- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.161
Aynen aynen kendileri hiç küçümsenmeye gelmez ama senin yaptığın bişeyi o kadar ufak görür ki kpss sınavına hazırlanırken tepeden bakıp aa bunumu yapamadın derdi sen anlatınca o geldi aklımakendinibeğenmişler nolacak,bi paylaş yaa bi anlat veya ne bileyim yorgun olsanda iki kelam etsen dilin düşmez heralde demi put mübarek adam veya ne bileyim gönlümü alarak hayatım kusura bakma ama çok yorgunum desen tepene çıkmıycam heralde valla normal zamanda hadi alıştım çekiyordum ama bu dönemdede hiç çekilmiyolar ya yinede derdime ortak olduğun için sağol cnm Allah yardımcımız olsun yeri gedliğinde şeker gibi adam oluyolar yeri geldiğindede huysuz aksi nalet
herkesee günaydınnnn
bende sıkıntıdan haziran mayıs anneleri doğumları okudumm dikkatimi çeken herkes zamanından önce sancılanmış bu biraz korkuttu beni demekki dikkatli olmalıyızzz...
hastane çantamıda en yakın zamanda hazırlamalıuyım die dşündüm..
Allah hepimize hayırlı doğumlar wersin :)
bakalım bebeiş nasılmş?
öyleler canım.. dün pasta alıyoruz görümcemde yanımda dün o kadar çok sipariş varmışkii.. .ay dedim ne çok ikizler var görümcemde ne çok dengesiz varmış diyor. onunda kocası ikizler.. dengesizlikte bir numaralar işte canım.. işlerine nasıl geliyorlarsa öyle davranıyoralr.. sana karşı sorunu olmasada sen suçlusuymuşsun gibi sana yansıtacak kadar cahiller bence.. o hayatım kusura bakma yorgunumu o an açıklamaz canım senin bi canını sıkar suratını düşürtür ertesi gün dank eder kafaya gelir özür diler.. hep aynıı vallaaa.. aynenn bu dönemlerde bende çekemiyordum ilk başlarda cok yapıyorduda şimdi yapamıyor sanki.. daha uyumlu gibi ama ikizler bu değişeceğini hiççççç sanmıyorum.. aynen yeri geldimi bağrıma sokasım gelioo yeri geldimide gırtlaklıyasımnedemek canım seni en ii ben anlarım çünkü aynısının tıpkısı benim başımda var
öyleler canım.. dün pasta alıyoruz görümcemde yanımda dün o kadar çok sipariş varmışkii.. .ay dedim ne çok ikizler var görümcemde ne çok dengesiz varmış diyor. onunda kocası ikizler.. dengesizlikte bir numaralar işte canım.. işlerine nasıl geliyorlarsa öyle davranıyoralr.. sana karşı sorunu olmasada sen suçlusuymuşsun gibi sana yansıtacak kadar cahiller bence.. o hayatım kusura bakma yorgunumu o an açıklamaz canım senin bi canını sıkar suratını düşürtür ertesi gün dank eder kafaya gelir özür diler.. hep aynıı vallaaa.. aynenn bu dönemlerde bende çekemiyordum ilk başlarda cok yapıyorduda şimdi yapamıyor sanki.. daha uyumlu gibi ama ikizler bu değişeceğini hiççççç sanmıyorum.. aynen yeri geldimi bağrıma sokasım gelioo yeri geldimide gırtlaklıyasımnedemek canım seni en ii ben anlarım çünkü aynısının tıpkısı benim başımda var
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
Kızlar bugün çok mutluyum çünkü bebeğin odasını aldık ve çok beğenerek aldım haftaya gelecek çok heyecanlıyım babaanemiz hediye etti bir de eltim sağ olsun kraft dondy beşik hediye aldı bana yarın elime ulaşacak ona da çok sevindim yarın da kardeşim chicco nun bebe arabasını alacak ohhhhhh benden iyisi yok şu anda :)))))
Yok canım 29 Temmuz gibi planladık biz Dr la. (Daha onceki dogumlarim sezeryan oldugu icin.) Ama 37 hft dolana kadar çalışarsam 19 Temmuz'a kadar çalışacağım , bende 1 hft önce alayım da 12 si gibi ayrilabileyim istiyorum , bakalım hayırlısı
Kendi Dr um sata gore veririm dedi bende devlet Hast. Den usg ye gore 1 hft önce alsammi diyorum
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
Günaydın kızlarrrrDün akşamımız çok güzeldi kocam çokkk mutlu oldu şaşkınlık üstüne şaşkınlık yaşadı. bukadarını beklemiyordum die söyledi gece yatarken.. Gece dışardan eve dönerken asansördeyken kocam kızımızı sevdi maşallah kocaman oldu düşünüyorumda 1.5 ay gibi bişey kaldı die konuşuyordu..
Rüyama girmiş heralde.. yatagımda yatarken birden sancısız falan doğrudugumu görüyorum.kocama kalk bebek gelio diemeden 2 dk. içinde doğuruyorum kayı verio bacaklarımın arasından :)) hemen ağlıo poposuna vurmadan :))) battaniyeye sarıyorum cabuk bizi doktora götür diorum kocama dışarıdada çok yağmur vardı.. hayır olsun
hakikaten söylediklerinizin hepsi benimkinde de var ya gıcık ediyo beni bazen... ona göre hiç iş yapmayan benim, ya da yaptıklarım önemsiz. bi de fikirlerim çok saçma... gücüm yetse gerçekten pataklıycam o derece sinirleniyorum. bi de hiç özür dilemez pişmansa gelir güldürmeye çalışır laf atar onun özrü de öyle.
hakikaten söylediklerinizin hepsi benimkinde de var ya gıcık ediyo beni bazen... ona göre hiç iş yapmayan benim, ya da yaptıklarım önemsiz. bi de fikirlerim çok saçma... gücüm yetse gerçekten pataklıycam o derece sinirleniyorum. bi de hiç özür dilemez pişmansa gelir güldürmeye çalışır laf atar onun özrü de öyle.
hayatımsın merhaba ya sana birşey sormak istiyorum. bebeğinin odasındaki cibinliği taktığın çubuğu nerden aldın acaba???
demirlerden istemiyorum ben de o çok hoşuma gitti. ondan almak istiyorum bulamadım:44:
bebeğine benim doğum günümde kavuşacaksıncanım kızım dursa ben de o zaman doğurmak isterim ama sanmıyorum.....
ıkızlere bu kadr suc atma be cnm ya :)) her ıkızler aynı degıl alındım ustumeee :) bn mesela oturup surat asmam soylerım derdımı ıcımde tutamam snra surat asarsam asarm ama ıcımde bırıktrmem...bnm esımde bın tane sorunu olsa eve gelınce surat asmak ıstemez ama ben yaparım o da bana kızar...htta anneme bıle demıstrr lafını soyleyıp surat asıyo dıye :) ha onun hıc koru huyu yokmuş cok agresıftr hemen kızar sınırlenır b.ktan bseye...ısterkı o o anlık bagrsnn sen yıne guleryuz göster essek var karsında :) bnde surat asarmm soylerm adımm kotu olurr :)
canım cok gecmiş olsun sende uzat ayaklarını dinlenbenimde arada kasılmalarım oluyoo korkuyorum valla inş. meleklerimiz zamanında gelirlerr
maşallah canım sizin adınıza cok sevindim...
rüyanda cok güzel yağmur berekettir kızın bereketiyle geliyor inş. canımmmmm
Günaydın herkese kızlar iki gündür o kadar canım sıkkın ki dün yazmaya bile halim yoktu o kadar enerjim tükendi,eşimin eve iş sıkıntılarını getirmesinden bıktım,eve geliyo iki gündür bi surat bi surat önceleri bu aban anlatır anlatır rahatlardı geçenlerde dediki anlatıp senide germek istemiyorum dedi iyi tamam ne güzel düşünmüş ama böyle dahada sinirlerimi bozuyo yaa iki kelam konuşmak yok surat 5 karış dün akşam konuşuyorum kalktı bana nerden buluyorsun bu enerjiyi ben akşama kadar ölüyorum dedi bende akşama kadar oturmuyorum heralde bende çalışıyorum dedim,ağlamaya başladım hayatım valla vicdan azabısın zaten yorgunum dedi yattı sabah da kalkmış oğlumla konuşmaya çalışıyo benimle konuşmaya çalışıyo falan ben mi çok üstüne düşüyorum anlamadım ki,ne dengesiz bi kocam var ya ben akşama kadar çalışıyorum eve gel yemek yap sofra kur hala daha evde sırıta sırıta geziyorum sanki bi o çalışıyo
şekerim sen kız versiyonusun amateyzemde ikizler oda surat asmaz pat pat söyler sorunu neyse hatta sorun yoksada sorun varmış gibii yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?