2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu meme ucu problemimi de biliyorsanız cevaplayın lütfen

Selamm kızlarr

ayy şu TRT deki programı çok beğeniyorum kızın biri 4 aylık hamile bebeğinin sorunlu olduğunu söylemişler dua istiyor ve nasıl ağlıyordu yaa o ordan ben burdan ağladım offf ama her ne olursa olsun engellilerinde bu dünyada yaşama hakkı var diyor hoca ne kadar haklı...

canlarım bana bi yardımcı olursanız önemli olan malzemeler nelerdi bi ara çantayı hazırlıcam bi liste verir misiniz lütfen

Tünaydınlarr.. Güne geç başlamak kötü oluyo kızlar , nezaman uykum düzene girecek hiç bilmiyorum.
Medvecezir cim çok üzüldüm inş herşey düzelir vakti zamanında gelir bebişin:/ ben de korkmaya başladım artık niye erkenden başladı kasılmalarınız böyle

canlarım bana bi yardımcı olursanız önemli olan malzemeler nelerdi bi ara çantayı hazırlıcam bi liste verir misiniz lütfen

Cnm ben de hazırlamadım henüz ama biliyorum, gecelik , pijama , bebeğe birkaç zıbınlı takım(hastane çıkışı) , penye battaniye hastane çıkışında oluyor zaten, emzirme atleti veya sütyeni, ped , bebek bezi , ıslak mendili, lohusa tacı , hastane süsleri düşünüyorsan çikolata- şekeri ve sepeti , ben emzik de koymayı düşünüyorum, ve hurma koycam doğuma girmeden önce yemek doğumu kolaylaştırırmış ve doğduktan sonra bebeğin ağzına sürmek çok iyiymiş aklında olsun:))) aklıma gelenler bunlardı , bir de fotoğraf makinesi

sağol cnm başka ne olur bilmiyorum bende acemiyim dee

tabii hurmayı bilmezmiyimmm dün gece rüyamda doğurucakmışım ama ben harıl harıl umreden gelen hurma arıyorum yoksa doğurmam ben diyorum neydi o rüya öyle yaa süsler aynalar hepsi benlik canım kurabiye yapacak ablam burda likinide paylaşmıştım o uzman o konuda Allahtan.. teşekkürler tekrar

şu meme ucu problemimi de biliyorsanız cevaplayın lütfen

Ben de çok muzdaribim bu konuda benim de meme ıcum yok gbi küçük hatta bazen kayboluyor:// ucunda bi sertlik oldu birara kabuk gbi sertleşti birtanesi sonra soydum emebilcekmi kuzum çok merak ediyorum ama duyduğuma göre emdikçe çıkıyormuş uç , hem de ağzına sokmamız gereken yer sadece ucu değişmiş kahverengi bölgeyi olabildiğine sokmalıymışıız ağzına arkadaşımın ucu olduğu halde hemşire öyle söylemiş

merhaba kızlAR

ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.

Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:

Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken ‘verniks’ adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Eki Görüntüle 729267

Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl

Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
•Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK’ dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.
Eki Görüntüle 729271

Rica ederim cnm inşallah kolay doğumlar sağlıklı bebeklerimiz olur da hastane odasında bile tadını çıkarırız süsümüzün, tacımızın , çikolatamızın )))

Canımmm inşallah bebişin zamanında gelir. Oğlumla dularımız sizinle..

Geçmişi anca okuyabildim. Ne kaynatmışsınız kızlar maşallah. Ben dün yastık yorgan vs onların hepsini yıkadım, özel eşyalarımı koliledim. Taşınacağıma artık inanmaya başladım :)) Diğer evim de bitmek üzere, eşim götürmüyo beni sürpriz olsun diye akşam bi geliyo evi anlatıyo çatlıcam meraktan :)) Bir an önce taşınayım daha oğlumun cicileri yıkanıp ütülencek mobilyaları gelcek, teyzemizin düğünü var.. ama biliyorum ki Rabbim izin verirse HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Hepinizi öpüyorum..

Canım öyle söyleme ya sonuçta eşin şikayet etmemiş ki bu durumdan. Siz böyle mutlusunuz kafanı takma duygusala bağlama

Canım çocuk zaten ağzına sadece meme ucunu almıyormuş. Ben de endişeleniyordum nasıl emecek diye. O ucunun etrafındaki koyu kısmın da bir bölümünü ağzına veriyormuşsun hem öyle emmesi kolaylaşıyormuş. Ucunda mumsu bir doku benim de oluşuyor kalın bir tabaka değil öyle düşecek gibi. Bir kere mumsu yeri kaldırmaya çalışmıştım süt geldi oynamamak lazım sanırım onlar süt birikintisi :26:

bende kızıma bulamıyorum ya hiç bi ismi begenemyom burda da yazdım neler koyacanz kız anaları diye kimsenn dikkatini cekmedi bi kac kişi dışında yorum yapan olmadı isim konusu cidden üzüyo

Ben kızımın ismini yazdım çok defa... Tomurcuğumun ismi Asu olacak

yeni buldugum isim ahsen yada ahsen nur veeeee hilal ipek sevval var aslında hiçbiride sinmiyo içime

İpek ismini çok severim canım oyum ipeğe Bunun dışında Ilgın, Narin, Peri, Rüya kızıma koymayı düşünebileceğim isimlerdendi. Ayrıca Aybüke ismi de çok güzel...

canım çok saol ya gerçekten güzeldii..

ayyy bak nekadar yürekten istemiş tüylerim diken diken oldu allah kabul etmiş çok şükürrr..

kocama diorum ne şanslısın kızımızla kutladın diee nasıl seviyor karnımı hanimiş benim kızım dior elinde olsa karnımın içine elini sokup sıkacak kızımızı hep daim olsun sevgileri inşallah

canım ben de hazırladım ufaktan çantamı bebişe hastane çıkışı koydum 3 tane çıtçıtlı body,eldiven,ağız mendili,ıslak mendil,biberon,emzik,1 tane tulum kendim için 2 tane gecelık iç çamaşırı bolca,hijyenık ped,terlık fotoğraf makınasını en son koyucam unutmazssam tabı

hehee ay canım yorumların güldürdü beni :) bende en doğuramaz bu o işi bile yapamaz dediklerim doğurdu bazen onalrı düşünüp aman diorum o doğurduysa ben hayli doğururm. kendimi böyle motive ediyorum ama bazen o korku girince doğrumaktan cok allah korusun bişey olması neyse aklımıza kötü bişey getirmioruz. hayılısıyla alıcaz bızdıklarımızıııı..

Kızlar çok içten gelerek söylüyorum Size bir düşünün derim BADE ismi çok güzel. Benim kuzenim kızına koydu ben çok beğeniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…