran :))) teyzem var tanıdığım var görümcemim oğlu kocası var... yağmur gibii ikizler yağıyor
Öncelikle daire kapısa kızımın adına kart yapıp kapıya astım canım kartı burda paylaştım hatta.. sonra dedim ki gelceğine yakın haber verde markete gidelim yukarı cıkmadan.. aradı beni in aşağıya die dedim bacagıma kramp girdi çabuk cık yukarı dur bekle kıpırdama dedipastayla kızımın odasına saklandım. asansör sesini duyunca mumalrı yaktım odasında bekledim.. önce notu gördü kapıyı açtı.. oooo diee gülerek geliyor.. nerdesin die seslendi burdayım dedimm odaya girdi şok olduuu kızımla kutlamak için burda bekledik seni dedim.. üfledi işte ama çok mutluydu o ann gözleri doldu sonra çıktık odadan pastayı bıraktım hediyesini verdim ayakkabı almıstım.. ne gerek vardı aşkım yaaa ne cok hazırlnmıssın falan dedi.. sonra yemeğe çıktık gecede pastamızı kestik
kızlar çok mutsuzum ya
oğlumuza bir türlü isim bulamadık. ben modern ve yeni isimlerden yanayım. eşim daha eski isimleri seviyor. onun söylediği hiç bir ismi ben sevemiyorum. benimkini de o. iyice inada bindi olay yani.
en sonunda bir arkadaşı hoca tavsiye etmiş. çocuğun geleceğine bakıyormuş. 4 tane isim istedi. hepsine bakacak. çocuk ilerde hangi ismi taşırsa, hayırlı bir evlat olur diye.
fakat bu 4 isimden hangisi çıkarsa koymak zorundaymışız. daha 1 tane yi bulup anlaşamadık. şimdi 4 tane isim bulmamız lazım nolur yardım edin
canım sanırım doğum tarihlerimiz yaklaştıkça bizi doğum korkuları sarar oldu. bundan önceye kadar bana korku yokmu die sorduklarındayooooo diodum. ama şimdi yavaştan tırsıyor gibiyim. acaba nasıl olcakk nasıl doğurcam die ki doğurmakran çok ya bişi olursa die düşünmekten kendimi alamıyorum..
kızlar çok mutsuzum ya
oğlumuza bir türlü isim bulamadık. ben modern ve yeni isimlerden yanayım. eşim daha eski isimleri seviyor. onun söylediği hiç bir ismi ben sevemiyorum. benimkini de o. iyice inada bindi olay yani.
en sonunda bir arkadaşı hoca tavsiye etmiş. çocuğun geleceğine bakıyormuş. 4 tane isim istedi. hepsine bakacak. çocuk ilerde hangi ismi taşırsa, hayırlı bir evlat olur diye.
fakat bu 4 isimden hangisi çıkarsa koymak zorundaymışız. daha 1 tane yi bulup anlaşamadık. şimdi 4 tane isim bulmamız lazım nolur yardım edin
canım benim çokkk saolll
aslında düşündüm canım nattou nun ufak müzikli oyuncagını almıştım beşiğinin yanına asmıştım onun dönencesine baktım 100 küsürlü fiyattı butik bebedede kampanya girince dönencesi yoktu alamadım.Eki Görüntüle 729223 yatağın köşesinde görürsün resimde.. şimdide kararsızım cibinlik gelince böyle sade daha hoş oldu sanki.. bide yatağına hemen yatmıcak yatıncada uyurken koyucağım için ne kadar gerek var bilemedim..
canım valla ortak isim bulmak zor,
ben kendi sevdiklerimi yazayım:)
sana uyanlar :kaan, melih, berk, berke berkay:),alper ,burak
eşine uyanlar: salih, yusuf, beratlar çok zeki oluyormuş haberin olsun
başka bilemedim
canım çok teşekkür ederim
kardeşimin adı berkay:) ve eşimle çok anlaşamazlar. o yüzden özellikle içinde berk olan isimleri istemiyor.
diğer yazdığın isimlerin hepsinde kuzen çocukları var. bizim ailede erkek bolluğu olduğu için her isimde ailede biri var. eşimde tutturdu farklı olsun diye.
ben çınar 'ı çok istiyorum. hatta aylardır oğlumu çınar diye seviyorum eşimde alışsın diye. ama kesinlikle istemiyor ağaç ismimi koyucan diye
Canım ya bizdede öyle bi sıkıntı var. Hiç bir ismi yakıştıramıyoruz. Ne olacak bilmiyorum. Eşimle dalga geçiyorum 'üst kattaki gibi 1 hafta isimsiz kalmasın oğlumuz' diyorum amaaa...kızlar çok mutsuzum ya
bu araada hayatımsın eşine yaptığın sürpriz süper olmş :)) tebrikler kızınla sana :)
Kızlar bizimde evlilik yıldönümüz ve benim doğum günüm 1 Temmuz :)
Bakalım nasıl geçireceğiz kocişle yanlız geçen son doğum günü olacak. :)
Canım bende aynı durumdayım. Sorduklarında korkmuyorum diyorumbana göre insan tecrübe ettiği yaşadığı bildiği şeyden korkar. Ben ne ağrısını biliyoruuuum ne zorluğunu. Normal doğuran bi dünya arkadaşım var..hepsi 'kolay demiyorum,çok zor ama Allah kolaylığını veriyor korkulacak bir şey değil' diyorlar. Dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuştum,sunii sancıyla doğurmuş. Dediği 'öyle sürekli,kesintisiz bi ağrı durumu yok. Zaten öyle olsa insan bayılır kii 1 dk ağrı çekiyorsan 5 dk kuş gibisin..sonrası zaten 5dk da geliyo' Ben arkadaşımın dediklerine güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?