- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.241
kızlar bu ikizler muhabbeti sardı beni:) benim eşimde ikizler nerden buldum da evlendim ben bilmiyorum benimkinin saçları da yok ki yolayım:)ben balık burcuyum hiç alakamız yok düşünün artık...o kadar da hırt değil ama bazı huyları beni öldürüyor.ortalık ikizler kaynıyor kedi gibi kunlamışlar bunları haziranda ya. konuşabiliriz yani bu konuda tiyolar falan
yeni buldugum isim ahsen yada ahsen nur veeeee hilal ipek sevval var aslında hiçbiride sinmiyo içime
canım valla ortak isim bulmak zor,
ben kendi sevdiklerimi yazayım:)
sana uyanlar :kaan, melih, berk, berke berkay:),alper ,burak
eşine uyanlar: salih, yusuf, beratlar çok zeki oluyormuş haberin olsun
başka bilemedim
canım çok teşekkür ederim
kardeşimin adı berkay:) ve eşimle çok anlaşamazlar. o yüzden özellikle içinde berk olan isimleri istemiyor.
diğer yazdığın isimlerin hepsinde kuzen çocukları var. bizim ailede erkek bolluğu olduğu için her isimde ailede biri var. eşimde tutturdu farklı olsun diye.
ben çınar 'ı çok istiyorum. hatta aylardır oğlumu çınar diye seviyorum eşimde alışsın diye. ama kesinlikle istemiyor ağaç ismimi koyucan diye
canım berkayın huyu suyu nasıl :)
anlamı çok güzel ismin de ben de berke mi berkay mı koysam bilemiyorum
canlarım bana bi yardımcı olursanız önemli olan malzemeler nelerdi bi ara çantayı hazırlıcam bi liste verir misiniz lütfen
canım berkayın huyu suyu nasıl :)
anlamı çok güzel ismin de ben de berke mi berkay mı koysam bilemiyorum
kızlar ben nerde bir Berkay tanıyorsam baya bi afacan oluyorlar haberiniz olaSalih çok güzel bir isim yaa
Bu arada geçmişe bakamıyorum vaktim yok işlerim çok.. medvecezir ne oldu cnm :26:
bende kızıma bulamıyorum ya hiç bi ismi begenemyom burda da yazdım neler koyacanz kız anaları diye kimsenn dikkatini cekmedi bi kac kişi dışında yorum yapan olmadı isim konusu cidden üzüyo
canlarım bana bi yardımcı olursanız önemli olan malzemeler nelerdi bi ara çantayı hazırlıcam bi liste verir misiniz lütfen
Cnm ben de hazırlamadım henüz ama biliyorum, gecelik , pijama , bebeğe birkaç zıbınlı takım(hastane çıkışı) , penye battaniye hastane çıkışında oluyor zaten, emzirme atleti veya sütyeni, ped , bebek bezi , ıslak mendili, lohusa tacı, hastane süsleri düşünüyorsan çikolata- şekeri ve sepeti , ben emzik de koymayı düşünüyorum, ve hurma koycam doğuma girmeden önce yemek doğumu kolaylaştırırmış ve doğduktan sonra bebeğin ağzına sürmek çok iyiymiş aklında olsun:))) aklıma gelenler bunlardı , bir de fotoğraf makinesi
şu meme ucu problemimi de biliyorsanız cevaplayın lütfen
sağol cnm başka ne olur bilmiyorum bende acemiyim dee
tabii hurmayı bilmezmiyimmm dün gece rüyamda doğurucakmışım ama ben harıl harıl umreden gelen hurma arıyorum yoksa doğurmam ben diyorumneydi o rüya öyle yaa süsler aynalar hepsi benlik canım kurabiye yapacak ablam burda likinide paylaşmıştım o uzman o konuda Allahtan.. teşekkürler tekrar
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
kızlarr az once kocama msj attm askımm ben cok okuzum dımı sana suprz bıle yapmadımm 1.5 senedr dıyee bna yazdığı aynen su: yaptın askım nıye yapmayasın.eylüsü süprız yaptn ya...daha ondan güzel hedıye yokkı.....bn hamılelık testı yptıgmda aksam eve geldıgı zman kapıyı açıp bak senı kım karsılıyo bugun dıyee hamıleleık testını gostermıstımm suprz dedıgıde bu...ayy nası kotu oldumm agla agla sıstmm ben gerckten okuzum vala
kızlar uzun zamandır yazmıyordum ama yeni ev aldık hala daha toplanacak 1 ay olacak nerdeyse.neyse işte böyle.bi sıkıntım var.benim göğüslerimin ucu pek yoktu ama sonra çıkmaya başladı ve ucunda mum gibi kahverengi bir tabaka oluşmuştu.bende sanırım burdan emecek diyordum:)ama 1 hafta oldu kahverengi mum gibi kısım koptu gitti sol göğsümdeki duruyor ama o da emanet duruyor.1 haftadır lansinoh sürüyorum ama acı yok sızı yok sinir oldum nerden emecek bu çocuk?şimdi nasıl olcak? çok moralim bozuldu garip bir şekilde. sizde de yaşayan var mı böyle birşey?
bende kızıma bulamıyorum ya hiç bi ismi begenemyom burda da yazdım neler koyacanz kız anaları diye kimsenn dikkatini cekmedi bi kac kişi dışında yorum yapan olmadı isim konusu cidden üzüyo
yeni buldugum isim ahsen yada ahsen nur veeeee hilal ipek sevval var aslında hiçbiride sinmiyo içime
Ayy canım gözlerim doldu ne güzel geçirmişsinizGeçen yılki kocamın doğum günü aklıma geldi eylül 12de mumlarını üflerken yüksek sesle dilek tutmuştu bir dahaki doğum günümde ailemize 3. kişinin katılmasını diliyorum dedi Ben de 1 yaz daha geçsin sonra gelsin demiştim Çok içten dilemiş demek ki gerçek oluyor
benimde ilk doğumum olacak ama benım korkularım artacağğı yerde azalıyor.ben de bu hamilelik hep ters etki yarattı zaten:)
aman taş çatlasa 15 dakka kafası cıkarken çekicez kızlar ,zaten sancılar adet sancısının yükseği gibiymiş.
eşimle ilk birlikteliğimi bile çok geç yaşadım vajinusmustum herhalde doktora gitmeden kendi kafamla yendim bu illeti:)ozamanlar hep ağlardım bebeklileri görünce ben daha şey yapamıyorum millet çocuk yapmış diye:)
doğumada aynen bu gözle bakıyorum başarıcam diye sizde öyel bakın .
herşey kafada bitiyor.dikş mikiş derken olup bitcek bir anda.
bişeycik olmaz Allah ın izniyle.
sabun gibi kaysın çıksın bebişlerimiz:)
ay millet evde gizli saklı doğurup camdan aşağı atıyor. demekki o kadar zor değil doğum.
Canım öyle söyleme ya sonuçta eşin şikayet etmemiş ki bu durumdan. Siz böyle mutlusunuz kafanı takma duygusala bağlama
Canım çocuk zaten ağzına sadece meme ucunu almıyormuş. Ben de endişeleniyordum nasıl emecek diye. O ucunun etrafındaki koyu kısmın da bir bölümünü ağzına veriyormuşsun hem öyle emmesi kolaylaşıyormuş. Ucunda mumsu bir doku benim de oluşuyor kalın bir tabaka değil öyle düşecek gibi. Bir kere mumsu yeri kaldırmaya çalışmıştım süt geldi oynamamak lazım sanırım onlar süt birikintisi :26:
Ben kızımın ismini yazdım çok defa... Tomurcuğumun ismi Asu olacak
İpek ismini çok severim canım oyum ipeğeBunun dışında Ilgın, Narin, Peri, Rüya kızıma koymayı düşünebileceğim isimlerdendi. Ayrıca Aybüke ismi de çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?