2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saçmalama canım ya öküz falan alalalala hiç yakıştıramadm.. kendini duygusala bağlamak istemişin sen öyle şeymi olurr... herkes herşey yapacak die bişey yok.. bencede en güzel süprizin eylül olmuş.. bundan güzeli olamazzzzzzzzz

Kızlar bizimde evlilik yıldönümüz ve benim doğum günüm 1 Temmuz :)
Bakalım nasıl geçireceğiz kocişle yanlız geçen son doğum günü olacak. :)

ohh maşallahh

saol canım benim cümlemizin bozulmasın inş. hep mutlu olalım kocişlerleee

Merhaba her biri diğerinden tatlı ve sevimli annişler ve dünya yakışıklısı ve dünya güzeli bebeler bir kaç gündür buralara uğrayamadım bayaa bi gelişmeler yaşadım. Dr kontrolümüzü olduk geldik. Minik susamım 1500gr olmuş. Annesinin kıpırdak oğluşudur o! Uyuyordu, doktor teyzemizin onca dürtmesine rağmen uyanmadı..çok da derin uyurmuş benim yavrum. Kızlar öyle komik ve sevimliydikii..ağzı açık uyuyordu yaa Son 2 gündür karnımı yamultmakla meşgul sıpa. Karnımın sol tarafı kocaman,uğraşıyor illaa çıkacak ordan Kocişime gösteriyorum gülüp gülüp 'oğlum anan zaten şişti tam kurbanlık celep oldu birde sen böyle yapma' demesi yok muu!! Daha şimdiden güçlerini birleştirdiler

kızlar uzun zamandır yazmıyordum ama yeni ev aldık hala daha toplanacak 1 ay olacak nerdeyse.neyse işte böyle.bi sıkıntım var.benim göğüslerimin ucu pek yoktu ama sonra çıkmaya başladı ve ucunda mum gibi kahverengi bir tabaka oluşmuştu.bende sanırım burdan emecek diyordum:)ama 1 hafta oldu kahverengi mum gibi kısım koptu gitti sol göğsümdeki duruyor ama o da emanet duruyor.1 haftadır lansinoh sürüyorum ama acı yok sızı yok sinir oldum nerden emecek bu çocuk?şimdi nasıl olcak? çok moralim bozuldu garip bir şekilde. sizde de yaşayan var mı böyle birşey?

hayatımsın valla ben de aynen basıyorum çığlığı bana öyle deyince sessiz kalmıyorum yani o ikizlerse ben de başağım hıh zaten o böyle sessiz sessiz sakince söyler o zaman daha dayanılmaz oluyo. ben hiç sessiz değilim napiyim tutamıyoru kendimi. avazım çıktığı kadar... o zaman kendine geliyo ne dedim ki diyo. ayy zor bacım zorr...

angy sen ne diyosun hamileliğin ilk döneminde mide bulantısından ölürken bana biraz abartmıyor musun dedmişti. halim olsa gerçekten o deli gücüyle döverdim. şükretsin ki yerimden kalkamıyodum bi de şunu şöyle yap bunu böyle yap hep akıl verir sanki biz bişey bilmiyoruz. olsun napalım biz böyle de severiz başımız tatlı belaları...

Canım geçmiş olsun sen böyle anlatınca korktum valla :26: Benim de pazartesiden beri sancım var bugün daha iyiyim doktorum da gel falan demedi yorgunluktan olabilir dedi.

Ayy canım gözlerim doldu ne güzel geçirmişsiniz Geçen yılki kocamın doğum günü aklıma geldi eylül 12de mumlarını üflerken yüksek sesle dilek tutmuştu bir dahaki doğum günümde ailemize 3. kişinin katılmasını diliyorum dedi Ben de 1 yaz daha geçsin sonra gelsin demiştim Çok içten dilemiş demek ki gerçek oluyor

canım valla ortak isim bulmak zor,
ben kendi sevdiklerimi yazayım:)
sana uyanlar :kaan, melih, berk, berke berkay:),alper ,burak
eşine uyanlar: salih, yusuf, beratlar çok zeki oluyormuş haberin olsun
başka bilemedim

benimde ilk doğumum olacak ama benım korkularım artacağğı yerde azalıyor.ben de bu hamilelik hep ters etki yarattı zaten:)
aman taş çatlasa 15 dakka kafası cıkarken çekicez kızlar ,zaten sancılar adet sancısının yükseği gibiymiş.
eşimle ilk birlikteliğimi bile çok geç yaşadım vajinusmustum herhalde doktora gitmeden kendi kafamla yendim bu illeti:)ozamanlar hep ağlardım bebeklileri görünce ben daha şey yapamıyorum millet çocuk yapmış diye:)
doğumada aynen bu gözle bakıyorum başarıcam diye sizde öyel bakın .
herşey kafada bitiyor.dikş mikiş derken olup bitcek bir anda.
bişeycik olmaz Allah ın izniyle.
sabun gibi kaysın çıksın bebişlerimiz:)
ay millet evde gizli saklı doğurup camdan aşağı atıyor. demekki o kadar zor değil doğum.

bende kızıma bulamıyorum ya hiç bi ismi begenemyom burda da yazdım neler koyacanz kız anaları diye kimsenn dikkatini cekmedi bi kac kişi dışında yorum yapan olmadı isim konusu cidden üzüyo

Haklisin Canım zaten ilk ay dönence falan anlamaz cocuk olmadı sonra bebisle çıkar alırız :)

Canım ya bizdede öyle bi sıkıntı var. Hiç bir ismi yakıştıramıyoruz. Ne olacak bilmiyorum. Eşimle dalga geçiyorum 'üst kattaki gibi 1 hafta isimsiz kalmasın oğlumuz' diyorum amaaa...
Bizim üzerinde durduğumuz isimler: Eymen, Fatih, Doruk, Kayra. Nedense kocam hiç bir ismi beğenmiyor :26:

benimde ilk doğumum olacak ama benım korkularım artacağğı yerde azalıyor.ben de bu hamilelik hep ters etki yarattı zaten:)
aman taş çatlasa 15 dakka kafası cıkarken çekicez kızlar ,zaten sancılar adet sancısının yükseği gibiymiş.
eşimle ilk birlikteliğimi bile çok geç yaşadım vajinusmustum herhalde doktora gitmeden kendi kafamla yendim bu illeti:)ozamanlar hep ağlardım bebeklileri görünce ben daha şey yapamıyorum millet çocuk yapmış diye:)
doğumada aynen bu gözle bakıyorum başarıcam diye sizde öyel bakın .
herşey kafada bitiyor.dikş mikiş derken olup bitcek bir anda.
bişeycik olmaz Allah ın izniyle.
sabun gibi kaysın çıksın bebişlerimiz:)
ay millet evde gizli saklı doğurup camdan aşağı atıyor. demekki o kadar zor değil doğum.[/QUOTE]

Canım bende aynı durumdayım. Sorduklarında korkmuyorum diyorum bana göre insan tecrübe ettiği yaşadığı bildiği şeyden korkar. Ben ne ağrısını biliyoruuuum ne zorluğunu. Normal doğuran bi dünya arkadaşım var..hepsi 'kolay demiyorum,çok zor ama Allah kolaylığını veriyor korkulacak bir şey değil' diyorlar. Dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuştum,sunii sancıyla doğurmuş. Dediği 'öyle sürekli,kesintisiz bi ağrı durumu yok. Zaten öyle olsa insan bayılır kii 1 dk ağrı çekiyorsan 5 dk kuş gibisin..sonrası zaten 5dk da geliyo' Ben arkadaşımın dediklerine güveniyorum

kızlar oğluşumla geldikkkk hepinzi çok özledim bikaç gündür gelemedim yogunum hem işte hem evde annem taşınıyor ona elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum kendi eviminde eşyalarını boşalttık bu arada görümcem dogum yaptı çok şükür saglıklı bi kızı oldu normal dogum yaptı epidural aldı ama keşke almasaydım hiç biişe yaramadı diyor belimin agrısıda cabası dedi ben bu epiduraldan hiç bi şey anlamadım yaa hem suni sancı verip hem epidural verince ortaya nasıl bişey çıkıyor anlamadım

insan kafasına neyi koyarsa başına da o geliyor derler yaa korkma bencede ben kendi kendimi gaza getirip normal doguma girdim bi arkadaşım vardı ufacık tefecik onu düşünürdüm aman o bile normal dogurdu ben mi doguramıyacagım bu cüsseyle ayıp sana falan diye kendi kendimi azimlendirme yöntemleri bulurdum.ben normal dogum yaptım şimdi bunda da inşallah normal dogum yapmak istiyorum insan bildigi şeyden evet korkar ama yaptıgı yanlışlardan da ders aldıgı için 2.de daha tecrübeli oluyorsun.Rabbim herkese kolay dogumlar versin inşallah

kızlar bu ikizler muhabbeti sardı beni:) benim eşimde ikizler nerden buldum da evlendim ben bilmiyorum benimkinin saçları da yok ki yolayım:)ben balık burcuyum hiç alakamız yok düşünün artık...o kadar da hırt değil ama bazı huyları beni öldürüyor.ortalık ikizler kaynıyor kedi gibi kunlamışlar bunları haziranda ya. konuşabiliriz yani bu konuda tiyolar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…