2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öyleler canım.. dün pasta alıyoruz görümcemde yanımda dün o kadar çok sipariş varmışkii.. .ay dedim ne çok ikizler var görümcemde ne çok dengesiz varmış diyor. onunda kocası ikizler.. dengesizlikte bir numaralar işte canım.. işlerine nasıl geliyorlarsa öyle davranıyoralr.. sana karşı sorunu olmasada sen suçlusuymuşsun gibi sana yansıtacak kadar cahiller bence.. o hayatım kusura bakma yorgunumu o an açıklamaz canım senin bi canını sıkar suratını düşürtür ertesi gün dank eder kafaya gelir özür diler.. hep aynıı vallaaa.. aynenn bu dönemlerde bende çekemiyordum ilk başlarda cok yapıyorduda şimdi yapamıyor sanki.. daha uyumlu gibi ama ikizler bu değişeceğini hiççççç sanmıyorum.. aynen yeri geldimi bağrıma sokasım gelioo yeri geldimide gırtlaklıyasım nedemek canım seni en ii ben anlarım çünkü aynısının tıpkısı benim başımda var

bende okudum o hikayeleri evet çoğunluğu zamanından önce doğurmuş. Ama ben okurken çok duygusallaştığımı anladım bütün hikayelerde hıçkıra hıçkıra ağladım. neden ağladığımı bende bilmiyorum. rabbim bizede nasip etsin sağ salim kucağımıza alamayı

hakikaten söylediklerinizin hepsi benimkinde de var ya gıcık ediyo beni bazen... ona göre hiç iş yapmayan benim, ya da yaptıklarım önemsiz. bi de fikirlerim çok saçma... gücüm yetse gerçekten pataklıycam o derece sinirleniyorum. bi de hiç özür dilemez pişmansa gelir güldürmeye çalışır laf atar onun özrü de öyle.

gunaydin kizlar kasilmalar baslamis bazi arkadaslarda..bundan sonra kendimizi yormamamiz ve surekli agrilari saymamiz gerek kizlar sakin onemsememezlik yapmayin aman haaa

ıkızlere bu kadr suc atma be cnm ya :)) her ıkızler aynı degıl alındım ustumeee :) bn mesela oturup surat asmam soylerım derdımı ıcımde tutamam snra surat asarsam asarm ama ıcımde bırıktrmem...bnm esımde bın tane sorunu olsa eve gelınce surat asmak ıstemez ama ben yaparım o da bana kızar...htta anneme bıle demıstrr lafını soyleyıp surat asıyo dıye :) ha onun hıc koru huyu yokmuş cok agresıftr hemen kızar sınırlenır b.ktan bseye...ısterkı o o anlık bagrsnn sen yıne guleryuz göster essek var karsında :) bnde surat asarmm soylerm adımm kotu olurr :)

cnm çok geçmiş olsun allah korktuğuna uğratmasın inşallah zamanında gelir bebişin

ohhh cnm ne şanslısın maşallah güle güle kullan...

Canım ben orayı kaçırmışım bak doğru haziran ayı başladı doğum günleride başladı,eşinin doğum günümüydü yoksa bizimde 17 nde ne yaptın canım sayi bende ruhsuz kocama bişeyler yapmak istiyorum

hayatımsın merhaba ya sana birşey sormak istiyorum. bebeğinin odasındaki cibinliği taktığın çubuğu nerden aldın acaba???
demirlerden istemiyorum ben de o çok hoşuma gitti. ondan almak istiyorum bulamadım:44:

bebeğine benim doğum günümde kavuşacaksın canım kızım dursa ben de o zaman doğurmak isterim ama sanmıyorum.....

gunaydnn kızlarr ......medvecezırr tatlım gecmıss olsun...allahım hepımızee zamanda doğum nasıp etsn...demekkı artık her ağrıyı onemsemmz gerekıyo...kocam bugun kızımı ozledm doktora gdelım dıyodu zmannda gdelım dıyodumm gdıcem galıba su kasılmaları bı sorayım....erken doğumdan korkar oldum ıyıce allahh bebıslerımızı ve bızı korusnnn

canım cok gecmiş olsun sende uzat ayaklarını dinlenbenimde arada kasılmalarım oluyoo korkuyorum valla inş. meleklerimiz zamanında gelirlerr

maşallah canım sizin adınıza cok sevindim...
rüyanda cok güzel yağmur berekettir kızın bereketiyle geliyor inş. canımmmmm

aaaa canımm vallaa kusura bakmasın ama yaptıklarımı önemsemicek fikirmlerim saçma gelicek bana gerçekten ağır konusacak sıcarım ağzına öyle bişey duymadım daha kendisinden amaaa suratsızlıgını cok çekiyorum gına geliyor bazen.. bana şakasına ooo yetiştiremedn mi daha dediğinde bileee direk bitek sen çalışmıosun die yapıitırıyorum lafıı.. arkadaşlarının karıları günden güne gezio ben çalılşıorum die lafları sıralarım.. pişmansada yalama gibi dakika başı özür dilerim.. bayılıcak konuma geçerim özürlerinden yapıp yapıp özür dilemeyi adet edinmiş... benim abimde ikizler o kocamdanda beter. nisanın analttığı gibi iki kelam etmezz kimse ona bugünü nasıl geçti die soramaz çok sevilmeye gelmezz hatta hiç sevgini gösterme ona memnun bile kalır.. ikizlerrr gerçektennn çok zorrr yaaa allah bizlere sabır versin. saçlarından tutup sürüklemek lazım bunları

Son düzenleme:

ayy cnm bnmkıde ozur dılemeyı bılmezz hıc.sırınlık yapar senn anlakı pısman..bnde ozur bklıyorummm :) ıs guc yapıyo evde allah var hakkını yemem ama bı kere tek hamıle senmısn herkes doguruyo dedı cok kotu oldumm..cok basıt bısey sanıyolar sanırım karnın sısıyo doguyoo uzaktan oyle gorunuyodaa bde bıze sorsunlar

canım mobilyayı aldığımız yere yaptırdık.. çok basit yapmışlar aslında daha güzelleri vardır. genelde yuvarlak oluyor diye biliyorum. bizimki kare profil şeklinde sallamasyon yapmış yani.. ama tülden pek belli olmuyor şekli..

şekerim sen kız versiyonusun ama teyzemde ikizler oda surat asmaz pat pat söyler sorunu neyse hatta sorun yoksada sorun varmış gibii yapar

saol canımm..

inşallah canım ya güzel yorumun için allah razı olsunnn

cnm bu erkeklern yaradılışı farklı...vla keşke anlatarak gerseymıss senı konusurdunzz rahtlardı sende rahatlardnn ama aynı evın ıcınde surat kotu bsey harbıdenn...erkekler yapsın etsnn ama sen hep guleryuzlu ol...yok böyle bı dunyaaa bz zaten 3bucuk atıyorzz kafamızda bı dünya soru var suan bıde bunrlara hıc ugrasamayızz bze anlayış gosterılmesı lazım su donemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…